Arbeta hos oss

Vi vill ha engagerade medarbetare!

Vårt kundlöfte: Med personlig omtanke
På Bilbolaget är vi övertygade om att det finns ett löfte som står över alla andra. Nämligen det löfte som prickar människans grundläggande behov av bekräftelse. Vi vill att alla kunder ska känna sig betydelsefulla och att just deras behov är någonting som vi tar på allvar och har lösningar på. Omtanke i alla led vinner i längden.

Värdegrunden – våra gemensamma spelregler
I alla organisationer finns det saker som tar eller ger energi. Och saker som kan göras annorlunda för att ge ännu större kundvärden. Med våra spelregler vill vi ge ramar för vad som gäller för alla medarbetare på Bilbolaget. Spelreglerna har sammanfattats med fyra värdeord:

  • Trovärdighet
  • Omtanke
  • Passion
  • Göra skillnad

Bilbolaget i Sundsvall söker ny Personlig Servicetekniker Volvo

Vi behöver nu förstärka teamet på vår verkstad med en personlig servicetekniker på Volvo.Du kommer ingå i ett starkt sammansvetsat gäng med god sammanhållning och hög kunskapsnivå. På vår anläggning i Sundsvall är vi auktoriserad verkstad för Volvo, Ford, Renault och Dacia.

Dina arbetsuppgifter
Som personlig servicetekniker har du direktkontakt med dina kunder från bokning till färdig bil. Du kommer att arbeta med reparationer och underhåll av Volvo personbilar.

Din bakgrund
Vi söker dig med bred kunskap och flera års erfarenhet från yrket. Vidare att du även har mycket god kännedom om ellära och bilelektronik. Du bör ha god vana att jobba med diagnos och felsökning, samt läsa teknisk dokumentation. Du skall ha genomgått fordonsteknisk utbildning eller motsvarande. B-körkort är ett krav.

Som person
Vi söker en person som har hög social kompetens och drivs av att ge våra kunder förstklassig service genom hela processen. Du ser vinsten i att vara en god lagspelare och att bidra till en god stämning på arbetet. Här jobbar vi med omtanke om både kunder och kollegor, och vi vill att du ska ha en vilja att göra skillnad i ditt arbete och ge kunderna goda upplevelser. Att ta ansvar och bry sig om andra är ledord som vi håller högt på Bilbolaget.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Låter tjänsten intressant? 
Skicka din ansökan med CV till Andreas Reiser, verkstadscoach.
e-post: andreas.reiser@bilbolaget.nu .Vi vill ha din ansökan senast den 20 juli 2019

Vid frågor kontakta Andreas Reiser på telefon 060-18 08 03.


Bilbolaget söker skademekaniker till Sundsvall

Vill du arbeta på ett företag som vill ligga i framkant? Vill du vara med och påverka på en inspirerande och utvecklande avdelning? Bilbolagets skadeverkstad växer och behöver nu förstärkning av en skadetekniker. Du kommer att ingå i ett härligt gäng med god sammanhållning på Bilbolagets skadeanläggning som ligger på Skönsmon i Sundsvall.
Anläggningen är auktoriserad för Volvo, Ford, Renault, Dacia samt Mercedes och arbetar efter tillverkarnas arbetsbeskrivningar. Medarbetarna genomgår kontinuerligt generalagenternas utbildningsprogram.

Dina arbetsuppgifter
Du får arbeta brett med alla moment i skadereparationen som t.ex. demontering av skadade delar, svetsning, felsökning, olika riktningsarbeten, plastlagning och montering efter lackering mm.

Bakgrund och kvalifikationer
Vi söker i första hand dig som är utbildad skadetekniker och har jobbat flera år i yrket. Alternativt kanske du är en utbildad personbilsmekaniker med mångårig erfarenhet som nu vill byta inriktning och istället arbeta med dom omväxlande arbetsmomenten som ingår i arbetet som skadetekniker.
God datorvana är önskvärt och B-körkort ett krav. Du gillar att arbeta i ett högt tempo med fokus på kvalitet och noggrannhet och värdesätter att göra ett arbete som du kan vara stolt över. Vidare är du ansvarstagande och en god lagspelare.

Som person
För Bilbolaget är det viktigt att du ser vinsten i att vara en god lagspelare och att du alltid vill bidra till en god stämning bland dina kollegor. Här jobbar vi med omtanke om både kunder och kollegor. Vi vill att du ska ha en vilja att göra skillnad i ditt arbete och bidra till att ge kunderna goda upplevelser.
Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid

Låter tjänsten intressant?
För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta skadecoach
Patrik Hagemo på telefon 060-18 02 20 eller via mail patrik.hagemo@bilbolaget.nu
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då urval kommer att ske löpande, dock senast 31 augusti 2019..