Serviceavtal

Sänkta kostnader och förbättrat andrahandsvärde!

Serviceavtalet kan tecknas på såväl ny som begagnad bil som är upp till åtta år och 45.000 mil. Vi lägger tillsammans upp en serviceplan med utgångspunkt för din körsträcka och bilmodell, och ger dig en fast månadskostnad. Det är tryggt och enkelt.

Vi är din kompletta servicepartner och hos oss hittar du allt under samma tak. Som auktoriserad Volvo-, Renault- och Fordåterförsäljare utför vi garantijobb till skillnad från exempelvis fristående verkstadskedjor. Det gör oss unika inom branschen och du kan alltid lita på att jobben utförs enligt tillverkarnas anvisningar och riktlinjer.

Du som kör Volvo, Renault, Dacia  eller Ford vet säkert vad vi talar om. Känslan mellan tusentals delar insatta i väl avvägda system. I och med att vi enbart använder originaldelar så kan vi garantera att säkerhet, hållbarhet och körkänsla bibehålls.

När du lämnar bilen för originalservice garanterar vi att det vi åtgärdat enligt serviceprotokollet är fackmannamässigt utfört. Om något fel skulle uppstå på det som åtgärdats eller kontrollerats åtgärdas felet helt kostnadsfritt. Gäller inom ett år och max 1.000 mil. När felet åtgärdas inom servicegarantin lånar vi dessutom ut en hyrbil helt kostnadsfritt.

Kontakta en säljare eller kundservice på någon av våra anläggningar så får du hjälp att räkna ut vad det kostar för dig och din bil.

Läs mer i vår folder >>