Volvo erbjudanden

Här hittar du alla våra aktuella erbjudanden för Volvo. Det kan handla om privatleasingkampanjer, välutrustade bilar till kampanjpris eller sänkta priser på nya och begagnade bilar från Volvo. Det kan också vara erbjudanden för dig som äger Volvo, till exempel rabatt på verkstadstjänster eller dylikt.

Privatleasingkampanj Volvo XC40 Recharge

Begränsat antal bilar: 4 995 kr/mån

Dessutom ingår Care offer som gör ditt bilägande ännu lite enklare och tryggare. Volvo XC40 Recharge Core Edition är en helelektrisk Volvo med cirka 40 mils räckvidd. Bilen har 1 500 kg dragvikt och du kan snabbladda till 80 procent på drygt 30 minuter. Nya XC40 Recharge har alla förutsättningar att ge dig en enkel övergång till eldrift.

Sommarkampanj begagnade bilar

1000 kr rabatt på våra premiumgarantier

Att köpa begagnad bil ska kännas tryggt. I sommar erbjuder vi dig som köper begagnad bil hos oss 1000 kr rabatt på våra premiumgarantier när du finansierar och försäkrar bilen via oss. Erbjudandet gäller på alla våra anläggningar, till och med sista augusti.

Privatleasingkampanj Volvo C40 Recharge Plus Edition

Begränsat antal: 5 495 kr/månad

Volvo C40 Recharge är första Volvo någonsin att endast lanseras i en helt elektrisk version. En dynamisk crossover med stilren design, upp till 44 mils räckvidd, uppkopplad förarmiljö med Google helt integrerat och härlig körglädje. En bil utöver det vanliga och en fantastisk upplevelse att köra.

Välutrustade Volvo V90 B4 till kampanjpris

Pris från 469 900 kr

Med rymlig kupé, stort lastutrymme, världsunika säkerhetssystem och förstklassig komfort är Volvo V90 en stor kombi som gjord både för lugn stadskörning och äventyrliga familjesemestrar.

Volvo C40 Recharge

Pris från 559 900 kr

Volvo C40 Recharge är första Volvo någonsin att endast lanseras i en helt elektrisk version. En dynamisk crossover med stilren design, upp till 44 mils räckvidd, uppkopplad förarmiljö med Google helt integrerat och härlig körglädje. En bil utöver det vanliga och en fantastisk upplevelse att köra. Välkommen!

Polestar Engineered Optimering

för härligare körupplevelser

Vår Polestar Engineered Optimering fokuserar på sex prestandaområden och påverkar varken bilens garantier eller serviceintervall. Du får bland annat en snabbare gasrespsons, sportigare växlingar och upp till 24 hästkrafter i ökad motoreffekt.

Välutrustad Volvo V60 Cross Country till kampanjpris

Pris från 459 900 kr

Volvo V60 Cross Country är en kombi som låter dig upptäcka mer. Här kan du läsa mer om Volvo V60 Cross Country och se prisexempel med olika motoralternativ och utrustningsnivåer. Vill du boka provkörning eller få en offert med pris på Volvo V60 Cross Country med andra specifikationer, fyll i formuläret på sidan eller kontakta din lokala säljare.

Välutrustad Volvo V60 till kampanjpris

Pris från 409 900 kr

Volvo V60 är en rymlig kombi med förstklassig säkerhet, hög komfort och stort lastutrymme. Här kan du läsa mer om Volvo V60 och se prisexempel med olika motoralternativ och utrustningsnivåer. Vill du boka provkörning eller få en offert med pris på Volvo V60 med andra specifikationer, fyll i formuläret på sidan eller kontakta din lokala säljare.

Välutrustad Volvo V90 Cross Country till kampanjpris

Pris från 504 900 kr

Volvo V90 Cross Country är en stor kombi med hög markfrigång, fyrhjulsdrift (AWD) som standard och smarta säkerhetssystem. Här kan du läsa mer om Volvo V90 Cross Country och se prisexempel med olika motoralternativ och utrustningsnivåer. Vill du boka provkörning eller få en offert med pris på Volvo V90 Cross Country med andra specifikationer, fyll i formuläret på sidan eller kontakta din lokala säljare.

Välutrustad Volvo XC60 till kampanjpris

Pris från 474 900 kr

Sveriges mest populära SUV, Volvo XC60, är en mellanstor SUV med en unik kombination av skandinavisk design, användarvänlig teknik samt världsledande och prisbelönta säkerhetsfunktioner. Här kan du läsa mer om Volvo XC60 och se prisexempel med olika motoralternativ och utrustningsnivåer.

Välutrustad Volvo XC90 till kampanjpris

Pris från 729 900 kr

Volvo XC90 är en stor och rymlig SUV som sätter säkerhet, funktionalitet och vardagslyx i första rummet. Här kan du läsa mer om Volvo XC90 och se prisexempel med olika motoralternativ och utrustningsnivåer. Vill du boka provkörning eller få en offert med pris på en Volvo XC90 med andra specifikationer, fyll i formuläret på sidan eller kontakta din lokala säljare.

Volvo V90 T6 laddhybrid till kampanjpris

Prissänkt 24 000 kr

Vi har sänkt priset på den uppdaterade laddhybriden Volvo V90 Recharge T6. Nu får du en mer kraftfull elmotor och ett uppdaterat batteri, något som ger dig bättre räckvidd och mer hästkrafter.

Volvo V60 T6 laddhybrid till kampanjpris

Kampanjvärde 24 000 kr

Vi har sänkt priset på laddhybriden Volvo V60 Recharge T6. Tack vare Volvos uppdatering av sina laddhybrider har nya V60 nu ett förbättrat batteri och en kraftfullare elmotor, något som ger dig längre räckvidd och mer hästkrafter.

Volvo XC60 T6 till kampanjpris

Kampanjvärde 24 000 kr

Vi har sänkt priset på laddhybriden Volvo XC60 Recharge T6 Core Edition. Tack vare Volvos uppdatering av sina laddhybrider har nya XC60 nu ett förbättrat batteri och en kraftfullare elmotor, något som ger dig längre räckvidd och mer hästkrafter.


Sänkt pris på Volvobilar i lager