Bilbolaget Ljusdal

Vad vill du göra idag?

Välkommen till oss på Bilbolaget i Ljusdal

Vi säljer nya personbilar från Volvo och Renault samt Renault transportbilar. Vi har begagnade bilar från flera olika märken till salu och kan även hjälpa dig som vill sälja din bil. På vår anläggning i Ljusdal har vi en butik med reservdelar och tillbehör samt är auktoriserad verkstad för Volvo, Renault och Dacia. I vår verkstad har vi även däckservice med däckhotell, transportbilsverkstad och glasverkstad där vi kan laga stenskott på alla bilmärken.

Läs mer om vad vi erbjuder i Ljusdal

Öppettider

Bilförsäljning

Måndag-fredag 09:00 – 18:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Verkstad

Måndag-fredag 07:00 – 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Butik

Måndag-fredag 07:00 – 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Avvikande öppettider

Onsdag 25 maj har vi öppet till kl. 16.00
Torsdag 26 maj har vi stängt.

Måndag 6 maj Nationaldagen stängt

20 juni -12 augusti butiken stänger kl. 16.00

Torsdag 23 juni öppet till kl. 16.00
Fredag 24 juni Midsommarafton stängt
Lördag 25 juni Midsommardagen stängt

2 juli-27 augusti bilförsäljningen stängt lördagar

11-29 juli skadeverkstaden stängt

Fredag 4 november öppet till kl. 16.00
Lördag 5 november Alla helgons dag stängt

Fredag 23 december öppet till kl. 16.00
Lördag 24 december Julafton stängt
Söndag 25 december Juldagen stängt
Måndag 26 december Annandag jul stängt

Fredag 30 december öppet till kl. 16.00
Lördag 31 december Nyårsafton stängt
Söndag 1 januari Nyårsdagen stängt


Det här erbjuder vi

Välkommen till oss på Bilbolaget i Ljusdal. I vår bilhall säljer vi nya personbilar från Volvo och Renault samt Renault transportbilar. Våra kunniga säljare finns där för att hjälpa dig hitta din nya drömbil och dessutom bjuder de gärna på kaffe. Fint va?!

Är du på jakt efter en begagnad bil är du precis lika välkommen. I Ljusdal säljer vi begagnade bilar från flera olika märken och du kan även köpa bil online från någon av våra andra anläggningar och få den levererad till Ljusdal med omnejd.

Vi kan också hjälpa dig som vill sälja din bil, oavsett vad du har för märke. Slå oss en signal eller värdera bilen kostnadsfritt online för prisförslag.

I Ljusdal har vi en bildelsbutik med reservdelar och biltillbehör som ligger i samma hus som bilhallen. Förutom bildelar till Volvo, Renault och Dacia har vi allt från takboxar och bilbarnstolar till avfettning och rengöringssvampar.

Vår bilverkstad i Ljusdal, som även den ligger i samma hus, är auktoriserad för Volvo, Renault och Dacia. Vi har även en transportbilsdel där vi kan utföra verkstadsarbeten på Renault transportbilar. Vi utför såväl service som reparationer och våra kunniga tekniker använder alltid originaldelar och rätt utrustning för just ditt märke. Klicka här för att boka service eller reparation i Ljusdal.

Nedan kan du läsa mer om våra olika avdelningar och vad vi kan erbjuda dig på Bilbolaget i Ljusdal. Välkommen!

Däckservice & Däckhotell

I Ljusdal hittar du vår däckservice i bilverkstaden. Där tar vi emot bilar från alla märken. Vi erbjuder bland annat hjulskifte, montering, balansering och gör hjulinställningar samt har ett däckhotell där du kan förvara dina däck. Vill du köpa nya däck kan du även göra det hos oss.

Skadebesiktning

Har din bil råkat ut för en olycka? I Ljusdal kan vi hjälpa dig med skadebesiktning och utföra vissa reparationer i vår bilverkstad. För större krockskador som kräver plåtarbete hänvisar vi till vår stora skadeverkstad i Hudiksvall. Kontakta oss för mer information och tidsbokning.

Glasverkstad

På vår bilglasverkstad i Ljusdal kan vi hjälpa dig laga stenskott och byta vindrutor. Vi lagar stenskott på alla bilmärken och kan byta till originalrutor på Volvo, Renault och Dacia. Vi sköter all kontakt med ditt försäkringsbolag och du betalar självrisken till oss. Vår glasservice finns i bilverkstaden.

Vi som arbetar i Ljusdal

Försäljningschef
Verkstadscoach, verkstadssupport och servicechef
Kundrelationsansvarig

Bilar på lager i Ljusdal Se alla


Aktuella erbjudanden Se alla

Prenumerera på Volvo XC40 Recharge

5 690 kr/månad inkl service, försäkring och vinterhjul.

Volvo XC40 är en smart, mångsidig, elektrisk och välutrustad SUV – anpassad för dina behov. Elektrisk räckvidd 423 km vid blandad körning. Beställ din nya Volvo XC40 en till fast månadskostnad inklusive allt.

Renault Megane E-Tech 100% electric

Privatleasing från 4 290 kr/mån

Med nya tekniska innovationer som till exempel innerbackspegelns inbyggda kamera får du en god uppsikt runt din bil, och du kan känna dig trygg med 26 olika förarassistanssystem. Beställ din nu och du får den levererad före årsskiftet.

Volvo XC60 Recharge

7 790 kr/månad inkl service, försäkring och vinterhjul.

Laddhybriden Volvo XC60 är en mellanstor smart SUV med genomtänkt design i varje detalj. Upp till 73 km räckvidd på el. Prenumerera på din nya Volvo XC60 hos oss till en fast månadskostnad inklusive allt.

Se alla

Hur kan vi hjälpa dig?

Hittar du inte det du behöver eller har frågor om något kan du fylla i formuläret nedan så ringer någon från oss i Ljusdal upp dig så snart vi kan.

Skicka meddelande