Tanka bensinstation

Välkommen att tanka smart

Alltid rabatt när du tankar bilen hos oss

Välkommen till din lokala Tanka bensinstation. Tanka erbjuder snabb och bekväm tankning till lägre pris än på bemannade stationer. Betalar du din tankning på vår Tankastation med Volvokort, Renaultkort, CarPaykort eller appen CarPay får du alltid 10 öre rabatt per liter.


Betala med bilägarkort eller CarPay

På våra Tankastationer kan du smidigt betala din tankning med appen CarPay. Då slipper du använda kortet och får kvittot direkt i mobilen. Har du kortbonus kan du passa på att lösa in den med ett knapptryck och få ett ännu bättre pris.

Självklart går det också bra att betala med ditt Volvo-, Renault eller CarPay-kort precis som vanligt. Du får samma rabatt oavsett hur du betalar, så länge du har ett kort anslutet till CarPay.

Har du inte CarPay?
Läs mer och skaffa kort här

GoEasy – alltid med service i tanken

Tankas drivmedel 95, 98 och Diesel innehåller GoEasy som genom sina smörjande och rengörande egenskaper håller din motor och ditt bränslesystem i fint skick. På så vis ser vi till att motorn fungerar så effektivt som möjligt. Med en ren och välsmord motor håller du nere bränsleförbrukningen och bidrar samtidigt till lägre utsläpp.

Vi hjälper dig att göra klimatsmarta val

Du kan känna dig trygg i att vi tar miljöansvar inom alla områden. Till exempel har vår diesel inblandning av HVO biodiesel, pumparna är skyddade mot läckage och du kan fylla på med spolarvätska som är både Svanenmärkt och klimatsmart.

På många av våra stationer kan du nu också tanka Neste MY Förnyrbar Diesel, även kallad HVO100. En förnybar diesel som minskar utsläppen av växthusgaser avsevärt.

Här kan du tanka HVO100


Våra Tanka bensinstationer

Nedan listar vi stationer som ligger i anslutning till någon av våra verksamheter. För övriga Tankastationer i Sverige, besök tanka.se.

Tanka Sundsvall

Bultgatan 1, 853 50 Sundsvall Sundsvall

Tanka Sundsvall

Landsvägsallén 67, 852 29 Sundsvall Sundsvall

Tanka Timrå

Terminalvägen 2, 861 36 Timrå Timrå

Tanka Norrtälje

Estunavägen 13, 761 51 Norrtälje Norrtälje

Tanka Östhammar

Fabriksvägen 10, 742 34 Östhammar Östhammar

Tanka Hudiksvall

Kullbäcksvägen 1, 824 30 Hudiksvall Hudiksvall

Tanka Söderhamn

Flygvägen 4, 826 39 Söderhamn Söderhamn

Tanka Bollnäs

Hantverkargatan 3, 821 30 Bollnäs

Tanka Gävle

Södra Kungsgatan 61-63, 802 55 Gävle

Tanka Sandviken

Gävlevägen 88, 811 40 Sandviken

Vill du veta mer?

Carpay

Kreditkort & app för billigare bilägande

Med bilägarkort och den digitala tjänsten CarPay blir ditt liv med bilen lite förmånligare. Du får bonus på alla köp, fina rabatter och erbjudanden, smarta betallösningar och allt samlat digitalt. Korten har ingen årsavgift och appen är kostnadsfri.

Tvätta bilen

Renare bil än grannen

Du vet väl att man inte ska tvätta bilen hemma? Kom till oss istället. I våra maskintvättar får du en ren bil snabbt, enkelt och miljövänligt. Våra biltvättar är skonsamma mot bilens lack och du får 20% rabatt med Carpay.

Laga stenskott

Har du fått ett stenskott?

Det är viktigt att laga det snabbt så att rutan inte spricker och behöver bytas helt. Att laga ett stenskott tar sällan mer än 30 min och kostar mellan 0 och 200 kr i självrisk. Vi reparerar stenskott på alla bilmärken och sköter kontakten med ditt försäkringsbolag.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

EU:s däckmärkning, vad betyder den?

Alla däck som säljs ska testas och märkas med något som kallas för EU däckmärkning. Men vad innebär egentligen märkningen och vad är skillnaden mellan A och E?

Så maximerar du din elbils räckvidd på vintern

Ju kallare det är, desto sämre räckvidd får din elbil. Men det finns sätt för dig att maximera räckvidden på vintern. Vi berättar hur.

Tips till dig som mest kör korta sträckor med bilen

Diesel- och bensinbilar mår inte bra av att bara köras korta sträckor. Men oroa dig inte, det finns några saker du kan göra för att undvika kostsamma reparationer.

Tips inför kontrollbesiktningen – 11 enkla saker att kontrollera

För att slippa få anmärkningar, så kallade två:or, på besiktningen finns det några saker du lätt kan kontrollera själv innan du åker dit. Vi berättar vilka.

Se alla