CarPay kreditkort och app

Sänk dina bilkostnader

CarPay, för ett enklare och billigare liv med bilen

Betala med CarPay, Volvokort eller Renaultkort och få bättre bilekonomi. Med ett av våra bilägarkort och den digitala tjänsten CarPay blir ditt liv med bilen lite förmånligare och smidigare. Du får bonus på alla köp, fina rabatter och erbjudanden, smarta betallösningar och allt samlat digitalt. Korten har ingen årsavgift och appen är helt kostnadsfri.


Fördelar med CarPay

  • Inga årsavgifter
  • Bonus på alla köp
  • Rabatt på drivmedel och biltvätt
  • 60 dagars fri kredit
  • Räntefri delbetalning på 4 månader
  • Betala med mobilen eller klockan
  • Allt samlat i appen
  • Digitala kvitton
  • Generös reseförsäkring

Ansök om kort idag

Med CarPay får du ett kreditkort med VISA-koppling, helt utan årsavgift. Du får rabatt på bland annat Tvätta, Tanka och våra verkstadstjänster samt erbjudanden på tillbehör. Givetvis samlar du bonus på alla inköp – bonus du kan lösa in nästa gång du tankar, laddar, tvättar eller besöker vår verkstad.

En miljon svenskar har redan upptäckt fördelarna med våra bilägarkort. Ansök om CarPay du med med hjälp av BankID och få svar inom några minuter. Kortet skickas hem till dig, under tiden kan du smidigt betala med appen i vår verkstad.


Aktuella erbjudanden för dig med CarPay Se alla

8 000 kr att ladda för

Köper du en Volvo Selekt laddhybrid eller elbil så får du 8 000 kr att ladda bilen för med CarPay. Erbjudandet gäller t.o.m. 2023-06-30 för privatpersoner som köper eller privatleasar en Volvo Selekt elbil eller laddhybrid. Checken är giltig ett år.

Tvätta bilen med mobilen

Med vår nya app, Tvätta Biltvätt, behöver du inte ens lämna bilen för att tvätta den. Du kan enkelt se hur lång kö det är, välja tvättprogram och betala säkert med några klick. När du betalar med CarPay får du dessutom var 6:e tvätt gratis. Och vill du tvätta lite oftare till ett ännu bättre pris kan du teckna ett av våra abonnemang direkt i appen. Ladda ner Tvätta Biltvätt gratis på App Store eller Google Play och välkommen till vår Tvätta. Och du – alla bilmärken är välkomna!

Vi lagar ditt stenskott

Ett litet stenskott i vindrutan kanske inte känns så farligt. Men med tiden ökar risken för att det växer till en spricka – vilket både kan påverka din sikt och bilens säkerhetsfunktioner. Att laga ditt stenskott går snabbt, kostar mindre än att byta rutan och är snällare mot miljön. Passa på att även byta till nya torkarblad, vi bjuder på monteringskostnaden.

Se alla

Sveriges största bilägarkort

CarPay är en samlingstjänst med betalkort och app för dig som bilägare. Till CarPay finns tre betaltkort: Volvokortet, Renaultkortet och det rena CarPay-kortet. Alla kort tillhör CarPay och gör att du får rabatt och bonus på dina inköp.

Med CarPay samlar du allt på ett ställe och får en bra överblick över dina bilkostnader. Du kan bland annat se saldo och transaktioner med bilägarkortet, se dina erbjudanden eller höja kreditgränsen om det skulle behövas. Allt sker smidigt och säkert med BankID via mobilen eller i datorn.

Nedan kan du läsa mer om vad CarPay är och vilka fördelar det för med sig.

Vilket kort ska jag välja?

Du kan välja mellan Volvokort, Renaultkort och det mer allmänna CarPay-kortet. Alla våra kort har en Visakoppling med kredit.

När du ansöker om ett nytt kort väljer du det bilmärke som du kör mest och får då ett förslag utifrån det. Du får anpassade erbjudanden utifrån det bilmärke och kort som du väljer. Om du till exempel väljer Renaultkort får du erbjudanden som är kopplade till din Renault.

Läs mer om Volvokortet

Läs mer om Renaultkortet

Bonuspoäng på alla dina köp

Ladda bilen? Storhandla inför helgen? Eller kanske boka en resa? Varje gång du gör ett köp med kortet eller appen får du bonuspoäng. När du når 5 000 poäng får du en digital check på 50 kronor som enkelt kan lösas in i vår butik, verkstad, på Tanka, Tvätta eller vid laddning.

Skaffa kort idag

Rabatt på drivmedel, biltvätt och annat

Med bilägarkort och CarPay får du 10 öre rabatt per liter på Tanka och bemannade OKQ8-stationer. Vill du tvätta bilen får du 20 procent rabatt i våra Tvätta-stationer.

Av oss på Bilbolaget får du dessutom specialanpassade erbjudanden i våra butiker och verkstäder samt unika erbjudanden på resor, hotell och nöjen. Du hittar alltid dina aktuella erbjudanden i appen.

Betala med mobilen eller klockan

Du kan enkelt lägga till kortet i din digitala plånbok och betala med mobilen eller smartklockan.

Med appen CarPay kan du smidigt betala din tankning på Tanka och ditt verkstadsbesök hos oss på Bilbolaget. Du behöver inte dra kortet och får kvittot samt arbetsordern direkt i mobilen. Givetvis kan du även lösa in din bonus och få ett ännu bättre pris direkt i appen.

Ladda ner CarPay-appen

Dela upp betalningen räntefritt på fyra månader

Hos oss på Bilbolaget kan du välja att dela upp betalning i butik och verkstad på fyra månader, räntefritt och helt utan avgifter.

Det är bra om du behöver lämna bilen på service, köpa nya vinterdäck eller installera en takbox. Har du din bilförsäkring hos Volvia kan du även dela upp självrisken.


Vill du veta mer?

Volvokortet

Rabatter och erbjudanden för Volvoägare

Volvokortet är ett kreditkort speciellt anpassat för dig som Volvoägare. Du får rabatt på drivmedel hos Tanka och biltvätt hos Tvätta, bonus på alla köp, räntefri delbetalning och allt samlat på en faktura. Kortet har ingen årsavgift och går fort att skaffa.

Renaultkortet

Rabatt och bonus för Renaultägare

Renaultkortet är ett betalkort speciellt riktat till dig som Renaultägare. Du får bonus på alla köp, rabatt på Tanka och Tvätta, räntefri delbetalning och allt på en faktura. Kortet är kopplat till CarPay, har ingen årsavgift och går snabbt att skaffa.

Serviceavtal

Slipp oro och oväntade utgifter

Teckna serviceavtal för enkelt och förmånligt bilägande. Serviceavtal kan tecknas på både nya och begagnade bilar och innebär att du prenumererar på din bils service. Du betalar en fast månadskostnad och slipper därmed den stora utgiften vid servicetillfället.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Tips för att städa bilen snabbt, smidigt och effektivt

Det är väl ingen som gillar att åka i en skitig bil. Därför har vi gjort en lista med tips på hur du ska städa bilen invändigt på bästa sätt.

Då ska du besikta bilen – regler 2023

När och hur ofta du ska besikta bilen beror på hur gammal den är. Vi berättar vilka regler som gäller och när du ska besikta just din bil.

Kan man laga stenskott själv?

Kan man laga stenskott själv? Ja, MEN det betyder inte att det är något man bör göra själv. Vi berättar vad som blir billigast och bäst.

Nu blir det ännu tryggare att köpa begagnad bil av bilhandlare

Nya konsumentköplagen gör det lättare att köpa begagnad bil och hindrar handlare från att använda friskrivningar som ”säljes i befintligt skick”.

Se alla