Volvo Originalservice

Hos våra auktoriserade verkstäder är din Volvo i trygga händer. Du får alltid servicegaranti och fri förlängning av Volvo Assistans med ett år i taget fram till att bilen fyller tio år. På så sätt kan du känna dig trygg på vägen oavsett årsmodell.

Du kan boka din service direkt här >>

 

  • Alltid originaldelar
  • Servicegaranti
  • Stämpel i serviceboken
  • Personlig servicetekniker
  • Fri Volvo Assistans

Volvo Originalservice

Med Volvo Originalservice får du ett friktionsfritt bilägande mellan serviceintervallerna. Dessutom kan du vara säker på att vårt arbete alltid är fackmannamässigt utfört med rätt delar och metoder.

Volvo Originalservice Classic

Bra service har ingen åldersgräns. Därför erbjuder vi Volvo Originalservice Classic för bilar äldre än sex år. Det ger dig samma trygghet som du är van vid, till ett förmånligt pris.

Läs mer >>

Personlig Servicetekniker

Samtidigt som du bokar service för din bil, kan du också välja en Personlig Servicetekniker. Med tiden blir han (eller hon) din egen Volvoexpert som vet precis hur både du och din bil fungerar. Din Personliga Servicetekniker hjälper dig också gärna med frågor och till exempel bokning av däckskifte och stenskottslagning i samband med service.

Ett års garanti

Du kan vara säker på att vi följer serviceprotokollet och att vårt arbete är fackmannamässigt utfört. Som en extra trygghet får du ett års garanti på servicen.

Läs mer >>

Min Volvo-hemsida

Vi samlar allt som har med ditt bilägande att göra på ett ställe. När du servar bilen hos oss får du en egen Min Volvo-hemsida (gäller alla bilar från 1999 och framåt). Där hittar du all servicehistoriken och teknisk information, men också förslag på tillbehör och förmånliga erbjudanden – och fler tjänster är på gång.

Läs mer här: www.minvolvo.se >>

 

24-timmars telefonservice

Hur fäster man barnstolen i en Volvo V40? Vad betyder symbolen som just tändes i förardisplayen? Ibland behöver man svaret extra snabbt. Vår telefonservice hjälper dig med dessa och många andra frågor runt ditt bilägande. Kontakta oss på 020-94 80 80 dygnet runt, sju dagar i veckan och 365 dagar om året.

Servicehyrbil

Du ska inte behöva vara utan bil när din bil är på service. Därför har vi gjort det enkelt för dig att hyra en annan Volvo till ett fast och förmånligt pris under tiden. Prata med din Personliga Servicetekniker eller kundservice när du bokar Volvo Originalservice så står en servicehyrbil till ditt förfogande när du kommer.

 

 

Volvo Assistans i 1 år

Som en extra trygghet ingår Volvo Assistans (värde 525 kr) i ett år fram till dess att bilen är tio år. Skulle du få problem på vägen ordnar vi med allt från däckbyte till bärgning och boende.

Läs mer >>

Alltid Volvo Originaldelar

Hos oss sker alla reparationer med Volvo Originaldelar. Delarna är tillverkade efter samma specifikationer som när din bil var ny vilket garanterar hög kvalitet och säkerhet.

Läs mer >>

Serviceavtal

Utmärkt skick betalar sig i längden. Säkra ett högre andrahandsvärde från början med Volvo Originalservice till en fast månadskostnad.

Läs mer >>

Mer info om Volvo Originalservice (extern länk) >>

Vi tar hand om dig och din bil