Däckhotell

Förstklassig däckförvaring

Checka in dina däck i vårt däckhotell

Tillhör du dem som har ont om plats för skrymmande hjul i garage eller förråd? Checka in dina däck i något av våra däckhotell så tar vi hand om dem tills nästa byte. Det är både enkelt och smidigt. När däcken är redo för en ny säsong på vägarna hjälper vi dig med hjulskiftet medan du njuter av en god kopp kaffe.


Fördelar med däckhotell

  • Smidigt, enkelt och tryggt
  • Spara plats hemma
  • Slipp släpa smutsiga däck
  • Rätt temperatur: ökar däckens livslängd
  • Däck- och fälgrengöring ingår
  • Däcken kontrolleras för din trygghet
  • Hjulskifte ingår i priset

Vad kostar däckhotell?

Pris för däckhotell, inkl. hjulskifte, från:950 krper säsong*

*med bilägarkort eller CarPay (ord. pris 1150 kr). Observera att vi har avvikande priser i Söderhamn och Uppsala, kontakta oss för lokala priser.

Inget bilägarkort? Skaffa ett direkt!

*Med Volvo-, Renault- eller CarPay-kortet får du rabatt på både hjulskifte och däckhotell. Kortet är gratis och ger dig som bilägare en mängd fördelar.

Förutom bonus på alla dina köp och alla bilkostnader samlade på en och samma faktura får du bra rabatt på bland annat drivmedel hos Tanka, biltvätt hos Tvätta och i våra verkstäder. Dessutom kan du dela upp kostnaden räntefritt på fyra månader. Bra va?

Läs mer och skaffa CarPay idag


Boka hjulskifte i vår däckverkstad

Boka däckhotell

Du kan enkelt boka däckhotell i samband med att du bokar hjulskifte online. Har du frågor om däckhotell och hjulskifte kan du kontakta kundtjänst via chatten eller 020-50 02 50.


Här finns våra däckhotell

Vi har däckhotell i Bollnäs, Gävle, Hudiksvall, Ljusdal, Norrtälje, Sandviken, Sundsvall, Söderhamn, Timrå, Uppsala och Östhammar.

Nedan hittar du adresser och kontaktinformation till våra däckhotell och däckverkstäder. För öppettider och mer info, klicka på respektive ort. Har du några frågor, vill boka tid eller få prisuppgift kan du ringa direkt till ditt lokala däckhotell eller kontakta kundtjänst via chatten eller på telefon 020-50 02 50.

Bollnäs

Telefon verkstad 0278-63 95 00

Hantverkargatan 3, 821 10 Bollnäs

Gävle

Telefon verkstad 026-65 57 00

Södra Kungsgatan 61-63, 802 55 Gävle

Hudiksvall

Telefon verkstad 0650-54 83 00

Kullbäcksvägen 1, 824 30 Hudiksvall

Ljusdal

Telefon verkstad 0651-76 64 00

Kyrkogatan 9, 827 30 Ljusdal

Norrtälje

Telefon verkstad 0176-756 00

Estunavägen 13, 761 51 Norrtälje

Sandviken

Telefon verkstad 026-27 78 00

Gävlevägen 88, 811 40 Sandviken

Sundsvall

Telefon verkstad 060-18 08 00

Bultgatan 1, 853 50 Sundsvall

Söderhamn

Telefon verkstad 0270-737 00

Flygvägen 4, 826 39 Söderhamn

Timrå

Telefon verkstad 060-53 56 00

Terminalvägen 2, 861 36 Timrå

Uppsala Fyrislund

Telefon verkstad 018-16 01 00

Fyrislundsgatan 76, 754 50 Uppsala

Uppsala Kungsgatan

Telefon verkstad 018-16 01 00

Kungsgatan 97, 75318 Uppsala

Östhammar

Telefon verkstad 0173-109 40

Fabriksvägen 10, 742 34 Östhammar

Följ med in till vårt däckhotell

Möt Örjan som jobbar på däckhotellet i Sundsvall. Här berättar han mer om fördelarna med att förvara däcken på något av våra däckhotell.

fungerar det med däckhotell

1: Boka tid

Du bokar dag och tid för däckskifte. Vid bokningen bockar du i att du vill att vi ska förvara dina däck i vårt däckhotell.

2: Vi hjälper dig med hjulskifte

Du, bilen och däcken vi ska byta till åker till den anläggning du bokat tid hos. Vi byter dina däck medan du väntar, det tar sällan mer än 15 minuter. Medan vi jobbar kan du slappna av med en kopp kaffe, vi bjuder! När vi bytt dina däck betalar du och åker glatt iväg. Har du Volvo-, Renault, eller CarPay-kort får du dessutom rabatt och bonus.

3: Dina däck tvättas och checkar in för säsongsvila

Däcken vi tog av din bil tar vi hand om. Dessa tvättas och förvaras sedan mörkt och svalt i vårt stora däckhotell. Eftersom de delar sovsal med massor av andra däckkompisar behöver de aldrig känna sig ensamma. Hos oss mår dina däck bra!

4: Allt börjar om

När det är dags att byta däck igen bokar du tid precis som förra gången. Denna gång är det bara du och bilen som åker till oss på avsatt tid. När du kommer har vi plockat fram dina förvarade däck och byter lika snabbt och enkelt som gången innan. Vill du att vi fortsätter förvara dina däck så får de samma behandling som ditt första däckpar och väntar sedan på dig tills nästa byte.

Därför ska du välja vårt däckhotell

Väljer du att förvara dina däck på något av våra däckhotell sparar du först och främst plats hemma. Du slipper släpa däcken fram och tillbaks för att få dem bytta och du behöver aldrig stuva in dem i bakluckan och skita ner dig själv och din bils inredning. En extra fördel är att hjulskiftet ingår i priset.


Vi rengör dina däck

När du lämnar in dina däck hos oss ingår däcktvätt som innebär att vi rengör dina däck och fälgar från smuts. Det är viktigt för däckens livslängd, plus att det ser trevligare ut.

Vi kontrollerar dina däck

Våra skickliga tekniker kontrollerar alltid däckens lufttryck och mönsterdjup. Är däcken slitna meddelar vi dig att de bör bytas ut. Självklart hjälper vi dig hitta nya däck till din bil.

Vi förlänger däckens livslängd

Däck mår bäst när det är mörkt och svalt. I vårt däckhotell förvarar vi därför dina däck i en sval och mörk miljö. Det gör att de håller längre så att du inte behöver köpa nya däck lika ofta. Bra va?!


Vanliga frågor från våra kunder

Vad är däckhotell?

Ett däckhotell är en plats där du betalar för att få förvara dina däck. Du slipper släpa runt på smutsiga däck och ha plats hemma för förvaring.

Hur fungerar däckhotell?

I samband med att du byter till sommardäck eller till vinterdäck kan du boka plats på vårt däckhotell. Vi tar hand om dina däck tills nästa säsong. Vi förvarar dem tryggt i rätt temperatur och tvättar dem. Viktigast av allt slipper du ta med dig dem hem!

Vad kostar däckhotell?

Med Volvo-, Renault- eller CarPay-kort kostar det från 950 kr per säsong för däckhotell inkl. skifte. Annars kostar det 1150 kr per säsong. Observera att vi har avvikande priser i Uppsala och Söderhamn. Kontakta oss för lokala priser.

Får vem som helst köpa plats på ert däckhotell?

Självklart! Vi hjälper dig att byta och förvara dina däck oavsett vilket bilmärke du kör.

Har du fler frågor? Kontakta kundtjänst via chatten eller 020-50 02 50 så hjälper vi dig.


Fler däcktjänster

Däckverkstad

Vi är specialister på däck och fälg

I våra moderna däckverkstäder jobbar kunnig personal med specialistutbildning inom däck och fälg. Hos oss kan du köpa däck och fälg samt få hjälp med bland annat däckbyte, montering, balansering, vibrationskontroll och hjulinställningar.

Hjulskifte

Dags att byta däck?

Låt en professionell däckverkstad hjälpa dig med hjulskiftet. Vi byter däck på alla typer av bilar och kontrollerar alltid däckens skick samt rengör och smörjer alla viktiga delar. Har du Volvo-, Renault- eller CarPay-kort får du dessutom rabatt.

Vinterdäck

Vi hjälper dig hitta rätt vinterdäck

Vi har ett stort sortiment av säkra vinterdäck, friktionsdäck och dubbdäck som passar din bil och dina behov. Du som har Volvo-, Renault eller CarPay-kort får rabatt på alla däck och kan dessutom dela upp ditt däckköp räntefritt.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

19 tips – så förbereder du din bil inför vintern

Kör säkert och lagligt i vinter. Bilbolagets experter tipsar om hur du förbereder bilen och vilka produkterna som gör billivet enklare i kylan.

EU:s däckmärkning, vad betyder den?

Alla däck som säljs ska testas och märkas med något som kallas för EU däckmärkning. Men vad innebär egentligen märkningen och vad är skillnaden mellan A och E?

Så väljer du rätt sommardäck till bilen

Vad ska man tänka på när man ska välja sommardäck till bilen? I den här artikeln delar vår däckexpert med sig av sina bästa tips inför köpet.

Tips inför besiktningen – 11 enkla saker att kontrollera

För att slippa få anmärkningar, så kallade två:or, på besiktningen finns det några saker du lätt kan kontrollera själv innan du åker dit. Vi berättar vilka.

Se alla