Laga stenskott eller byta vindruta i Gävle

I vår bilglasverkstad i Gävle lagar vi stenskott på alla bilmärken snabbt och billigt. Vi kan även byta vindruta på bilar från Volvo, Renault, Ford och Dacia. Vi sköter all kontakt med ditt försäkringsbolag och du betalar självrisken till oss. Smidigt värre! Välkommen till oss på Södra Kungsgatan 61-63.


Laga stenskott i Gävle

För att undvika att rutan spricker är det viktigt att laga stenskott så fort som möjligt efter att du fått det. Våra kunniga glasmästare fixar upp till tre stenskott i din ruta snabbt och smidigt medan du surfar med vårt fria WiFi och njuter av en god kopp bjudkaffe.

Att laga ditt stenskott hos oss i Gävle tar cirka 30 minuter och kostar mellan 0 och 200 kr i självrisk. Vi reparerar stenskott på alla bilmärken och modeller.

Läs mer om stenskottsreparationer

Byta vindruta i Gävle

Hos oss i Gävle får du hjälp att byta vindruta på bilar från Volvo, Renault, Ford eller Dacia av kunniga bilglasmästare. Vi är auktoriserad verkstad för dessa märken och byter alltid till originalrutor eller motsvarande angett av bilens tillverkare.

Att byta vindruta tar ungefär en dag. Behöver du låna bil kan vi hjälpa till med det till förmånligt pris.

Läs mer om vindrutebyten

Boka tid

Boka tid för stenskottsreparation eller vindrutebyte hos oss i Gävle genom att kontakta kundtjänst via chatt, mail kundtjanst@bilbolaget.nu eller telefon 020-50 02 50.

Om du har en Volvo, Renault, Dacia eller Ford kan du även boka direkt online.


Hitta till vår bilglasverkstad i Gävle

I vår auktoriserade verkstad i Gävle hjälper vi dig att laga stenskott oavsett vad du har för bilmärke. Vi kan även hjälpa dig som behöver byta vindruta på en Volvo, Renault, Ford eller Dacia. Varmt välkommen!

Gävle

Telefon verkstad 026-65 57 00

Måndag-fredag 07:00 – 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Södra Kungsgatan 61-63, 802 55 Gävle

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Stenskott eller sprucken ruta – se om din försäkring täcker skadan

Vi tittar närmare på vilka försäkringar som täcker reparation av stenskott eller byte av vindruta och jämför självrisken mellan olika bolag.

Imma i bilen – så löser du problemet

Att få imma i bilen är en erfarenhet många bilägare delar. Irriterande! Så löser du problemet och undviker imma på vindrutan i framtiden.

Därför ska du inte köra med en spricka i vindrutan

En sprucken vindruta är dålig av så många anledningar. Du ser sämre genom den, krocksäkerheten minskar och du kan få böter av polisen.

Kan man laga stenskott själv?

Kan man laga stenskott själv? Ja, MEN det betyder inte att det är något man bör göra själv. Vi berättar vad som blir billigast och bäst.

Se alla