Laga stenskott eller byta vindruta i Hudiksvall

I vår bilglasverkstad i Hudik lagar vi stenskott snabbt och billigt på alla bilmärken. Vi kan även byta vindruta på bilar från Volvo, Dacia och Renault. Du betalar självrisken till oss och vi sköter all kontakt med ditt försäkringsbolag. Smidigt värre! Välkommen till oss på Kullbäcksvägen 1.


Laga stenskott i Hudik

För att undvika att rutan spricker är det viktigt att laga stenskott så fort som möjligt efter att du fått det. Våra kunniga glasmästare fixar snabbt och smidigt upp till tre stenskott i din ruta medan du njuter av en god kopp bjudkaffe och surfar med vårt fria WiFi.

Att laga ditt stenskott hos oss i Hudiksvall kostar mellan 0 och 200 kr i självrisk och tar cirka 30 minuter. Vi reparerar stenskott på alla bilmärken och modeller.

Läs mer om stenskottsreparationer

Byta vindruta i Hudiksvall

Hos oss i Hudik får du hjälp av kunniga bilglasmästare att byta vindruta på bilar från Volvo, Renault eller Dacia. Vi är auktoriserad verkstad för dessa märken och byter alltid till originalrutor eller motsvarande angett av bilens tillverkare.

Att byta en vindruta tar ungefär en dag. Behöver du låna bil kan vi hjälpa till med det till förmånligt pris.

Läs mer om vindrutebyten

Boka tid

Boka tid för stenskottsreparation eller vindrutebyte hos oss i Hudiksvall genom att kontakta kundtjänst via chatt, mail kundtjanst@bilbolaget.nu eller telefon 020-50 02 50.

Om du har en Volvo, Renault, Dacia eller Ford kan du även boka direkt online.


Hitta till vår bilglasverkstad i Hudiksvall

I vår auktoriserade verkstad i Hudiksvall hjälper vi dig att laga stenskott oavsett vad du har för bilmärke. Vi kan även hjälpa dig som behöver byta vindruta på en Volvo, Renault eller Dacia. Varmt välkommen!

Hudiksvall

Telefon verkstad 0650-54 83 00

Måndag-fredag 07:00 – 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Kullbäcksvägen 1, 824 30 Hudiksvall

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Kan man laga stenskott själv?

Kan man laga stenskott själv? Ja, MEN det betyder inte att det är något man bör göra själv. Vi berättar vad som blir billigast och bäst.

Därför ska du inte köra med en sprucken vindruta

En sprucken vindruta är dålig av så många anledningar. Du ser sämre genom den, krocksäkerheten minskar och du kan få böter av polisen.

Tips inför besiktningen 2023 – 11 enkla saker att kontrollera

För att slippa få anmärkningar, så kallade två:or, på besiktningen finns det några saker du lätt kan kontrollera själv innan du åker dit. Vi berättar vilka.

Se alla