Värdera din bil gratis online

Registreringsnummer, miltal och en e-postadress

Snabb och kostnadsfri onlinevärdering av din bil

Funderar du på vad din bil är värd vid en eventuell försäljning? Värdera den online i vår kostnadsfria värderingstjänst. Hos oss får du snabbt ett preliminärt värderingsförslag, allt du behöver göra är att fylla i registreringsnummer, miltal och bilens skick. Onlinevärderingen är inte bindande och du väljer själv om du vill sälja din bil till oss eller ej.


Du berättar om din bil, vi ger dig ett uppskattat försäljningspris i 3 enkla steg.

Vi köper in bilar som är svensksålda. I första hand bilar som är yngre än 7 år och har rullat max 15 000 mil, men alla bilar kan vara av intresse.

Vanliga frågor från våra kunder

Måste jag betala någon avgift om jag inte vill sälja min bil?

Nej, vi tar inte ut någon avgift. Hela värderingsprocessen är gratis för dig.

Hur utförs den första prisuppskattningen av min bil på hemsidan?

Ange dina fordonsuppgifter i formuläret. Du får en initial, icke-bindande prisuppskattning direkt och via e-post inom 2 minuter – helt utan kostnad.

Hur får jag mitt slutliga försäljningspris och säljer min bil?

Efter att du har fått vår prisuppskattning bokar du i nästa steg en definitiv värdering som sker på plats i någon av våra 10 anläggningar. Då gör vi en kontroll av bilen där vi säkerställer att alla uppgifter överrensstämmer med värderingen online. Du lämnar kvar bilen hos oss och vi löser all administration kring ägarbyte och avställning, helt gratis.