Bilbolaget Östhammar

Vad vill du göra idag?

Välkommen till oss på Bilbolaget i Östhammar

Vi är din lokala återförsäljare av Volvo. I våra lokaler hittar du nya Volvo samt begagnade bilar från flera olika märken. Vi kan också hjälpa dig som vill sälja din bil, oavsett märke. Vi har en butik med reservdelar och tillbehör samt är auktoriserad verkstad för Volvo. I vår verkstad har vi även däckservice med däckhotell och en glasverkstad där vi kan laga stenskott på alla bilmärken. Hos oss finns även Hertz biluthyrning.

Läs mer om vad vi erbjuder i Östhammar

Öppettider

Bilförsäljning

Måndag-fredag 09:00 – 18:00
Lördag 10:00 – 15:00
Söndag Stängt

Verkstad

Måndag-fredag 07:00 – 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Butik

Måndag-fredag 07:00 – 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Hertz

Måndag-fredag 07:00 – 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Avvikande öppettider

Torsdag 5 januari Trettondagsafton öppet till kl. 16.00
Fredag 6 januari Trettondagen stängt

Torsdag 6 april Skärtorsdag öppet till kl. 16.00
Fredag 7 april Långfredag stängt
Lördag 8 april Påskafton stängt
Måndag 10 april Annandag påsk stängt

Måndag 1 maj Första maj stängt

Onsdag 17 maj har vi öppet till kl. 16.00
Torsdag 18 maj Kristi himmelfärdsdag stängt

Måndag 5 juni har vi öppet till kl. 16.00
Tisdag 6 juni Nationaldagen stängt

17 juni-26 augusti har bilförsäljningen öppet kl. 10-14 lördagar

Torsdag 22 juni öppet till kl. 16
Fredag 23 juni Midsommarafton stängt
Lördag 24 juni Midsommardagen stängt

10-21 juli butik och verkstad öppen vardagar 8-12

Fredag 3 november öppet till kl. 16
Lördag 4 november Alla helgons dag stängt

Måndag 25 december Juldagen stängt
Tisdag 26 december Annandag jul stängt

Måndag 1 januari Nyårsdagen stängt


Det här erbjuder vi

Välkommen till oss på Bilbolaget i Östhammar. Här säljer och köper vi bilar samt har butik och verkstad som gör allt för att din bil ska må bra.

I vår bilhall säljer vi nya och begagnade bilar från Volvo samt testade begagnade bilar från olika märken. Du kan även köpa bil online från någon av våra andra anläggningar och få den levererad till Östhammar med omnejd.

Vi kan också hjälpa dig som vill sälja din bil, oavsett vad du har för märke. Slå oss en signal eller värdera bilen kostnadsfritt online för prisförslag.

I Östhammar har vi en bildelsbutik med reservdelar och biltillbehör. Förutom bildelar till Volvo har vi allt från reflexer och snöborstar till bilbarnstolar och andra biltillbehör.

I Östhammar är vi auktoriserad verkstad för Volvo och utför service och reparationsarbeten. I vår verkstad jobbar personliga servicetekniker med specialistkunskaper och de använder alltid Volvo originaldelar till din bil. Klicka här för att boka verkstadstid i Östhammar.

Nedan kan du läsa mer om våra olika avdelningar och vad vi kan erbjuda dig på Bilbolaget i Östhammar. Välkommen!

Däckservice & Däckhotell

I Östhammar hittar du vår däckservice i bilverkstaden. Där tar vi emot bilar från alla märken. Vi erbjuder bland annat hjulskifte, montering, balansering och gör hjulinställningar samt har ett däckhotell där du kan förvara dina däck. Vill du köpa nya däck kan du även göra det hos oss.

Skadebesiktning

Har din bil råkat ut för en olycka? Vi kan utföra vissa reparationer i vår bilverkstad. För större krockskador som kräver plåtarbete hänvisar vi till vår skadeverkstad i Norrtälje som tar emot Volvo, Ford, Renault och Dacia. Kontakta verkstaden för mer information och tidsbokning.

Glasverkstad

I vår glasverkstad i Östhammar kan vi byta vindruta på samtliga Volvos modeller. Har du fått stenskott kan vi laga det oavsett vad du har för märke på bilen. Vi sköter all kontakt med ditt försäkringsbolag och du betalar självrisken till oss. Vår glasservice finns i bilverkstaden.

Hertz hyrbilar

I våra lokaler i Östhammar hittar du Hertz hyrbilar. Hos oss kan du hyra din bil för en kort stund eller en längre tid. Du kan boka via webben eller via telefon.

Tanka

Du kan tanka bilen på vår Tanka-station i korsningen Hantverksvägen/Ringvägen. Betalar du med Volvo-, Renault- eller CarPay-kort får du 10% rabatt på allt drivmedel.

Vi som arbetar i Östhammar

Försäljning
Personlig servicetekniker

Mathias Ahlfors

Personlig servicetekniker

0173-109 44

mathias.ahlfors@bilbolaget.nu

Butik- och servicerådgivare

Bilar på lager i Östhammar Se alla


Aktuella erbjudanden Se alla

Volvo XC40 B4 FWD Bensin

Just nu 389 900 kr

Nu finns vår kompakta SUV i en prisvärd editionmodell med flera smarta tillvalsfunktioner. Förutom innehållet i utrustningsnivån Core ingår också vårt klimatpaket och Park Assist-paket.

Volvo C40 Recharge Special Edition

Just nu 577 900 kr

Denna editionmodell är en bakhjulsdriven version av vår moderna crossover och har en elektrisk räckvidd på upp till 578 kilometer. Förutom innehållet i utrustningsnivån Core ingår också vårt klimatpaket och förarstödspaket. Förmånsvärde: 2 498 kr/mån.

Volvo XC60 T8 Black Edition

Den svartaste Volvon någonsin

T8-motorn är en laddhybrid bensin/el med hela 455 hk systemeffekt. Räckvidden på el är hela 77 km och bränsleförbrukningen låga 1,0 l/100 km. Förmånsvärde: 4 930 kr/mån.

Se alla

Hur kan vi hjälpa dig?

Hittar du inte det du behöver eller har frågor om något kan du fylla i formuläret nedan så ringer någon från oss i Östhammar upp dig så snart vi kan.

Skicka meddelande