PlusGaranti

När du köper en begagnad bil hos oss på Bilbolaget vill vi att du skall slippa obehagliga överraskningar! Vi erbjuder dig vår unika PlusGaranti, ett helt paket med trygga tjänster för dig för endast 1.995:-.

Bilbolagets generösa trygghetspaket

Att köpa begagnad bil kan ofta vara ett äventyr, och vi vill ge våra bilkunder ett bekvämt, enkelt och tryggt bilköp. Visst låter det självklart men hos oss är det mer än bara ord.

På Bilbolaget vill vi att du skall göra ett bra bilköp och därför erbjuder vi dig en garanti under två år eller 2.000 mil. Garantin är en av de mest generösa på marknaden. För att garantin skall gälla måste du serva din bil enligt serviceplanen vid någon av Bilbolagets verkstäder eller av de anvisade verkstäder.

Förmån vid servicebesök hos Bilbolaget

För att ditt servicebesök skall bli smidigt erbjuder vi dig som har PlusGaranti fri lånebil vid service av din bil i någon av våra verkstäder i Timrå eller Sundsvall. Vid bokning av service uppger du att du har tjänsten PlusGaranti och är intresserad av lånebil så förbereder våra kundmottagare så att en bil väntar på dig när du lämnar in din bil.

30 dagars bytesrätt

För att du skall hinna känna dig övertygad om att du har valt rätt bil ger vi dig också gott om betänktetid. Om du inte är nöjd med ditt bilköp har du alltid rätt att byta till någon av våra andra bilar. Din bytesrätt gäller under 30 dagar och max 100 mil. Den enda kostnad som tillkommer är 3 000 kr för att täcka våra kostnader för en ny rekonditionering.


I PlusGaranti paketet ingår:

+ Två års garanti
Vid köp av begagnad bil hos oss får du garanti i två år eller upp till 2 000 mil. Garantin gäller vid genomförd service enligt serviceplanen vid någon av Bilbolagets verkstäder i Sundsvall och Timrå eller på anvisade verkstäder.

+ Fri lånebil
Vid service av din begagnade bil får du fri lånebil. Uppge att du har PlusGaranti när du bokar service vid någon av våra verkstäder i Sundsvall eller Timrå och uppge att du vill ha lånebil. När du lämnar in din bil för service står din lånebil redo och väntar på dig.

+ Trettio dagars bytesrätt
Du har rätt att byta till någon av våra andra bilar om du inte är nöjd med ditt köp. Bytesrätten gäller trettio dagar och upp till hundra mil. Du betalar endast kostnaden för ny rekonditionering av den bil du byter in och som uppgår till 3 000 kr.

+ Kvalitetstestad bil
Samtliga begagnade bilar är kvalitetstestade av Bilbolaget innan försäljning.

+ Rätt pris direkt
Hos oss kan du lita på att prissättningen är marknadsmässig och att du får rätt pris direkt.

+ Varm bilhall
Vår varma bilhall rymmer mer än hundra begagnade bilar.