Sälj din bil till oss

Vill du sälja din bil men slippa allt krångel med att sälja den själv? Vi hjälper dig!

Slipp snack och prutande, sälj din bil till oss

Ska du sälja din bil men vill slippa det tråkiga? Vi löser det. Värdera din bil kostnadsfritt i tre enkla steg och få ett preliminärt pris direkt på vår hemsida. Du behöver inte förbereda något eller tänka på det administrativa, det sköter vi och du har pengarna på kontot inom några dagar. Smidigare än så blir det inte att sälja sin bil.


Allt börjar med en kostnadsfri värdering

Ange registreringsnummer och miltal nedan. Då får en uppskattning på hur mycket vi vill betala för din bil. Du väljer själv om du vill gå vidare och sälja bilen till oss.

Vi köper in bilar som är svensksålda. I första hand bilar som är yngre än 7 år och har rullat max 15 000 mil, men alla bilar kan vara av intresse.


Att sälja bil tycker vi ska vara enkelt.
Därför är pengarna på kontot i 3 enkla steg.

Steg 1. Boka en definitiv värdering

Efter att du har fått vår prisuppskattning direkt online bokar du i nästa steg en definitiv värdering på någon av våra anläggningar. När det passar dig!

Steg 2. Kontroll av bilen

På plats gör vi en kontroll av bilen och säkerställer att alla uppgifter överrensstämmer med värderingen online.

Steg 3. Pengarna på kontot

Du lämnar kvar bilen hos oss och vi löser all administration kring ägarbyte helt gratis. Vi tar även hand om städ och tvätt av din bil. Pengarna finns på ditt konto inom två arbetsdagar.

Slipp snack och prutande – vi köper din bil

Det värsta med att köpa bil måste väl ändå vara att man ska bli kvitt den gamla först? Den ska städas, fotograferas och läggas ut på annons. Helst ska man skriva något mer än att ”bilen heter Bettan, är röd och fungerar fint” också. Sen börjar ringandet, de aldrig sinande frågorna och prutandet. Om man har tur alltså. Har man otur hör ingen av sig och då står man där med en bil man inte längre vill ha.

Det är nästan svordoms-jobbigt faktiskt. Därför har vi på Bilbolaget bestämt oss för att både köpa och sälja bilar, så att du ska slippa det där. När du vill sälja din gamla bil hör du helt enkelt av dig till oss. På vår hemsida fyller du i registreringsnummer, antal mil och kryssar för en ruta med bilens skick. Rackarns enkelt och du får ett uppskattat pris på stört. Gillar du det bokar du in en värdering på plats.

Väl hos oss testar vi din bil i befintligt skick, du behöver som inte förbereda något. Efter testet får du ett rättvist bud och gillar du det är det inte mycket mer jobb än att skriva på och vänta på pengarna. Du behöver inte tänka på det administrativa, allt sådant sköter vi. Tvätt och städ av bilen med för den delen.

Slipp omvägar, sälj direkt

Att sälja bil privat kan gå hur smidigt som helst, men det kan också vara som att köra med tre åksjuka barn i baksätet på serpentinvägar i bergen. En ganska oangenäm upplevelse alltså.

Den enkla vägen är att sälja din bil till oss istället. Vi är som Autobahn en solig eftermiddag.

Du behöver egentligen inte förbereda något. Inte ens tvätta bilen. Vi fixar allt från det administrativa till det tråkiga så att du bara kan sätta dig och vänta på att pengarna kommer in på kontot. Det är osvår bilförsäljning på riktigt det. Precis som det borde vara.

Fördelar med att sälja din bil till oss

Enkelt

Vi värderar och testar din bil i nuvarande skick, du behöver inte tänka på några förberedelser.

Tryggt

Vi löser dina lån åt dig och ser till att ägarbyten görs på direkten. Du behöver inte tänka på det administrativa.

Rättvist

Vi ger en uppskattad värdering direkt online. Men definitiv värdering görs alltid manuellt av våra kunniga värderingsmän. Du får alltid ett dagsaktuellt och unikt bud.

Snabbt

Du är välkommen samma dag för att få en definitiv värdering. Du har pengarna på kontot inom två arbetsdagar.

Vanliga frågor från våra kunder

Måste jag betala någon avgift om jag inte vill sälja min bil?

Nej, vi tar inte ut någon avgift. Hela värderingsprocessen är helt gratis för dig.

Hur utförs den första prisuppskattningen av min bil på hemsidan?

Ange dina fordonsuppgifter i formuläret. Du får en initial, icke-bindande prisuppskattning direkt och via e-post inom 2 minuter – helt utan kostnad.

Hur får jag mitt slutliga försäljningspris och säljer min bil?

Efter att du har fått vår prisuppskattning bokar du i nästa steg en definitiv värdering som sker på plats i någon av våra 10 anläggningar. Då gör vi en kontroll av bilen där vi säkerställer att alla uppgifter överrensstämmer med värderingen online. Du lämnar kvar bilen hos oss och vi löser all administration kring ägarbyte och avställning, helt gratis.

Priset är inte vad jag förvänta mig, vad kan jag göra?

Det kan bero på att vår värderingstjänst inte tar hänsyn till extrautrustning. Gå vidare och boka en definitiv värdering för att få ett exakt försäljningspris.