Carpay

Bilägarkort och app

Ett enklare (och billigare) liv med bilen

Med ett av våra bilägarkort och den digitala tjänsten CarPay blir ditt liv med bilen lite förmånligare och smidigare. Du får bonus på alla köp, fina rabatter och erbjudanden, smarta betallösningar och allt samlat digitalt. Korten har ingen årsavgift och appen CarPay är helt kostnadsfri.


Fördelar med våra kort och CarPay

 • Inga årsavgifter
 • Bonus på alla köp
 • Rabatt på drivmedel hos Tanka
 • Rabatt på biltvätt hos Tvätta
 • Upp till 60 dagars fri kredit
 • Räntefri delbetalning
 • Betala med mobilen
 • Allt samlat i appen
 • Tydlig sammanställning av dina utgifter
 • Digitala kvitton
 • Generös reseförsäkring

Ansök om kort idag

En miljon svenskar har redan upptäckt fördelarna med våra bilägarkort. Kostnadsfritt, anpassade erbjudanden, bonus och möjlighet att betala direkt med mobilen.


Aktuella erbjudanden för dig med CarPay Se alla

Ansök om CarPay

Carpay är kortet och tjänsten som gör livet med bilen lite enklare och mer ekonomiskt. Just nu får du 500 kronor* när du ansöker om ett kort och gör två valfria köp, perfekt när du ska tanka eller tvätta bilen. Carpay är helt kostnadsfritt och du får svar på din ansökan direkt.

Butikserbjudanden oktober

Varje månad väljer vår butik ut några specifika varor som vi vill tipsa dig om, dessutom med rabatterade priser för dig som betalar med Volvo-, Renault- eller CarPaykort. Produkterna är ofta utvalda baserade på säsong, dess kvalitet eller att vi tycker att de är extra bra.

Upp till 12 månader räntefri delbetalning i verkstaden

Betala med appen CarPay, Volvokort eller CarPaykort. Dela upp betalningen på fyra eller tolv månader – räntefritt och med full bonus. Gäller även kortbetalning i butik.

Se alla

Sveriges största bilägarkort

CarPay är en samlingstjänst med betalkort och app för dig som bilägare. Till CarPay finns tre betaltkort: Volvokortet, Renaultkortet och det rena CarPay-kortet. Alla kort tillhör CarPay och gör att du får rabatt och bonus på dina inköp.

Allt du gör med kortet finns samlat

Med CarPay samlar du allt på ett ställe och får en bra överblick över dina bilkostnader. Du kan bland annat se saldo och transaktioner med bilägarkortet, se dina erbjudanden eller höja kreditgränsen om det skulle behövas. Allt sker smidigt och säkert med BankID via mobilen eller i datorn.

Nedan kan du läsa mer om vad CarPay är och vilka fördelar det för med sig.

Vilket kort ska jag välja?

Du kan välja mellan Volvokort, Renaultkort och det mer allmänna CarPay-kortet. Alla våra kort har en Visakoppling med kredit.

När du ansöker om ett nytt kort väljer du det bilmärke som du kör mest och får då ett förslag utifrån det. Du får anpassade erbjudanden utifrån det bilmärke och kort som du väljer. Om du till exempel väljer Renaultkort får du erbjudanden som är kopplade till din Renault.

Läs mer om Volvokortet

Läs mer om Renaultkortet

Bonuspoäng på alla dina köp

Med ett av våra bilägarkort och CarPay samlar du poäng på dina köp. Du får bonuscheckar direkt i CarPay-appen som du kan lösa in mot till exempel drivmedel nästa gång du tankar. Korten är anslutna till Visa så du kan använda det i alla affärer och få bonus på alla dina vardagsköp.

Skaffa kort idag

Rabatt på drivmedel, biltvätt och annat

Med bilägarkort och CarPay får du 10 öre rabatt per liter på Tanka och bemannade OKQ8-stationer. Vill du tvätta bilen får du 20 procent rabatt i våra Tvätta-stationer.

Av oss på Bilbolaget får du dessutom specialanpassade erbjudanden i våra butiker och verkstäder samt unika erbjudanden på resor, hotell och nöjen. Du hittar alltid dina aktuella erbjudanden i appen CarPay.

Betala med mobilen

Med appen CarPay kan du smidigt betala din tankning på Tanka och ditt verkstadsbesök hos oss på Bilbolaget. Du slipper använda kortet och får kvittot och arbetsordern direkt i mobilen. Dessutom kan du lösa in din bonus och få ett ännu bättre pris. En annan smart betallösning är att du kan lägga in kortet i din digitala plånbok genom att ansluta det till Apple Pay eller Samsung Pay.

Ladda ner CarPay-appen

Dela upp din betalning räntefritt

Hos oss på Bilbolaget kan du välja att dela upp betalning i butik och verkstad på fyra månader, räntefritt och helt utan avgifter. Det är bra om du behöver lämna bilen på service, köpa nya vinterdäck eller installera en takbox. Har du din bilförsäkring hos Volvia kan du även dela upp självrisken.

Mer information om CarPay

Besök CarPays hemsida för att läsa mer om tjänsterna, lära dig mer om bilekonomi eller se exempel på rabatter du kan få.

Till carpay.se


Vill du veta mer?

Volvokortet

Rabatter och erbjudanden för Volvoägare

Volvokortet är ett kreditkort speciellt anpassat för dig som Volvoägare. Du får rabatt på drivmedel hos Tanka och biltvätt hos Tvätta, bonus på alla köp, räntefri delbetalning och allt samlat på en faktura. Kortet har ingen årsavgift och går fort att skaffa.

Renaultkortet

Rabatt och bonus för Renaultägare

Renaultkortet är ett betalkort speciellt riktat till dig som Renaultägare. Du får bonus på alla köp, rabatt på Tanka och Tvätta, räntefri delbetalning och allt på en faktura. Kortet är kopplat till CarPay, har ingen årsavgift och går snabbt att skaffa.

Serviceavtal

Slipp oro och oväntade utgifter

Teckna serviceavtal för enkelt och förmånligt bilägande. Serviceavtal kan tecknas på både nya och begagnade bilar och innebär att du prenumererar på din bils service. Du betalar en fast månadskostnad och slipper därmed den stora utgiften vid servicetillfället.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

EU:s däckmärkning, vad betyder den?

Alla däck som säljs ska testas och märkas med något som kallas för EU däckmärkning. Men vad innebär egentligen märkningen och vad är skillnaden mellan A och E?

Så maximerar du din elbils räckvidd på vintern

Ju kallare det är, desto sämre räckvidd får din elbil. Men det finns sätt för dig att maximera räckvidden på vintern. Vi berättar hur.

Tips till dig som mest kör korta sträckor med bilen

Diesel- och bensinbilar mår inte bra av att bara köras korta sträckor. Men oroa dig inte, det finns några saker du kan göra för att undvika kostsamma reparationer.

Tips inför kontrollbesiktningen – 11 enkla saker att kontrollera

För att slippa få anmärkningar, så kallade två:or, på besiktningen finns det några saker du lätt kan kontrollera själv innan du åker dit. Vi berättar vilka.

Se alla