Volvo på Bilbolaget

Bilförsäljning, verkstad och mycket mer

Upptäck Volvo hos oss på Bilbolaget

Volvo är det svenska premiumbilmärket som erbjuder dig säkerhet i världsklass, hög körkomfort och snygg design. Oavsett om du vill köpa en Volvo eller redan äger en och vill ha hjälp med service, reparation eller annat kopplat till ditt bilägande kan vi på Bilbolaget hjälpa dig. Vi säljer nya och begagnade bilar från Volvo samt är auktoriserad Volvoverkstad – här får du allt under samma tak.


Verkstad för service & reparation

Låt oss ta hand om din Volvo. Genom att välja oss som auktoriserad Volvoverkstad är du säker på att du får arbete med originaldelar, servicegaranti och den bästa kompetensen för din bil.

Laga stenskott eller byta ruta

Att laga stenskott eller byta ruta hos oss är enkelt, tryggt och går snabbt. Våra kunniga glasmästare är specialister på bilglas och jobbar självklart med Volvo originalrutor.

Däckverkstad & däckhotell

Hos oss kan du köpa däck och fälg till din Volvo samt få hjälp med bland annat däckskifte, montering, balansering och hjulinställning. Vi har även däckhotell för förvaring av dina däck.

Erbjudanden på Volvo Se alla

Nya Volvo EX30

Kampanjpris och snabb leverans

Helt elektriska EX30 bjuder på stor prestanda i ett litet paket. Det ger dig smart teknik, toppmoderna säkerhetsfunktioner och skandinavisk design. Just nu till kampanjpris med snabb leverans.

Volvo V90 T6 Core Edition

Just nu 619 900 kr

Volvo V90 är en modern och exklusiv kombi med hög komfort, skandinavisk design och inbyggda tjänster från Google. Just nu kampanjpris på extrautrustning!

Volvo V60 Plus Edition

Just nu 599 900 kr

Volvo V60 är en populär kombi med underhållande köregenskaper, praktisk förvaring och inbyggda tjänster från Google. Just nu med kampanjpris på extrautrustning!

Se alla

Våra senast inkomna Volvo Se alla


Upptäck Volvos modeller

Volvo är år efter år Sveriges mest populära bilmärke och det är lätt att förstå varför. Här erbjuds du oslagbar komfort och kvalitet – allt förpackat under ett svenskt emblem som för alltid etsat sig in i folkhjärtat.

Oavsett om du vill ha en rymlig familjebil eller en företagsbil för långa tjänsteresor kan du hitta en bil som passar dig bland Volvos modeller. Vi snackar kombi, sedan, SUV, laddhybrid och elbil – nästan vad du än vill ha.

EX30

EX40

XC40

C40/EC40

S60

S90

V60

V60 Cross Country

V90

V90 Cross Country

XC60

XC90

EX90


Besök någon av våra Volvo-anläggningar

På följande anläggningar säljer vi nya och begagnade Volvo samt har butik med tillbehör. Vi har även auktoriserad verkstad för Volvo och utför service samt reparationer. Klicka på respektive anläggning för att se öppettider och kontaktuppgifter.

Bollnäs

Hantverkargatan 3, 821 10 Bollnäs

Gävle

Södra Kungsgatan 61-63, 802 55 Gävle

Hudiksvall

Kullbäcksvägen 1, 824 30 Hudiksvall

Ljusdal

Kyrkogatan 9, 827 30 Ljusdal

Norrtälje

Estunavägen 13, 761 51 Norrtälje

Sandviken

Gävlevägen 88, 811 40 Sandviken

Sundsvall

Bultgatan 1, 853 50 Sundsvall

Söderhamn

Flygvägen 4, 826 39 Söderhamn

Uppsala Kungsgatan

Kungsgatan 97, 753 18 Uppsala

Östhammar

Fabriksvägen 10, 742 34 Östhammar

Vill du veta mer?

Volvokortet

Rabatter och erbjudanden för Volvoägare

Volvokortet är ett kreditkort speciellt anpassat för dig som Volvoägare. Du får rabatt på drivmedel hos Tanka och biltvätt hos Tvätta, bonus på alla köp, räntefri delbetalning och allt samlat på en faktura. Kortet har ingen årsavgift och går fort att skaffa.

Volvo Privatleasing

Det enkla sättet att ha bil

Volvo privatleasing gör att du kan köra en ny eller begagnad Volvo utan att behöva äga den. Du slipper ta lån och betalar ingen kontantinsats. Istället betalar du en månadsavgift, lite som om du hyr bilen fast under en längre period. Smidigt!

Care by Volvo

Det flexibla bilabonnemanget

Care by Volvo är ett flexibelt bilabonnemang till en fast kostnad och endast 3 månaders uppsägningtid. Du slipper kontantinsats, rörliga kostnader och lång bindningstid. Med Care by Volvo blir det enkelt och bekymmersfritt att prenumerera på bil.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Premiär av nya Volvo EX30 – elektrisk SUV i litet format

Volvo har lanserat sin senaste modell – nya EX30. Se pris, utrustning och häng med när vi granskar bilen i de (återvunna) sömmarna.

Sveriges populäraste bilar – se listan för 2022

När Mobility Sweden sammanställer listan över årets mest registrerade bilar kommer Volvo XC40 först. Med god marginal dessutom.

Test av Volvo XC60 Recharge – vi provkör populära laddhybriden

Vi provkör den populära laddhybriden Volvo XC60 Recharge T8 och testar vad bilen går för. Se bilder och läs vårt utlåtande här.

Volvo C40 och XC40 Recharge får längre räckvidd och bakhjulsdrift

Elbilarna Volvo C40 och XC40 Recharge har uppdaterats. Dessutom lanseras en Extended Range-version som ger över 500 km i räckvidd.

Se alla