Verkstad

Låt oss ta hand om din bil

Mer än bara service och reparation

Vi är auktoriserad märkesverkstad för Volvo, Renault, Dacia och Ford samt har en allbilsverkstad i Timrå. I våra verkstäder jobbar högutbildade tekniker med specialkunskaper på just ditt märke. Vi använder alltid originaldelar, den senaste tekniken, programvarorna och utrustningen. Hos oss kan du vara säker på att jobbet utförs snabbt, professionellt och effektivt. Och självklart får du garanti på arbetet.

Hitta närmaste Bilbolaget-verkstad


Boka service på någon av våra kvalitetsverkstäder

Vi tar hand om din bil på rätt sätt. Att serva och reparera på en märkesverkstad skapar trygghet för dig som bilägare. Välj ditt bilmärke nedan för att läsa mer och boka på webben. Du kan också boka direkt med din personliga servicetekniker eller höra av dig till oss på chatten eller ringa 020-50 02 50.

Vi hjälper dig med det mesta

Har du problem med din bil? Vi kan hjälpa dig med bland annat service, felsökning och reparation. Vi har även skadeverkstäder, glasverkstäder och däckverkstäder där vi erbjuder allt från stenskottsreparationer och hjulinställningar till riktning av plåtskador och lackering.

Självklart kan du boka flera tjänster samtidigt och få dem utförda vid ett och samma besök. Bokar gör du enklast genom att kontakta vår kundtjänst, antingen via chatten här på hemsidan eller på telefon 020-50 02 50. Smidigt värre!

Glasverkstad

Att laga stenskott eller byta vindruta hos oss är enkelt och går snabbt. Vi är specialister på bilglas och vet precis vad som krävs för din bil. Vi sköter kontakten med ditt försäkringsbolag och du betalar självrisken till oss.

Skadeverkstad

När olyckan är framme kan frågorna vara många. På Bilbolaget har vi kunnig personal som är utbildad just för skadeärenden och olyckor. Vi har korta väntetider i våra skadeverkstäder och samarbetar med flera försäkringsbolag.

Däckverkstad

I våra moderna däckverkstäder jobbar kunnig personal med specialistutbildning inom däck och fälg. Hos oss kan du köpa däck och fälg samt få hjälp med bland annat däckbyte, montering, balansering, vibrationskontroll och hjulinställningar.

Hjulskifte

Låt en professionell däckverkstad hjälpa dig med hjulskiftet. Vi byter däck på alla typer av bilar och kontrollerar alltid däckens skick samt rengör och smörjer alla viktiga delar. Har du Volvo-, Renault- eller CarPay-kort får du dessutom rabatt.

Däckhotell

Har du ont om plats för skrymmande hjul hemma? Checka in dina däck i något av våra däckhotell så tar vi hand om dem tills nästa byte istället. Det är både enkelt och smidigt. Hjulskifte ingår i priset och du får rabatt med Carpay.

Släcka tvåor

Våra verkstäder kan släcka tvåor. Det innebär att du kan lämna din bil till oss så reparerar vi den och släcker tvåan. Det spar både tid och pengar och du slipper köra bilen till besiktningen för efterkontroll.

Serviceabonnemang

Serviceavtal kan tecknas på både nya och begagnade bilar och innebär att du prenumererar på din bils service. Du betalar en fast månadskostnad och slipper därmed den stora utgiften vid servicetillfället.

Billigare service för äldre bilar

Vi vet att det inte känns lika motiverat att lägga pengar på en äldre bil, men ju äldre bilen blir desto viktigare blir det faktiskt med service och underhåll. Ju tidigare vi kan hitta begynnande problem, desto billigare blir de ofta att reparera.

Därför vill vi erbjuda dig med en Ford, Renault eller Volvo som är 5-6 år eller äldre en riktigt bra grej. Kvalitetsservice med originaldelar, till ett lägre pris.

Service för äldre Volvo

Service för äldre Ford

Service för äldre Renault


Betalning

På våra verkstäder kan du betala med bank- eller kreditkort, Carpay och Swish. Vill du dela upp din betalning räntefritt på fyra månader kan du använda Carpay, Volvo- eller Renaultkortet.

Läs mer om CarPay


Aktuella verkstadserbjudanden

Vinterdäck

Kör med ett säkert grepp i vinter

För oss är det viktigt att din vardag fungerar, även när snö och is väntar utanför dörren. Köp dina vinterdäck från oss, vi har stort sortiment av högkvalitativa däck. Vi utför hjulskiften, hjulinställningar, förvaring m.m. Räntefri delbetalning för dig med CarPay.

Möt hösten med din Ford

Gör dig redo för äventyr

Eftermonterad dragkrok, takbox, räcke eller cykelhållare – perfekt både för utflykten eller när som under året då du är i behov av ökad lastvolym. Vi har allt för en spännande höst och vinter!

Öka livslängden på din automatlåda

Pris 4 995 kr

Visste du, att om du är en som kör väldigt många mil, på kort tid, kanske använder bilen i ditt arbete, då finns det ett mycket bra sätt att öka livslängden på din automatlåda.


Våra verkstäder

Vi har bilverkstäder från Norrtälje i söder till Timrå i norr. Klicka på respektive ort för att boka tid för service eller reparation, hitta kontaktuppgifter, se öppettider och mycket mer.

Bollnäs

Telefon verkstad 0278-63 95 00

Hantverkargatan 3, 821 10 Bollnäs

Gävle

Telefon verkstad 026-65 57 00

Södra Kungsgatan 61-63, 802 55 Gävle

Hudiksvall

Telefon verkstad 0650-54 83 00

Kullbäcksvägen 1, 824 30 Hudiksvall

Ljusdal

Telefon verkstad 0651-76 64 00

Kyrkogatan 9, 827 30 Ljusdal

Norrtälje

Telefon verkstad 0176-756 00

Estunavägen 13, 761 51 Norrtälje

Sandviken

Telefon verkstad 026-27 78 00

Gävlevägen 88, 811 40 Sandviken

Sundsvall

Telefon verkstad 060-18 08 00

Bultgatan 1, 853 50 Sundsvall

Söderhamn

Telefon verkstad 0270-737 00

Flygvägen 4, 826 39 Söderhamn

Timrå

Telefon verkstad 060-53 56 00

Terminalvägen 2, 861 36 Timrå

Uppsala Fyrislund

Telefon verkstad 018-16 01 00

Fyrislundsgatan 76, 754 50 Uppsala

Uppsala Kungsgatan

Telefon verkstad 018-16 01 00

Kungsgatan 97, 75318 Uppsala

Östhammar

Telefon verkstad 0173-109 40

Fabriksvägen 10, 742 34 Östhammar

Nyheter, artiklar och tester Se alla

6 anledningar till att ratten vibrerar eller bilen skakar

Upplever du vibrationer i ratten eller skakar bilen när du kör? Vi berättar vad det kan bero på och vad du ska göra när du hittat felet.

Bilolycka – så gör du om du krockat eller kört av vägen

Efter bilolycka: vi berättar vad du ska göra vid krock eller kollision med annat fordon samt vid singelolycka, tex om du kört av vägen.

Bogsera bilen – regler och tips för bogsering

Är du osäker på vilka regler som gäller vid bogsering? Vi berättar vilka lagar du måste följa och ger tips för en smidigare bogsering.

Då ska du besikta bilen – regler 2023

När och hur ofta du ska besikta bilen beror på hur gammal den är. Vi berättar vilka regler som gäller och när du ska besikta just din bil.

Se alla