CarPay kreditkort och app

Få överblick och sänk dina bilkostnader

CarPay, för ett enklare och billigare liv med bilen

Betala med CarPay, Volvokort eller Renaultkort och få bättre bilekonomi. Med ett av våra bilägarkort och den digitala tjänsten CarPay blir ditt liv med bilen lite förmånligare och smidigare. Du får bonus på alla köp, fina rabatter och erbjudanden, smarta betallösningar och allt samlat digitalt. Korten har ingen årsavgift och appen är helt kostnadsfri.


Fördelar med CarPay

  • Inga årsavgifter
  • Bonus på alla köp
  • Rabatt på drivmedel och biltvätt
  • 60 dagars fri kredit
  • Räntefri delbetalning
  • Betala med mobilen eller klockan
  • Allt samlat i appen
  • Digitala kvitton
  • Generös reseförsäkring

Ansök om kort idag

Med CarPay får du ett kreditkort med VISA-koppling, helt utan årsavgift. Du får rabatt på bland annat Tvätta, Tanka och våra verkstadstjänster samt erbjudanden på tillbehör. Givetvis samlar du bonus på alla inköp – bonus du kan lösa in nästa gång du tankar, laddar, tvättar eller besöker vår verkstad.

En miljon svenskar har redan upptäckt fördelarna. Ansök om CarPay du med och få svar inom några minuter. Kortet skickas hem till dig, under tiden kan du smidigt betala med appen.


Aktuella erbjudanden för dig med CarPay Se alla

Tillbehör till din Volvo

Just nu har vi ett antal utvalda produkter till kampanjpris. Alla är utvalda med omsorg för att passa säsongen så att du och din bil är redo för sommarens äventyr. Du kan välja att lägga till produkterna och få dem monterade i samband med att du köper ny eller begagnad bil, prata i så fall med din säljare. Du kan också hitta produkterna och många fler i våra butiker.

Polestar Engineered Optimering

Polestar Engineered Optimering är resultatet av ett nära samarbete mellan Volvo Cars och Polestar. Tillsammans har de tagit fram en optimering som bland annat ger dig snabbare acceleration, sportigare växlingar och mer kraft till bakhjulen.

Tvätta bilen med mobilen

Med vår nya app, Tvätta Biltvätt, behöver du inte ens lämna bilen för att tvätta den. Du kan enkelt se hur lång kö det är, välja tvättprogram och betala säkert med några klick. När du betalar med CarPay får du dessutom var 6:e tvätt gratis. Och vill du tvätta lite oftare till ett ännu bättre pris kan du teckna ett av våra abonnemang direkt i appen. Ladda ner Tvätta Biltvätt gratis på App Store eller Google Play och välkommen till vår Tvätta. Och du – alla bilmärken är välkomna!

Se alla

Sveriges största bilägarkort

CarPay är en samlingstjänst med betalkort och app för dig som bilägare. Med CarPay samlar du allt på ett ställe och får en bra överblick över dina bilkostnader. Du kan bland annat se saldo och transaktioner med bilägarkortet, se dina erbjudanden eller höja kreditgränsen om det skulle behövas. Allt sker smidigt och säkert med BankID via mobilen eller i datorn.

P.S. CarPay finns även för företag. Läs mer om CarPay Business företagskort

Bonuspoäng på alla dina köp

Ladda bilen? Storhandla inför helgen? Eller kanske boka en resa? Varje gång du gör ett köp med kortet eller appen får du bonuspoäng. När du når 5 000 poäng får du en digital check på 50 kronor som enkelt kan lösas in i vår butik, verkstad, på Tanka, Tvätta eller vid laddning.

Skaffa kort idag

Rabatt på drivmedel, biltvätt och annat

Med CarPay får du bättre pris när du tvättar bilen på Tvätta samt när du tankar på Tanka eller bemannade OKQ8-stationer.

Av oss på Bilbolaget får du dessutom specialanpassade erbjudanden i våra butiker och verkstäder samt unika erbjudanden på resor, hotell och nöjen. Du hittar alltid dina aktuella erbjudanden i appen.

Betala med mobilen eller klockan

Du kan enkelt lägga till kortet i din digitala plånbok och betala med mobilen eller smartklockan.

Med CarPay-appen kan du smidigt betala din tankning på Tanka och ditt verkstadsbesök hos oss på Bilbolaget. Du behöver inte dra kortet och får kvittot samt arbetsordern direkt i mobilen.

Dela upp betalningen räntefritt

Hos oss på Bilbolaget kan du välja att dela upp betalning i butik och verkstad på upp till 12 månader, räntefritt och helt utan avgifter.

Det kan vara bra om du till exempel behöver laga bilen eller köpa nya vinterdäck. Har du din bilförsäkring hos Volvia kan du även dela upp självrisken.


Vill du veta mer?

Volvokortet

Rabatter och erbjudanden för Volvoägare

Volvokortet är ett kreditkort speciellt anpassat för dig som Volvoägare. Du får rabatt på drivmedel hos Tanka och biltvätt hos Tvätta, bonus på alla köp, räntefri delbetalning och allt samlat på en faktura. Kortet har ingen årsavgift och går fort att skaffa.

Verkstad

Låt oss ta hand om din bil

I våra verkstäder jobbar högutbildade tekniker med specialkunskaper på just ditt märke. Vi använder alltid originaldelar, den senaste tekniken, programvarorna och utrustningen. Och självklart får du garanti på arbetet.

Serviceabonnemang

Slipp oro och oväntade utgifter

Serviceavtal kan tecknas på både nya och begagnade bilar och innebär att du prenumererar på din bils service. Du betalar en fast månadskostnad och slipper därmed den stora utgiften vid servicetillfället.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Bogsera bilen – regler och tips för bogsering

Är du osäker på vilka regler som gäller vid bogsering? Vi berättar vilka lagar du måste följa och ger tips för en smidigare bogsering.

Parkeringsskada – så gör du vid olycka på parkering

Vi berättar vad du ska göra om du råkat ut för en parkeringsskada samt hur du bör agera om du orsakat en skada på annan parkerad bil.

Kan man laga stenskott själv?

Kan man laga stenskott själv? Ja, MEN det betyder inte att det är något man bör göra själv. Vi berättar vad som blir billigast och bäst.

Tips vid köp av begagnad bil – viktiga saker att kontrollera

Eftersom vi vet att många drar sig för att köpa begagnad bil privat har vi samlat ett antal tips på vad du ska kolla upp innan du slår till.

Se alla