För företag

Vi hjälper företagare och tjänstebilsförare

Bilar och tjänster för företag och organisationer

Oavsett vad du som företagare eller förare av tjänstebil behöver hjälp med finns vi på Bilbolaget här för dig. Vi har lång erfarenhet av att sälja företagsbilar och erbjuder fullservicelösningar för att göra ert bilinnehav så enkelt som möjligt. Vi har ett brett utbud av såväl personbilar som transportbilar samt tillhandahåller allt från verkstadstjänster till rabatterade priser på drivmedel, abonnemang på biltvätt och hyrbilar.


Boka service för företagets bilar

Har du en företagsbil som du behöver boka service eller reparation på, eller är det kanske dags för hjulskifte? Du kan enkelt boka via snabbvägarna nedan. Har du frågor eller vill boka in flera saker samtidigt, kontakta kundtjänst på chatten eller ring 020-50 02 50.


Hitta din nästa företagsbil

Vi säljer bilar från Volvo, Ford, Renault och Dacia. Vi har såväl personbilar som transportbilar och våra kunniga säljare kan hjälpa dig välja rätt bil till företaget. Spana in respektive märkes modeller nedan eller läs mer om att skaffa förmåns- eller tjänstebil.


Vi erbjuder företag mer

Funderar du på att välja oss på Bilbolaget som företagspartner? Kul! Förutom hjälp att köpa tjänste- och förmånsbilar erbjuder vi företag en mängd fördelar. Läs mer om respektive tjänst och se alla förmåner ni kan få nedan.

Verkstad och service

Vi har auktoriserade verkstäder för Volvo, Ford, Renault och Dacia. Vi vet vad som krävs för att du med tjänstebil ska få en så enkel och bekväm arbetsvardag som möjligt.

Hjulskifte och däckhotell

Vi har tio däckverkstäder och däckhotell. Som företagspartner till oss kan du få hjälp med hjulskifte och däckförvaring i vårt däckhotell – allt till ett mycket förmånligt pris.

CarPay Business företagskort

CarPay Business är betaltjänsten med kort och app som gör det enklare att hantera resor och inköp i tjänsten. Välj ett av våra tre trygga företagskort, anpassade för olika behov.

Tanka förmånligt

Vi samarbetar med Tanka och kan erbjuda företag drivmedelskort med förmånliga rabatter på drivmedel. Självklart kan ni ladda företagets elbilar eller laddhybrider på Tanka också.

Abonnemang på biltvätt

Som företagskund kan vi erbjuda dig förmånliga abonnemang på biltvätt hos Tvätta. Tvätta alla företagets bilar snabbt och enkelt till ett fast pris och få allt samlat på en faktura.

Företagserbjudanden Se alla

Tjänstebil: Ford Mustang Mach-E

Förmånsvärde från 2 670 kr/mån

Elbilen Ford Mustang Mach-E är prissänkt med upp till 155 000 kr. En företagsbil som är lite roligare än andra. Kort leveranstid. Boka din provkörning hos oss idag så berättar vi mer om att ha den som företagsbil.

Volvo C40 Recharge & Volvo EC40

Pris från 577 900 kr

Volvo C40 kommer från och med modellår -25 kallas EC40. Just nu innefattas båda av kampanj på vinterhjul för 9 900 kr vid köp av bil. Förmånsvärde från 2 498 kr.

Volvo XC40 Recharge & Volvo EX40

Pris från 559 900 kr

Volvo XC40 byter namn från och med modellår -25 till EX40. Just nu får du köpa till vinterhjul för 9 900 kr när du köper en ny Volvo EX40 eller XC40 Recharge.

Se alla

Låt oss hjälpa dig

Vi på Bilbolaget strävar efter att ge dig som företagskund den bästa tänkbara servicen. Vi kan hjälpa dig med allt från att hitta rätt företagsbil till att skaffa drivmedelkort eller boka service.

Behöver du exempelvis hjälp att räkna ut TCO, vill få en offert eller kanske boka provkörning, tveka inte att kontakta oss.

Fyll i vårt kontaktformulär och berätta kort vad du vill ha hjälp med, så hör en av våra företagsrådgivare eller säljare av sig till dig.

Fyll i formulär

Hitta till oss

Att välja oss som din företagspartner är ett klokt val. Vi finns på många orter och har allt för ditt företags bilpark. Från nya bilar till verkstäder och tankastationer där du kan få rabatt på drivmedel. Klicka på respektive anläggning för att se vad vi kan erbjuda på din ort, hitta kontaktuppgifter, se öppettider och mycket mer.

Bollnäs

Hantverkargatan 3, 821 10 Bollnäs

Gävle

Södra Kungsgatan 61-63, 802 55 Gävle

Hudiksvall

Kullbäcksvägen 1, 824 30 Hudiksvall

Ljusdal

Kyrkogatan 9, 827 30 Ljusdal

Norrtälje

Estunavägen 13, 761 51 Norrtälje

Sandviken

Gävlevägen 88, 811 40 Sandviken

Sundsvall

Bultgatan 1, 853 50 Sundsvall

Söderhamn

Flygvägen 4, 826 39 Söderhamn

Timrå

Terminalvägen 2, 861 36 Timrå

Uppsala Kungsgatan

Kungsgatan 97, 75318 Uppsala

Östhammar

Fabriksvägen 10, 742 34 Östhammar

Vill du veta mer?

CarPay Business företagskort

För företagare och anställda

CarPay Business är betaltjänsten med kort och app som gör det enklare att hantera resor och inköp i tjänsten. Välj ett av våra tre trygga företagskort och skapa rätt ekonomiskt handlingsutrymme för just dina medarbetare.

Förmåns- och tjänstebilar

Vi hjälper företag och förare välja rätt

Företagare, bilansvarig eller förare – vi hjälper dig välja rätt förmånsbil eller tjänstebil till företaget. Se vårt stora utbud av person- och transportbilar och få hjälp av kunniga rådgivare idag. Med oss som tjänstebilspartner blir er arbetsdag enkel.

Allt om laddning

Det du behöver veta om att ladda elbil

Här har vi samlat allt du behöver veta om laddning av el- och laddhybridbilar. Hur laddar man en elbil och hur lång tid tar det? Vad kostar det och hur fungerar det med laddbox hemma? Allt detta, och mycket mer, berättar vi här.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Nytt stöd för företag som köper eldrivna transportbilar

Nu införs ett stöd för företag som köper eldrivna lätta lastbilar, på upp till 50 000 kr i bonus. Vi lär dig allt om stödet & hur du ansöker.

Förmånsbil – så fungerar det för dig som förare

En förmånsbil får du köra både i tjänsten och privat. Vi berättar hur det fungerar, vilka regler som finns och vad du som förare betalar.

Förmånsbil ur arbetsgivarperspektiv

En förmånsbil är en bra förmån du som företagare kan erbjuda dina anställda. Vi berättar hur det fungerar och vad det kostar för företaget.

Tjänstebil 2024 – smarta tips & regler

Tjänstebil är en person- eller transportbil som ägs, betalas och används av företag. Vi berättar hur den får användas och vem som betalar.

Se alla