Ford på Bilbolaget

Ford som är ett traditionellt bilmärke har utvecklats enormt under de senaste åren med ett stort fokus på moderna tekniker, säkerhet och hållbarhet. I och med det har Ford blivit mycket innovativt och erbjuder i stor utsträckning elektrifierade bilar av de flesta modellerna.

Verkstad och service

Genom att välja en Fordverkstad är du säker på att du får den bästa kompetensen för just din bil.

Glasreparation

Att laga stenskott eller byta vindruta hos oss på Bilbolaget är enkelt, tryggt och går snabbt.

Däckverkstad

Hos oss kan du köpa däck och fälg samt få hjälp med bland annat däckskifte, montering, balansering, vibrationskontroll och hjulinställningar. Vi har även däckhotell för förvaring av dina däck.

Erbjudanden

Ford Puma

Privatleasing från 2 595 kr/mån

Konstruerad för att hjälpa dig få ut det mesta möjliga av ditt moderna liv. Den har en innovativ människocentrerad design, djärv SUV-stil utvändigt och en sofistikerad hybriddrivlina. Ford Puma söker inte din uppmärksamhet – den kräver det i tysthet. Nya Puma finns i två utföranden – komfortabla Titanium och sportiga ST-Line.

Mondeo Titanium Kombi elhybrid

Privatleasing från 2 995 kr/mån

Ford Mondeo Kombi finns både som Diesel med fram-och fyrhjulsdrift och som elhybrid. I hybridversionen kombineras två kraftkällor, en konventionell bensinmotor och en batteridriven elektrisk motor. Systemet växlar automatiskt mellan motorerna, eller använder en kombination eller båda, för att ge en perfekt blandning av kraft och effektivitet. Och för att göra hela systemet ännu effektivare, upptar regenerativ bromsupptagning upp till 90% av den energi som normalt förloras genom bromsning. Smart regenerativ bromsning laddar effektivt batterierna utan sladd.

Ford Privatleasing

från 2 145 kr/mån

Privatleasing är enkelt och bekvämt. Du leasar bilen av oss och när leasingperioden löpt ut lämnar du tillbaka bilen. Du betalar ingen kontantinsats utan bara en löpande månadskostnad som baseras på den bilmodell, utrustningsnivå och avtalad körsträcka du valt. Just nu har vi kampanjer på fyra av våra mest populära modeller: Ford Kuga Plug-In Hybrid, Puma EcoBoost Hybrid, Focus EcoBoost Hybrid och Fiesta EcoBoost.

Våra senast inkomna Ford Alla

Upptäck Ford

Personbilar

Fiesta

Från 179 900 kr

Focus

Från 221 900 kr

S-MAX

Från 339 900 kr

Galaxy

Från 354 900 kr

Mondeo

Från 380 300 kr

Mustang Mach-E

Från 574 900 kr

Puma

Från 224 900 kr

Explorer

Från 820 900 kr

Kuga

Från 414 900 kr

Transportbilar

Transit

Från 192 760 kr

Ranger

Från 374 030 kr

Tourneo

Från 473 288 kr

Besök någon av våra Fordanläggningar

Norrtälje

Sundsvall

Förarens behov värderas högt när det kommer till utveckling och design av Fords bilar. Vilket det alltid har varit och kommer fortsätta vara. Med ett fördelaktigt pris får du en bil som är utrustad med hög driftsäkerhet och komfort. Med allt ifrån större familjebilar till mindre sportiga stadsbilar och transportbilar erbjuder Ford en fantastisk prestanda. 

Upptäck mer från Ford

Skadeverkstad

På våra anläggningar i Norrtälje och Sundsvall servar vi Ford med Ford Originaldelar. Välkommen att kontakta oss för mer information eller boka din service direkt.

Transportbilar

Vi erbjuder transportbilar som ska hjälpa din verksamhet – varje dag. Upptäck vilken modell som passar just dig.