Bilbolaget begagnat

Gör en trygg och smidig begagnataffär

Hitta rätt bil för dig!

Vi tycker att det ska vara enkelt och tryggt att köpa och äga en begagnad bil. Hos oss gör du det genom bra finansiering, försäkringar och serviceavtal.

Topplistan Alla

Fyndhörnan Alla

Historik på bilen – Helt gratis!

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg när du köper bil hos oss. Därför bjuder vi på CARFAX-rapport på samtliga av våra begagnade bilar. Du kan hämta hur många du vill direkt online.

Rapporten innehåller bland annat:

  • Besiktningsuppgifter
  • Om bilen varit stulen
  • Servicehistorik
  • Antalet tidigare ägare m.m.

Nästan ny Volvo med Volvo Selekt

Volvo Selekt både känns som en ny Volvo, men till priset av en begagnad bil. Därför ingår också Volvo Selekt-garanti som motsvarar nybilsgaranti.

Demobilar till försäljning

Att köpa en demobil är nästan som att köparen ny bil, men till ett riktigt bra pris. Bilarna är ofta välutrustade och har något kraftfullare motor. Det gör att du får mycket bil för pengarna.

Fördelar med att köpa bil hos oss

Enkla garantier

Att äga en bil från oss ska vara tryggt och enkelt. Därför har vi satt ihop enkla och tydliga garantier för dig som kund. Alla bilar från oss har garanti.

Trygg och enkel finansiering

Vi erbjuder finansiering genom Volvo finans Bank på samtliga av våra bilar.

Hemleverans inom hela Sverige

Vi erbjuder gratis hemleverans inom en radie på 3 mil från vår anläggning. mot en lägre summa kan vi leverera bilen till dig oavsett vart du bor i Sverige.

Värdering av din inbytesbil online

Ett par knapptryck så har du en preliminär värdering av din bil. Det hjälper dig räkna ut en ungefärlig månadskostnad för din nya bil. Vill du bara sälja din bil till oss så går det också bra. Påbörja värdering här

Koll på hela kostnaden

Räkna på den totala kostnaden inkl. inbytesbil, skatt, försäkring och billån samt eventuella kringtjänster direkt på vår webbplats. På så sätt känner du dig trygg i vad bilen kostar per månad.

Personlig fordonsbevakare

Du vet vad du letar efter men är trött på att leta efter den perfekta bilen. Låt oss leta åt dig! Vår kostnadsfria tjänst Fordonsbevakaren hjälper dig hitta din drömbil. Läs mer här

Vanliga frågor från våra kunder

Hur fungerar det att köpa bil online?

Nu behöver du inte ens lämna hemmets lugna vrå för att köpa bil. Du kan istället klicka hem bilen direkt från soffan. Enkelt och tryggt. Besök den bil du vill köpa och klicka på ”Köp bil direkt”. Du fyller i information om din inbytesbil, betalsätt, försäkring och signerar med Bank-ID. Efter genomfört köp kommer en representant från oss att kontakta dig för att gå igenom eventuella inbyten, övriga detaljer, eventuella frågor samt boka in en tid då du kan komma och hämta din nya bil.

Har du frågor? Chatta med vår kundtjänst så hjälper de dig vidare. Du kan givetvis även kontakta oss på andra sätt. 060-19 00 00.

Jag har en fråga, hur får jag hjälp?

Du kan kontakta vår kundtjänst så hjälper de dig. Antingen via chatten, telefon eller mail. 020-50 02 50, kundtjänst@bilbolaget.nu.

Jag är intresserad av en bil, hur bokar jag provkörning?

Du kan enkelt klicka på ”Boka provkörning” direkt på den bil du är intresserad av. En representant från oss kontaktar sedan dig för att boka in en tid som passar dig.

Har du fler frågor? Kontakta kundtjänst via chatten eller 020-50 02 50 så hjälper vi dig.