Ett nytt bilkort för dig som Renaultägare!

Renaultkortet är speciellt riktat till dig som Renaultägare och är ett förmånligt, bekvämt och användbart kort med en rad fördelar:

Inga aviavgifter, ingen ränta – dela upp kostnaden på fyra månader helt kostnadsfritt.

Du får dessutom bonus på allt!

  • Alla bilkostnader på en faktura. Med Renaultkort går det utmärkt att betala:
    Drivmedel, service, reparationer, tillbehör, reservdelar, Renaultförsäkring,  billån och Renault billeasing.
  • Ingen årsavgift
  • Inga köpkrav
  • Bonus på allt du handlar
  • Spara med högre ränta än hos din bank, för närvarande 0,65%. (Fria uttag, ingen bindningstid och statlig insättningsgaranti).
  • Vi har speciella erbjudanden i vår butik som endast gäller dig med Renaultkort!

Du ansöker om ett Renualtkort genom att fylla i en ansökan, antingen genom Volvofinans eller så är du välkommen till oss så hjälper vi dig.

Ansök här via Volvofinans

0,65% sparränta. Utan om och men.

Hos Volvofinans Bank får du alltid en av Sveriges bästa sparräntor. Nu får du 0,65% sparränta från första kronan (1/1 2016).

Ansök om ett sparkonto här

Bonus på allt!

Vi ger dig bonus på allt när du använder ditt Renaultkort. Varje gång du betalar med kortet får du upp till 1,5 bonuspoäng per krona. När du når 5 000 poäng får du automatiskt hem en värdecheck på 50 kr som du kan använda hos oss! Och har du Renaultkort med Visa får du poäng var helst i världen du använder kortet.

Ju fler tjänster du har på Renaultkortet, desto fler poäng får du!

För mer information kontakta någon av våra säljare eller besök www.volvofinans.se.


Räntefri delbetalning

Du har alltid fyra månaders avgifts- och räntefri delbetalning på t.ex. service, däck, reparationer och andra större köp som du gör hos din Renaulthandlare.


Tanka till lågt pris

Med Renaultkortet tankar du alltid med 10 öre per liter i drivmedelsrabatt på alla Tankas stationer samt på OKQ8:s bemannade anläggningar. Det betyder förmånlig tillgång till ett av Sveriges största stationsnät.


Ansök om Renaultkortet och CarPay idag

Renaultkortet är helt kostnadsfritt och gör vardagen med din Renault både enklare och mer förmånlig. Renaultkortet är laddat med många bra förmåner bara för dig som Renaultägare. Ansök hos din handlare eller i CarPay.

Tecknar du Renaultkort idag får du 100 kr i välkomstgåva. Ansök via carpay.se och ange koden RENAULT för att ta del av erbjudandet.

Ansök här >>