Verkstadserbjudanden

Här hittar du alla våra aktuella erbjudanden för verkstads- och servicetjänster.

Tillbehör till din Volvo

Kampanjpriser som gäller hela sommaren

Just nu har vi ett antal utvalda produkter till kampanjpris. Alla är utvalda med omsorg för att passa säsongen så att du och din bil är redo för sommarens äventyr. Du kan välja att lägga till produkterna och få dem monterade i samband med att du köper ny eller begagnad bil, prata i så fall med din säljare. Du kan också hitta produkterna och många fler i våra butiker.

Polestar Engineered Optimering

Prestanda på nästa nivå

Polestar Engineered Optimering är resultatet av ett nära samarbete mellan Volvo Cars och Polestar. Tillsammans har de tagit fram en optimering som bland annat ger dig snabbare acceleration, sportigare växlingar och mer kraft till bakhjulen.

Volvo Originalservice Classic

Service för dig som har en Volvo äldre än 6 år

Även om din bil inte är helt ny förtjänar den omtanke. Därför erbjuder vi dig som har en Volvo äldre än sex år Originalservice Classic, ett prisvärt serviceerbjudande med extra trygghet. Du kan dessutom teckna serviceavtal och dela upp kostnaden månadsvis.

Öka livslängden på din automatlåda

Pris 4 995 kr

Visste du, att om du är en som kör väldigt många mil, på kort tid, kanske använder bilen i ditt arbete, då finns det ett mycket bra sätt att öka livslängden på din automatlåda.