Transportbilar

Fordon som underlättar din arbetsdag

Transportbilar för varje företag

För många företag är transportbilen ett av de viktigaste verktygen i firman. Hos oss på Bilbolaget hittar du därför ett stort utbud av nya och begagnade transportbilar från Renault och Ford i olika storlekar och prisklasser. Från små skåpbilar för det lilla företaget till stora bilar med 100% eldrift. Vi vet hur avgörande en företagsbil är och våra kunniga transportbilssäljare kan hjälpa dig hitta den perfekta bilen för just ditt företag.


Transportbilar från Renault

Express

Kangoo

Master

Trafic

Trafic Passenger


Transportbilar från Ford

Transit Courier

Transit

Transit Custom

Transit Connect

Transit Minibuss

Transit Chassi

Ranger

Ranger Raptor


Erbjudanden på transportbilar Se alla

Nya Master

Företagsleasing fr. 4 640 kr ink. Care Pro

Master tar steget in i en ny tid. Den aerodynamiska formen är utvecklad i en vindtunnel för en ny effektiv design. Nu har vi öppnat för order.

100% redo för klimatpremien

Renault Trafic, Master & Kangoo E-Tech

100% elektriska och 100% redo för klimatpremien. Upptäck Renaults transportbilar med E-Tech. Ansök och få upp till 50 000 kr i stöd. Elektrifiera din arbetsdag med våra E-Tech-modeller Trafic, nya Master och Kangoo.

Ford Transit Connect

Pris från 204 900 kr exkl moms

Gör jobbet med Transit Connect, en av Sveriges populäraste transportbilar. En smidig liten skåpbil med personbilskänsla och imponerande utrymme för last.

Se alla

Transportbilar för snabb leverans

Ingen transportbil är den andra lik

Vi har ett stort utbud av transportbilar från Renault och Ford som går att anpassa efter just ditt företags behov. Vi har allt från chassin och små skåp- eller flakbilar till rymliga lastbilar med plats för massor.

Inredningen i transportbilarna går också att anpassa efter ditt företags behov. Allt från snickeriinredning och mängder med små lådor och fack till bilar utrustade för att transportera frysvaror eller stora, tunga maskiner. Nästan vad ditt företag än behöver för en väl fungerande arbetsvardag.

Låt en av våra kunniga transportbilssäljare hjälpa dig hitta rätt transportbil för ditt företag idag. Vi erbjuder fria transportbilskonsultationer och lämnar utförliga offerter med förmånliga finansieringsförslag för dig som företagare.

Kontakta oss

Därför ska du köpa din transportbil av oss

  • Stort utbud
  • Lång erfarenhet
  • Kunniga transportbilssäljare
  • Förmånliga finansieringsförslag för företag
  • Kostnadsfria transportbilskonsultationer
  • Ärlig transportbilspartner
  • Snabb hjälp vid problem
  • Prioritet i verkstaden

Vi hjälper dig hitta rätt bil

Vi vet att det kan vara svårt att hitta rätt transportbil. Det finns mängder med modeller och nästintill oändligt antal sätt att utrusta dem på. Därför erbjuder vi kostnadsfria transportbilskonsultationer.

Tillsammans med en av våra kunniga transportbilssäljare går du igenom ditt behov och tittar på hur din vardag som företagare ser ut. Baserat på det du berättar gör vi en behovsanalys och tar fram ett förslag på transportbil med tillhörande inredning eller påbyggnad. Efter mötet får du en tydlig offert med allt inräknat.

Många av våra kunder berättar efteråt att vi hjälpt dem se behov och lösningar de själva inte ens tänkt på. Låt oss hjälpa dig med!

För en enklare företagsvardag

Vi brinner för att lyckas skapa den perfekta transportbilen för var och en av våra kunder. Men lika viktigt är det för oss att din vardag med bilen flyter på så att du kan fokusera på ditt jobb.

För att du ska få en så enkel transportbilsvardag som möjligt kan vi även ordna med förmånlig finansiering, försäkring och serviceavtal när du köper transportbil av oss. På så sätt kan du känna dig trygg med ditt köp.

I våra verkstäder har du som transportbilskund också prioritet, så skulle du få problem med din transportbil kan du lita på att vi kommer göra allt vi kan för att fixa felet så snabbt som möjligt.

Nytt stöd för företag som köper eldrivna transportbilar

I februari 2024 införs ett nytt stöd för företag, kommuner och regioner som köper nya eldrivna transportbilar, så kallade lätta lastbilar. Stödet ska påskynda omställningen mot eldrivna fordon och minska utsläppen av växthusgaser.

Totalt kan företag få upp till 50 000 kronor i bonus per fordon. Stödet är dock tillfälligt och beloppet kommer att trappas ner successivt för att fasas ut redan i slutet av 2025.

Läs mer

Våra transportbilsanläggningar

Välkommen till någon av våra transportbilsanläggningar. Här kan du boka tid för konsultation, se transportbilar, boka service eller reparation samt få hjälp av våra kunniga transportbilssäljare. Klicka på respektive anläggning för att se vilka transportbilsmärken som säljs där samt se adress och kontaktuppgifter.

Gävle

Telefon bilförsäljning 026-65 57 00

Måndag-fredag 09:00 – 18:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Hudiksvall

Telefon bilförsäljning 0650-54 83 00

Måndag-fredag 09:00 – 18:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Ljusdal

Telefon bilförsäljning 0651-76 64 00

Måndag-fredag 09:00 – 18:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Norrtälje

Telefon bilförsäljning 0176-756 00

Måndag-fredag 09:00 – 18:00
Lördag 10:00 – 14:00
Söndag Stängt

Sandviken

Telefon bilförsäljning 026-27 78 00

Måndag-fredag 09:00 – 18:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Sundsvall

Telefon bilförsäljning 060-18 08 00

Måndag-fredag 09:00 – 18:00
Lördag 10:00 – 15:00
Söndag Stängt

Timrå

Telefon bilförsäljning 060-53 56 00

Måndag-fredag 09:00 – 18:00
Lördag 10:00 – 15:00
Söndag Stängt

Vill du veta mer?

För företag

Bilar och tjänster för enkla arbetsdagar

Företagets bilpartner nummer ett! Vi har ett stort utbud av personbilar och transportbilar samt tillhandahåller allt från verkstadstjänster till rabatterade priser på drivmedel, abonnemang på biltvätt och hyrbilar.

CarPay Business företagskort

För företagare och anställda

CarPay Business är betaltjänsten med kort och app som gör det enklare att hantera resor och inköp i tjänsten. Välj ett av våra tre trygga företagskort och skapa rätt ekonomiskt handlingsutrymme för just dina medarbetare.

Förmåns- och tjänstebilar

Vi hjälper företag och förare välja rätt

Företagare, bilansvarig eller förare – vi hjälper dig välja rätt förmånsbil eller tjänstebil till företaget. Se vårt stora utbud av person- och transportbilar och få hjälp av kunniga rådgivare idag. Med oss som tjänstebilspartner blir er arbetsdag enkel.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Nytt stöd för företag som köper eldrivna transportbilar

Nu införs ett stöd för företag som köper eldrivna lätta lastbilar, på upp till 50 000 kr i bonus. Vi lär dig allt om stödet & hur du ansöker.

Förmånsbil ur arbetsgivarperspektiv

En förmånsbil är en bra förmån du som företagare kan erbjuda dina anställda. Vi berättar hur det fungerar och vad det kostar för företaget.

Tjänstebil 2024 – smarta tips & regler

Tjänstebil är en person- eller transportbil som ägs, betalas och används av företag. Vi berättar hur den får användas och vem som betalar.

TCO för tjänstebil – därför är kalkylen så viktig

TCO är ett sätt att beräkna alla kostnader för företagets bilinnehav. TCO-kalkylen hjälper dig välja den mest kostnadseffektiva tjänstebilen.

Se alla