Bilbolaget Bollnäs

Vad vill du göra idag?

Välkommen till oss på Bilbolaget i Bollnäs

Vi på Bilbolaget i Bollnäs är din lokala återförsäljare av Volvo. Vi säljer nya personbilar från Volvo samt har ett stort sortiment av begagnade bilar från flera olika bilmärken. Vi kan också hjälpa dig som vill sälja din bil, oavsett märke. Vi är auktoriserad verkstad för Volvo, Renault och Dacia samt har en bildelsbutik där vi säljer reservdelar och tillbehör. I vår verkstad har vi även däckservice med däckhotell, skadeverkstad, transportbilsverkstad och glasverkstad.

Läs mer om vad vi erbjuder i Bollnäs

Öppettider

Bilförsäljning

Måndag-fredag 09:00 – 18:00
Lördag 10:00 – 14:00
Söndag Stängt

Verkstad

Måndag-fredag 07:00 – 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Butik

Måndag-fredag 07:00 – 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Avvikande öppettider

2024
1 januari stängt

5 januari öppet till 16
6 januari stängt

10-11 februari öppet hus Volvo kl. 10-15

28 mars Skärtorsdag öppet till kl. 16.00
29 mars Långfredag stängt
30 mars Påskafton stängt
31 mars Påskdagen stängt
1 april Annandag påsk stängt

30 april öppet till kl. 16.00
1 maj Första maj stängt

9 maj Kristihimmelsfärdsdag stängt

19 maj Pingstdagen stängt

6 juni Nationaldagen stängt

17 juni – 16 augusti har butiken öppet kl 07.00-16.00
29 juni – 31 augusti har bilförsäljningen stängt lördagar

20 juni öppet till kl. 16.00
21 juni Midsommarafton stängt
22 juni Midsommardagen stängt
23 juni stängt

1 november Allhelgonaafton öppet till kl. 16.00
2 november Alla helgons dag stängt
3 november stängt

23 december öppet till kl. 16.00
24 december stängt
25 december stängt
26 december stängt

30 december öppet till kl. 16.00
31 december stängt

2025
1 januari stängt

5 januari Trettondagsafton stängt
6 januari Trettondedag jul stängt


Det här erbjuder vi

Välkommen till oss på Bilbolaget i Bollnäs. Här säljer och köper vi bilar samt har butik och verkstad som gör allt för att din bil ska må bra.

I vår bilhall säljer vi nya och begagnade bilar från Volvo samt har ett stort utbud av testade begagnade bilar från olika märken. Du kan även köpa bil online från någon av våra andra anläggningar och få den levererad till Bollnäs med omnejd.

Vi kan också hjälpa dig som vill sälja din bil, oavsett vad du har för märke. Slå oss en signal eller värdera bilen kostnadsfritt online för prisförslag.

I Bollnäs har vi auktoriserad verkstad och utför service och reparationsarbeten på Volvo, Renault och Dacia. Vi har även en del med transportbilsverkstad där vi tar emot Renault transportbilar. I vår verkstad jobbar specialistutbildade servicetekniker som alltid använder originaldelar och den senaste utrustningen. Boka service eller reparation i Bollnäs

Vid sidan av bilhallen har vi en bildelsbutik med reservdelar och biltillbehör. Förutom bildelar till Volvo, Renault och Dacia har vi allt från reflexer och snöborstar till bilbarnstolar och andra biltillbehör.

Däckservice

Hos oss kan du köpa nya däck eller få hjälp med hjulskifte oavsett vad du har för bilmärke. Vi utför även montering, balansering och gör hjulinställningar. Vi har också ett däckhotell där du kan förvara dina däck.

Skadeverkstad

Vår skadeverkstad är auktoriserade för Volvo, Renault och Dacia. På dessa märken kan vi göra skadebesiktning och laga såväl plåt- och plastskador som glas- och lackskador. Vi samarbetar med flera försäkringsbolag.

Glasverkstad

I bilglasverkstaden jobbar kunniga glasmästare som kan laga stenskott på alla bilmärken och byta rutor på Volvo, Renault och Dacia. Vi sköter all kontakt med ditt försäkringsbolag och du betalar självrisken till oss.

Hertz hyrbilar

I våra lokaler i Bollnäs hittar du Hertz biluthyrning. Vi erbjuder dig kvalitativa och säkra hyrbilar till ett bra pris. Vi har ett stort utbud av modeller och du bokar tryggt med flexibla villkor. Bäst pris på hyrbil får du när du bokar online.

Tanka

I Bollnäs kan du tanka på vår bensinstation bredvid bilhallen. Där kan du även ladda din elbil. Betalar du din tankning med Carpay får du alltid bonus och 10 öre rabatt per liter. Du kan även betala direkt via CarPay-appen.

Vi arbetar på Bilbolaget i Bollnäs

Försäljningschef
Verkstadscoach och verkstadschef
Butikssäljare
Kundrelationsansvarig
Biluthyrning

Senast inkomna bilarna i Bollnäs Se alla


Aktuella erbjudanden Se alla

Nya Volvo EX30

Privatleasing 4 995 kr/mån

Helt elektriska EX30 bjuder på stor prestanda i ett litet paket. Det ger dig smart teknik, toppmoderna säkerhetsfunktioner och skandinavisk design.

Renault Scenic E-Tech 100% electric

Lanseringspris 464 900 kr

Allt är ändrat, utom namnet. En helt ny bil för livets alla händelser, utformad för att se till att hela familjen åker bekvämt med ett leende på läpparna. Scenic vann titeln ”Årets Bil 2024”.

Nya Renault Clio

Prtivatleasing från 2 890 kr/mån

Säljstart för nya Renault Clio som fått ny energi efter 30 års framgång. Få 10 000 kr i nybilsbonus när du köper en ny Renault Clio till kampanjpris som startar från 223 900 kr.

Se alla

Hur kan vi hjälpa dig?

Hittar du inte det du behöver eller har frågor om något kan du fylla i formuläret nedan så ringer någon från oss i Bollnäs upp dig så snart vi kan.

Skicka meddelande