Bilbolaget Bollnäs

Vad vill du göra idag?

Välkommen till oss på Bilbolaget i Bollnäs

Vi är din lokala återförsäljare av Volvo i Bollnäs. Vi säljer nya personbilar från Volvo samt har ett stort sortiment av begagnade bilar från flera olika bilmärken. Vi kan också hjälpa dig som vill sälja din bil, oavsett märke. Vi har en butik med reservdelar och tillbehör samt är auktoriserad verkstad för Volvo, Renault och Dacia. I vår verkstad har vi även däckservice med däckhotell, skadeverkstad, transportbilsverkstad och glasverkstad där vi bland annat kan laga stenskott på alla bilmärken.

Läs mer om vad vi erbjuder i Bollnäs

Öppettider

Bilförsäljning

Måndag-fredag 09:00 – 18:00
Lördag 10:00 – 14:00
Söndag Stängt

Verkstad

Måndag-fredag 07:00 – 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Butik

Måndag-fredag 07:00 – 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Avvikande öppettider

Onsdag 25 maj öppet till kl. 16.00
Torsdag 26 maj stängt.

Måndag 6 maj Nationaldagen stängt

20 juni -12 augusti butiken stänger kl. 16.00

Torsdag 23 juni öppet till kl. 16.00
Fredag 24 juni Midsommarafton stängt
Lördag 25 juni Midsommardagen stängt

2 juli-27 augusti bilförsäljningen stängt lördagar

11-29 juli skadeverkstaden stängt

Fredag 4 november öppet till kl. 16.00
Lördag 5 november Alla helgons dag stängt

Fredag 23 december öppet till kl. 16.00
Lördag 24 december Julafton stängt
Söndag 25 december Juldagen stängt
Måndag 26 december Annandag jul stängt

Fredag 30 december öppet till kl. 16.00
Lördag 31 december Nyårsafton stängt
Söndag 1 januari Nyårsdagen stängt


Det här erbjuder vi

Välkommen till oss på Bilbolaget i Bollnäs. Här säljer och köper vi bilar samt har butik och verkstad som gör allt för att din bil ska må bra.

I vår bilhall säljer vi nya och begagnade bilar från Volvo samt har ett stort utbud av testade begagnade bilar från olika märken. Du kan även köpa bil online från någon av våra andra anläggningar och få den levererad till Bollnäs med omnejd. Men då missar du våra kunniga och trevliga säljare och vårt goda kaffe, så det kan vara värt att svänga förbi bilhallen bara för den sakens skull.

Vi kan också hjälpa dig som vill sälja din bil, oavsett vad du har för märke. Slå oss en signal eller värdera bilen kostnadsfritt online för prisförslag.

Vid sidan av bilhallen har vi en bildelsbutik med reservdelar och biltillbehör. Förutom bildelar till Volvo, Renault och Dacia har vi allt från reflexer och snöborstar till bilbarnstolar och andra biltillbehör.

I Bollnäs har vi auktoriserad personbilsverkstad och utför service och reparationsarbeten på Volvo, Renault och Dacia. Vi har även en del med transportbilsverkstad där vi tar emot Renault transportbilar. I vår verkstad, som ligger i samma hus som butiken, jobbar personliga servicetekniker med specialistkunskaper som alltid använder den senaste tekniken och utrustningen. Bokar service eller reparation i Bollnäs gör du enklast här.

Nedan kan du läsa mer om våra olika avdelningar och vad vi kan erbjuda dig på Bilbolaget i Bollnäs. Välkommen!

Däckservice

I Bollnäs hittar du vår däckservice i verkstaden. Hos oss kan du köpa nya däck eller få hjälp med hjulskifte oavsett vad du har för bilmärke. Vi utför även montering, balansering och gör hjulinställningar. Vi har också ett däckhotell där du kan förvara dina däck.

Skadeverkstad

Hos oss i Bollnäs hittar du skadeverkstaden genom att besöka vår butik. Vi samarbetar med flera försäkringsbolag och är auktoriserade för Volvo, Renault och Dacia. På dessa märken kan vi göra skadebesiktning och laga såväl plåt- och plastskador som glas- och lackskador.

Glasverkstad

I bilglasverkstaden jobbar kunniga glasmästare som kan laga stenskott på alla bilmärken och byta rutor på Volvo, Renault och Dacia. Vi sköter all kontakt med ditt försäkringsbolag och du betalar självrisken till oss. När det är dags att besöka oss finns vi i verkstaden innanför butiken.

Tanka

I Bollnäs kan du tanka bilen på vår Tanka-station på Hantverkargatan 3 bredvid bilhallen. Där kan även du med elbil ladda den. Betalar du din tankning med Volvo-, Renault- eller Carpay-kort får du alltid bonus och 10 öre rabatt per liter. Du kan även betala direkt via CarPay-appen.

Vi som arbetar i Bollnäs

Försäljningschef
Verkstadscoach och verkstadschef
Butikssäljare
Kundrelationsansvarig
Kundtjänst

Senast inkomna bilarna i Bollnäs Se alla


Aktuella erbjudanden Se alla

Prenumerera på Volvo XC40 Recharge

5 690 kr/månad inkl service, försäkring och vinterhjul.

Volvo XC40 är en smart, mångsidig, elektrisk och välutrustad SUV – anpassad för dina behov. Elektrisk räckvidd 423 km vid blandad körning. Beställ din nya Volvo XC40 en till fast månadskostnad inklusive allt.

Renault Megane E-Tech 100% electric

Privatleasing från 4 290 kr/mån

Med nya tekniska innovationer som till exempel innerbackspegelns inbyggda kamera får du en god uppsikt runt din bil, och du kan känna dig trygg med 26 olika förarassistanssystem. Beställ din nu och du får den levererad före årsskiftet.

Volvo XC60 Recharge

7 790 kr/månad inkl service, försäkring och vinterhjul.

Laddhybriden Volvo XC60 är en mellanstor smart SUV med genomtänkt design i varje detalj. Upp till 73 km räckvidd på el. Prenumerera på din nya Volvo XC60 hos oss till en fast månadskostnad inklusive allt.

Se alla

Hur kan vi hjälpa dig?

Hittar du inte det du behöver eller har frågor om något kan du fylla i formuläret nedan så ringer någon från oss i Bollnäs upp dig så snart vi kan.

Skicka meddelande