Verkstad

Låt oss ta hand om din bil

Mer än bara service och reparation

Vi är auktoriserad märkesverkstad för Volvo, Renault, Dacia och Ford samt har en allbilsverkstad i Timrå. I våra verkstäder jobbar högutbildade tekniker med specialkunskaper på just ditt märke. Vi använder alltid originaldelar, den senaste tekniken, programvarorna och utrustningen. Hos oss kan du vara säker på att jobbet utförs snabbt, professionellt och effektivt. Och självklart får du garanti på arbetet.


Boka service på någon av våra kvalitetsverkstäder

Vi tar hand om din bil på rätt sätt. Att serva och reparera på en märkesverkstad skapar trygghet för dig som bilägare. Välj ditt bilmärke nedan för att läsa mer och boka på webben. Du kan också boka direkt med din personliga servicetekniker eller höra av dig till oss på chatten eller ringa 020-50 02 50.


Stort utbud av verkstadstjänster

Vi kan hjälpa dig med verkstadstjänster som service, reparation, skadebesiktning, reparation av skador, glasreparationer och rutbyten samt hjulskifte och däckförvaring. Självklart kan du boka alla tjänster du vill på samma gång och få dem utförda vid ett och samma besök.

Verkstad, vi erbjuder vi billigare service för äldre bilar

Billigare service för äldre bilar

Vi vet att det inte känns lika motiverat att lägga pengar på en äldre bil, men ju äldre bilen blir desto viktigare blir det faktiskt med service och underhåll. Ju tidigare vi kan hitta begynnande problem, desto billigare blir de ofta att reparera.

Därför vill vi erbjuda dig med en Ford, Renault eller Volvo som är 5-6 år eller äldre en riktigt bra grej. Kvalitetsservice med originaldelar till ett lägre pris.

Service för äldre Volvo

Service för äldre Ford

Service för äldre Renault

Glasverkstad

Att laga stenskott eller byta vindruta hos oss är enkelt, tryggt och går snabbt. Våra kunniga glasmästare är specialister på bilglas och vet precis vad som krävs för just din bil. Vi sköter all kontakt med ditt försäkringsbolag och du betalar självrisken till oss.

Skadeverkstad

När olyckan är framme kan frågorna vara många. På Bilbolaget har vi kunnig personal som är utbildad just för skadeärenden och olyckor. Vi har korta väntetider i våra skadeverkstäder och samarbetar med flera försäkringsbolag.

Däckverkstad

I våra moderna däckverkstäder jobbar kunnig personal med specialistutbildning inom däck och fälg. Hos oss kan du köpa däck och fälg samt få hjälp med bland annat däckbyte, montering, balansering, vibrationskontroll och hjulinställningar.

Hjulskifte

Låt en professionell däckverkstad hjälpa dig med hjulskiftet. Vi byter däck på alla typer av bilar – snabbt och smidigt medan du slappnar av med en kopp kaffe. Har du Volvo-, Renault- eller CarPay-kort får du dessutom rabatt.

Däckhotell

Har du ont om plats för skrymmande hjul i garage eller förråd? Checka in dina däck i något av våra däckhotell så tar vi hand om dem tills nästa byte istället. Det är både enkelt och smidigt. Hjulskifte ingår i priset och du får rabatt med Carpay.

Släcka tvåor

Våra verkstäder kan släcka tvåor. Det innebär att du kan lämna din bil till oss så reparerar vi den och släcker tvåan. Det spar både tid och pengar och du slipper köra bilen till besiktningen för efterkontroll.

Serviceavtal

Teckna serviceavtal för enkelt och förmånligt bilägande. Serviceavtal kan tecknas på både nya och begagnade bilar och innebär att du prenumererar på din bils service. Du betalar en fast månadskostnad och slipper därmed den stora utgiften vid servicetillfället.

Betalning

På våra verkstäder kan du betala med bank- eller kreditkort, Carpay och Swish. Vill du dela upp din betalning räntefritt på fyra månader kan du använda Carpay, Volvo- eller Renaultkortet.

Läs mer om CarPay


Aktuella verkstadserbjudanden

Volvo Originalservice Classic

Service för dig som har en Volvo äldre än 6 år

Även om din bil inte är helt ny förtjänar den omtanke. Därför erbjuder vi dig som har en Volvo äldre än sex år Volvo Originalservice Classic, ett prisvärt serviceerbjudande med extra trygghet. Förutom en noggrann kontroll av bilen ingår servicegaranti i ett år, stämpel i serviceboken och förlängd vägassistans. Till ett förmånligt pris får du samma trygghet som du är van vid. Du kan dessutom teckna serviceavtal och dela upp kostnaden månadsvis.

Vi finns för dig som behöver tanka

Hos oss tankar du alltid med bonus & rabatt

Bilen är en viktig del av mångas liv. Den gör att du kan skjutsa dina barn, hälsa på dem du tycker om och hinna med en hobby du brinner för. Det vill vi genom våra Tankastationer vara med och göra möjligt. Därför får du som kör alltid bonus och rabatt när du betalar din tankning med Volvokort, Renaultkort, Carpaykort eller appen Carpay hos oss. Vi finns för dig som behöver Tanka.
Varmt välkommen till våra Tankastationer.

Upp till 12 månader räntefri delbetalning i verkstaden

Ladda ner CarPay och kom igång direkt

Betala med appen CarPay, Volvokort eller CarPaykort. Dela upp betalningen på fyra eller tolv månader – räntefritt och med full bonus. Gäller även kortbetalning i butik.


Nyheter, artiklar och tester Se alla

EU:s däckmärkning, vad betyder den?

Alla däck som säljs ska testas och märkas med något som kallas för EU däckmärkning. Men vad innebär egentligen märkningen och vad är skillnaden mellan A och E?

Så maximerar du din elbils räckvidd på vintern

Ju kallare det är, desto sämre räckvidd får din elbil. Men det finns sätt för dig att maximera räckvidden på vintern. Vi berättar hur.

Tips till dig som mest kör korta sträckor med bilen

Diesel- och bensinbilar mår inte bra av att bara köras korta sträckor. Men oroa dig inte, det finns några saker du kan göra för att undvika kostsamma reparationer.

Tips inför kontrollbesiktningen – 11 enkla saker att kontrollera

För att slippa få anmärkningar, så kallade två:or, på besiktningen finns det några saker du lätt kan kontrollera själv innan du åker dit. Vi berättar vilka.

Se alla