Hos oss får alla bonus!

Volvokortet är till för alla bilägare oavsett märke och är ett förmånligt, bekvämt och användbart kort med en rad fördelar:

Inga aviavgifter, ingen ränta – dela upp kostnaden på fyra månader helt kostnadsfritt. Du får dessutom bonus på allt!

  • Alla bilkostnader på en faktura. Med Volvokort går det utmärkt att betala: Drivmedel, service, reparationer, tillbehör, reservdelar, Volvia- och Renaultförsäkring, Volvo/Ford/Renault Billån och Volvo/Ford/Renault Billeasing.
  • Ingen årsavgift
  • Inga köpkrav
  • Bonus på allt du handlar
  • Spara med högre ränta än hos din bank. (Fria uttag, ingen bindningstid och statlig insättningsgaranti.)
  • Vi har speciella erbjudanden i vår butik som endast gäller dig med Volvokort!

Klicka här för att se månadens butikserbjudanden >>

Volvokort med Visa

För dig som har både ett Volvokort och ett Visakort finns möjligheten att uppgradera till ett Volvokort med Visa. På så sätt slipper du Visakortet med avgift och spar utrymme i plånboken! Ett Volvokort med Visa ger dig alla fördelar som ingår i ett vanligt Volvokort, men det kan också användas vid inköp över hela världen. Dessutom är årsavgiften noll kronor. Du ansöker om ett Volvokort genom att fylla i en ansökan, antingen genom Volvofinans eller så är du välkommen till oss på Bilbolaget så hjälper vi dig.

Bonus på allt!

Vi ger dig bonus på allt när du använder ditt Volvokort. Varje gång du betalar med kortet får du upp till 1 bonuspoäng per krona. När du når 5 000 poäng får du automatiskt en värdecheck på 50 kr som du kan använda hos oss! Och har du Volvokort med Visa får du poäng var helst i världen du använder kortet.


AVGIFTSFRITT KREDITKORT

Tjäna på en smartare bilekonomi

Med vårt kreditkort får du omedelbar tillgång till och överblick på din ekonomi och kan enkelt se dina kostnader i CarPay. Vi har ingen årsavgift på kortet, däremot har vi massor av förmåner.  Till exempel räntefri delbetalning i fyra månader. Och en fri reseförsäkring när du betalar minst 75 procent av resan och har Visakoppling. Du får också erbjudanden från din Volvohandlare och våra partners. Är du redo att upptäcka alla fördelar?

Läs mer om vår fria reseförsäkring 


Fulltankad  med rabatt

Du får alltid 10 öre rabatt per liter på Tanka och OKQ8.

Räntefri delbetalning

Alltid fyra månaders räntefri delbetalning på till exempel service, däck och reparationer hos oss.


Ansök om Volvokort

Med ett kreditkort från Volvofinans Bank får du omedelbar tillgång till dina uppgifter och kan enkelt se dina kostnader i CarPay.


Med appen Carpay förenklas bilekonomin

CarPay är en app från Volvofinans Bank som skapar ännu mer värde för alla som har Volvokort och Renaultkort. I CarPay kan du ansöka om och aktivera nytt kort och får sedan enkel och tydlig översikt över hela din bilekonomi. Har du redan ett kortkonto loggar du in och kan se allt från saldo och korttransaktioner till sparkonto, billån, leasing, lokala erbjudanden och inte minst intjänad bonus. Dina bonuscheckar samlas också i CarPay och du kommer enkelt åt dem direkt i mobilen. En nyhet som bara erbjuds i CarPay är att du kan lösa in dina bonuscheckar mot drivmedel när du tankar på Tanka. Summan på din inlösta bonuscheck dras av från din nästa tankning och syns på nästa faktura.