Dacia på Bilbolaget

Bilförsäljning, verkstad och mycket mer

Bra bilar till oslagbara priser

Dacia erbjuder robusta och moderna bilar till ett lågt pris, något som visat sig vara ett framgångsrecept. Oavsett om du vill köpa en Dacia eller redan äger en och vill ha hjälp med service, reparation eller annat kopplat till ditt bilägande kan vi på Bilbolaget hjälpa dig. Vi säljer nya och begagnade bilar från Dacia samt är auktoriserad Daciaverkstad – här får du allt samlat på ett ställe.


Verkstad & service

Genom att välja en Daciaverkstad är du säker på att du får den bästa kompetensen för just din bil. Som auktoriserad märkesverkstad reparerar vi alltid din Dacia med originaldelar och rätt verktyg.

Laga eller byta vindruta

Att laga stenskott eller byta vindruta på din Dacia är enkelt, tryggt och går snabbt hos oss på Bilbolaget. Givetvis jobbar vi med Dacia originalrutor och kan säkerställa att allt kalibreras på korrekt sätt.

Däckverkstad & däckhotell

Hos oss kan du köpa däck och fälg till din Dacia samt få hjälp med bland annat däckskifte, montering och hjulinställningar. Vi har även däckhotell för förvaring av dina däck.

Erbjudanden på Dacia Se alla

Helt nya Dacia Duster

Privatleasing 3 990 kr/mån

Framgångssagan Duster har sålts i över 2 miljoner exemplar. Nu är generation 3 här! Helt nya Duster är lika mångsidig och kapabel som tidigare, men med en helt ny självsäker design!

Dacia Sandero

Privatleasing från 1 990 kr/mån

Dacia Sandero är en modern och attraktiv stadsbil. Europas mest sålda bil till privatpersoner sen 2017. En redig bil, för redigt folk.

Sandero Stepway

från 2 290 kr/mån

Stepway är stadsbilen med oslagbar prisvärdhet, en robust och mångsidig crossover med genomtänkt komfort. Nu har vi sänkt priset med 500 kr/månad när du leasar en Sandero Stepway.

Se alla

Våra senast inkomna Dacia Se alla


Upptäck Dacias prisvärda modeller

Dacia är en del av Renault Group och är deras näst största varumärke. Med hög kvalitet och pålitlighet vid alla typer av färder kan du räkna med din Dacia och dess robusthet. Hos oss hittar du ett stort utbud av nya och begagnade Dacia, alltid till förmånliga priser. Vilken modell passar dig bäst?

Sandero

Sandero Stepway

Duster

Jogger


Försäljning och verkstad för Dacia

På följande anläggningar säljer vi nya och begagnade Dacia samt har butik med tillbehör. Vi har även auktoriserad verkstad för Dacia och utför service samt reparationer. Klicka på bilden till respektive anläggning för öppettider och kontaktuppgifter.

Gävle

Södra Kungsgatan 61-63, 802 55 Gävle

Hudiksvall

Kullbäcksvägen 1, 824 30 Hudiksvall

Norrtälje

Estunavägen 13, 761 51 Norrtälje

Timrå

Terminalvägen 2, 861 36 Timrå

Verkstad för Dacia

På följande anläggningar har vi auktoriserad verkstad för Dacia där vi utför service och reparationer.

Bollnäs

Hantverkargatan 3, 821 10 Bollnäs

Ljusdal

Kyrkogatan 9, 827 30 Ljusdal

Sandviken

Gävlevägen 88, 811 40 Sandviken

Sundsvall

Bultgatan 1, 853 50 Sundsvall

Söderhamn

Flygvägen 4, 826 39 Söderhamn

Vill du veta mer?

Dacia Privatleasing

Smart och billig privatleasing

Dacia privatleasing är det enkla sättet att ha bil på. Du får en ny bil och betalar bara en månadsavgift – inget billån, ingen kontantinsats. I priset ingår även service, vägassistans, nybilsgaranti under hela perioden och du får rabatt på försäkringen.

Carpay

Kreditkort & app för billigare bilägande

Med CarPay kreditkort och app blir ditt liv med bilen lite billigare och smidigare. Du får bonus på alla köp och fina rabatter på bland annat drivmedel, laddning och biltvätt. Du betalar tryggt och får allt samlat digitalt. Korten har ingen årsavgift.

Fordonsskatt

Så mycket ska du betala i bilskatt

Fordonsskatt är en årlig skatt som ska betalas för alla skattepliktiga fordon som inte är avställda. Ägaren ansvarar för att skatten betalas. Här går vi igenom vilka fordon du måste betala skatt för, hur stor skatten är och hur den räknas ut.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Billån och kontantinsats – köpa bil med och utan handpenning

Ska du köpa bil med billån behöver du betala minst 20% i kontantinsats. Vi berättar hur det fungerar och hur du köper bil utan kontantinsats.

Nu ännu tryggare att köpa begagnad bil av bilhandlare

Nya konsumentköplagen gör det lättare att köpa begagnad bil och hindrar handlare från att använda friskrivningar som ”säljes i befintligt skick”.

Leasa eller köpa bil 2024 – vi jämför lån och privatleasing

Vad är skillnaden mellan billån och privatleasing? Vad ska man egentligen välja? Vi reder ut alla frågetecken och vägleder dig i beslutet.

12 fördelar med att köpa begagnad bil på Bilbolaget

Är du på jakt efter en begagnad bil? Här är 12 (väldigt övertygande) anledningar till varför du bör köpa den av oss på Bilbolaget.

Se alla