Bilbolaget Hudiksvall

Vad vill du göra idag?

Välkommen till oss på Bilbolaget i Hudiksvall

Vi är din lokala återförsäljare av Volvo, Renault och Dacia. Vi säljer nya personbilar och transportbilar samt begagnade bilar från flera olika bilmärken. Vi kan också hjälpa dig som vill sälja din bil. Vi har en butik med reservdelar och tillbehör samt är auktoriserad verkstad för Volvo, Renault och Dacia. I vår bilverkstad har vi även däckservice med däckhotell, skadeverkstad, transportbilsverkstad och glasverkstad där vi bland annat kan laga stenskott på alla bilmärken.

Läs mer om vad vi erbjuder i Hudiksvall

Öppettider

Bilförsäljning

Måndag-fredag 09:00 – 18:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Verkstad

Måndag-fredag 07:00 – 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Butik

Måndag-fredag 07:00 – 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Avvikande öppettider

Onsdag 25 maj har vi öppet till kl. 16.00
Torsdag 26 maj har vi stängt.

Måndag 6 maj Nationaldagen stängt

20 juni -12 augusti butiken stänger kl. 16.00

Torsdag 23 juni öppet till kl. 16.00
Fredag 24 juni Midsommarafton stängt
Lördag 25 juni Midsommardagen stängt

2 juli-27 augusti bilförsäljningen stängt lördagar

11-29 juli skadeverkstaden stängt

Fredag 4 november öppet till kl. 16.00
Lördag 5 november Alla helgons dag stängt

Fredag 23 december öppet till kl. 16.00
Lördag 24 december Julafton stängt
Söndag 25 december Juldagen stängt
Måndag 26 december Annandag jul stängt

Fredag 30 december öppet till kl. 16.00
Lördag 31 december Nyårsafton stängt
Söndag 1 januari Nyårsdagen stängt


Det här erbjuder vi

Välkommen till oss på Bilbolaget, din lokala återförsäljare av Volvo, Renault och Dacia i Hudiksvall.

I vår nya och fräscha bilhall på Kullbäcksvägen 1 hittar du nya personbilar från Volvo, Renault och Dacia. Är du ute efter en transportbil har vi Renaults utbud att erbjuda som ditt framtida rullande kontor. Våra kunniga och engagerade säljare finns på plats för att hjälpa dig hitta den bil som passar dina behov bäst. Dessutom bjuder de mer än gärna på finkaffe, bara en sådan sak gör ju resan värd.

Vill du köpa en begagnad bil i Hudiksvall har vi ett stort utbud av testade bilar av hög kvalitet. Vi säljer begagnade bilar från alla märken och du kan även köpa bil online från någon av våra andra anläggningar och få den levererad till Hudik med omnejd. Vi kan också hjälpa dig som vill sälja din bil, oavsett vad du har för märke. Slå oss en signal eller värdera bilen kostnadsfritt online för prisförslag.

I samma hus som bilhallen har vi en bildelsbutik med reservdelar och biltillbehör. Förutom bildelar till Volvo, Renault och Dacia har vi allt från spolarvätska och torkarblad till fönsterputs och dukar för interiörtvätt.

I Hudiksvall är vi auktoriserad verkstad för Volvo, Renault och Dacia. Vi utför såväl service som reparationer och våra kunniga tekniker använder alltid den senaste tekniken och utrustningen för just ditt märke. Klicka här för att boka. Vi har även transportbilsverkstad för Renault transportbilar samt glasverkstad, däckservice och en skadeverkstad som hjälper dig om olyckan varit framme.

Nedan kan du läsa mer om våra olika avdelningar och vad vi kan erbjuda dig på Bilbolaget i Hudiksvall. Välkommen till oss!

Däckservice

Till vår däckservice i Hudiksvall är du välkommen oavsett vad du har för bilmärke. Vi erbjuder bland annat hjulskifte, montering, balansering och gör hjulinställningar samt har ett däckhotell där du kan förvara dina däck. Vill du köpa nya däck kan du även göra det hos oss. Du hittar vår däckservice i bilverkstaden.

Skadeverkstad

I vår skadeverkstad tar vi emot bilar från Volvo, Renault och Dacia. Hos oss får du hjälp när olyckan varit framme med både stora och små skador. Vi samarbetar med flera försäkringsbolag och kan åtgärda olika typer av skador, bland annat på glas, plåt, lack och plast. Du hittar skadeverkstaden genom att besöka vår butik.

Glasverkstad

På vår bilglasverkstad i Hudiksvall jobbar kunniga bilglasmästare som kan laga stenskott och byta vindrutor. Vi lagar stenskott på alla bilmärken och kan byta till originalrutor på Volvo, Renault och Dacia. Vi sköter all kontakt med ditt försäkringsbolag och du betalar självrisken till oss. Vår glasservice finns i bilverkstaden.

Tanka

Behöver du tanka i Hudiksvall kan du göra det på vår Tanka-station som finns bredvid vår anläggning på Kullbäcksvägen. Där får du som betalar med Volvo-, Renault- eller CarPay-kort minst 10 öre rabatt per liter och bonus på allt drivmedel du tankar. Du kan även betala direkt via CarPay-appen.

Vi som arbetar i Hudiksvall

Försäljningschef
Verkstadscoach och verkstadschef
Kundrelationsansvarig
Skadeverkstad

Henrik Andersson

Skaderådgivare

0650-548 335

henrik.andersson@bilbolaget.nu

Jonas Andersson

Chef skadeverkstad

0650-54 83 43

jonas.andersson@bilbolaget.nu

Kundtjänst

Bilar i lager i Hudiksvall Se alla


Aktuella erbjudanden Se alla

Nya Renault Megane E-Tech 100% electric

Den senaste elbilen från Renault

Med nya tekniska innovationer som till exempel innerbackspegelns inbyggda kamera får du en god uppsikt runt din bil, och du kan känna dig trygg med 26 olika förarassistanssystem. Med hjälp av OpenR link med Google inbyggt kan du planera din körning, använd röstassistenten för att styra funktioner och enkelt komma åt dina favoritappar.

Volvo C40 Recharge

Pris från 559 900 kr

Volvo C40 Recharge är första Volvo någonsin att endast lanseras i en helt elektrisk version. En dynamisk crossover med stilren design, upp till 44 mils räckvidd, uppkopplad förarmiljö med Google helt integrerat och härlig körglädje. En bil utöver det vanliga och en fantastisk upplevelse att köra. Välkommen!

Nya Duster Extreme

Limited Edition – privatleasing 3 490 kr/mån

I nya Duster Extreme Limited Edition är du redo för alla slags äventyr. Hög markfrigång, 4-hjulsdrift, robust och gott med utrymme för både passagerare och packning.

Se alla

Hur kan vi hjälpa dig?

Hittar du inte det du behöver eller har frågor om något kan du fylla i formuläret nedan så ringer någon från oss i Hudiksvall upp dig så snart vi kan.

Skicka meddelande