Laga stenskott eller byta vindruta i Uppsala

I vår bilglasverkstad i Uppsala lagar vi stenskott snabbt och billigt på alla bilmärken. Vi kan även byta vindruta på bilar från Volvo. Vi sköter all kontakt med ditt försäkringsbolag och du betalar självrisken till oss. Smidigt värre! Välkommen till oss på Kungsgatan 97.


Laga stenskott i Uppsala

För att undvika att rutan spricker är det viktigt att laga stenskott så fort som möjligt efter att du fått det. Våra kunniga glasmästare fixar upp till tre stenskott i din ruta snabbt och smidigt medan du njuter av en god kopp bjudkaffe och surfar med vårt fria WiFi.

Att laga ditt stenskott hos oss i Uppsala tar cirka 30 minuter och kostar mellan 0 och 200 kr i självrisk. Vi reparerar stenskott på alla bilmärken och modeller.

Läs mer om stenskottsreparationer

Byta vindruta i Uppsala

Hos oss i Uppsala får du hjälp av kunniga bilglasmästare att byta vindruta på bilar från Volvo. Vår auktoriserade verkstad är certifierade av Volvo och vi byter alltid till en ny originalruta på din bil.

Att byta vindruta tar ungefär en dag. Behöver du låna bil kan vi hjälpa till med det till förmånligt pris.

Läs mer om vindrutebyten

Boka tid

Boka tid för stenskottsreparation eller vindrutebyte hos oss i Uppsala genom att kontakta kundtjänst via chatt, mail kundtjanst@bilbolaget.nu eller telefon 020-50 02 50.

Om du har en Volvo, Ford, Renault eller Dacia kan du även boka direkt online.


Hitta till vår bilglasverkstad i Uppsala

I vår auktoriserade verkstad i Uppsala hjälper vi dig att laga stenskott oavsett vad du har för bilmärke. Vi kan även hjälpa dig som behöver byta vindruta på en Volvo. Varmt välkommen!

Uppsala Kungsgatan

Telefon verkstad 018-16 01 00

Måndag-fredag 07:00 – 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Kungsgatan 97, 753 18 Uppsala

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Stenskott eller sprucken ruta – se om din försäkring täcker skadan

Vi tittar närmare på vilka försäkringar som täcker reparation av stenskott eller byte av vindruta och jämför självrisken mellan olika bolag.

Imma i bilen – så löser du problemet

Att få imma i bilen är en erfarenhet många bilägare delar. Irriterande! Så löser du problemet och undviker imma på vindrutan i framtiden.

Därför ska du inte köra med en spricka i vindrutan

En sprucken vindruta är dålig av så många anledningar. Du ser sämre genom den, krocksäkerheten minskar och du kan få böter av polisen.

Kan man laga stenskott själv?

Kan man laga stenskott själv? Ja, MEN det betyder inte att det är något man bör göra själv. Vi berättar vad som blir billigast och bäst.

Se alla