Bilbolaget Söderhamn

Vad vill du göra idag?

Välkommen till oss på Bilbolaget i Söderhamn

Vi är din lokala återförsäljare av Volvo. I våra nya och moderna lokaler hittar du nya Volvo samt begagnade bilar från flera olika märken. Vi kan också hjälpa dig som vill sälja din bil. Vi har en butik med reservdelar och tillbehör samt är auktoriserad verkstad för Volvo, Renault och Dacia. I vår bilverkstad har vi även däckservice med däckhotell samt en glasverkstad där vi kan laga stenskott på alla bilmärken. Hos oss finns även Hertz biluthyrning och en Tanka-station.

Läs mer om vad vi erbjuder i Söderhamn

Öppettider

Bilförsäljning

Måndag-fredag 09:00 – 18:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Verkstad

Måndag-fredag 07:00 – 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Butik

Måndag-fredag 07:00 – 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Hertz

Måndag-fredag 08:00 – 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Det här erbjuder vi

Välkommen till oss på Bilbolaget, din lokala återförsäljare av Volvo i Söderhamn. Här säljer och köper vi bilar samt har butik och verkstad som gör allt för att din bil ska må bra.

I vår nybyggda och fina bilhall säljer vi nya och begagnade bilar från Volvo samt har ett stort utbud av testade begagnade bilar från olika märken. Du kan även köpa bil online från någon av våra andra anläggningar och få den levererad till Söderhamn med omnejd. Men då missar du våra kunniga och trevliga säljare och vårt goda kaffe, så det kan vara värt att svänga förbi bilhallen bara för den sakens skull.

Vi kan också hjälpa dig som vill sälja din bil, oavsett vad du har för märke. Slå oss en signal eller värdera bilen kostnadsfritt online för prisförslag.

På vår anläggning i Söderhamn har vi en bildelsbutik med reservdelar och biltillbehör. Förutom bildelar till Volvo, Renault och Dacia har vi allt från extraljus och gummimattor till vårdande medel för bilens skinnklädsel.

I Söderhamn är vi auktoriserad verkstad för service och reparationer på Volvo, Renault och Dacia. I vår verkstad, som ligger i samma hus som bilhallen, jobbar kunniga personliga servicetekniker som alltid använder den senaste tekniken och utrustningen för just ditt märke. Klicka här för att boka service eller reparation i Söderhamn.

Nedan kan du läsa mer om våra olika avdelningar och vad vi kan erbjuda dig på Bilbolaget i Söderhamn.

Däckservice & Däckhotell

I Söderhamn hittar du vår däckservice i bilverkstaden. Där tar vi emot bilar från alla märken. Vi erbjuder bland annat hjulskifte, montering, balansering och gör hjulinställningar samt har ett däckhotell där du kan förvara dina däck. Vill du köpa nya däck kan du även göra det hos oss.

Skadebesiktning

Har din bil råkat ut för en olycka? I Söderhamn kan vi hjälpa dig med skadebesiktning och utföra vissa reparationer i vår bilverkstad. För större krockskador som kräver plåtarbete hänvisar vi till vår stora skadeverkstad i Hudiksvall. Kontakta oss för mer information och tidsbokning.

Glasverkstad

På vår bilglasverkstad i Söderhamn kan vi hjälpa dig laga stenskott och byta vindrutor. Vi lagar stenskott på alla bilmärken och kan byta till originalrutor på Volvo, Renault och Dacia. Vi sköter all kontakt med ditt försäkringsbolag och du betalar självrisken till oss. Vår glasservice finns i bilverkstaden.

Hertz hyrbilar

I Söderhamn hittar du även Hertz hyrbilar i vår lokal. Hos oss kan du hyra din bil för en kort stund eller en längre tid. Du kan boka via webben eller telefon.

Tanka

I Söderhamn kan du tanka din bil på Tanka, precis utanför vår anläggning på Flygvägen 4. Här får du med Volvo-, Renault- eller CarPay-kort rabatt.

Vi som arbetar i Söderhamn

Försäljningschef
Verkstadscoach och verkstadschef
Kundrelationsansvarig
Kundtjänst

Bilar i lager i Söderhamn Alla


Aktuella erbjudanden Se alla

Volvo C40 Recharge

Pris från 534 900 kr

Volvo C40 Recharge är första Volvo någonsin att endast lanseras i en helt elektrisk version. En dynamisk crossover med stilren design, upp till 44 mils räckvidd, uppkopplad förarmiljö med Google helt integrerat och härlig körglädje. En bil utöver det vanliga och en fantastisk upplevelse att köra. Välkommen!

Volvo Originalservice Classic

Service för dig som har en Volvo äldre än 6 år

Även om din bil inte är helt ny förtjänar den omtanke. Därför erbjuder vi dig som har en Volvo äldre än sex år Originalservice Classic, ett prisvärt serviceerbjudande med extra trygghet. Du kan dessutom teckna serviceavtal och dela upp kostnaden månadsvis.

Privatleasingkampanj Volvo XC40 Recharge

Unikt erbjudande för ett begränsat antal bilar 3 995 kr/mån

Dessutom ingår Care offer som gör ditt bilägande ännu lite enklare och tryggare. Volvo XC40 Recharge Core Edition är en helelektrisk Volvo med cirka 40 mils räckvidd. Bilen har 1 500 kg dragvikt och du kan snabbladda till 80 procent på drygt 30 minuter. Nya XC40 Recharge har alla förutsättningar att ge dig en enkel övergång till eldrift.

Se alla

Hur kan vi hjälpa dig?

Hittar du inte det du behöver eller har frågor om något kan du fylla i formuläret nedan så ringer någon från oss i Söderhamn upp dig så snart vi kan.

Skicka meddelande