Volvo erbjudanden

Här hittar du alla våra aktuella erbjudanden för Volvo. Det kan handla om privatleasingkampanjer, välutrustade bilar till kampanjpris eller sänkta priser på nya och begagnade bilar från Volvo. Det kan också vara erbjudanden för dig som äger Volvo, till exempel rabatt på verkstadstjänster eller dylikt.

Volvo XC60 T8 Black Edition

Den svartaste Volvon någonsin

För dig som gillar svarta detaljer på bilar får du här ditt lystmäte. På denna edition är hela grillen blanksvart, samtliga emblem är blanksvarta, blanksvarta fälgar och svart inredning.

Volvo XC40 Recharge Extended Range Plus Edt

Prissänkt 30 900 kr

Uppdaterade XC40 Recharge i long range-version ger dig en räckvidd på upp till 511 km. I denna kampanjvariant ingår hela den omfattande utrustningsnivån Plus samt även klimatpaket.

8 000 kr att ladda för

vid köp av Volvo Selekt laddhybrid eller elbil

Köper du en Volvo Selekt laddhybrid eller elbil så får du 8 000 kr att ladda bilen för med CarPay. Erbjudandet gäller t.o.m. 2023-06-30 för privatpersoner som köper eller privatleasar en Volvo Selekt elbil eller laddhybrid. Checken är giltig ett år.

Volvo XC40 Recharge

Volvo Inclusive Billån 5 288 kr/mån

Volvo XC40 är en helt elektrisk kompaktsuv, nu med längre räckvidd och snabbare laddning. Laddad med smart förvaring och inbyggda tjänster från Google.

Välj Volvo XC60 Recharge som tjänstebil

Månadskostnad från 3 708 kr

Med hög komfort, bra utrymmen och imponerande räckvidd är laddhybriden Volvo XC60 Recharge den perfekta tjänstebilen – allt till ett riktigt bra förmånsvärde.

Volvo C40 Recharge Extended Range Core

Volvo Inclusive Billån 5 747 kr/månad

Nu har Volvo C40 ännu bättre räckvidd. Batteri och motor har vidareutvecklats och räckvidden är nu preliminärt upp till cirka 530 km. Höjd laddkapacitet ger dig kortare tid vid laddstolpen och enpedalskörningen är förbättrad.

Volvo XC40 B4 FWD Bensin Core

Nu prissänkt 28 900 kr

Vår XC40 mildhybrid har konstrueras för smidiga starter och mjukare acceleration, vilket gör körningen mer bekväm både i stan och på motorvägen. Att den dessutom har smarta detaljer och praktisk teknik såsom Google inbyggt och Premium Sound från Harman Kardon är ett stort plus.

Volvo V60 Recharge T6 Core Bright

Pris från 539 900 kr

Genom att addera elkraft får du en laddhybrid som tar hänsyn till morgondagen, utan att kompromissa med körupplevelsen. Med enpedalskörning och fyrhjulsdrift skapar V60 Recharge en smidig, avslappnad och mjuk körupplevelse med stor kraft.

Volvo V60 Recharge – erbjudande för medlem i företagarna

få upp till 10 % rabatt på ditt nästa bilköp

Tillsammans med vår samarbetspartner Företagarna erbjuder vi ett enklare bilägande. Vi fokuserar på att din bil fungerar som den ska och att du får den service du vill ha medan du fokuserar på din verksamhet. Som medlem i Företagarna har du alltid bättre pris om du köper en Volvo av oss. Nu erbjuder vi Volvo V60 Recharge T6 Core Bright till priset 509 900 kr.

Volvo XC60 T6 – erbjudande för medlem i företagarna

få upp till 10 % rabatt på ditt nästa bilköp

Tillsammans med vår samarbetspartner Företagarna erbjuder vi ett enklare bilägande. Vi fokuserar på att din bil fungerar som den ska och att du får den service du vill ha medan du fokuserar på din verksamhet. Som medlem i Företagarna har du alltid bättre pris om du köper en Volvo av oss. Nu erbjuder vi Volvo XC60 Recharge T6 Core Edition för 549 900 kr.

Volvo XC60 T6 till kampanjpris

Kampanjvärde 24 000 kr

Vi har sänkt priset på laddhybriden Volvo XC60 Recharge T6 Core Edition. Tack vare Volvos uppdatering av sina laddhybrider har nya XC60 nu ett förbättrat batteri och en kraftfullare elmotor, något som ger dig längre räckvidd och mer hästkrafter.

Välutrustade Volvo V90 B4 till kampanjpris

Pris från 469 900 kr

Med rymlig kupé, stort lastutrymme, världsunika säkerhetssystem och förstklassig komfort är Volvo V90 en stor kombi som gjord både för lugn stadskörning och äventyrliga familjesemestrar.

Volvo XC60 Recharge

7 790 kr/månad inkl service, försäkring och vinterhjul.

Laddhybriden Volvo XC60 är en mellanstor smart SUV med genomtänkt design i varje detalj. Upp till 73 km räckvidd på el. Prenumerera på din nya Volvo XC60 hos oss till en fast månadskostnad inklusive allt.

Välutrustad Volvo V60 Cross Country till kampanjpris

Pris från 470 000 kr

Volvo V60 Cross Country är en kombi som låter dig upptäcka mer. Här kan du läsa mer om Volvo V60 Cross Country och se prisexempel med olika motoralternativ och utrustningsnivåer. Vill du boka provkörning eller få en offert med pris på Volvo V60 Cross Country med andra specifikationer, fyll i formuläret på sidan eller kontakta din lokala säljare.

Välutrustad Volvo V60 till kampanjpris

Pris från 424 900 kr

Volvo V60 är en rymlig kombi med förstklassig säkerhet, hög komfort och stort lastutrymme. Här kan du läsa mer om Volvo V60 och se prisexempel med olika motoralternativ och utrustningsnivåer. Vill du boka provkörning eller få en offert med pris på Volvo V60 med andra specifikationer, fyll i formuläret på sidan eller kontakta din lokala säljare.

Välutrustad Volvo V90 Cross Country till kampanjpris

Pris från 504 900 kr

Volvo V90 Cross Country är en stor kombi med hög markfrigång, fyrhjulsdrift (AWD) som standard och smarta säkerhetssystem. Här kan du läsa mer om Volvo V90 Cross Country och se prisexempel med olika motoralternativ och utrustningsnivåer. Vill du boka provkörning eller få en offert med pris på Volvo V90 Cross Country med andra specifikationer, fyll i formuläret på sidan eller kontakta din lokala säljare.

Volvo V90 T6 laddhybrid till kampanjpris

Prissänkt 24 000 kr

Vi har sänkt priset på den uppdaterade laddhybriden Volvo V90 Recharge T6. Nu får du en mer kraftfull elmotor och ett uppdaterat batteri, något som ger dig bättre räckvidd och mer hästkrafter.


Sänkt pris på Volvobilar i lager