Välkommen till Bilbolaget Östhammar

Hos oss hittar du ett stort utbud av begagnade bilar. Du kan få Bilbolagets hela utbud levererat av din säljare i Östhammar. Du hittar hela Volvos modellprogram för visning, provkörning och beställning.

Vi är auktoriserad verkstad för Volvo och använder alltid den senaste tekniken och utrustningen. Hos oss kan du hitta nya delar och tillbehör till din bil, förvara dina däck i däckhotellet och tanka bilen på Tanka-stationen. Välkommen!

Skicka meddelande

Öppettider

Bilförsäljning

Måndag-fredag 09:00 – 18:00
Lördag 10:00 – 15:00
Söndag Stängt

Verkstad

Måndag-fredag 07:00 – 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Butik

Måndag-fredag 08:00 – 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Hertz

Måndag-fredag 07:00 – 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Det här erbjuder vi

Däckservice

Du hittar vår däckservice i bilverkstaden. Där kan du bland annat få hjälp att byta och förvara dina däck oavsett vad du har för bilmärke. Vi säljer även nya däck. Ring verkstaden för att boka tid.

Skadebesiktning

Har din bil råkat ut för en olycka? Vi kan utföra vissa reparationer i vår bilverkstad. För större krockskador som kräver plåtarbete hänvisar vi till vår skadeverkstad i Norrtälje. Kontakta verkstaden för mer information och tidsbokning.

Glasverkstad

I vår glasverkstad kan vi byta vindruta på samtliga Volvos modeller. Har du fått stenskott kan vi laga det oavsett vad du har för märke på bilen. Boka tid genom att ringa verkstaden. När det är dags att besöka oss finns vi i bilverkstaden.

Hertz hyrbilar

Hos oss kan du hyra din bil för en kort stund eller en längre tid. Du kan boka via webben eller via telefon.

Tanka

Du kan tanka bilen på vår Tanka-station i korsningen Hantverksvägen/Ringvägen. Där tankar du med Volvo-, Renault- eller CarPay-kort med extra rabatt på allt drivmedel.

Vi som arbetar i Östhammar

Försäljning
Personlig servicetekniker

Jan Robertsson

Tekniker

Mathias Ahlfors

Personlig servicetekniker

0173-109 44

mathias.ahlfors@bilbolaget.nu

Toni Harju

Personlig servicetekniker

0173-10947

toni.harju@bilbolaget.nu

Verkstadschef
Butik och servicerådgivare

Christer Hallberg

Servicerådgivare

0173-10945

christer.hallberg@bilbolaget.nu

Bilar i lager Alla

Aktuella erbjudanden Se alla

Vinterhjul till Cross Country

Just nu: Vinterhjul 9 900 kr

Du som beställer en ny Volvo V90 Cross Country eller V60 Cross Country kan köpa till vinterhjul på Volvo aluminiumfälg för endast 9 900 kr.

Laddboxkampanj vid köp av Volvo Selekt

Installerat och klart för 4900 kr

Just nu får du som köper en elbil eller laddhybrid från vårt Volvo Selekt-sortiment extra bra rabatt vid köp av laddbox. Förutom att du fyndar en nästan ny Volvo till begagnat pris får du köpa till en Halo laddbox för 4 900 kr inklusive standardinstallation*.

Volvos laddhybrider

Nu med längre räckvidd

Nu har Volvos laddhybrider i 60- och 90-serierna fått högre batterikapacitet och avsevärt längre räckvidd på enbart el. Som exempel kommer du med XC60 T6 upp till 78 km* och med V60 T6 upp till 88 km* på en laddning. Det ger dig chansen att utföra vardagsärenden och helgens utflykt helt på el.

Volvo V90 T6 laddhybrid till kampanjpris

Prissänkt 27 100 kr

Vi har sänkt priset på laddhybriden Volvo V90 Recharge T6. Speciellt just nu är att det finns två varianter av samma bil – generation 1 och 2. Vi har kampanj på båda så du måste bara bestämma dig för vilken av varianterna som lockar dig mest.

Se alla