Alla erbjudanden

Här hittar du alla våra aktuella erbjudanden.

Slutförsäljning Volvo XC60

Privatleasing från 4 495 kr/mån

Nu har vi slutförsäljning Volvos bästsäljare Volvo XC60 modellår 2021. Den är världsledande på säkerhet samt bjuder på körglädje och bekvämt resande för alla i bilen. Vi har valt att utrusta den med några av våra favoritpaket. Självklart till kampanjpris om du väljer privatleasing.

Renault E-tech

Privatleasing från 2 890 kr/mån

Upptäck CLIO hybrid, CAPTUR plug-in hybrid och ZOE 100% elektrisk, och upplev elektrisk körglädje. Vilken väljer du?

Ford Privatleasing

från 2 145 kr/mån

Privatleasing är enkelt och bekvämt. Du leasar bilen av oss och när leasingperioden löpt ut lämnar du tillbaka bilen. Du betalar ingen kontantinsats utan bara en löpande månadskostnad som baseras på den bilmodell, utrustningsnivå och avtalad körsträcka du valt. Just nu har vi kampanjer på fyra av våra mest populära modeller: Ford Kuga Plug-In Hybrid, Puma EcoBoost Hybrid, Focus EcoBoost Hybrid och Fiesta EcoBoost.

Volvo V60 T6 laddhybrid till kampanjpris

Kampanjvärde 23 100 kr

Vi har valt att extrautrusta en av våra favoriter till kampanjpris, laddhybriden Volvo V60 T6. Väljer du den kan du just nu unna dig själv lite extra utrustning till kampanjpris.

Helt nya Renault EXPRESS

Leasing från 1 375 kr/mån

Helt nya Renault Express gör arbetsdagen både bekvämare, enklare och säkrare. Med sina asymmetriska bakdörrar som öppnas 180 grader, en lastkapacitet på 3,3 m³ och en lastlängd på 1,91 m är den din oumbärliga partner, helt enkelt.

Renault CAPTUR E-TECH Intense

Privatleasing från 3 375 kr/månad

Nu kan du köra nya Renault Captur E-Tech plug-in hybrid i eldriftläge under hela arbetsveckan med en daglig laddning. Sedan kan du växla till hybridläge för längre helgturer. Helt utan kompromisser. Begränsat antal bilar för snabb leverans till förmånligt kampanjpris.

Renault ZOE E-TECH

Privatleasing 2 690 kr/mån

Just nu har vi välutrustade Zoe GO med extra snabb leveranstid. Privatleasa i 24 eller 36 månader till samma månadskostnad. Välkommen på en provkörning och upptäck 100 % elektrisk körglädje.

Bilbolaget Edition Volvo XC60 R-Design

Privatleasing från 5194 kr/mån

Privatleasingkampanj på extra välutrustade XC60 Bilbolaget Edition R-Design, Kampanjvärde 65 000 kr. R-design är ett utrustningspaket som passar dig som värdesätter sportighet och prestanda. I Bilbolaget Edition ingår mängder av extra utrustning.

Välutrustade Volvo XC40 till kampanjpris

Kampanjvärde 45 600 kr

Volvo XC40 är en liten och kompakt SUV med hög markfri gång, senaste säkerhetstekniken och stort bagageutrymme. Just nu ingår förarstödspaket, parkeringssupport och klimatpaket när du köper någon av våra edition-bilar.

Privatleasa Volvo XC40 från 3 195 kr/mån

Volvo XC40 är en liten och kompakt SUV med hög markfrigång, senaste säkerhetstekniken och stort bagageutrymme. Den har belönats som årets bil och utmärkt sig som en av de fem säkraste bilarna som testats av Euro NCAP de senaste tre åren.

Privatleasa Volvo V60 från 4 495 kr/mån

Volvo V60 är en rymlig kombi med förstklassig säkerhet, hög komfort och stort lastutrymme. Helt enkelt är det den perfekta familjebilen och passar dig som vill ha en rymlig kombi med plats för både familj, jobb och intressen.

Privatleasa Volvo V90 från 4 795 kr/mån

Vill du ha det bästa i bilvärlden vad det gäller lastbarhet, rymlighet, körglädje och komfort. En bil med förstklassig komfort och världsunika säkerhetssystem. Då är V90 bilen för dig. Passar lika bra på tjänsteresan som när det är dags för ett äventyr med familjen eller kompisarna.

Privatleasa Volvo V90 Cross Country från 4 995 kr/mån

Volvo V90 Cross Country är den stora kombibilen med hög markfrigång för dig som vill ta dig fram överallt. Med sina sköna säten och stora kupé passar den dig som vill resa bekvämt med plats för familj, vänner och husdjur.

Privatleasa Volvo XC60 från 4 995 kr/mån

Volvo XC60 är bilen för dig som vill ha en mellanstor SUV med plats för hela familjen. Som tycker att bilens köregenskaper och hög framkomlighet är viktigt. Du får en rymlig bil med förstklassiga säkerhetssystem som passar lika bra både i staden och på landet.

Välutrustade Volvo V60 till kampanjpris

Kampanjvärde 50 600 kr

Den perfekta familjebilen med stort bagageutrymme, körglädje och säkerhetsfunktioner i världsklass. Det ingår flera paket som skapar en både säkrare och bekvämare resa.

Välutrustade Volvo V60 Cross Country till kampanjpris

Kampanjvärde 49 600 kr

Du får högre markfrigång, högkvalitativa materialval och fyrhjulsdrift som standard. Ett flertal paket som gör bilen både bekvämare och säkrare ingår.

Volvo V90 Advanced Edition till kampanjpris

Kampanjvärde 47 700 kr

Volvo V90 ger dig en rymlig kupé, stort bagageutrymme, unikt säkerhetssystem och förstklassig komfort. Ett flertal paket som gör bilen både bekvämare och säkrare ingår.

Välutrustade Volvo V90 Cross Country till kampanjpris

Kampanjvärde 51 700 kr

Hög markfrigång, fyrhjulsdrift som standard och avancerade säkerhetssystem gör att du kan ta dig dit du vill, när du vill. Ett flertal paket som gör bilen både bekvämare och säkrare ingår.

Volvo XC60 Advanced Edition till kampanjpris

Kampanjvärde 47 700 kr

Sveriges mest populära SUV, Volvo XC60 är en mellanstor SUV med en unik kombination av skandinavisk design, användarvänlig teknik och framtidens säkerhetsfunktioner.

Nu kan du beställa Nya Volvo XC60

NYHET

Med uppdaterad design och Google sömlöst integrerat är nya Volvo XC60 smartare än någonsin. Den kommer till oss framåt midsommar, men du kan beställa din redan idag.

Provkör Ford Kuga i 6 månader

från 3 895 kr/mån

Funderar du på om din nästa bil ska vara en elbil men känner dig osäker på om det passar dig? Nu kan du provköra en Kuga Plug-in Hybrid ST-Line X i 6 månader. Efter 6 månader väljer du vad som passar dig bäst om det är ett nytt leasingavtal, köpa den eller om du vill lämna tillbaka den till oss. Bilarna finns i begränsat antal och finns hemma för snabb leverans.

Nya Ford Kuga Plug-In Hybrid

från 3 895 kr/mån inkl. fri försäkring

Ford Kuga kombinerar elegant stil och tuff kapacitet med förfinad modern design på utsidan och ett anpassningsbart mångsidigt utrymme på insidan. Finns med Fords senaste laddhybridteknik för en renare, tystare och mer sofistikerad SUV-körning med en mängd smarta hjälptekniker och designfunktioner som kompletterar en aktiv livsstil.

Mustang Mach-E

från 5 495 kr /mån inkl. fri försäkring

Gör dig redo att älska bilkörning igen! Helt nya Mustang Mach-E är helt elektrisk och en ny form av frihet, byggd på all den passion som dess ikoniska status rymmer. Nu tillgänglig för beställning.

Ford Focus EcoBoost Hybrid

från 2 245 kr/mån inkl. fri försäkring

Låt oss stolt presentera vårt senaste tillskott till crossover-familjen, Ford Focus Active. Med högre sittposition, insteg och en sportigare design ger den dig en körupplevelse utöver det vanliga.

Ford Fiesta EcoBoost

från 2 145 kr/mån inkl. fri försäkring

Låt oss stolt presentera Ford Fiesta, en av Europas mest sålda småbilar. Den ultramoderna designen och den smarta tekniken ger dig en körupplevlese utöver det vanliga. Stimulerande, dynamisk körning – utformad för att få dig att le. Upptäck Ford Fiesta!

Volvo XC40 Recharge Twin

Pris från 654 900 kr

Nya Volvo XC40 Recharge P8 AWD är en elbil med högsta säkerhet, härlig komfort och över 40 mils räckvidd på en laddning. Utforska Volvos första helt eldrivna kompakt-SUV.

Välutrustade Volvo S60 till kampanjpris

Spara upp till 77 800 kr

Vi har ett begränsat antal ovanligt välutrustade Volvo S60 till kampanjpris.

Volvo XC90 R-design Pro Edition

Spara upp till 150 000 kr

I Volvo XC90 R-Design Pro Edition finns allt som vi tycker ska ingå i en riktigt maxutrustad bil. Välkommen in och provkör!

Inscription och R-Design till Volvo V90 Recharge laddhybrid

Kampanjvärde 49 100 kr

Just nu kan du uppgradera Volvo V90 Recharge till Inscription eller R-Design till riktigt attraktiva kampanjpriser. Maximera lyx och komfort eller ge din V90 en riktigt sportig profil.

Inscription och R-Design till Volvo XC60 Recharge laddhybrid

kampanjvärde 48 100 kr

Just nu kan du uppgradera Volvo XC60 Recharge till Inscription eller R-Design till riktigt attraktiva kampanjpriser. Maximera lyx och komfort eller ge din XC60 en riktigt sportig profil.

Inscription och R-Design till Volvo V60 Recharge laddhybrid

Kampanjvärde 35 100 kr

Just nu kan du uppgradera Volvo V60 Recharge till Inscription eller R-Design till riktigt attraktiva kampanjpriser. Maximera lyx och komfort eller ge din V60 en riktigt sportig profil.

Inscription och R-Design till Volvo S60 Recharge laddhybrid

Kampanjvärde 35 100 kr

Just nu kan du uppgradera Volvo S60 Recharge till Inscription eller R-Design till riktigt attraktiva kampanjpriser. Maximera lyx och komfort eller ge din S60 en riktigt sportig profil.

Tillbehör till din Volvo

Kampanjpris på tillbehör

Just nu har vi ett antal utvalda produkter till kampanjpris som passar nya och begagnade Volvo. Alla är utvalda med omsorg för att passa säsongen så att du och din bil är redo för sommarens äventyr.

Ford transportbilar

Vinterhjul på köpet

Vi håller ditt företag i rörelse Från målare till elektriker, budförare till räddningspersonal. Ditt arbete är viktigt för många. Därför är vi stolta över att stötta de som bygger vårt Sverige med Europas populäraste transportbilsprogram. Ford transportbilar kommer med toppmoderna drivlinor med uppdaterad prestanda och mindre utsläpp. Smarta SYNC 3 med FordPass Connect för en uppkopplad upplevelse och över 1000 valbara möjligheter att anpassa bilen efter just dina krav på bland annat passagerarplatser, karosslängd och takhöjd.

Upplev nya Dacia Sandero Stepway

Privatleasing från 2 090 kr/mån

Sandero Stepway har inte bara ett attraktivt yttre, utan är också fullmatad med teknik. En imponerande siluett, flödande horisontella linjer, en ny karaktäristiskt Y-formad LED-ljussignatur och hög markfrigång.

Få råd med fler drömmar Dacia Duster

Privatleasing från 2 090 kr/mån

En vinnare till ett oslagbart pris. Dacia Duster har allt man förväntar sig av en riktig SUV, utom priset. Fyrhjulsdrift, imponerande hög markfri gång, Multiview-kamera och döda vinkel-varnare gör att du och din Duster kan ta dig fram överallt. Och alla andra kan följa med, även hästen och båten.

Upptäck helt nya Dacia Sandero

Privatleasing från 1 850 kr/mån

Nya Sandero har fått sig ett rejält ansiktslyft! Helt ny design, rymligare interiör, den rymligaste i sin klass faktiskt, och utrustad med den senaste tekniken. För att inte tala om hur bekväm den är att köra. Du kommer märka det direkt när du sätter dig bakom ratten. Inget är sig likt i nya Sandero. Förutom det oslagbara priset förstås.

Kampanjpriser på rutbyte och stenskottslagning

1 april – 30 juni

Just nu bjuder vi på självrisken när du lagar stenskott och ger 800 kr rabatt på självrisken vid vindrutebyte. Dessutom får du 20% rabatt på torkarblad i samband med vindrutebytet.

Öka livslängden på din automatlåda

Pris 3 995 kr

Visste du, att om du är en som kör väldigt många mil, på kort tid, kanske använder bilen i ditt arbete, då finns det ett mycket bra sätt att öka livslängden på din automatlåda.

Inscription och R-Design till Volvo XC40 Recharge laddhybrid

kampanjvärde 30 100 kr

Just nu kan du uppgradera Volvo XC40 Recharge till Inscription eller R-Design till riktigt attraktiva kampanjpriser. Maximera lyx och komfort eller ge din XC40 en riktigt sportig profil.

R-Design Pro Edition Volvo V60 T8 Recharge

Kampanjvärde 96 500 kr

Med R-Design Pro Edition har vi kompletterat den generösa grundutrustningen med populära tillval som Klimatpaket, Loungepaket, Bowers & Wilkins-högtalare, 360-parkeringskamera, Head-Up display och mycket mer. Det ger dig en extremt välutrustad laddhybrid till ett attraktivt pris.

R-Design Pro Edition Volvo XC60 T8 Recharge

Kampanjvärde 101 500 kr

Med R-Design Pro Edition har vi kompletterat den generösa grundutrustningen med populära tillval som Klimatpaket, Loungepaket, Bowers & Wilkins-högtalare, 360-parkeringskamera, Head-Up display och mycket mer. Det ger dig en extremt välutrustad laddhybrid till ett attraktivt pris.

R-Design Pro Edition Volvo V90 T8 Recharge

Kampanjvärde 53 800 kr

Med R-Design Pro Edition har vi kompletterat den generösa grundutrustningen med populära tillval som Klimatpaket, Loungepaket, Bowers & Wilkins-högtalare, 360-parkeringskamera, Head-Up display och mycket mer. Det ger dig en extremt välutrustad laddhybrid till ett attraktivt pris.

R-Design Pro Editon Volvo S90 T8 Recharge

Kampanjvärde 57 900 kr

Med R-Design Pro Edition har vi kompletterat den generösa grundutrustningen med populära tillval som Klimatpaket, Loungepaket, Bowers & Wilkins-högtalare, 360-parkeringskamera, Head-Up display och mycket mer. Det ger dig en extremt välutrustad laddhybrid till ett attraktivt pris.

Butikserbjudanden juni

Butikserbjudanden juni

Varje månad väljer vår butik ut några specifika varor som vi vill tipsa dig om, dessutom med rabatterade priser för dig som betalar med Volvo-, Renault- eller CarPaykort. Produkterna är ofta utvalda baserade på säsong, dess kvalitet eller att vi tycker att de är extra bra.