Värdera din bil gratis online

Registreringsnummer, miltal och en e-postadress

Snabb och kostnadsfri onlinevärdering av din bil

Funderar du på vad din bil är värd vid en eventuell försäljning? Värdera den online i vår kostnadsfria värderingstjänst. Hos oss får du snabbt ett preliminärt värderingsförslag, allt du behöver göra är att fylla i registreringsnummer, miltal och bilens skick. Onlinevärderingen är inte bindande och du väljer själv om du vill sälja din bil till oss eller ej.


Värdera bilen på under en minut

Du berättar om din bil, vi ger dig ett uppskattat värde i 3 enkla steg.

Vi köper in bilar som är svensksålda. I första hand bilar som är yngre än 7 år och har rullat max 15 000 mil, men alla bilar kan vara av intresse.

Vanliga frågor från våra kunder

Kostar det något att värdera sin bil hos er?

Nej, det är helt gratis och du förbinder dig inte till något.

Måste jag betala någon avgift om jag inte vill sälja min bil?

Nej, vi tar inte ut någon avgift. Hela värderingsprocessen är gratis för dig.

Hur utförs den första värderingen av min bil på hemsidan?

Ange dina fordonsuppgifter i formuläret. Du får då ett uppskattat värde på din bil baserat på dess ålder, körsträcka och skick – helt utan kostnad.

Kan någon värdera min bil manuellt?

Ja, efter att du har fått vår onlinevärdering kan du välja att gå vidare. Vi ringer då upp dig med en manuell och mer noggrann värdering.

Hur får jag mitt slutliga försäljningspris och säljer min bil?

Efter att du har fått vår onlinevärdering kan du välja att gå vidare. Vi ringer då upp dig med ett prisförslag baserat på en manuell och mer noggrann värdering. Gillar du prisförslaget lämnar din in din bil för en enkel kontroll på plats i någon av våra 12 anläggningar eller hos en av våra samarbetspartners runt om i Sverige. Är allt ok säljer du bilen till oss och vi löser all administration kring ägarbyte och så vidare helt gratis. Pengarna får du på kontot samma dag.