Inköpsavdelningen

Sälj din bil till oss

Ett helt gäng med folk som älskar Blocket och andra bilsajter

På vår inköpsavdelning jobbar personer som älskar att köpa bilar. De spenderar timtals på bilsäljarsajter – letar, räknar och jämför för att hitta Sveriges bästa bilar. Det enda smolket i deras bägare är att det hos oss även jobbar personer vars främsta mål är att sälja de där bilarna de kämpat för att hitta. Men för dig som kund är det bra, det innebär att du både kan sälja din bil till oss och hitta nästa drömbil i vårt stora sortiment.


Har du blivit kontaktad av oss?

Vi köper bilar av privatpersoner som annonserar sina bilar på flera olika säljsajter, till exempel Blocket. Har du blivit kontaktad av någon från Bilbolagets inköpsavdelning kan du känna dig trygg med att det inte är något fuffens.

Vi är en MRF-ansluten bilhandlare som erbjuder snabba och enkla affärer, betalning samma dag samt trygga ägarbyten utan strul.

Så går det till

Att göra bilaffär med inköpsavdelningen är easy breezy. Du får ett bud och låter det intressant gör du ett så kallat självtest där du med mobilen fotograferar din bil och berättar om eventuella skador. Det hela tar inte mer än fem-tio minuter. Givetvis kan du även ta din bil till närmaste anläggning om du hellre vill det.

När allt är klart hämtar vi bilen hos dig och du får betalt direkt. Vi sköter ägarbytet efter att du fått pengarna, så du behöver aldrig vara orolig för att bli lurad. Ett tu tre, så är bilen såld och du kan ta på partyhatten.


Vi arbetar på inköpsavdelningen

Inköpsavdelningen

Kontakta oss

Vill du prata med någon av våra inköpare i telefon? Självklart går det bra, åtminstone mellan 09-17 på helgfria vardagar. Övrig tid hänvisar vi till vår onlinevärdering.

060-53 56 58

inkop@bilbolaget.nu


Relaterade artiklar Se alla

Ägarbyte på bil – så gör du för att inte bli lurad

Det finns gott om fula fiskar där ute. Vi berättar hur du säkrast & enklast gör ägarbyte på bil för att inte bli lurad som säljare eller köpare.

Fel på bil efter köp – vem är ansvarig?

Vid bilaffärer mellan privatpersoner regleras villkoren i avtal eller av köplagen. Vem som är ansvarig för fel på bilen efter köp varierar.

Sälja bil till bilhandlare – allt du behöver veta

Att sälja bil till bilhandlare är enkelt, tryggt och går fort. Men hur går det till och vad ska man tänka på? I artikeln berättar vi allt.

Vad är bäst – att sälja bilen privat eller till bilhandlare?

Ska man sälja bil privat eller till bilhandlare? Vi avslöjar för- och nackdelarna med båda alternativen så du kan välja det som passar dig bäst.

Se alla