Verkstad och service för Dacia

Välkommen till en auktoriserad
Daciaverkstad

Behöver du boka tid för service eller reparation av din Dacia? I vår auktoriserade Daciaverkstad kan vi lova dig att din bil blir väl omhändertagen. Våra kunniga mekaniker är experter på Dacia och de ser till att din bil kontrolleras och repareras med Dacia originaldelar.


Fördelar med Dacia originalservice på Bilbolaget

Mekaniker specialiserade på Dacia

Alltid Dacia originaldelar

Felsökning utifrån Dacias riktlinjer

Uppdatering av mjukvara

Anpassade verktyg och maskiner

Dacia Duster vid parkering i naturen

Därför ska du välja en auktoriserad Daciaverkstad

I längden lönar det sig alltid att göra förebyggande underhåll på bilen istället för att vänta tills något händer. Dessutom kör du tryggt och problemfritt och undviker oväntade utgifter.

Att din Dacia är regelbundet servad hos oss som auktoriserad Daciaverkstad tjänar du på den dag du ska byta bil, eftersom en servicebok med alla originalstämplar ger ett högre andrahandsvärde.

Kunniga tekniker, specialiserade på Dacia

Eftersom Dacia byggt din bil är det också dem som har den största kunskapen om din bil och de många tusen delarna den är sammansatt av.

Som auktoriserad Daciaverkstad kan du känna dig trygg med att vi också besitter all den kunskapen. Därför kan vi utforma ett optimalt serviceprogram där varje vital del kontrolleras, justeras eller byts i rätt tid.

Service anpassad för din bil

Hos oss på Bilbolaget kan du känna dig trygg med att servicens innehåll är perfekt anpassat till just din Dacia och antalet mil du kört.

Boka service på din Dacia


Dacia serviceabonnemang

Service till en förmånlig månadskostnad
Vill du ta hand om din Dacia men slippa den stora engångskostnaden som en service innebär?

Till en fast, förmånlig månadskostnad får du Dacia originalservice som utförs av din personliga servicetekniker och servicegaranti. Det är Dacia serviceabonnemang – prisvärt, tryggt och personligt.

Läs mer om serviceabonnemang

Personlig servicetekniker

Hos oss på Bilbolaget får du en personlig servicetekniker som alltid tar hand om din bil varje gång du lämnar in den. Det gör upplevelsen av att lämna in din Dacia på verkstad både personligare, trevligare och tryggare.

Din personliga servicetekniker tar emot din bokning, möter dig när du lämnar in din bil, gör arbetet och lämnar personligen tillbaks bilen till dig. Därför kan hen också enkelt svara på frågor kring den service eller de reparationer som utförts.

På så sätt får du bättre information och kunskap om arbetet vi utfört och din bils status.

Vad kostar det?

Kostnaden för Dacia service varierar beroende på vad du har för modell, hur många mil bilen gått och vad du vill ska ingå. Priset för ett verkstadsbesök varierar beroende på felets omfattning och vad som behöver repareras.

Kontakta kundtjänst via chatt eller telefon 020-50 02 50 för att få ett prisförslag för din bil.


Fler verkstadstjänster

På Bilbolaget har vi ett stort utbud av verkstads- och servicetjänster för din Dacia. Tjänsterna kan givetvis bokas in en och en, men vårt tips är att du passar på att boka in flera saker på en och samma dag, till exempel när du ändå lämnar in din bil på service.

På så sätt slipper du köra bilen till oss flera gånger och du kan känna dig trygg med att alla eventuella fel och brister åtgärdas hos en professionell Dacia verkstad.

För att boka flera verkstadstjänster på samma dag, kontakta kundtjänst via chatt eller telefon 020-50 02 50.

Har din Dacia ett stenskott eller en spricka i rutan?

I våra glasverkstäder jobbar kunniga glasmästare med rätt utrustning och originaldelar för din Dacia. Vi vet hur man på bästa sätt reparerar eller byter vindrutor på alla Dacias bilar, oavsett modell.

Vi samarbetar med de flesta försäkringsbolag och hjälper dig snabbt och enkelt att laga ett stenskott eller byta vindruta på din Dacia.

Läs mer om glasreparationer

Däckbalansering och hjulinställning

Upplever du att bilen drar i sidled, att ratten står snett fastän du kör rakt fram eller att det skakar/vibrerar när du kör? Slits däcken ojämnt eller upplever du att de vobblar ibland? Det kan vara tecken på att du har obalans i däcken eller att du behöver göra en hjulinställning.

I vår däckverkstad kan vi undersöka vad felet beror på och åtgärda det genom att göra en hjulinställning eller balansera däcken.

Läs mer om våra däcktjänster

Luftkonditionering/AC-behandling

Det är viktigare än du kan tro att rengöra luftkonditionerings-/AC-systemet i en bil. När du använder bilen samlas nämligen fukt, damm och smuts i flänsarna och då bildas bakterier. Dessa påverkar den luft som du sedan andas in.

En behandling av din luftkonditionering eliminerar bakterier, tar bort pollen, damm och nikotin, minskar risken för allergiska besvär och avlägsnar obehagliga lukter.

Kontakta kundtjänst via chatten eller på 020-50 02 50 för att boka.


Här servar och reparerar vi Dacia

Bollnäs

Telefon

Måndag-fredag 07:00 – 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Gävle

Telefon

Måndag-fredag 07:00 – 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Hudiksvall

Telefon

Måndag-fredag 07:00 – 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Ljusdal

Telefon

Måndag-fredag 07:00 – 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Norrtälje

Telefon

Måndag-fredag 07:00 – 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Sandviken

Telefon

Måndag-fredag 07:00 – 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Sundsvall

Telefon

Måndag-fredag 07:00 – 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Söderhamn

Telefon

Måndag-fredag 07:00 – 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Timrå

Telefon

Måndag-fredag 07:00 – 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Då ska du besikta bilen – regler 2023

När och hur ofta du ska besikta bilen beror på hur gammal den är. Vi berättar vilka regler som gäller och när du ska besikta just din bil.

Fylla på och byta bromsvätska – därför är det viktigt

För att bromsarna ska fungera ordentligt måste du regelbundet byta bromsvätska i bilen. Vi berättar varför och hur ofta du behöver göra det.

Förläng livslängden på din bil – enkla tips

Att förlänga livslängden på bilen behöver inte vara så avancerat, det kan till och med räcka med att tänka på var du parkerar.

Därför ska du inte köra med en sprucken vindruta

En sprucken vindruta är dålig av så många anledningar. Du ser sämre genom den, krocksäkerheten minskar och du kan få böter av polisen.

Se alla