Bilbolaget Ljusdal

Vad vill du göra idag?

Välkommen till oss på Bilbolaget i Ljusdal

Vi på Bilbolaget i Ljusdal säljer nya personbilar från Volvo och Renault samt Renault transportbilar. Vi har begagnade bilar från flera olika märken till salu och kan även hjälpa dig som vill sälja din bil. På vår anläggning har vi en bildelsbutik med reservdelar och tillbehör samt är auktoriserad verkstad för Volvo, Renault och Dacia. I vår verkstad har vi även däckservice med däckhotell, transportbilsverkstad och glasverkstad.

Läs mer om vad vi erbjuder i Ljusdal

Öppettider

Bilförsäljning

Måndag-fredag 09:00 – 18:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Verkstad

Måndag-fredag 07:00 – 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Butik

Måndag-fredag 07:00 – 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Avvikande öppettider

2024
1 januari stängt

5 januari öppet till 16
6 januari stängt

10-11 februari öppet hus Volvo kl. 10-15

28 mars Skärtorsdag öppet till kl. 16.00
29 mars Långfredag stängt
30 mars Påskafton stängt
31 mars Påskdagen stängt
1 april Annandag påsk stängt

30 april öppet till kl. 16.00
1 maj Första maj stängt

9 maj Kristihimmelsfärdsdag stängt

19 maj Pingstdagen stängt

6 juni Nationaldagen stängt

20 juni öppet till kl. 16.00
21 juni Midsommarafton stängt
22 juni Midsommardagen stängt
23 juni stängt

1 november Allhelgonaafton öppet till kl. 16.00
2 november Alla helgons dag stängt
3 november stängt

23 december öppet till kl. 16.00
24 december stängt
25 december stängt
26 december stängt

30 december öppet till kl. 16.00
31 december stängt

2025
1 januari stängt

5 januari Trettondagsafton stängt
6 januari Trettondedag jul stängt


Det här erbjuder vi

Välkommen till oss på Bilbolaget i Ljusdal. I vår bilhall säljer vi nya personbilar från Volvo och Renault samt Renault transportbilar. Våra kunniga säljare finns där för att hjälpa dig hitta din nya drömbil och dessutom bjuder de gärna på kaffe. Fint va?!

Är du på jakt efter en begagnad bil är du precis lika välkommen. I Ljusdal säljer vi begagnade bilar från flera olika märken och du kan även köpa bil online från någon av våra andra anläggningar och få den levererad till Ljusdal med omnejd.

Vi kan också hjälpa dig som vill sälja din bil, oavsett vad du har för märke. Slå oss en signal eller värdera bilen kostnadsfritt online för prisförslag.

Vår bilverkstad i Ljusdal är auktoriserad för Volvo, Renault och Dacia. Vi har även en transportbilsdel där vi kan utföra verkstadsarbeten på Renault transportbilar. Vi utför såväl service som reparationer och våra kunniga tekniker använder alltid originaldelar och rätt utrustning för just ditt märke. Boka service eller reparation i Ljusdal.

I Ljusdal har vi även en bildelsbutik med reservdelar och biltillbehör. Förutom bildelar till Volvo, Renault och Dacia har vi allt från takboxar och bilbarnstolar till avfettning och rengöringssvampar.

Däckservice & Däckhotell

Vår däckverkstad tar emot bilar från alla märken. Vi erbjuder bland annat hjulskifte, montering, balansering och gör hjulinställningar samt har ett däckhotell där du kan förvara dina däck. Vill du köpa nya däck kan du även göra det hos oss.

Skadebesiktning

Har din bil råkat ut för en olycka? I Ljusdal kan vi hjälpa dig med skadebesiktning och utföra vissa reparationer i vår bilverkstad. För större krockskador som kräver plåtarbete hänvisar vi till vår stora skadeverkstad i Hudiksvall.

Glasverkstad

I vår bilglasverkstad i Ljusdal lagar vi stenskott på alla bilmärken och kan byta till originalrutor på Volvo, Renault och Dacia. Vi sköter all kontakt med ditt försäkringsbolag och du betalar självrisken till oss.

Hertz hyrbilar

I våra lokaler hittar du Hertz biluthyrning. Vi erbjuder dig kvalitativa och säkra hyrbilar till ett bra pris. Vi har ett stort utbud av modeller och du bokar tryggt med flexibla villkor. Bäst pris får du när du bokar online.

Vi arbetar på Bilbolaget i Ljusdal

Försäljningschef
Verkstadscoach, verkstadssupport och servicechef
Kundrelationsansvarig

Bilar på lager i Ljusdal Se alla


Aktuella erbjudanden Se alla

Nya Volvo EX30

Kampanjpris och snabb leverans

Helt elektriska EX30 bjuder på stor prestanda i ett litet paket. Det ger dig smart teknik, toppmoderna säkerhetsfunktioner och skandinavisk design. Just nu till kampanjpris med snabb leverans.

Renault Clio

Privatleasing från 2 890 kr/mån

Få 10 000 kr i nybilsbonus när du köper en ny Clio till kampanjpris som startar från 223 900 kr, 5 års nybilsgaranti.

Renault Megane E-Tech 100% electric

Privatleasing från 6 650 kr/mån

Med nya tekniska innovationer som till exempel innerbackspegelns inbyggda kamera får du en god uppsikt runt din bil, och du kan känna dig trygg med 26 olika förarassistanssystem.

Se alla

Hur kan vi hjälpa dig?

Hittar du inte det du behöver eller har frågor om något kan du fylla i formuläret nedan så ringer någon från oss i Ljusdal upp dig så snart vi kan.

Skicka meddelande