Bilbolaget Ljusdal

Vad vill du göra idag?

Välkommen till oss på Bilbolaget i Ljusdal

Vi säljer nya personbilar från Volvo och Renault samt Renault transportbilar. Vi har begagnade bilar från flera olika märken till salu och kan även hjälpa dig som vill sälja din bil. På vår anläggning i Ljusdal har vi en butik med reservdelar och tillbehör samt är auktoriserad verkstad för Volvo, Renault och Dacia. I vår verkstad har vi även däckservice med däckhotell, transportbilsverkstad och glasverkstad där vi kan laga stenskott på alla bilmärken.

Läs mer om vad vi erbjuder i Ljusdal

Öppettider

Bilförsäljning

Måndag-fredag 09:00 – 18:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Verkstad

Måndag-fredag 07:00 – 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Butik

Måndag-fredag 07:00 – 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Det här erbjuder vi

Välkommen till oss på Bilbolaget i Ljusdal. I vår bilhall säljer vi nya personbilar från Volvo och Renault samt Renault transportbilar. Våra kunniga säljare finns där för att hjälpa dig hitta din nya drömbil och dessutom bjuder de gärna på kaffe. Fint va?!

Är du på jakt efter en begagnad bil är du precis lika välkommen. I Ljusdal säljer vi begagnade bilar från flera olika märken och du kan även köpa bil online från någon av våra andra anläggningar och få den levererad till Ljusdal med omnejd.

Vi kan också hjälpa dig som vill sälja din bil, oavsett vad du har för märke. Slå oss en signal eller värdera bilen kostnadsfritt online för prisförslag.

I Ljusdal har vi en bildelsbutik med reservdelar och biltillbehör som ligger i samma hus som bilhallen. Förutom bildelar till Volvo, Renault och Dacia har vi allt från takboxar och bilbarnstolar till avfettning och rengöringssvampar.

Vår bilverkstad i Ljusdal, som även den ligger i samma hus, är auktoriserad för Volvo, Renault och Dacia. Vi har även en transportbilsdel där vi kan utföra verkstadsarbeten på Renault transportbilar. Vi utför såväl service som reparationer och våra kunniga tekniker använder alltid originaldelar och rätt utrustning för just ditt märke. Klicka här för att boka service eller reparation i Ljusdal.

Nedan kan du läsa mer om våra olika avdelningar och vad vi kan erbjuda dig på Bilbolaget i Ljusdal. Välkommen!

Däckservice & Däckhotell

I Ljusdal hittar du vår däckservice i bilverkstaden. Där tar vi emot bilar från alla märken. Vi erbjuder bland annat hjulskifte, montering, balansering och gör hjulinställningar samt har ett däckhotell där du kan förvara dina däck. Vill du köpa nya däck kan du även göra det hos oss.

Skadebesiktning

Har din bil råkat ut för en olycka? I Ljusdal kan vi hjälpa dig med skadebesiktning och utföra vissa reparationer i vår bilverkstad. För större krockskador som kräver plåtarbete hänvisar vi till vår stora skadeverkstad i Hudiksvall. Kontakta oss för mer information och tidsbokning.

Glasverkstad

På vår bilglasverkstad i Ljusdal kan vi hjälpa dig laga stenskott och byta vindrutor. Vi lagar stenskott på alla bilmärken och kan byta till originalrutor på Volvo, Renault och Dacia. Vi sköter all kontakt med ditt försäkringsbolag och du betalar självrisken till oss. Vår glasservice finns i bilverkstaden.

Vi som arbetar i Ljusdal

Försäljningschef
Verkstadscoach och servicechef

Bilar på lager i Ljusdal Alla


Aktuella erbjudanden Se alla

Helt nya Renault Kangoo

Från 2 110 kr/mån* med business relax leasing

Jobbar du inne i stan? Då är Kangoo lösningen för dig, med den nya funktionen ”Open Sesame by Renault” (utan B-stolpe). Välj mellan en fast eller svängbar mellanvägg och märk hur väl Kangoo tillgodoser alla dina dagliga behov.

Kampanjer på Renault Megane

Få 27 000 kr i nybilsbonus

Just nu får du upp till 27 000 kr i nybilsbonus när du köper en ny Renault Megane till kampanjpris från 259 900 kr. Om du hellre vill privatleasa din bil så har vi ett erbjudande på 3 720 kr/månad inklusive 3 års service och 3 månaders privatleasingskydd. Självklart ingår 5 års garanti.

Volvo Originalservice Classic

Service för dig som har en Volvo äldre än 6 år

Även om din bil inte är helt ny förtjänar den omtanke. Därför erbjuder vi dig som har en Volvo äldre än sex år Volvo Originalservice Classic, ett prisvärt serviceerbjudande med extra trygghet. Förutom en noggrann kontroll av bilen ingår servicegaranti i ett år, stämpel i serviceboken och förlängd vägassistans. Till ett förmånligt pris får du samma trygghet som du är van vid. Du kan dessutom teckna serviceavtal och dela upp kostnaden månadsvis.

Se alla

Hur kan vi hjälpa dig?

Hittar du inte det du behöver eller har frågor om något kan du fylla i formuläret nedan så ringer någon från oss i Ljusdal upp dig så snart vi kan.

Skicka meddelande