Verkstad och service för Dacia

Välkommen till en auktoriserad
Daciaverkstad

Behöver du boka tid för service eller reparation av din Dacia? I våra auktoriserade Daciaverkstäder kan vi lova dig att din bil blir väl omhändertagen. Våra kunniga mekaniker är experter på Dacia och de ser till att din bil kontrolleras och repareras med Dacia originaldelar.


Fördelar med Dacia originalservice på Bilbolaget

Mekaniker specialiserade på Dacia

Alltid Dacia originaldelar

Felsökning utifrån Dacias riktlinjer

Uppdatering av mjukvara

Anpassade verktyg och maskiner

Det finns många anledningar att välja en auktoriserad daciaverkstad

Därför ska du välja en auktoriserad Daciaverkstad

I längden lönar det sig alltid att göra förebyggande underhåll på bilen istället för att vänta tills något händer. Dessutom kör du tryggt och problemfritt och undviker oväntade utgifter.

För ett högt andrahandsvärde

Att din Dacia är regelbundet servad hos oss som auktoriserad Daciaverkstad tjänar du på den dag du ska byta bil, eftersom en servicebok med alla originalstämplar ger ett högre andrahandsvärde.

Kunniga tekniker, specialiserade på Dacia

Eftersom Dacia byggt din bil är det också dem som har den största kunskapen om din bil och de många tusen delarna den är sammansatt av. Som auktoriserad Daciaverkstad kan du känna dig trygg med att vi också besitter all den kunskapen. Därför kan vi utforma ett optimalt serviceprogram där varje vital del kontrolleras, justeras eller byts i rätt tid.

Service anpassad för din bil

Hos oss på Bilbolaget kan du känna dig trygg med att servicens innehåll är perfekt anpassat till just din Dacia och antalet mil du kört.

Boka service på din Dacia


Dacia serviceavtal

Service till en förmånlig månadskostnad
Vill du ta hand om din Dacia men slippa den stora engångskostnaden som en service innebär? Till en fast, förmånlig månadskostnad får du Dacia originalservice som utförs av din personliga servicetekniker, servicegaranti och stenskottslagning. Det är Dacia serviceavtal – prisvärt, tryggt och personligt.

Läs mer om serviceavtal

Personlig servicetekniker

Hos oss på Bilbolaget får du en personlig servicetekniker som alltid tar hand om din bil varje gång du lämnar in den. Vi tror att det gör din upplevelse av att lämna in din Dacia på verkstad både personligare, trevligare och tryggare.

Din personliga servicetekniker tar emot din bokning, möter dig när du lämnar in din bil, gör arbetet och lämnar personligen tillbaks bilen till dig. Därför kan hen också enkelt svara på frågor kring den service eller de reparationer som utförts. På så sätt får du bättre information och kunskap om arbetet vi utfört och din bils status.

Vad kostar det?

Kostnaden för Dacia originalservice varierar beroende på vad du har för modell, hur många mil bilen gått och vad du vill ska ingå. Priset för ett verkstadsbesök varierar beroende på felets omfattning och vad som behöver repareras.

Kontakta kundtjänst via chatt eller telefon 020-50 02 50 för att få ett prisförslag för din bil.


Fler verkstadstjänster

På Bilbolaget har vi ett stort utbud av verkstads- och servicetjänster för din Dacia. Tjänsterna kan givetvis bokas in en och en, men vårt tips är att du passar på att boka in flera saker på en och samma dag, till exempel när du ändå lämnar in din bil på service.

På så sätt slipper du köra bilen till oss flera gånger och du kan känna dig trygg med att alla eventuella fel och brister åtgärdas hos en professionell Dacia-verkstad.

För att boka flera verkstadstjänster på samma dag, kontakta kundtjänst via chatt eller telefon 020-50 02 50.

Har din Dacia ett stenskott eller en spricka i rutan?

I våra glasverkstäder jobbar kunniga glasmästare med rätt utrustning och originaldelar för din Dacia. Vi vet hur man på bästa sätt reparerar eller byter vindrutor på alla Dacias bilar, oavsett modell.

Vi samarbetar med de flesta försäkringsbolag och hjälper dig snabbt och enkelt att laga ett stenskott eller byta vindruta på din Dacia.

Läs mer om glasreparationer

Däckbalansering och hjulinställning

Upplever du att bilen drar i sidled, att ratten står snett fastän du kör rakt fram eller att det skakar/vibrerar när du kör? Slits däcken ojämnt eller upplever du att de vobblar ibland? Det kan vara tecken på att du har obalans i däcken eller att du behöver göra en hjulinställning.

I vår däckverkstad kan vi undersöka vad felet beror på och åtgärda det genom att göra en hjulinställning eller balansera däcken.

Läs mer om våra däcktjänster

Luftkonditionering/AC-behandling

Det är viktigare än du kan tro att rengöra luftkonditionerings-/AC-systemet i en bil. När du använder bilen samlas nämligen fukt, damm och smuts i flänsarna och då bildas bakterier. Dessa påverkar den luft som blåses in i bilen som du sedan andas in.

En behandling av din luftkonditionering eliminerar bakterier, tar bort pollen, damm och nikotin, minskar risken för allergiska besvär och avlägsnar obehagliga lukter.

Kontakta kundtjänst via chatten eller på 020-50 02 50 för att boka.


Här servar och reparerar vi Dacia

Gävle

Telefon

Måndag-fredag 07:00 – 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Hudiksvall

Telefon

Måndag-fredag 07:00 – 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Norrtälje

Telefon

Måndag-fredag 07:00 – 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Timrå

Telefon

Måndag-fredag 07:00 – 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Kan man laga stenskott själv?

Kan man laga stenskott själv? Ja, MEN det betyder inte att det är något man bör göra själv. Vi berättar vad som blir billigast och bäst.

Tips för att städa bilen snabbt, smidigt och effektivt

Det är väl ingen som gillar att åka i en skitig bil. Därför har vi gjort en lista med tips på hur du ska städa bilen invändigt på bästa sätt.

Då ska du besikta bilen – regler 2023

När och hur ofta du ska besikta bilen beror på hur gammal den är. Vi berättar vilka regler som gäller och när du ska besikta just din bil.

Hur tungt får jag dra med bilen

Hur tung släpvagn du får dra med bilen beror på dragbilens maximala släpvagnsvikt samt vad du som ska köra har för körkortsbehörighet.

Se alla