Surt, sa räven!

Den här bilen är tyvärr såld.

Meeen, det finns 791 andra schyssta bilar i lager.


Våra populäraste bilar Se alla

Våra billigaste bilar Se alla

Nyinkomna bilar Se alla


Är du på jakt efter något annat?

Bevakning

Hjälp att hitta den begagnade drömbilen

Är du på jakt efter en speciell bil men har svårt att hitta den till salu för rätt peng? Då är vår bevakningstjänst perfekt för dig. Berätta för oss vad du söker så får du en personlig fordonsbevakare som letar åt dig. Helt kostnadsfritt och makalöst bra.

Värdera din bil

Snabb och kostnadsfri onlinevärdering

Funderar du på vad din bil är värd vid en eventuell försäljning? Värdera den kostnadsfritt online idag. Hos oss får du snabbt ett preliminärt värderingsförslag, allt du behöver göra är att fylla i registreringsnummer, miltal och bilens skick. Supersmidigt!

Garanti på begagnade bilar

Garantier som får kunderna att jubla

När du köper en begagnad bil av oss på Bilbolaget får du också en omfattande garanti som trygghet ifall något skulle hända med bilen. Vi kontrollerar också alla begagnade bilar mycket noggrant så att du ska slippa oroa dig.


Nyheter, artiklar och tester Se alla

Kontrollera fordonets skulder innan köp

Om det finns fordonsrelaterade skulder på en bil du köper kan det stå dig dyrt. Så kollar du om det finns skulder på bilen, helt gratis.

Tips vid köp av begagnad bil – viktiga saker att kontrollera

Eftersom vi vet att många drar sig för att köpa begagnad bil privat har vi samlat ett antal tips på vad du ska kolla upp innan du slår till.

Nu ännu tryggare att köpa begagnad bil av bilhandlare

Nya konsumentköplagen gör det lättare att köpa begagnad bil och hindrar handlare från att använda friskrivningar som ”säljes i befintligt skick”.

12 fördelar med att köpa begagnad bil på Bilbolaget

Är du på jakt efter en begagnad bil? Här är 12 (väldigt övertygande) anledningar till varför du bör köpa den av oss på Bilbolaget.

Se alla