Bilbolaget Norrtälje

Vad vill du göra idag?

Välkommen till oss på Bilbolaget i Norrtälje

Vi är din lokala återförsäljare av Volvo, Ford, Renault och Dacia. Vi säljer nya personbilar och transportbilar samt begagnade bilar från flera olika bilmärken. Vi kan också hjälpa dig som vill sälja din bil. Vi har en butik med reservdelar och tillbehör samt är auktoriserad verkstad för Volvo, Ford, Renault och Dacia. I vår bilverkstad har vi även däckservice med däckhotell, transportbilsverkstad och glasverkstad där vi bland annat kan laga stenskott på alla bilmärken. Vår skadeverkstad hittar du på Gamla Väsbyvägen 7 i Vreta.

Läs mer om vad vi erbjuder i Norrtälje

Öppettider

Bilförsäljning

Måndag-fredag 09:00 – 18:00
Lördag 10:00 – 15:00
Söndag Stängt

Verkstad

Måndag-fredag 07:00 – 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Butik

Måndag-fredag 07:00 – 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Skadeverkstad

Måndag-fredag 07:00 – 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Hertz

Måndag-fredag 07:00 – 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Avvikande öppettider

Onsdag 25 maj har vi öppet till kl. 16.00
Torsdag 26 maj har vi stängt.

Måndag 6 maj Nationaldagen stängt

Lördagar 18 juni-20 augusti bilförsäljningen öppen kl. 10-14

Torsdag 23 juni öppet till kl. 16.00
Fredag 24 juni Midsommarafton stängt
Lördag 25 juni Midsommardagen stängt

Fredag 4 november öppet till kl. 16.00
Lördag 5 november Alla helgons dag stängt

Fredag 23 december öppet till kl. 16.00
Lördag 24 december Julafton stängt
Söndag 25 december Juldagen stängt
Måndag 26 december Annandag jul stängt

Fredag 30 december öppet till kl. 16.00
Lördag 31 december Nyårsafton stängt
Söndag 1 januari Nyårsdagen stängt


Det här erbjuder vi

Välkommen till oss på Bilbolaget, din lokala återförsäljare av Volvo, Ford, Renault och Dacia i Norrtälje.

I vår stora och fräscha bilhall hittar du ett stort utbud av både nya och begagnade bilar. Vi säljer nya personbilar från Volvo, Ford, Renault och Dacia samt transportbilar från Ford och Renault. Förutom att våra säljare är kunniga är de också glada för det mesta och de bjuder mer än gärna på kaffe samtidigt som de hjälper dig hitta din nästa drömbil.

Vill du köpa en begagnad bil i Norrtälje har vi i bilhallen även ett stort utbud av noggrant testade bilar av hög kvalitet. Vi säljer begagnade bilar från alla märken och du kan även köpa bil online från någon av våra andra anläggningar och få den levererad till Norrtälje med omnejd.

Vi kan också hjälpa dig som vill sälja din bil, oavsett vad du har för märke. Slå oss en signal eller värdera bilen kostnadsfritt online för prisförslag.

I ett separat hus bakom bilhallen har vi en bildelsbutik med reservdelar och biltillbehör. Förutom bildelar till Volvo, Ford, Renault och Dacia har vi allt från husvagnsbackspeglar och LED-ramper till sprayvax och lyktrengöring.

Vår bilverkstad i Norrtälje är auktoriserad för Volvo, Ford, Renault och Dacia. Vi har även en transportbilsdel där vi kan utföra verkstadsarbeten på transportbilar från Ford och Renault. Vi utför service, reparationer och garantiarbeten och våra kunniga tekniker använder alltid originaldelar och rätt utrustning för just ditt märke. Klicka här för att boka service eller reparation.

Nedan kan du läsa mer om våra olika avdelningar och vad vi kan erbjuda dig på Bilbolaget i Norrtälje.

Däckservice & Däckhotell

I Norrtälje hittar du vår däckservice i bilverkstaden. Där tar vi emot bilar från alla märken. Vi erbjuder bland annat hjulskifte, montering, balansering och gör hjulinställningar samt har ett däckhotell där du kan förvara dina däck. Vill du köpa nya däck kan du även göra det hos oss.

Skadeverkstad

Har din bil varit med i en olycka kan vi hjälpa dig i vår skadeverkstad som du hittar på Gamla Väsbyvägen 7 i Vreta. Vi är auktoriserade för att reparera Volvo, Ford, Renault och Dacia. Vår kunniga personal är utbildad just för skadeärenden och kan hjälpa dig med plåt- och plastskador samt lackering.

Glasverkstad

På vår bilglasverkstad i Norrtälje kan vi hjälpa dig laga stenskott och byta vindrutor. Vi lagar stenskott på alla bilmärken och kan byta till originalrutor på Volvo, Ford, Renault och Dacia. Vi sköter all kontakt med ditt försäkringsbolag och du betalar självrisken till oss. Vår glasservice finns i bilverkstaden.

Hertz hyrbilar

Bredvid verkstaden hittar du Hertz hyrbilar. Hos oss kan du hyra din bil för en kort stund eller en längre tid. Du kan boka via webben eller via telefon.

Tanka

På vår anläggning på Estunavägen hittar du vår Tanka-station som har dygnet runt-öppet. Här får du med Volvo-, Renault- eller CarPay-kort rabatt.

Tvätta

På vår Tvättaanläggning i Norrtälje kan du välja mellan olika miljövänliga tvättar. Vi har öppet dygnet runt och du kan betala med ditt betalkort.

Vi som arbetar i Norrtälje

Säljare

Jörgen Andersson

Volvo/Ford/Transport/Begagnat

0176-797 53

jorgen.andersson@bilbolaget.nu

Jörgen Källberg

Volvo/Renault/Begagnat

0176-756 23

jorgen.kallberg@bilbolaget.nu

Niclas Ohlson

Ford/Dacia/Begagnat

0176-797 52

niclas.ohlson@bilbolaget.nu

Roger Lindkvist

Volvo/Renault/Begagnat

0176-756 15

roger.lindkvist@bilbolaget.nu

Simon Wessel

Dacia/Ford/Begagnat

0176-797 58

simon.wessel@bilbolaget.nu

Personlig servicetekniker Renault och Dacia
Personlig servicetekniker Transportbilar
Verkstadscoach och verkstadschef
Skadeverkstad
Butikssäljare
Hertz, biluthyrning
Kundtjänst

Bilar på lager i Norrtälje Se alla


Aktuella erbjudanden Se alla

Prenumerera på Volvo XC40 Recharge

5 690 kr/månad inkl service, försäkring och vinterhjul.

Volvo XC40 är en smart, mångsidig, elektrisk och välutrustad SUV – anpassad för dina behov. Elektrisk räckvidd 423 km vid blandad körning. Beställ din nya Volvo XC40 en till fast månadskostnad inklusive allt.

Renault Megane E-Tech 100% electric

Privatleasing från 4 290 kr/mån

Med nya tekniska innovationer som till exempel innerbackspegelns inbyggda kamera får du en god uppsikt runt din bil, och du kan känna dig trygg med 26 olika förarassistanssystem. Beställ din nu och du får den levererad före årsskiftet.

Höstkampanj Ford Kuga

Privatleasing från 3 295 kr/mån

Just nu rivstartar vi hösten med kampanjpris på privatleasing Ford Kuga Ecoboost. Gäller endast ett begränsat antal bilar.

Se alla

Hur kan vi hjälpa dig?

Hittar du inte det du behöver eller har frågor om något kan du fylla i formuläret nedan så ringer någon från oss i Norrtälje upp dig så snart vi kan.

Skicka meddelande