Alla erbjudanden

Här hittar du alla våra aktuella erbjudanden.

Ford Kuga

Kuga ST-Line X 190hk AWD Elhybrid

6 bilar för snabb leverans, skatt och försäkring ingår i 6 månader. 4 495 kr/månad. Perfekt för vardagsresorna och helgens äventyr med hela familjen. Välkommen in och upplev spänningen.

Nya Renault Megane E-Tech 100% electric

Den senaste elbilen från Renault

Med nya tekniska innovationer som till exempel innerbackspegelns inbyggda kamera får du en god uppsikt runt din bil, och du kan känna dig trygg med 26 olika förarassistanssystem. Med hjälp av OpenR link med Google inbyggt kan du planera din körning, använd röstassistenten för att styra funktioner och enkelt komma åt dina favoritappar.

Volvo C40 Recharge

Pris från 559 900 kr

Volvo C40 Recharge är första Volvo någonsin att endast lanseras i en helt elektrisk version. En dynamisk crossover med stilren design, upp till 44 mils räckvidd, uppkopplad förarmiljö med Google helt integrerat och härlig körglädje. En bil utöver det vanliga och en fantastisk upplevelse att köra. Välkommen!

Ford Puma

Privatleasing från 3 595 kr/mån

Med rum för bästa vänner. Konstruerad för att hjälpa dig få ut det mesta möjliga av ditt moderna liv. Den har en innovativ människocentrerad design, djärv SUV-stil utvändigt och en sofistikerad hybriddrivlina.

Ford Kuga Plug-in Hybrid

Privatleasing från 4 495 kr/mån

Ford Kuga kombinerar elegant stil och tuff kapacitet med förfinad modern design på utsidan och ett anpassningsbart mångsidigt utrymme på insidan. Finns med Fords senaste laddhybridteknik för en renare, tystare och mer sofistikerad SUV-körning med en mängd smarta hjälptekniker och designfunktioner som kompletterar en aktiv livsstil.

Nya Duster Extreme

Limited Edition – privatleasing 3 490 kr/mån

I nya Duster Extreme Limited Edition är du redo för alla slags äventyr. Hög markfrigång, 4-hjulsdrift, robust och gott med utrymme för både passagerare och packning.

Sommarkampanj begagnade bilar

1000 kr rabatt på våra premiumgarantier

Att köpa begagnad bil ska kännas tryggt. I sommar erbjuder vi dig som köper begagnad bil hos oss 1000 kr rabatt på våra premiumgarantier när du finansierar och försäkrar bilen via oss. Erbjudandet gäller på alla våra anläggningar, till och med sista augusti.

Träffa oss på festivaler i sommar

Magiska sommarupplevelser

Äntligen får vi gå på konsert igen. Och som vi kan gå på konsert i vår region den här sommaren. På massor av fantastiska sommarplatser sätter Sensommar, Sommarmusik i Galtström, Sundsvall bjuder och Konsertsommar i Hälsingland, upp sin scen och bjuder in till upplevelser vi drömt om och längtat efter de senaste åren. Tillsammans med våra partners delar vi kärleken till musiken och viljan att vår region ska fortsätta att bjuda på magiska sommarupplevelser och en välmående region. Därför samarbetar vi i sommar igen. Vi hoppas att vi ses!

Renault Captur, E-Tech Plug-in Hybrid eller bensin

Privatleasing från 3 290 kr/mån

Vi har sänkt priset på Renault Captur för både privatleasing och köp. Rabatten gäller på Captur med bensinmotor och den laddbara hybriden Captur E-tech.

Välutrustade Volvo V90 B4 till kampanjpris

Pris från 469 900 kr

Med rymlig kupé, stort lastutrymme, världsunika säkerhetssystem och förstklassig komfort är Volvo V90 en stor kombi som gjord både för lugn stadskörning och äventyrliga familjesemestrar.

Polestar Engineered Optimering

för härligare körupplevelser

Vår Polestar Engineered Optimering fokuserar på sex prestandaområden och påverkar varken bilens garantier eller serviceintervall. Du får bland annat en snabbare gasrespsons, sportigare växlingar och upp till 24 hästkrafter i ökad motoreffekt.

Mustang Mach-E

Privatleasing från 5 995 kr/mån

Gör dig redo att älska bilkörning igen! Helt nya Mustang Mach-E är helt elektrisk och en ny form av frihet, byggd på all den passion som dess ikoniska status rymmer.

Ford Explorer Plug-in Hybrid

Pris från 963 900 kr

Helt nya Ford Explorer, med elegant men ändå dominerande exteriör, skulpterad för att skapa en känsla av raffinerad förmåga. Den vackert fulländade och mångsidiga interiören tillåter upp till sju personer att åka bekvämt, samtidigt som den har generöst med bagageutrymme.

Dacia Jogger

Privatleasing från 2 890 kr/månad

Familjebilarnas familjebil. Helt nya Dacia Jogger är en mycket flexibel bil som sticker ut med sin mångsidighet genom att kombinera en kombis mått med en fritidsbils kupéutrymme och en familje-SUV:s fördelar. Finns som både fem-och sjusitsig. Välkommen att boka provkörning!

Nya Ford E-Transit

Lanseringspris från 619 900 kr exkl moms

Nya helt elektriska Ford E-Transit har en enastående räckvidd på upp till 402 km i stadskörning* och smarta funktioner som Pro Power Onboard, som ger dig möjlighet att enkelt koppla in dina verktyg i ett 230-volts uttag så att du kan börja jobba direkt. Ta din verksamhet till nästa nivå, utan att kompromissa med varken lastutrymme, säkerhet eller kvalitet.

Renault Clio E-Tech Hybrid eller bensin

Privatleasing från 2 790 kr/mån*

Just nu har vi sänkt priset på Renault Clio för både privatleasing och köp. Rabatten gäller dessutom på såväl Clio med bensinmotor som den bränslesnåla hybridversionen Clio E-tech. Oavsett om du väljer Clio hybrid eller bensin får du en bil med senaste tekniken, designen och körglädjen.

Renault Zoe Privatleasing

Privatleasing från 3 690 kr/mån

Elektrifiera din vardag med välutrustade Zoe Zen. Privatleasing inklusive service & 3 mån leasingskydd. Välkommen på en provkörning och upptäck 100% elektrisk körglädje.

Renault Arkana

Privatleasing 4 190 kr/mån

JUST NU: har Renault Arkana sänkt pris för både privatleasing och köp. Renault Arkana är en innovativ SUV med hybridteknik från Formel 1™. Arkana är sportig och rymlig med en slank profil, hög markfrigång och en förstklassig interiör.

Kampanjerbjudande Renault Kangoo

Kampanjpris 220 400 kr exkl. moms

Jobbar du inne i stan? Då är Kangoo lösningen för dig, med den nya funktionen ”Open Sesame by Renault” (utan B-stolpe). Välj mellan en fast eller svängbar mellanvägg och märk hur väl Kangoo tillgodoser alla dina dagliga behov. Upptäck vår välutrustade Nordic Line-version till kampanjpris.

Kampanjerbjudande Renault Master

Kampanjpris 313 300 kr exkl. moms

Renault Master är transportbilen som kan anpassas för alla dina behov. Med kaxig stil, LED-varselljus och vertikalt framparti framhäver Master sin robusta och moderna design. Upptäck vår välutrustade Nordic Line-version till kampanjpris.

Kampanjerbjudande Renault Master E-Tech

Erbjudande 555 900 kr

Res elektriskt med Master E-Tech electric. Effektiv för leveranser i stan och förorten. Upptäck 100% elektriska Master E-Tech electric till kampanjpris. Perfekta transportbilen för sista-milen transporter.

Kampanjerbjudande Renault Trafic

Kampanjpris 323 900 kr exkl. moms

Nya Trafic kombinera komfort och praktiska lösningar. Framtill finns det förvaringsutrymmen med 88 l lastkapacitet, ett borttagbart mobilt kontor och all komfort du behöver för att kunna jobba var och när du vill. Upptäck vår välutrustade Nordic Line-version till kampanjpris.

Välutrustad Volvo V60 Cross Country till kampanjpris

Pris från 459 900 kr

Volvo V60 Cross Country är en kombi som låter dig upptäcka mer. Här kan du läsa mer om Volvo V60 Cross Country och se prisexempel med olika motoralternativ och utrustningsnivåer. Vill du boka provkörning eller få en offert med pris på Volvo V60 Cross Country med andra specifikationer, fyll i formuläret på sidan eller kontakta din lokala säljare.

Välutrustad Volvo V60 till kampanjpris

Pris från 409 900 kr

Volvo V60 är en rymlig kombi med förstklassig säkerhet, hög komfort och stort lastutrymme. Här kan du läsa mer om Volvo V60 och se prisexempel med olika motoralternativ och utrustningsnivåer. Vill du boka provkörning eller få en offert med pris på Volvo V60 med andra specifikationer, fyll i formuläret på sidan eller kontakta din lokala säljare.

Välutrustad Volvo V90 Cross Country till kampanjpris

Pris från 504 900 kr

Volvo V90 Cross Country är en stor kombi med hög markfrigång, fyrhjulsdrift (AWD) som standard och smarta säkerhetssystem. Här kan du läsa mer om Volvo V90 Cross Country och se prisexempel med olika motoralternativ och utrustningsnivåer. Vill du boka provkörning eller få en offert med pris på Volvo V90 Cross Country med andra specifikationer, fyll i formuläret på sidan eller kontakta din lokala säljare.

Välutrustad Volvo XC60 till kampanjpris

Pris från 474 900 kr

Sveriges mest populära SUV, Volvo XC60, är en mellanstor SUV med en unik kombination av skandinavisk design, användarvänlig teknik samt världsledande och prisbelönta säkerhetsfunktioner. Här kan du läsa mer om Volvo XC60 och se prisexempel med olika motoralternativ och utrustningsnivåer.

Välutrustad Volvo XC90 till kampanjpris

Pris från 729 900 kr

Volvo XC90 är en stor och rymlig SUV som sätter säkerhet, funktionalitet och vardagslyx i första rummet. Här kan du läsa mer om Volvo XC90 och se prisexempel med olika motoralternativ och utrustningsnivåer. Vill du boka provkörning eller få en offert med pris på en Volvo XC90 med andra specifikationer, fyll i formuläret på sidan eller kontakta din lokala säljare.

Volvo V90 T6 laddhybrid till kampanjpris

Prissänkt 24 000 kr

Vi har sänkt priset på den uppdaterade laddhybriden Volvo V90 Recharge T6. Nu får du en mer kraftfull elmotor och ett uppdaterat batteri, något som ger dig bättre räckvidd och mer hästkrafter.

Volvo V60 T6 laddhybrid till kampanjpris

Kampanjvärde 24 000 kr

Vi har sänkt priset på laddhybriden Volvo V60 Recharge T6. Tack vare Volvos uppdatering av sina laddhybrider har nya V60 nu ett förbättrat batteri och en kraftfullare elmotor, något som ger dig längre räckvidd och mer hästkrafter.

Privatleasa nya Dacia Duster

från 2 390 kr/mån* inkl Dacia Care service- och reparationsavtal

Nya Dacia Duster är redo för alla dina äventyr, och bekräftar sin plats som Dacias ikoniska familje-SUV. Nu med ny färg, ny design, mer komfort och ännu mer teknik. Välj till automatlåda eller fyrhjulsdrift.

Volvo XC60 T6 till kampanjpris

Kampanjvärde 24 000 kr

Vi har sänkt priset på laddhybriden Volvo XC60 Recharge T6 Core Edition. Tack vare Volvos uppdatering av sina laddhybrider har nya XC60 nu ett förbättrat batteri och en kraftfullare elmotor, något som ger dig längre räckvidd och mer hästkrafter.

Volvo Originalservice Classic

Service för dig som har en Volvo äldre än 6 år

Även om din bil inte är helt ny förtjänar den omtanke. Därför erbjuder vi dig som har en Volvo äldre än sex år Originalservice Classic, ett prisvärt serviceerbjudande med extra trygghet. Du kan dessutom teckna serviceavtal och dela upp kostnaden månadsvis.

Öka livslängden på din automatlåda

Pris 4 495 kr

Visste du, att om du är en som kör väldigt många mil, på kort tid, kanske använder bilen i ditt arbete, då finns det ett mycket bra sätt att öka livslängden på din automatlåda.

Renault EXPRESS

Leasing från 1 699 kr/mån

Renault Express gör arbetsdagen både bekvämare, enklare och säkrare. Med sina asymmetriska bakdörrar som öppnas 180 grader, en lastkapacitet på 3,3 m³ och en lastlängd på 1,91 m är den din oumbärliga partner, helt enkelt.

Upplev nya Dacia Sandero Stepway

Privatleasing från 2 590 kr/mån

Sandero Stepway har inte bara ett attraktivt yttre, utan är också fullmatad med teknik. En imponerande siluett, flödande horisontella linjer, en ny karaktäristiskt Y-formad LED-ljussignatur och hög markfrigång.

Upptäck helt nya Dacia Sandero

Privatleasing från 1 990 kr/mån

Nya Sandero har fått sig ett rejält ansiktslyft! Helt ny design, rymligare interiör, den rymligaste i sin klass faktiskt, och utrustad med den senaste tekniken. För att inte tala om hur bekväm den är att köra. Du kommer märka det direkt när du sätter dig bakom ratten. Inget är sig likt i nya Sandero. Förutom det oslagbara priset förstås.

Vi förlänger livet på din vindruta

100 kr med försäkring hos Volvia

Vår tumregel är att försöka laga, snarare än att byta ut vindrutan när den har gått sönder. Om du får ett stenskott vill vi därför hjälpa dig så tidigt som möjligt för att undvika att skadan växer till en spricka. Reparationen går snabbt, kostar mindre än att byta rutan och är framförallt snällare mot miljön. Välkommen!