Volvo Originalservice

Volvo Originalservice innehåller allt som gör ditt bilägande bekvämt, tryggt och ekonomiskt. Personliga Servicetekniker med specialutbildning på Volvo och säkra, pålitliga Originaldelar får din bil att fungera bättre – och längre. Dessutom ingår en rad unika tjänster som gör både verkstadsbesöket och vardagen smidigare. Med serviceavtal betalar du en fast summa per månad.

Du kan boka din service direkt här

Från 348:- i månaden*.

*Prisexempel avser Volvo XC40 D3 årsmodell 2019 beräknat på en körsträcka på 1500 mil per år och ett avtal tecknat på tre år.

Det här ingår alltid:

Ikon pseronlig servicetekniker

Personlig Servicetekniker

Samtidigt som du bokar service för din bil, kan du också välja en Personlig Servicetekniker. Med tiden blir han (eller hon) din egen Volvoexpert som vet precis hur både du och din bil fungerar. Din Personliga Servicetekniker hjälper dig också gärna med frågor och till exempel bokning av däckskifte och stenskottslagning i samband med service.

Mer info om Personlig Servicetekniker

Ikon fria mjukvaruuppdateringar

Fria mjukvaru­uppdateringar

I din Volvo finns en mängd datorer som styr allt från bränsle­insprutningen till fönsterhissarna. Vi uppdaterar ständigt mjukvaran för att optimera bilens funktioner – och din kör­upplevelse. När du servar bilen hos oss ingår uppdatering till den senaste mjukvaran utan kostnad.

Uppdateringar finns för alla modeller från 1999 och framåt, förutom Volvo C70, S/V40 –04 och XC/V70 –00.

 Ikon Volvo Assistans

Volvo Assistans i 1 år

Som extra trygghet ingår ett års förlängning av Volvo Assistans (värde 495:-) fram till dess att bilen är tio år. Skulle du ha oturen att bli stående längs vägen ordnar vi med allt från däckbyte till bärgning och boende. Volvo Assistans gäller i alla Västeuropeiska länder och vid de allra flesta stillestånd.

Ring för support:
Sverige: 020-55 55 66
Utomlands: +46 31 51 83 35.

Mer info om Volvo Assistans (extern länk)

Ikon min Volvo-hemsida

Min Volvo-hemsida

Vi samlar allt som har med ditt bilägande att göra på ett ställe. När du servar bilen hos oss får du en egen Min Volvo-hemsida (gäller alla bilar från 1999 och framåt). Där hittar du all servicehistoriken och teknisk information, men också förslag på tillbehör och förmånliga erbjudanden – och fler tjänster är på gång.

Läs mer här: www.minvolvo.se

 

 Ikon dygnet runt telefonservice

24-timmars telefonservice

Hur fäster man barnstolen i en Volvo V40? Vad betyder symbolen som just tändes i förardisplayen? Ibland behöver man svaret extra snabbt. Vår telefonservice hjälper dig med dessa och många andra frågor runt ditt bilägande. Kontakta oss på 020-94 80 80 dygnet runt, sju dagar i veckan och 365 dagar om året.

ikon servicehyrbil

Servicehyrbil

Du ska inte behöva vara utan bil när din bil är på service. Därför har vi gjort det enkelt för dig att hyra en annan Volvo till ett fast och förmånligt pris under tiden. Prata med din Personliga Servicetekniker eller kundservice när du bokar Volvo Originalservice så står en servicehyrbil till ditt förfogande när du kommer.

 

Mer info om Volvo Originalservice (extern länk)

Läs mer om vårt serviceavtal här