Verkstad

Låt oss ta hand om din bil

Mer än bara service och reparation

Vi är auktoriserad märkesverkstad för Volvo, Renault, Dacia och Ford samt har en allbilsverkstad i Timrå. I våra verkstäder jobbar högutbildade tekniker med specialkunskaper på just ditt märke. Vi använder alltid originaldelar, den senaste tekniken, programvarorna och utrustningen. Hos oss kan du vara säker på att jobbet utförs snabbt, professionellt och effektivt. Och självklart får du garanti på arbetet.


Boka service på någon av våra kvalitetsverkstäder

Vi tar hand om din bil på rätt sätt. Att serva och reparera på en märkesverkstad skapar trygghet för dig som bilägare. Välj ditt bilmärke nedan för att läsa mer och boka på webben. Du kan också boka direkt med din personliga servicetekniker eller höra av dig till oss på chatten eller ringa 020-50 02 50.


Stort utbud av verkstadstjänster

Vi kan hjälpa dig med verkstadstjänster som service, reparation, skadebesiktning, reparation av skador, glasreparationer och rutbyten samt hjulskifte och däckförvaring. Självklart kan du boka alla tjänster du vill på samma gång och få dem utförda vid ett och samma besök.

Verkstad, vi erbjuder vi billigare service för äldre bilar

Billigare service för äldre bilar

Vi vet att det inte känns lika motiverat att lägga pengar på en äldre bil, men ju äldre bilen blir desto viktigare blir det faktiskt med service och underhåll. Ju tidigare vi kan hitta begynnande problem, desto billigare blir de ofta att reparera.

Därför vill vi erbjuda dig med en Ford, Renault eller Volvo som är 5-6 år eller äldre en riktigt bra grej. Kvalitetsservice med originaldelar till ett lägre pris.

Service för äldre Volvo

Service för äldre Ford

Service för äldre Renault

Glasverkstad

Att laga stenskott eller byta vindruta hos oss är enkelt, tryggt och går snabbt. Våra kunniga glasmästare är specialister på bilglas och vet precis vad som krävs för just din bil. Vi sköter all kontakt med ditt försäkringsbolag och du betalar självrisken till oss.

Skadeverkstad

När olyckan är framme kan frågorna vara många. På Bilbolaget har vi kunnig personal som är utbildad just för skadeärenden och olyckor. Vi har korta väntetider i våra skadeverkstäder och samarbetar med flera försäkringsbolag.

Däckverkstad

I våra moderna däckverkstäder jobbar kunnig personal med specialistutbildning inom däck och fälg. Hos oss kan du köpa däck och fälg samt få hjälp med bland annat däckbyte, montering, balansering, vibrationskontroll och hjulinställningar.

Hjulskifte

Låt en professionell däckverkstad hjälpa dig med hjulskiftet. Vi byter däck på alla typer av bilar och kontrollerar alltid däckens skick samt rengör och smörjer alla viktiga delar. Har du Volvo-, Renault- eller CarPay-kort får du dessutom rabatt.

Däckhotell

Har du ont om plats för skrymmande hjul hemma? Checka in dina däck i något av våra däckhotell så tar vi hand om dem tills nästa byte istället. Det är både enkelt och smidigt. Hjulskifte ingår i priset och du får rabatt med Carpay.

Släcka tvåor

Våra verkstäder kan släcka tvåor. Det innebär att du kan lämna din bil till oss så reparerar vi den och släcker tvåan. Det spar både tid och pengar och du slipper köra bilen till besiktningen för efterkontroll.

Serviceavtal

Teckna serviceavtal för enkelt och förmånligt bilägande. Serviceavtal kan tecknas på både nya och begagnade bilar och innebär att du prenumererar på din bils service. Du betalar en fast månadskostnad och slipper därmed den stora utgiften vid servicetillfället.

Betalning

På våra verkstäder kan du betala med bank- eller kreditkort, Carpay och Swish. Vill du dela upp din betalning räntefritt på fyra månader kan du använda Carpay, Volvo- eller Renaultkortet.

Läs mer om CarPay


Aktuella verkstadserbjudanden

Volvo Originalservice Classic

Service för dig som har en Volvo äldre än 6 år

Även om din bil inte är helt ny förtjänar den omtanke. Därför erbjuder vi dig som har en Volvo äldre än sex år Originalservice Classic, ett prisvärt serviceerbjudande med extra trygghet. Du kan dessutom teckna serviceavtal och dela upp kostnaden månadsvis.

Tillbehör till din Volvo

Kampanjpris på tillbehör

Just nu har vi ett antal utvalda produkter till kampanjpris som passar nya och begagnade Volvo. Alla är utvalda med omsorg för att passa säsongen så att du och din bil är redo för vinterns äventyr.

Öka livslängden på din automatlåda

Pris 4 495 kr

Visste du, att om du är en som kör väldigt många mil, på kort tid, kanske använder bilen i ditt arbete, då finns det ett mycket bra sätt att öka livslängden på din automatlåda.


Nyheter, artiklar och tester Se alla

Hur tungt får jag dra med bilen

Hur tung släpvagn du får dra med bilen beror på dragbilens maximala släpvagnsvikt samt vad du som ska köra har för körkortsbehörighet.

Tvätta inte bilen på gatan

Är det förbjudet att tvätta bilen på garageuppfarten och kan man få böter för att tvätta bilen på gatan? Svaret på båda frågorna är ’nja’.

19 tips – så förbereder du din bil inför vintern

Kör säkert och lagligt i vinter. Bilbolagets experter tipsar om hur du förbereder bilen och vilka produkterna som gör billivet enklare i kylan.

9 tips för att köra bränslesnålt

Att köra bränslesnålt är bra för miljön och din plånbok. Oavsett om bilen körs på diesel eller bensin kan du spara mycket pengar. Vi berättar hur.

Se alla