Laga stenskott eller byta vindruta i Uppsala

I våra bilglasverkstäder i Uppsala lagar vi stenskott snabbt och billigt på alla bilmärken. Vi kan även byta vindruta på bilar från Volvo. Vi sköter all kontakt med ditt försäkringsbolag och du betalar självrisken till oss. Smidigt värre! Välkommen till oss på Kungsgatan 97 eller Fyrislundsgatan 76.


Laga stenskott i Uppsala

För att undvika att rutan spricker är det viktigt att laga stenskott så fort som möjligt efter att du fått det. Våra kunniga glasmästare fixar upp till tre stenskott i din ruta snabbt och smidigt medan du njuter av en god kopp bjudkaffe och surfar med vårt fria WiFi.

Att laga ditt stenskott hos oss i Uppsala tar cirka 30 minuter och kostar mellan 0 och 200 kr i självrisk. Vi reparerar stenskott på alla bilmärken och modeller.

Läs mer om stenskottsreparationer

Byta vindruta i Uppsala

Hos oss i Uppsala får du hjälp av kunniga bilglasmästare att byta vindruta på bilar från Volvo. Våra auktoriserade verkstäder är certifierade av Volvo och vi byter alltid till en ny originalruta på din bil.

Att byta vindruta tar ungefär en dag. Behöver du låna bil kan vi hjälpa till med det till förmånligt pris.

Läs mer om vindrutebyten

Boka tid

Boka tid för stenskottsreparation eller vindrutebyte hos oss i Uppsala genom att kontakta kundtjänst via chatt, mail kundtjanst@bilbolaget.nu eller telefon 020-50 02 50.

Om du har en Volvo, Ford, Renault eller Dacia kan du även boka direkt online.


Hitta till våra bilglasverkstäder i Uppsala

I våra auktoriserade verkstäder i Uppsala hjälper vi dig att laga stenskott oavsett vad du har för bilmärke. Vi kan även hjälpa dig som behöver byta vindruta på en Volvo. Varmt välkommen!

Uppsala Fyrislund

Telefon verkstad 018-16 01 00

Måndag 07:00 – 16:00
Tisdag 07:00 – 16:00
Onsdag 07:00 – 16:00
Torsdag 07:00 – 16:00
Fredag 07:00 – 15:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Fyrislundsgatan 76, 754 50 Uppsala

Uppsala Kungsgatan

Telefon verkstad 018-16 01 00

Måndag-fredag 07:00 – 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Kungsgatan 97, 75318 Uppsala

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Imma i bilen – så löser du problemet

Att få imma i bilen är en erfarenhet många bilägare delar. Irriterande! Så löser du problemet och undviker imma på vindrutan i framtiden.

Därför ska du inte köra med en sprucken vindruta

En sprucken vindruta är dålig av så många anledningar. Du ser sämre genom den, krocksäkerheten minskar och du kan få böter av polisen.

Kan man laga stenskott själv?

Kan man laga stenskott själv? Ja, MEN det betyder inte att det är något man bör göra själv. Vi berättar vad som blir billigast och bäst.

Tips inför besiktningen 2024 – 11 enkla saker att kontrollera

För att slippa få anmärkningar, så kallade två:or, på besiktningen finns det några saker du lätt kan kontrollera själv innan du åker dit. Vi berättar vilka.

Se alla