Bilbolaget Sandviken

Vad vill du göra idag?

Välkommen till oss på Bilbolaget i Sandviken

I vår nybyggda anläggning på Bilbolaget i Sandviken säljer vi nya personbilar från Volvo och Renault samt Renault transportbilar. Vi säljer också begagnade bilar från flera olika märken och kan även hjälpa dig som vill sälja din bil. Tvärs över gatan har vi en bilbutik med reservdelar och tillbehör samt är auktoriserad verkstad för Volvo, Renault och Dacia. I vår bilverkstad har vi även däckservice med däckhotell, transportbilsverkstad och glasverkstad.

Läs mer om vad vi erbjuder i Sandviken

Öppettider

Bilförsäljning

Måndag-fredag 09:00 – 18:00
Lördag 10:00 – 14:00
Söndag Stängt

Verkstad

Måndag-fredag 07:00 – 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Butik

Måndag-fredag 07:00 – 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Hertz

Måndag-fredag 07:00 – 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Avvikande öppettider

2024
1 januari stängt

5 januari öppet till kl. 16
6 januari stängt

10-11 februari öppet hus Volvo kl. 10-15

28 mars Skärtorsdag öppet till kl. 16
29 mars Långfredag stängt
30 mars Påskafton stängt
31 mars Påskdagen stängt
1 april Annandag påsk stängt

30 april öppet till kl. 16
1 maj Första maj stängt

9 maj Kristihimmelsfärdsdag stängt

19 maj Pingstdagen stängt

6 juni Nationaldagen stängt

17 juni – 16 augusti har verkstadens kundmottagning och Hertz öppet kl. 7-16
17 juni -31 augusti har bilförsäljningen stängt på lördagar

20 juni öppet till kl. 16
21 juni Midsommarafton stängt
22 juni Midsommardagen stängt
23 juni stängt

1 november Allhelgonaafton öppet till kl. 16
2 november Alla helgons dag stängt
3 november stängt

23 december öppet till kl. 16
24 december stängt
25 december stängt
26 december stängt

30 december öppet till kl. 16.00
31 december stängt

2025
1 januari stängt

5 januari Trettondagsafton stängt
6 januari Trettondedag jul stängt


Det här erbjuder vi

Välkommen till oss på Bilbolaget i Sandviken. I vår nybyggda och moderna bilhall säljer vi nya personbilar från Volvo och Renault samt Renault transportbilar. Våra kunniga säljare finns där för att ge dig råd och stöd på resan mot din nästa drömbil och dessutom bjuder de gärna på kaffe. Fint va?!

I bilhallen säljer vi också noggrant testade begagnade bilar från flera märken i olika prisklasser. Du kan även köpa begagnad bil online från någon av våra andra anläggningar och få den levererad till Sandviken med omnejd.

Vi kan också hjälpa dig som vill sälja din bil, oavsett vad du har för märke. Slå oss en signal eller värdera bilen kostnadsfritt online för prisförslag.

På andra sidan gatan från bilhallen har vi i Sandviken en bildelsbutik med reservdelar och biltillbehör. Förutom bildelar till Volvo, Renault och Dacia hittar du allt från motorolja och spolarvätska till solskydd och reflexer.

Vår bilverkstad i Sandviken är auktoriserad för Volvo, Renault och Dacia. I verkstaden, som ligger i samma hus som butiken, gör vi både service och reparationer. Våra kunniga tekniker använder alltid originaldelar och rätt utrustning för just ditt märke. Vi har även en transportbilsdel där vi kan utföra verkstadsarbeten på Renault transportbilar. Boka service eller reparation i Sandviken.

Däckservice & Däckhotell

Vi tar emot bilar från alla märken och erbjuder bl.a. hjulskifte, montering och balansering. Vi gör även hjulinställningar samt har ett däckhotell där du kan förvara dina däck. Du kan även köpa nya däck hos oss.

Skadeverkstad

Har din bil råkat ut för en olycka? Vi kan hjälpa dig med skadebesiktning och utföra vissa reparationer i vår bilverkstad. För större skador som kräver mer omfattande plåtarbete hänvisar vi till vår stora skadeverkstad i Gävle.

Glasverkstad

I vår bilglasverkstad i Sandviken lagar vi stenskott på alla bilmärken och kan byta till originalrutor på Volvo, Renault och Dacia. Vi sköter all kontakt med ditt försäkringsbolag och du betalar självrisken till oss.

Hertz hyrbilsutlämning

Tillsammans med Hertz hyrbilar och erbjuder vi kvalitativa och säkra hyrbilar till ett bra pris. Vi har ett stort utbud av modeller och du bokar tryggt med flexibla villkor. Bäst pris får du när du bokar online.

Tanka

I Sandviken kan du tanka din bil utanför vår bilhall på Gävlevägen 88. Betalar du din tankning med Carpay får du alltid bonus och 10 öre rabatt per liter. Du kan även betala direkt via CarPay-appen.

Tvätta

Vår skonsamma biltvätt har öppet dygnet runt och du betalar enkelt med Tvätta-appen eller ditt betalkort utanför. För dig som verkligen gillar att ha en ren bil finns också tvättabonnemang.

Vi arbetar på Bilbolaget i Sandviken

Butikssäljare

Bilar i lager i Sandviken Se alla


Aktuella erbjudanden Se alla

Nya Volvo EX30

Privatleasing 4 995 kr/mån

Helt elektriska EX30 bjuder på stor prestanda i ett litet paket. Det ger dig smart teknik, toppmoderna säkerhetsfunktioner och skandinavisk design.

Renault Scenic E-Tech 100% electric

Lanseringspris 464 900 kr

Allt är ändrat, utom namnet. En helt ny bil för livets alla händelser, utformad för att se till att hela familjen åker bekvämt med ett leende på läpparna. Scenic vann titeln ”Årets Bil 2024”.

Nya Renault Clio

Prtivatleasing från 2 890 kr/mån

Säljstart för nya Renault Clio som fått ny energi efter 30 års framgång. Få 10 000 kr i nybilsbonus när du köper en ny Renault Clio till kampanjpris som startar från 223 900 kr.

Se alla

Hur kan vi hjälpa dig?

Hittar du inte det du behöver eller har frågor om något kan du fylla i formuläret nedan så ringer någon från oss i Sandviken upp dig så snart vi kan.

Skicka meddelande