Alla erbjudanden

Här hittar du alla våra aktuella erbjudanden.

Tjänstebil: Ford Mustang Mach-E

Förmånsvärde från 2 670 kr/mån

Elbilen Ford Mustang Mach-E är prissänkt med upp till 155 000 kr. En företagsbil som är lite roligare än andra. Kort leveranstid. Boka din provkörning hos oss idag så berättar vi mer om att ha den som företagsbil.

Kampanjpris på vinterhjul

vid köp av ny Volvo

Vinter, snö och is ställer höga krav på dina däck. Därför erbjuder vi just nu vinterhjul till kampanjpris när du köper en ny Volvo av utvalda modeller.

Slutförsäljning Dacia Duster diesel

Dragkrok och vinterhjul för endast 3 900 kr

Letar du efter en bra dragbil till en riktigt bra peng? För under 300 000 kr får du en robust SUV med 1 500 kg dragvikt, fyrhjulsdrift och hög markfrigång så att du aldrig behöver oroa dig för att inte ta dig fram.

Ford Mustang

Pris från 795 900 kr

7:e generationens Ford Mustang® sportbil. Utrustad med 5.0 l V8-motor och ikoniskt ljud. Ultramodern interiör med en anpassningsbar digitalt instrumentkluster.

Volvo EX30

från 4 223 kr/månad

Var bland de första att beställa nya Volvo EX30. Volvos minsta SUV någonsin. Utrustad med avancerade säkerhetsfunktioner som hjälper till att skydda dig och dina medtrafikanter.

Abonnera på Volvo EX30

för 6 790 kr/mån

Helt elektriska EX30. Volvos minsta SUV någonsin. Med Care By Volvo får du en fast månadsavgift, inga oväntade kostnader och endast 3 månaders uppsägningstid.

Volvo C40 Recharge & Volvo EC40

Pris från 577 900 kr

Volvo C40 kommer från och med modellår -25 kallas EC40. Just nu innefattas båda av kampanj på vinterhjul för 9 900 kr vid köp av bil. Förmånsvärde från 2 498 kr.

Volvo XC40 Recharge & Volvo EX40

Pris från 559 900 kr

Volvo XC40 byter namn från och med modellår -25 till EX40. Just nu får du köpa till vinterhjul för 9 900 kr när du köper en ny Volvo EX40 eller XC40 Recharge.

Renault Scenic E-Tech 100% electric

Lanseringspris 464 900 kr

Allt är ändrat, utom namnet. En helt ny bil för livets alla händelser, utformad för att se till att hela familjen åker bekvämt med ett leende på läpparna.

Nya Renault Clio

Prtivatleasing från 2 890 kr/mån

Säljstart för nya Renault Clio som fått ny energi efter 30 års framgång. Få 10 000 kr i nybilsbonus när du köper en ny Renault Clio till kampanjpris som startar från 223 900 kr.

Renault Arkana E-Tech fullhybrid

Privatleasing 5 590 kr/mån

upptäck en sportig, rymlig, sofistikerad SUV som kör upp till 80% på eldrift i stadskörning och sparar upp till 40% i bränslekostnader.

Volvo XC60 Core Special Edition

Kampanjpris 579 900 kr

Volvo XC60 T6 Core Special Edition erbjuder en generös standardutrustning med bland annat panoramatak, Pilot Assist och inbyggda tjänster från Google. Just nu får du köpa till vinterhjul från 9 900 kr vid köp av ny XC60

Volvo V60 Cross Country

NU: 539 000 kr

Volvo slutar producera Volvo V60 Cross Country så missa inte chansen att bli en av de sista stolta ägarna av denna ikoniska och populära modell. Bilar finns hemma för snabb leverans.

Vinterhjältar

Ski Team Edition: spara upp till 81 400 kr

Oavsett hur ditt vinteräventyr ser ut har vi en Ford som tar dig dit på ett tryggt och säkert sätt. Ford sponsrar svensk längdskidåkning och just nu finns deras mest populära modeller som unika och välutrustade Ski Team Edition-varianter.

Utdragbar skidhållare

Enklare lastning av skidor och snowboards

Med Volvos utdragbara skidhållare blir det enklare att lasta dina skidor, den passar både skidor och snowboard. Du slipper klänga på bilen och smutsa ner dig vid lastning och lossning. Skidhållaren glider med ett enkelt handgrepp ut bredvid bilen, så att du lättare kommer åt dina skidor.

Volvo V90 Cross Country

NU: 599 000 kr

Volvo slutar producera Volvo V90 Cross Country så missa inte chansen att bli en av de sista stolta ägarna av någon av denna ikoniska och populära modell. Köp din idag!

Dacia Sandero

Privatleasing från 1 990 kr/mån

Dacia Sandero är en modern och attraktiv stadsbil. Europas mest sålda bil till privatpersoner sen 2017. En redig bil, för redigt folk.

CarPay Business Visa Limited

Fri årsavgift första året

Nya smarta CarPay Business Visa Limited. Betala laddning, tankning, parkering och övrigt bilrelaterat – vi bjuder på första årsavgiften. Läs mer om våra företagskort.

Öka livslängden på din automatlåda

Pris 4 995 kr

Visste du, att om du är en som kör väldigt många mil, på kort tid, kanske använder bilen i ditt arbete, då finns det ett mycket bra sätt att öka livslängden på din automatlåda.

Sänk dina bilkostnader med CarPay

Betaltjänsten som ger dig bättre bilekonomi

Du får rabatter, erbjudanden och bonus som sänker dina kostnader och gör det enklare att ha bil. Helt gratis.

CarPay Business företagskort

Förenkla tjänsteresandet

Alla företagets bilkostnader samlas på en faktura och med möjlighet att se inköpen i CarPay-appen får du enkelt överblick i realtid. Smart, smidigt och säkert för både företagare och anställda.

Volvo XC90 Ultimate Dark Edition

Pris 929 900 kr

Volvo XC90 Ultimate Dark Edition är en mycket välutrustad bil med hög komfort och exklusiva tillval. Just nu kan du köpa till vinterhjul från 9.900 kr vid köp av ny XC90.

Serviceabonnemang

Fast månadskostnad för förmånligt bilägande

Serviceabonnemang kan tecknas på både nya och begagnade bilar och innebär att du prenumererar på din bils service. Du betalar en fast månadskostnad och slipper den stora utgiften en service innebär.

Renault Master

Företagsleasing från 3 969 kr/mån

Renault Master är transportbilen som kan anpassas för alla dina behov. Med kaxig stil, LED-varselljus och vertikalt framparti framhäver Master sin robusta och moderna design. Just nu ingår vinterhjul.

Renault Trafic

Företagsleasing 3 873 kr/mån

Trafic har ett oemotståndligt utseende. Den har ett nytt framparti med en uppdaterad stötfångare, horisontell huv och vertikal grill. Nu har vi sänkt priset rejält på ett antal bilar med snabb leverans. Vinterhjul och automat på köpet!

Sandero Stepway

från 2 350 kr/mån

Stepway är stadsbilen med oslagbar prisvärdhet, en robust och mångsidig crossover med genomtänkt komfort. Nu har vi sänkt priset med 500 kr/månad när du leasar en Sandero Stepway.

Renault Trafic E-Tech

Pris från 514 900 kr exkl. moms

Renaults storsäljare har blivit elektrisk! Helt nya Trafic E-Tech 100% electric kompromissar inte med sitt stora lastutrymme. Nu kan du beställa den hos oss.

Dacia Duster

Smarta Billån från 1 990 kr/mån

Dacia Duster är redo för alla dina äventyr, och bekräftar sin plats som Dacias ikoniska familje-SUV. Just nu: Köp till vinterhjul och dragkrok för endast 3 900 kr.

Dacia Jogger

Privatleasing 3 190 kr/mån

Dacia Jogger är utrustad med den senaste tekniken från Dacia. Nya generationens förarassistanssystem ger säkerhet du kan lita på och smidig manövrering.

Renault Austral

Smarta Billån från 3 485 kr/mån

Renault Austral utsedd till årets familjebil. ”ett vettigt val för alla familjer som inte har möjlighet att ladda sina fordon med el” löd juryns motivering, som även imponerades av den digitala upplevelsen och komforten. Just nu: vinterhjul samt tre års fri service på köpet!

Renault Espace

Privatleasing från 6 970 kr/mån

Exceptionell komfort och modulär utformning, med fällbart baksäte som kan skjutas 22 cm för att ge ett av de bästa benutrymmena i sin klass. Just nu ingår 6 månaders fri försäkring vid finansiering

Renault Megane E-Tech 100% electric

PRISSÄNKT – Smarta billån från 3 690 kr/mån

Med nya tekniska innovationer som till exempel innerbackspegelns inbyggda kamera får du en god uppsikt runt din bil, och du kan känna dig trygg med 26 olika förarassistanssystem.

Renault Kangoo Family E-Tech

Smarta billån från 5 237 kr/mån

Det ikoniska passagerarfordonet för familj och fritidsaktiviteter finns nu 100% elektrisk.

Ford Focus Active – Ski Team Edition

från 2 595 kr/mån

Focus-upplevelsen är bättre än någonsin med en slående ny design och utrustad med nästa generations uppkopplingsmöjligheter. En ny och intuitiv 13,2-tums pekskärm i färg som högupplöst visar upp och låter dig interagera med alla funktioner i SYNC 4 systemet.

Ford Puma – Ski Team Edition

Från 2 095 kr/mån

Ford Puma Ski Team Edition är en välutrustad crossover med mildhybrid och spänstig design. Nu har vi kampanjpriser på både billån och privatleasing. Provkör en idag!

Ford Transit Custom

Pris från 411 000 kr exkl moms

Ford Transit Custom – vinnare av “International Van of the Year” och Europas mest sålda transportbil. Nu i nytt utförande, designad från grunden för att leverera enastående prestanda och lastbärande förmåga.

Ford Kuga – Ski Team Edition

Billån från 3 195 kr/mån

Ford Kuga Plug-In Hybrid kombinerar elegant stil och tuff kapacitet med förfinad modern design på utsidan och ett anpassningsbart mångsidigt utrymme på insidan. Kuga Plug-In Hybrid har en räckvidd på upp till 65 km på el.

Ford Mustang Mach-E Ski Team Edition

från 3 795 kr/mån

Oavsett hur ditt vinteräventyr ser ut, har vi en Ford som tar dig dit. Som t ex Ford Mustang Mach-E, en ikonisk elbil med lång räckvidd och gott om utrymme. Prissänkt upp till 155 000 kr!

Ford Kuga elhybrid

Privatleasing från 4 995 kr/mån

Nu har vi kampanj på ett begränsat antal fyrhjulsdrivna Kuga elhybrider. Prissänkt med 60.000 kr. Passa på att beställa din idag! Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

Ford Puma Trend

JUST NU! Privatleasing från 2 595 kr/mån

Ford Puma är konstruerad för att hjälpa dig få ut det mesta möjliga av ditt moderna liv. Just nu kampanj på Puma Trend som är giltig så långt lagret räcker. Boka din idag!

Vinterkampanj lagerbilar i Uppsala

Privatleasingkampanj Renault Captur

Privatleasing från 2 990 kr/mån

inklusive 3 års service och utan att betala kontantinsats. Vid beställning av en Captur i lager bjuder vi på vinterhjulen, Renault Smarta billån från 2 406 kr/mån.

Dacia Jogger Hybrid

Privatleasing från 4 090 kr/mån

Njut av alla fördelar med hybridteknik! Kör upp till 80% av din stadskörning på el, och minska din bränsleförbrukning med upp till 40%.

Nya Ford Ranger

Kampanjpris från 445 900 kr exkl moms

Legendariska Ford Ranger fortsätter vara Europas mest sålda pick-up. Med enastående lastkapacitet, klassledande dragförmåga, imponerande köregenskaper plus ett brett urval av motorer, drivlinor och karosser är det lätt att förstå varför.

Renault Kangoo E-Tech

Företagsleasing inkl Care Pro 4 612 kr/mån

Upptäck 100% eldrivna Kangoo E-Tech med upp till 300 km räckvidd, som räcker för de flesta arbetsveckorna. Och med en sidoöppning på nästan 1,45 m (utan B-stolpe), kan du lasta långa och otympliga föremål från sidan.

Ford Transit Connect

från 256 280 kr exkl moms

En av Sveriges mest populära skåpbilar och ditt mobila kontor med innovativ förarassistansteknik, smarta förvaringslösningar och upp till 3,6m3 flexibelt och lättåtkomligt lastutrymme med genomlastningslucka.

Renault Kangoo Family

Privatleasing från 4 990 kr/mån

Den rymliga och eleganta fritidsbilen som kombinerar komfort, nöje och bekvämlighet. Flexibla lösningar för lastning såväl på insidan som på utsidan. Just nu ingår 6 månaders fri försäkring vid billån.

Tvätta bilen med mobilen

Ladda ner vår Tvätta-app

Med vår app, Tvätta Biltvätt, behöver du inte ens lämna bilen för att tvätta den. Du kan enkelt se hur lång kö det är, välja tvättprogram och betala säkert med några klick. När du betalar med CarPay får du dessutom var 6:e tvätt gratis. Och vill du tvätta lite oftare till ett ännu bättre pris kan du teckna ett av våra abonnemang direkt i appen. Ladda ner Tvätta Biltvätt gratis på App Store eller Google Play och välkommen till vår Tvätta. Och du – alla bilmärken är välkomna!

Kampanjerbjudande Renault Kangoo

Företagsleasing inkl Care Pro 2 716 kr/mån

Renault Kangoo blev utsedd till årets transportbil 2022. Upptäck vår välutrustade Nordic Line-version till kampanjpris. Lägg till Ready2Use-paketet för bara 14 990 kr. Spara hela 11 410 kr!

Kampanjerbjudande Renault Master E-Tech

Företagsleasing inkl Care Pro 7 002 kr/mån

Res elektriskt med Master E-Tech electric. Effektiv för leveranser i stan och förorten. Upptäck 100% elektriska Master E-Tech electric till kampanjpris. Perfekta transportbilen för sista-milen transporter.