Verkstads- och butikserbjudanden

Här hittar du alla våra aktuella erbjudanden för verkstads- och servicetjänster, Tanka och Tvätta samt exklusiva butikserbjudanden. Det kan handla om schyssta tillbehör, förmånliga deals på verkstads- och abonnemangstjänster.

Kampanjer för verkstad och butik

Tillbehör till din Ford

Är du och din Ford redo för sommaren?

Vi har tillbehören du behöver till din Ford för att kunna njuta fullt ut av sommarens alla äventyr. Här kan du se några exempel på utvalda tillbehör.

Vi lagar stenskott på din Ford

Prioritera säker körning.

Låt oss åtgärda din ruta så snabbt som möjligt för bättre sikt och kollisionsskydd. Vi både lagar och byter rutor men lagar i de fall som det är lika säkert. Lagning är mer hållbart, både för miljö och plånbok.

Byt bromsvätska på din Ford

Varför behövs det och hur ofta ska det göras?

För att bromsarna ska fungera ordentligt måste du regelbundet byta bromsvätska i bilen. Med tiden drar bromsvätskan nämligen åt sig fukt och det bildas luft i systemet, något som försämrar bromsförmågan och kan göra att systemet rostar sönder.

Stenskott påverkar mer än bara sikten

Laga stenskott på din Volvo för 100 kronor*

Ett litet stenskott i vindrutan kanske inte känns så farligt. Men med tiden ökar risken för att det växer till en spricka – vilket både kan påverka din sikt och bilens säkerhetsfunktioner. Låt oss därför laga det så snart som möjligt.

CarPay Business företagskort

Förenkla tjänsteresandet

Alla företagets bilkostnader samlas på en faktura och med möjlighet att se inköpen i CarPay-appen får du enkelt överblick i realtid. Smart, smidigt och säkert för både företagare och anställda.

Serviceabonnemang

Fast månadskostnad för förmånligt bilägande

Serviceabonnemang kan tecknas på både nya och begagnade Volvo och innebär att du prenumererar på din bils service. Du betalar en fast månadskostnad och slipper den stora utgiften en service innebär.

Öka livslängden på din automatlåda

Pris 4 995 kr

Visste du, att om du är en som kör väldigt många mil, på kort tid, kanske använder bilen i ditt arbete, då finns det ett mycket bra sätt att öka livslängden på din automatlåda.

Sänk dina bilkostnader med CarPay

Betaltjänsten som ger dig bättre bilekonomi

Du får rabatter, erbjudanden och bonus som sänker dina kostnader och gör det enklare att ha bil. Helt gratis.

Tvätta bilen med mobilen

Ladda ner vår Tvätta-app

Med vår app, Tvätta Biltvätt, behöver du inte ens lämna bilen för att tvätta den. Du kan enkelt se hur lång kö det är, välja tvättprogram och betala säkert med några klick. När du betalar med CarPay får du dessutom var 6:e tvätt gratis.

Volvo Originalservice Classic

Service för dig som har en Volvo äldre än 6 år

Även om din bil inte är helt ny förtjänar den omtanke. Därför erbjuder vi dig som har en Volvo äldre än sex år Originalservice Classic, ett prisvärt serviceerbjudande med extra trygghet.


Fler erbjudanden

Hittade du inga verkstads- och butikskampanjer som lockade? Kanske kan några av dessa kategorier intressera dig.