Bilbolaget Sandviken

Vad vill du göra idag?

Välkommen till oss på Bilbolaget i Sandviken

I vår nybyggda anläggning i Sandviken säljer vi nya personbilar från Volvo och Renault samt Renault transportbilar. Vi säljer också begagnade bilar från flera olika märken och kan även hjälpa dig som vill sälja din bil. Tvärs över gatan har vi en bilbutik med reservdelar och tillbehör samt är auktoriserad verkstad för Volvo, Renault och Dacia. I vår bilverkstad har vi däckservice med däckhotell, transportbilsverkstad och glasverkstad där vi bland annat kan laga stenskott på alla bilmärken.

Läs mer om vad vi erbjuder i Sandviken

Öppettider

Bilförsäljning

Måndag-fredag 09:00 – 18:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Verkstad

Måndag-fredag 07:00 – 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Butik

Måndag-fredag 07:00 – 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Avvikande öppettider

Onsdag 25 maj har vi öppet till kl. 16.00
Torsdag 26 maj har vi stängt.

Måndag 6 maj Nationaldagen stängt

20 juni -12 augusti butiken stänger kl. 16.00

Torsdag 23 juni öppet till kl. 16.00
Fredag 24 juni Midsommarafton stängt
Lördag 25 juni Midsommardagen stängt

2 juli-27 augusti bilförsäljningen stängt lördagar

Fredag 4 november öppet till kl. 16.00
Lördag 5 november Alla helgons dag stängt

Fredag 23 december öppet till kl. 16.00
Lördag 24 december Julafton stängt
Söndag 25 december Juldagen stängt
Måndag 26 december Annandag jul stängt

Fredag 30 december öppet till kl. 16.00
Lördag 31 december Nyårsafton stängt
Söndag 1 januari Nyårsdagen stängt


Det här erbjuder vi

Välkommen till oss på Bilbolaget i Sandviken. I vår nybyggda och moderna bilhall säljer vi nya personbilar från Volvo och Renault samt Renault transportbilar. Våra kunniga säljare finns där för att ge dig råd och stöd på resan mot din nästa drömbil och dessutom bjuder de gärna på kaffe. Fint va?!

Vill du köpa en begagnad bil i Sandviken kan du också besöka vår bilhall. Där säljer vi noggrant testade begagnade bilar från flera märken i olika prisklasser. Hittar du inte den begagnade bilen du söker hos oss kan du istället köpa begagnad bil online från någon av våra andra anläggningar och få den levererad till Sandviken med omnejd.

Vi kan också hjälpa dig som vill sälja din bil, oavsett vad du har för märke. Slå oss en signal eller värdera bilen kostnadsfritt online för prisförslag.

På andra sidan gatan från bilhallen har vi i Sandviken en bildelsbutik med reservdelar och biltillbehör. Förutom bildelar till Volvo, Renault och Dacia hittar du allt från motorolja och spolarvätska till solskydd och reflexer.

Vår bilverkstad i Sandviken är auktoriserad för Volvo, Renault och Dacia. I verkstaden, som ligger i samma hus som butiken, gör vi både service och reparationer och våra kunniga tekniker använder alltid originaldelar och rätt utrustning för just ditt märke. Vi har även en transportbilsdel där vi kan utföra verkstadsarbeten på Renault transportbilar. Klicka här för att boka service eller reparation i Sandviken.

Nedan kan du läsa mer om våra olika avdelningar och vad vi kan erbjuda dig på Bilbolaget i Sandviken. Välkommen!

Däckservice & Däckhotell

I Sandviken hittar du vår däckservice i bilverkstaden. Där tar vi emot bilar från alla märken. Vi erbjuder bland annat hjulskifte, montering, balansering och gör hjulinställningar samt har ett däckhotell där du kan förvara dina däck. Vill du köpa nya däck kan du även göra det hos oss.

Skadeverkstad

Har din bil råkat ut för en olycka? I Sandviken kan vi hjälpa dig med skadebesiktning och utföra vissa reparationer i vår bilverkstad. För större skador som kräver mer omfattande plåtarbete hänvisar vi till vår stora skadeverkstad i Gävle. Kontakta oss för mer information och tidsbokning.

Glasverkstad

På vår bilglasverkstad i Sandviken kan vi hjälpa dig laga stenskott och byta vindrutor. Vi lagar stenskott på alla bilmärken och kan byta till originalrutor på Volvo, Renault och Dacia. Vi sköter all kontakt med ditt försäkringsbolag och du betalar självrisken till oss. Vår glasservice finns i bilverkstaden.

Hertz hyrbilsutlämning

I Sandviken är vi utlämningsplats för Hertz hyrbilar. Du bokar hyrbil via webben eller vår anläggning i Gävle och kan välja att hämta ut bilen i vår butik under ordinarie öppettider. Du kan även lämna tillbaks din hyrbil hos oss.

Tanka

I Sandviken kan du tanka din bil utanför vår bilhall på Gävlevägen 88. Vi erbjuder bland annat HVO100 som drivmedel. Du som betalar med Volvo-, Renault- eller CarPay-kort får alltid bonus och minst 10 öre rabatt på allt drivmedel.

Tvätta

På vår Tvättaanläggning i Sandviken kan du välja mellan olika miljövänliga tvättar. Automattvätten ligger bredvid bilhallen och har öppet dygnet runt. Betalar du med Volvo-, Renault- eller CarPay-kort får du fakturarabatt på alla tvättprogram.

Vi som arbetar i Sandviken

Verkstadscoach
Kundrelationsansvarig
Butikssäljare
Kundtjänst

Bilar i lager i Sandviken Se alla


Aktuella erbjudanden Se alla

Privatleasingkampanj Volvo XC40 Recharge

Begränsat antal bilar: 4 995 kr/mån

Dessutom ingår Care offer som gör ditt bilägande ännu lite enklare och tryggare. Volvo XC40 Recharge Core Edition är en helelektrisk Volvo med cirka 40 mils räckvidd. Bilen har 1 500 kg dragvikt och du kan snabbladda till 80 procent på drygt 30 minuter. Nya XC40 Recharge har alla förutsättningar att ge dig en enkel övergång till eldrift.

Nya Renault Megane E-Tech 100% electric

Privatleasing från 3 990 kr/mån

Med nya tekniska innovationer som till exempel innerbackspegelns inbyggda kamera får du en god uppsikt runt din bil, och du kan känna dig trygg med 26 olika förarassistanssystem. Med hjälp av OpenR link med Google inbyggt kan du planera din körning, använd röstassistenten för att styra funktioner och enkelt komma åt dina favoritappar.

Nya Duster Extreme

Limited Edition – privatleasing 3 490 kr/mån

I nya Duster Extreme Limited Edition är du redo för alla slags äventyr. Hög markfrigång, 4-hjulsdrift, robust och gott med utrymme för både passagerare och packning.

Se alla

Hur kan vi hjälpa dig?

Hittar du inte det du behöver eller har frågor om något kan du fylla i formuläret nedan så ringer någon från oss i Sandviken upp dig så snart vi kan.

Skicka meddelande