Tanka bensinstation

För dig som behöver tanka eller ladda bilen

Få rabatt när du tankar bilen hos oss

Välkommen till din lokala Tanka bensinstation. Tanka erbjuder snabb och bekväm tankning med förnybara eller smörjande drivmedel, dessutom till lägre pris än på bemannade stationer. På vissa av våra stationer kan du också ladda din elbil. Betalar du din tankning eller laddning på vår Tankastation med CarPay kort eller app får du alltid bonus och minst 10 öre rabatt per liter.


Rabatt och bonus när du tankar

Det ska löna sig att tanka på Tanka. Därför får du alltid bonus och rabatt på drivmedelspriset när du betalar med appen Carpay eller ditt Volvo-, Renault- eller CarPay-kort.

Bonusen kan du sedan lösa in mot drivmedelsrabatt och på så sätt fylla tanken ännu billigare. Sweet, visst?!

Har du inte CarPay? Läs mer och skaffa kort

Detta erbjuder vi på våra stationer

Bilen är en viktig del av mångas liv. Den gör att du kan skjutsa dina barn, hälsa på dem du tycker om och hinna med en hobby du brinner för. Det vill vi genom våra Tankastationer vid bilhallarna vara med och göra möjligt.

På Tanka hittar du smörjande bensin och diesel av hög kvalitet. På vissa av våra stationer kan du även fylla på med Neste MY Förnybar Diesel (HVO100), AdBlue, spolarvätska och ladda elbil.

Se vad din lokala Tanka erbjuder

Med service i tanken

Tankas drivmedel 95, 98 och diesel går alla under namnet GoEasy. Dessa drivmedel har alla smörjande och rengörande egenskaper som håller din motor och ditt bränslesystem i fint skick.

På så vis ser vi till att motorn fungerar så effektivt som möjligt. Med en ren och välsmord motor håller du nere bränsleförbrukningen och bidrar samtidigt till lägre utsläpp.

Ladda din elbil på Tanka

Vi ingår i ett av norra Europas största nätverk för laddstationer. I samarbete med Vattenfall InCharge installerar Tanka nu över 300 laddplatser runt om i Sverige. Vi erbjuder dig semisnabb laddning och du kan enkelt betala med appen InCharge.

Kontakta oss eller kom in om du har frågor om att ladda din bil.

Här kan du ladda din elbil

Gör klimatsmarta val

Du kan känna dig trygg i att vi tar miljöansvar inom alla områden. Till exempel har vår diesel inblandning av HVO biodiesel, pumparna är skyddade mot läckage och du kan fylla på med spolarvätska som är både Svanenmärkt och klimatsmart.

På många av våra stationer kan du tanka Neste MY Förnybar Diesel, även kallad HVO100. En diesel med 100 % förnybart innehåll, som bidrar avsevärt till att minska utsläppen av växthusgaser.

Här kan du tanka HVO100

Betala enkelt med mobilen

På Tanka kan du smidigt betala din tankning med appen CarPay. Du slipper använda kortet och får kvittot direkt i mobilen.


Våra Tanka bensinstationer

Nedan listar vi stationer som ligger i anslutning till någon av våra verksamheter. För övriga Tankastationer i Sverige, besök tanka.se.

Tanka Uppsala

På Tanka i Uppsala kan du tanka E10 bensin 95 & 98, B7 diesel och Neste MY förnybar diesel (HVO100). Du kan även fylla på spolarvätska samt ladda din elbil.

Kungsgatan 97, 753 18 Uppsala Kungsgatan

Tanka Bollnäs

På Tanka i Bollnäs kan du tanka E10 bensin 95 och diesel. Du kan även tanka etanol E85 och ladda din elbil på vår laddstation.

Hantverkargatan 3, 821 30 Bollnäs

Tanka Gävle

På Tanka i Gävle kan du tanka E10 bensin 95 & 98, diesel och HVO100. Du kan även tanka etanol E85 samt ladda din elbil på vår laddstation.

Södra Kungsgatan 61-63, 802 55 Gävle

Tanka Hudiksvall

På Tanka i Hudiksvall kan du tanka E10 bensin 95 och diesel. Du kan även tanka etanol E85 och fylla på spolarvätska.

Kullbäcksvägen 2, 824 30 Hudiksvall

Tanka Norrtälje

På Tanka i Norrtälje kan du tanka E10 bensin 95 och diesel. Du kan även tanka etanol E85.

Estunavägen 13, 761 51 Norrtälje

Tanka Sandviken

På Tanka i Sandviken kan du tanka E10 bensin 95, diesel, Neste MY förnybar diesel (HVO100) och Adblue. Du kan även fylla på spolarvätska samt ladda din elbil.

Gävlevägen 86, 811 40 Sandviken

Tanka Sundsvall

På Tanka i Sundsvall kan du tanka E10 bensin 95, diesel, Neste MY förnybar diesel (HVO100) och Adblue. Du kan även fylla på spolarvätska samt ladda din elbil.

Bultgatan 1, 853 50 Sundsvall

Tanka Sundsvall

På Tanka i Sundsvall, vid E4:an, kan du tanka E10 bensin 95 & 98, etanol E85, diesel, Neste MY förnybar diesel (HVO100) och Adblue, samt fylla på spolarvätska.

Landsvägsallén 67, 852 29 Sundsvall

Tanka Söderhamn

På Tanka i Söderhamn kan du tanka E10 bensin 95 och diesel. Du kan även ladda din elbil på vår laddstation.

Flygvägen 4, 826 39 Söderhamn

Tanka Timrå

På Tanka i Timrå kan du tanka E10 bensin 95 och diesel. Du kan även tanka etanol E85.

Terminalvägen 4, 861 36 Timrå

Tanka Östhammar

På Tanka i Östhammar kan du tanka E10 bensin 95 och diesel. Du kan även tanka etanol E85 och utanför Bilbolagets anläggning kan du ladda din elbil.

Hantverksvägen/Ringvägen, 742 34 Östhammar

Vill du veta mer?

Carpay

Kreditkort & app för billigare bilägande

Med CarPay kreditkort och app blir ditt liv med bilen lite billigare och smidigare. Du får bonus på alla köp och fina rabatter på bland annat drivmedel, laddning och biltvätt. Du betalar tryggt och får allt samlat digitalt. Korten har ingen årsavgift.

Tvätta bilen

Renare bil än grannen

Du vet väl att man inte ska tvätta bilen hemma? Kom till oss istället. I våra skonsamma maskintvättar får du en ren bil snabbt, enkelt och miljövänligt. Alla bilmärken är välkomna och du kan betala med kort, app eller abonnemang.

Laga stenskott

Har du fått ett stenskott?

Det är viktigt att laga det snabbt så att rutan inte spricker. Att laga ett stenskott tar sällan mer än 30 min och kostar mellan 0 och 200 kr i självrisk. Vi reparerar stenskott på alla bilmärken och sköter kontakten med ditt försäkringsbolag.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

AdBlue – vad är det och varför behövs det?

Ordet AdBlue känner många igen men vet kanske inte vad det betyder eller används till. Vi reder ut vad AdBlue är och slår hål på myter.

HVO100 diesel – vad är det för bränsle?

HVO100 är ett drivmedel som är näst intill identiskt med diesel. Vi berättar vilka bilar som kan tanka det och vilka för-och nackdelarna är.

9 tips för att köra bränslesnålt och spara pengar

Att köra bränslesnålt är bra för miljön och din plånbok. Oavsett om bilen körs på diesel eller bensin kan du spara mycket pengar. Vi berättar hur.

Tips till dig som mest kör korta sträckor med bilen

Bilar mår inte bra av att bara köras korta sträckor. Men oroa dig inte, det finns saker du kan göra för att undvika kostsamma reparationer.

Se alla