Laga stenskott eller byta vindruta i Bollnäs

I vår bilglasverkstad i Bollnäs lagar vi stenskott snabbt och billigt på alla bilmärken. Vi kan även byta vindruta på bilar från Volvo, Renault och Dacia. Vi sköter all kontakt med ditt försäkringsbolag och du betalar självrisken till oss. Smidigt värre! Välkommen till oss på Hantverkargatan 3.


Laga stenskott i Bollnäs

För att undvika att rutan spricker är det viktigt att laga stenskott så fort som möjligt efter att du fått det. Våra kunniga glasmästare fixar upp till tre stenskott i din ruta snabbt och smidigt medan du njuter av en god kopp bjudkaffe och surfar med vårt fria WiFi.

Att laga ditt stenskott hos oss i Bollnäs tar cirka 30 minuter och kostar mellan 0 och 200 kr i självrisk. Vi reparerar stenskott på alla bilmärken och modeller.

Läs mer om stenskottsreparationer

Byta vindruta i Bollnäs

Hos oss i Bollnäs får du hjälp av kunniga bilglasmästare att byta vindruta på bilar från Volvo, Renault eller Dacia. Vi är auktoriserad verkstad för dessa märken och byter alltid till originalrutor eller motsvarande angett av bilens tillverkare.

Att byta vindruta tar ungefär en dag. Behöver du låna bil kan vi hjälpa till med det till förmånligt pris.

Läs mer om vindrutebyten

Boka tid

Boka tid för stenskottsreparation eller vindrutebyte hos oss i Bollnäs genom att kontakta kundtjänst via chatt, mail kundtjanst@bilbolaget.nu eller telefon 020-50 02 50.

Om du har en Volvo, Renault, Dacia eller Ford kan du även boka direkt online.


Hitta till vår bilglasverkstad i Bollnäs

I vår auktoriserade verkstad i Bollnäs hjälper vi dig att laga stenskott oavsett vad du har för bilmärke. Vi kan även hjälpa dig som behöver byta vindruta på en Volvo, Renault eller Dacia. Varmt välkommen!

Bollnäs

Telefon verkstad 0278-63 95 00

Måndag-fredag 07:00 – 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Hantverkargatan 3, 821 10 Bollnäs

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Kan man laga stenskott själv?

Kan man laga stenskott själv? Ja, MEN det betyder inte att det är något man bör göra själv. Vi berättar vad som blir billigast och bäst.

Därför ska du inte köra med en sprucken vindruta

En sprucken vindruta är dålig av så många anledningar. Du ser sämre genom den, krocksäkerheten minskar och du kan få böter av polisen.

Tips inför besiktningen 2023 – 11 enkla saker att kontrollera

För att slippa få anmärkningar, så kallade två:or, på besiktningen finns det några saker du lätt kan kontrollera själv innan du åker dit. Vi berättar vilka.

Se alla