Sälj din bil till oss

Lika lätt som en heliumballong i uppåtvindar

Slipp snack och prutande, sälj din bil till oss

Ska du sälja din bil men vill slippa det tråkiga? Vi löser det – sälj den enkelt till oss istället. Värdera bilen snabbt och kostnadsfritt på vår hemsida och få svar direkt. Sedan är det bara tre enkla steg tills att bilen är såld: prisförslag, kontroll och ägarbyte. Smidigt värre och du behöver inte förbereda något eller tänka på det administrativa, allt sådant sköter vi och du har pengarna på kontot inom några dagar. Lättare än så blir det faktiskt inte att sälja sin bil.


Allt börjar med en kostnadsfri värdering

Ange registreringsnummer och miltal nedan för att få ett uppskattad värde på din bil. Du väljer sedan själv om du vill gå vidare och sälja bilen till oss. Vi köper in bilar som är svensksålda. I första hand bilar som är yngre än 7 år och har rullat max 15 000 mil, men alla bilar kan vara av intresse.


Att sälja bil tycker vi ska vara osvårt.
Därför är pengarna på kontot efter bara 3 enkla steg.

Glad bilägare som bokat värdering

Steg 1. Värdera och få prisförslag

Värdera bilen kostnadsfritt online. Vill du gå vidare gör vi en manuell värdering och ringer upp dig med ett dagsaktuellt prisförslag.

Buffel som tittar in genom bilruta

Steg 2. Kontroll av bilen

Lämna in bilen hos oss eller någon av våra partners runt om i Sverige för en enkel kontroll. Är allt ok säljer du bilen till oss.

Hund som sticker ut huvudet genom rutan och njuter av bilturen

Steg 3. Pengarna på kontot

Vi sköter all administration helt gratis medan du njuter av hur smidigt det gått. Pengarna har du på kontot inom två arbetsdagar.

Gör det enkelt, välj att sälja din bil till oss

Det värsta med att köpa bil måste väl ändå vara att man ska bli kvitt den gamla först? Den ska städas, fotograferas och läggas ut på annons. Helst ska man skriva något mer än att ”bilen heter Bettan, är röd och fungerar fint” också. Sen börjar ringandet, de aldrig sinande frågorna och allt prutande. Det är nästan svordoms-jobbigt faktiskt.

Därför har vi på Bilbolaget bestämt oss för att både sälja och köpa bilar, så att du ska slippa det där. När du vill sälja din gamla bil hör du helt enkelt av dig till oss. Här på hemsidan fyller du i registreringsnummer, antal mil och kryssar för en ruta med bilens skick. Rackarns enkelt och du får en ungefärlig värdering på stört.

Vill du gå vidare hör vi av oss på telefon med ett dagsaktuellt prisförslag baserat på en mer noggrann värdering. Gillar du det lämnar du in bilen för test och är allt ok säljer du den till oss. Då är det inte mycket mer jobb än att skriva på och vänta på pengarna. Du behöver inte tänka på det administrativa, allt sådant sköter vi. Tvätt och städ av bilen med för den delen.

Inga omvägar, sälj direkt

Att sälja bil privat kan gå hur smidigt som helst, men det kan också vara som att köra med tre åksjuka barn i baksätet på serpentinvägar i bergen. En ganska oangenäm upplevelse alltså.

Den enkla vägen är att sälja din bil till oss istället. Vi är som Autobahn en solig eftermiddag.

Du behöver egentligen inte förbereda något. Inte ens tvätta bilen. Vi fixar allt från det administrativa till det tråkiga så att du bara kan sätta dig och vänta på att pengarna kommer in på kontot. Det är osvår bilförsäljning på riktigt det. Precis som det borde vara.

Ingen risk att bli lurad

Många som ska sälja sin bil privat oroar sig för att bli lurade. Och tyvärr är den oron befogad. Det finns många historier om personer som utgett sig för att vara någon de inte är, betalningar som dragits tillbaks, falska uppgifter, avtal som inte är giltiga och fula fiskar i största allmänhet.

Genom att sälja din bil till oss slipper du oroa dig. Hos oss görs en professionell värdering av din bil, alla avtal är juridiskt bindande och du får pengarna på kontot inom några dagar.

P.S. Vill du ändå sälja din bil privat kan du läsa kapitel 5 i vår artikel ”Tips när du ska sälja bil privat” där vi pratar om hur du undviker att bli lurad.

Fördelar med att sälja din bil till oss

Enkelt

Vi värderar och testar din bil i nuvarande skick, du behöver inte förbereda något.

Tryggt

Vi löser eventuellt billån och ser till att ägarbyten görs direkt.

Rättvist

Den definitiva värdering görs manuellt av våra kunniga värderingsmän. Du får alltid ett dagsaktuellt och unikt bud.

Snabbt

Du har pengarna på kontot inom två arbetsdagar.

Ungefär så här känns det

Kille som vilar i framsätet på en bil
Glad kille i bil
Tjej som njuter av bilturen
Kille som sitter i baksätet och njuter av stunden

Vanliga frågor om att sälja sin bil

Köper ni alla typer av bilar?

Nej. Vi köper bara bilar som är svensksålda. I första hand är vi intresserade av bilar som är yngre än sju år och gått max 15 000 mil, men vi kan köpa även andra bilar.

Måste jag betala någon avgift om jag inte vill sälja min bil?

Nej, vi tar aldrig ut någon avgift för att värdera och sälja bil till oss. Hela värderingsprocessen är helt gratis för dig, oavsett om du säljer din bil till oss eller ej.

Hur utförs den första prisuppskattningen av min bil på hemsidan?

Ange dina fordonsuppgifter i formuläret. Du får då ett uppskattat värde på din bil baserat på dess ålder, körsträcka och skick – helt utan kostnad.

Hur får jag svar på onlinevärderingen?

Svaret visas både direkt på vår hemsida och skickas till din e-post. Helt kostnadsfritt givetvis.

Värderingen är inte vad jag förväntat mig, vad kan jag göra?

Den första onlinevärderingen är generell och tar bara hänsyn till ett antal parametrar. Den är menad att ge en fingervisning om värdet på din bil. Vill du gå vidare ringer vi upp dig med ett prisförslag som baseras på en manuell och dagsfärsk värdering. Det prisförslaget kan vara både högre och lägre än värderingen.

Hur får jag mitt slutliga försäljningspris och säljer min bil?

Efter att du har fått vår onlinevärdering kan du välja att gå vidare. Vi ringer då upp dig med ett prisförslag baserat på en manuell och mer noggrann värdering. Gillar du prisförslaget lämnar din in din bil för en enkel kontroll på plats i någon av våra 10 anläggningar eller hos en av våra samarbetspartners runt om i Sverige. Är allt ok säljer du bilen till oss och vi löser all administration kring ägarbyte och så vidare helt gratis. Pengarna får du på kontot inom två arbetsdagar.

Kostar det något att lämna in bilen för kontroll?

Nej, det är gratis.

Vem kontaktar jag om jag har några frågor om att sälja min bil?

Du kan antingen höra av dig till din lokala anläggning eller ringa kundtjänst på 020-50 02 50.