Hyundai Luleå

Vad vill du göra idag?

Välkommen till oss på Hyundai i Luleå

Vi har tagit över efter Dahlqvist Bil som din lokala återförsäljare av Hyundai i Luleå. I våra lokaler hittar du nya Hyundai samt begagnade bilar från flera olika märken. Vi kan också hjälpa dig som vill sälja din bil, oavsett märke. Vi är auktoriserad verkstad för Hyundai samt har en bildelsbutik med tillbehör och reservdelar.

Öppettider

Bilförsäljning

Måndag-fredag 09:00 – 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Verkstad

Måndag-fredag 07:00 – 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Butik

Måndag-fredag 07:00 – 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Avvikande öppettider

2024

28 mars Skärtorsdag verkstad öppet till kl. 12.00, bilförsäljningen öppet till 14.00
29 mars Långfredag stängt
30 mars Påskafton stängt
31 mars Påskdagen stängt
1 april Annandag påsk stängt

30 april öppet till kl 13
1 maj stängt

9 maj Kristi himmelsfärdsdag stängt

1 juni – 31 augusti bilförsäljningen öppen mån-fre 9-17 (lördagar stängt)

5 juni öppet till kl.13
6 juni Nationaldagen stängd

20 juni öppet till kl. 13
21 juni Midsommarafton stängt

Dahlqvist bil blir Hyundai Luleå

Efter 30 år i Luleå har Dahlqvist Bil lämnat över varumärket Hyundai till ett annat familjeföretag med lång erfarenhet – oss på Bilbolaget. Det mesta är sig dock likt.

Vi har samma trevliga personal, säljer bilar och har en verkstad med kunniga tekniker redo att hjälpa dig. Skillnaden är att vi har nya kläder, att kaffet kanske är lite godare och att det sitter nya loggor på huset.

Ytterligare en skillnad är att vissa kontaktuppgifter ändrats. Alla telefonnummer är de samma men e-postadresserna är nya. Scrollar du upp hittar du alla kontaktuppgifter där.

Har du frågor om övertagandet och undrar hur det påverkar dig har vi samlat mängder med information på vår hemsida hyundailulea.se

Vi säljer Hyundai i Luleå

Det här erbjuder vi

I vår bilhall säljer vi nya och begagnade bilar från Hyundai samt testade begagnade bilar från flera olika märken. Du kan även köpa bil online från någon av våra andra anläggningar och få den levererad till Luleå med omnejd.

Vi kan också hjälpa dig som vill sälja din bil, oavsett vad du har för märke. Slå oss en signal eller värdera bilen kostnadsfritt online för prisförslag.

I Luleå är vi auktoriserad verkstad för Hyundai och utför service och reparationsarbeten. I vår verkstad jobbar kunniga servicetekniker med specialistkunskaper och de använder alltid Hyundai originaldelar till din bil. Boka tid i verkstaden i Luleå


Hur kan vi hjälpa dig?

Hittar du inte det du behöver eller har frågor om något kan du fylla i formuläret nedan så ringer någon från oss i Luleå upp dig så snart vi kan.

Skicka meddelande