Arbeta hos oss

Vi vill ha engagerade medarbetare!

Vårt kundlöfte: Med personlig omtanke
På Bilbolaget är vi övertygade om att det finns ett löfte som står över alla andra. Nämligen det löfte som prickar människans grundläggande behov av bekräftelse. Vi vill att alla kunder ska känna sig betydelsefulla och att just deras behov är någonting som vi tar på allvar och har lösningar på. Omtanke i alla led vinner i längden.

Värdegrunden – våra gemensamma spelregler
I alla organisationer finns det saker som tar eller ger energi. Och saker som kan göras annorlunda för att ge ännu större kundvärden. Med våra spelregler vill vi ge ramar för vad som gäller för alla medarbetare på Bilbolaget. Spelreglerna har sammanfattats med fyra värdeord:

  • Trovärdighet
  • Omtanke
  • Passion
  • Göra skillnad

Bilbolaget söker bildelsman/medarbetare till bildelsavdelningen

Bilbolaget tror på att skapa det bästa för våra kunder i form av tjänster som verkligen underlättar och medverkar till att det blir kul och enkelt att äga bilar från oss. Vi jobbar bland annat med ett av Sveriges starkaste varumärken, Volvo, och har alltid den senaste tekniken. Vi jobbar också med varumärkena Ford, Renault och Dacia, och erbjuder ett stort utbud på marknaden.

Din nästa utmaning
Ger du det lilla extra och har kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete, samtidigt som du tillsammans med oss vill jobba för att bli branschens bästa servicebolag? Vill du arbeta med att supportera verkstaden och externa kunder med reservdelar, tillbehör och däck till reparationer och service? Vill du jobba med lagervård, butiksarbete och inköp i fokus? Låter det intressant? Då har vi jobbet för dig!
Det är du som möter och tar hand om kunderna i butiken. I den här rollen arbetar du i en slimmad organisation och att hugga i vid behov och hantera flera olika arbetsuppgifter får inte vara ett hinder för dig.
Som medarbetare på bildelsavdelningen är du en viktig länk till verkstäderna och representerar Bilbolaget i mötet med våra kunder. Jobbet kräver en hög servicenivå och mycket support både internt gentemot verkstaden och externt gentemot kunderna. Tjänsten innefattar tjänstgöring på vår skadeverkstad i Skönsmon vissa perioder.

Vem är du?
Du tycker om att samarbeta, har god social kompetens och fokus på hög servicegrad. Du är problemlösare och vill ge våra kunder en positiv upplevelse och goda råd. Du är stresstålig och mycket strukturerad. Du är en prestigelös och lyhörd lagspelare. Du behöver ha god dokumenterad kunskap inom fordonsteknik och mekanik. Om du har genomförd fordonsteknisk utbildning eller tidigare erfarenhet från yrket ser vi det som meriterande. Du har mycket god datorvana eftersom det mesta av arbetet sker i våra reservdelsprogram för respektive bilmärke samt i vårt affärssystem Tacdis. Du
behöver också ha en god fysik eftersom det i arbetet ingår en del tunga lyft och har ett giltigt körkort med minst behörighet B.

Vad erbjuder vi dig?
Vi är ett kvalitetstänkande familjeföretag. Hos oss blir du en del av en koncern med möjligheter till både
professionell och personlig utveckling. Vi bryr oss om dig som anställd.
Vi erbjuder alla våra anställda:
• Friskvård och personalrabatter på olika träningsanläggningar
• Personalrabatter på drivmedel, verkstadsarbeten & reservdelar
• Personalrabatter hos samarbetspartners
• Tjänstepension
• Gruppförsäkring
• Goda utvecklingsmöjligheter
• Bra arbetsmiljö
• Utbildningar genom bland annat samarbeten med Volvo Car Sverige, Renault, Ford och IHM Business School.

Vill du veta mer?
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef, se kontaktuppgifter nedan. Urval sker löpande. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Timrå

Ref. nr. 2019/37
Kontakt Stefan Degerstedt 060 – 53 56 18, stefan.degerstedt@bilbolaget.nu
Publicerat 2019-10-18
Sista ansökningsdag 2019-11-18
Länk till annons http://bilbolaget.varbi.com/what:job/jobID:296062/