Bilbolaget Hudiksvall

Vad vill du göra idag?

Välkommen till oss på Bilbolaget i Hudiksvall

Vi på Bilbolaget i Hudiksvall är din lokala återförsäljare av Volvo, Renault och Dacia. Vi säljer nya personbilar och transportbilar samt begagnade bilar från flera olika bilmärken. Vi kan också hjälpa dig som vill sälja din bil. Vi är auktoriserad verkstad för Volvo, Renault och Dacia samt har en bildelsbutik där vi säljer reservdelar och tillbehör. I vår bilverkstad har vi även däckservice med däckhotell, skadeverkstad, transportbilsverkstad och glasverkstad.

Läs mer om vad vi erbjuder i Hudiksvall

Öppettider

Bilförsäljning

Måndag-fredag 09:00 – 18:00
Lördag 10:00 – 14:00
Söndag Stängt

Verkstad

Måndag-fredag 07:00 – 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Butik

Måndag-fredag 07:00 – 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Avvikande öppettider

2024
1 januari stängt

5 januari öppet till 16
6 januari stängt

10-11 februari öppet hus Volvo kl. 10-15

28 mars Skärtorsdag öppet till kl. 16.00
29 mars Långfredag stängt
30 mars Påskafton stäng
31 mars Påskdagen stängt
1 april Annandag påsk stängt

30 april öppet till kl. 16.00
1 maj Första maj stängt

9 maj Kristihimmelsfärdsdag stängt

19 maj Pingstdagen stängt

6 juni Nationaldagen stängt

20 juni öppet till kl. 16.00
21 juni Midsommarafton stängt
22 juni Midsommardagen stängt
23 juni stängt

1 november Allhelgonaafton öppet till kl. 16.00
2 november Alla helgons dag stängt
3 november stängt

23 december öppet till kl. 16.00
24 december stängt
25 december stängt
26 december stängt

30 december öppet till kl. 16.00
31 december stängt

2025
1 januari stängt

5 januari Trettondagsafton stängt
6 januari Trettondedag jul stängt


Det här erbjuder vi

Välkommen till oss på Bilbolaget i Hudiksvall. I vår moderna bilhall hittar du nya personbilar från Volvo, Renault och Dacia. Är du ute efter en transportbil har vi Renaults utbud att erbjuda som ditt framtida rullande kontor.

Vill du köpa en begagnad bil i Hudiksvall har vi ett stort utbud av testade bilar av hög kvalitet. Vi säljer begagnade bilar från alla märken och du kan även köpa bil online från någon av våra andra anläggningar och få den levererad till Hudik med omnejd.

Vi kan också hjälpa dig som vill sälja din bil, oavsett vad du har för märke. Slå oss en signal eller värdera bilen kostnadsfritt online för prisförslag.

I Hudiksvall är vi auktoriserad verkstad för Volvo, Renault och Dacia. Vi utför såväl service som reparationer och våra kunniga tekniker använder alltid den senaste tekniken och utrustningen för just ditt märke. Klicka här för att boka verkstadstid.

Vi har även transportbilsverkstad för Renault transportbilar samt glasverkstad, däckservice och en skadeverkstad som hjälper dig om olyckan varit framme.

I samma hus som bilhallen har vi en bildelsbutik med reservdelar och biltillbehör. Förutom bildelar till Volvo, Renault och Dacia har vi allt från spolarvätska och torkarblad till fönsterputs och dukar för interiörtvätt.

Däckservice

Till oss är du välkommen oavsett vad du har för bilmärke. Vi erbjuder bland annat hjulskifte, montering, balansering och gör hjulinställningar samt har ett däckhotell där du kan förvara dina däck. Vill du köpa nya däck kan du även göra det hos oss.

Skadeverkstad

I vår skadeverkstad tar vi emot bilar från Volvo, Renault och Dacia. Hos oss får du hjälp när olyckan varit framme med både stora och små skador. Vi samarbetar med flera försäkringsbolag och kan åtgärda olika typer av skador, bland annat på glas, plåt, lack och plast.

Glasverkstad

På vår bilglasverkstad jobbar kunniga bilglasmästare som kan laga stenskott och byta vindrutor. Vi lagar stenskott på alla bilmärken och kan byta till originalrutor på Volvo, Renault och Dacia. Vi sköter all kontakt med ditt försäkringsbolag och du betalar självrisken till oss.

Hertz hyrbilar

I våra lokaler i Hudik hittar du Hertz biluthyrning. Vi erbjuder dig kvalitativa och säkra hyrbilar till ett bra pris. Vi har ett stort utbud av modeller och du bokar tryggt med flexibla villkor. Bäst pris på hyrbil får du när du bokar online.

Tanka

Behöver du tanka i Hudiksvall kan du göra det på vår Tanka-station bredvid vår anläggning. Där får du som betalar med CarPay-kort minst 10 öre rabatt per liter och bonus på allt drivmedel du tankar. Du kan även betala direkt via CarPay-appen.

Vi arbetar på Bilbolaget i Hudiksvall

Försäljningschef
Personlig servicetekniker Renault
Servicechef och Verkstadscoach
Kundrelationsansvarig
Skadeverkstad

Henrik Andersson

Skaderådgivare

0650-548 335

henrik.andersson@bilbolaget.nu

Jonas Andersson

Chef skadeverkstad

0650-54 83 43

jonas.andersson@bilbolaget.nu

Biluthyrning

Bilar i lager i Hudiksvall Se alla


Aktuella erbjudanden Se alla

Kampanjpris på vinterhjul

vid köp av ny Volvo

Vinter, snö och is ställer höga krav på dina däck. Därför erbjuder vi just nu vinterhjul till kampanjpris när du köper en ny Volvo av utvalda modeller.

Slutförsäljning Dacia Duster diesel

Dragkrok och vinterhjul för endast 3 900 kr

Letar du efter en bra dragbil till en riktigt bra peng? För under 300 000 kr får du en robust SUV med 1 500 kg dragvikt, fyrhjulsdrift och hög markfrigång så att du aldrig behöver oroa dig för att inte ta dig fram.

Volvo EX30

från 4 223 kr/månad

Var bland de första att beställa nya Volvo EX30. Volvos minsta SUV någonsin. Utrustad med avancerade säkerhetsfunktioner som hjälper till att skydda dig och dina medtrafikanter.

Se alla

Hur kan vi hjälpa dig?

Hittar du inte det du behöver eller har frågor om något kan du fylla i formuläret nedan så ringer någon från oss i Hudiksvall upp dig så snart vi kan.

Skicka meddelande