Bilbolaget Östhammar

Vad vill du göra idag?

Välkommen till oss på Bilbolaget i Östhammar

Vi är din lokala återförsäljare av Volvo. I våra lokaler hittar du nya Volvo samt begagnade bilar från flera olika märken. Vi kan också hjälpa dig som vill sälja din bil, oavsett märke. Vi har en butik med reservdelar och tillbehör samt är auktoriserad verkstad för Volvo. I vår verkstad har vi även däckservice med däckhotell och en glasverkstad där vi kan laga stenskott på alla bilmärken. Hos oss finns även Hertz biluthyrning.

Läs mer om vad vi erbjuder i Östhammar

Öppettider

Bilförsäljning

Måndag-fredag 09:00 – 18:00
Lördag 10:00 – 14:00
Söndag Stängt

Verkstad

Måndag-fredag 07:00 – 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Butik

Måndag-fredag 07:00 – 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Hertz

Måndag-fredag 07:00 – 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Avvikande öppettider

Onsdag 25 maj har vi öppet till kl. 16.00
Torsdag 26 maj har vi stängt.

Måndag 6 maj Nationaldagen stängt

Lördagar 18 juni-20 augusti bilförsäljningen öppen kl. 10-14

Torsdag 23 juni öppet till kl. 16.00
Fredag 24 juni Midsommarafton stängt
Lördag 25 juni Midsommardagen stängt

27 juni-12 augusti har butik och verkstad öppet vardagar kl. 7-16

Fredag 4 november öppet till kl. 16.00
Lördag 5 november Alla helgons dag stängt

Fredag 23 december öppet till kl. 16.00
Lördag 24 december Julafton stängt
Söndag 25 december Juldagen stängt
Måndag 26 december Annandag jul stängt

Fredag 30 december öppet till kl. 16.00
Lördag 31 december Nyårsafton stängt
Söndag 1 januari Nyårsdagen stängt


Det här erbjuder vi

Välkommen till oss på Bilbolaget i Östhammar. Här säljer och köper vi bilar samt har butik och verkstad som gör allt för att din bil ska må bra.

I vår bilhall säljer vi nya och begagnade bilar från Volvo samt testade begagnade bilar från olika märken. Du kan även köpa bil online från någon av våra andra anläggningar och få den levererad till Östhammar med omnejd.

Vi kan också hjälpa dig som vill sälja din bil, oavsett vad du har för märke. Slå oss en signal eller värdera bilen kostnadsfritt online för prisförslag.

I Östhammar har vi en bildelsbutik med reservdelar och biltillbehör. Förutom bildelar till Volvo har vi allt från reflexer och snöborstar till bilbarnstolar och andra biltillbehör.

I Östhammar är vi auktoriserad verkstad för Volvo och utför service och reparationsarbeten. I vår verkstad jobbar personliga servicetekniker med specialistkunskaper och de använder alltid Volvo originaldelar till din bil. Klicka här för att boka verkstadstid i Östhammar.

Nedan kan du läsa mer om våra olika avdelningar och vad vi kan erbjuda dig på Bilbolaget i Östhammar. Välkommen!

Däckservice & Däckhotell

I Östhammar hittar du vår däckservice i bilverkstaden. Där tar vi emot bilar från alla märken. Vi erbjuder bland annat hjulskifte, montering, balansering och gör hjulinställningar samt har ett däckhotell där du kan förvara dina däck. Vill du köpa nya däck kan du även göra det hos oss.

Skadebesiktning

Har din bil råkat ut för en olycka? Vi kan utföra vissa reparationer i vår bilverkstad. För större krockskador som kräver plåtarbete hänvisar vi till vår skadeverkstad i Norrtälje som tar emot Volvo, Ford, Renault och Dacia. Kontakta verkstaden för mer information och tidsbokning.

Glasverkstad

I vår glasverkstad i Östhammar kan vi byta vindruta på samtliga Volvos modeller. Har du fått stenskott kan vi laga det oavsett vad du har för märke på bilen. Vi sköter all kontakt med ditt försäkringsbolag och du betalar självrisken till oss. Vår glasservice finns i bilverkstaden.

Hertz hyrbilar

I våra lokaler i Östhammar hittar du Hertz hyrbilar. Hos oss kan du hyra din bil för en kort stund eller en längre tid. Du kan boka via webben eller via telefon.

Tanka

Du kan tanka bilen på vår Tanka-station i korsningen Hantverksvägen/Ringvägen. Betalar du med Volvo-, Renault- eller CarPay-kort får du 10% rabatt på allt drivmedel.

Vi som arbetar i Östhammar

Försäljning
Personlig servicetekniker

Jan Robertsson

Tekniker

Mathias Ahlfors

Personlig servicetekniker

0173-109 44

mathias.ahlfors@bilbolaget.nu

Toni Harju

Personlig servicetekniker

0173-10947

toni.harju@bilbolaget.nu

Butik- och servicerådgivare

Bilar på lager i Östhammar Se alla


Aktuella erbjudanden Se alla

Volvo C40 Recharge

Pris från 559 900 kr

Volvo C40 Recharge är första Volvo någonsin att endast lanseras i en helt elektrisk version. En dynamisk crossover med stilren design, upp till 44 mils räckvidd, uppkopplad förarmiljö med Google helt integrerat och härlig körglädje. En bil utöver det vanliga och en fantastisk upplevelse att köra. Välkommen!

Sommarkampanj begagnade bilar

1000 kr rabatt på våra premiumgarantier

Att köpa begagnad bil ska kännas tryggt. I sommar erbjuder vi dig som köper begagnad bil hos oss 1000 kr rabatt på våra premiumgarantier när du finansierar och försäkrar bilen via oss. Erbjudandet gäller på alla våra anläggningar, till och med sista augusti.

Välutrustade Volvo V90 B4 till kampanjpris

Pris från 469 900 kr

Med rymlig kupé, stort lastutrymme, världsunika säkerhetssystem och förstklassig komfort är Volvo V90 en stor kombi som gjord både för lugn stadskörning och äventyrliga familjesemestrar.

Se alla

Hur kan vi hjälpa dig?

Hittar du inte det du behöver eller har frågor om något kan du fylla i formuläret nedan så ringer någon från oss i Östhammar upp dig så snart vi kan.

Skicka meddelande