Ford på Bilbolaget

Bilförsäljning, verkstad och mycket mer

Upptäck Ford hos oss på Bilbolaget

Ford är ett amerikanskt bilmärke som utvecklats enormt under de senaste åren med fokus på moderna tekniker, säkerhet och hållbarhet. Oavsett om du vill köpa en Ford eller redan äger en och vill ha hjälp med service, reparation eller annat kopplat till ditt bilägande kan vi på Bilbolaget hjälpa dig. Vi säljer nya och begagnade bilar samt är auktoriserad Fordverkstad – allt på ett ställe alltså.

Verkstad & service

Genom att välja en auktoriserad Fordverkstad är du säker på att du får den bästa kompetensen för just din bil. Våra Fordtekniker är experter på ditt märke och jobbar alltid med originaldelar.

Laga eller byta vindruta

Att laga stenskott eller byta vindruta på din Ford är enkelt, tryggt och går snabbt hos oss på Bilbolaget. Givetvis jobbar vi med originalrutor och kan säkerställa att de kalibreras korrekt.

Däckverkstad & däckhotell

Hos oss kan du köpa däck och fälg till din Ford samt få hjälp med bland annat däckskifte, montering, balansering och hjulinställning. Vi har även däckhotell för förvaring av dina däck.

Erbjudanden på Ford Se alla

Ford Sverige firar 100 år

Se alla våra jubileumserbjudanden

Ford satte världen på hjul och har sedan dess stått för innovation, trygghet och handlingskraft. Nu firar vi Ford Sveriges första 100 år med starka jubileumserbjudanden.

Nya Elektriska Ford Explorer

Ford företagsleasing Från 5 343 kr/mån

Den ultimata helelektriska SUV’en är här – Nya elektriska Explorer. Redo för äventyr. Ikonisk design. Snabb laddning. Förmånsvärde 2 488 kr/mån. JUBILEUMSERBJUDANDE: 3 års fri service och 6 månaders fri försäkring.

Ford Mustang Mach-E

Billån fr 4 195 kr/mån

Fords första helt elektriska SUV har en oemotståndlig design och banbrytande teknologi. Mustang Mach-E är byggd på all den passion som dess ikoniska status rymmer. JUBILEUMSERBJUDANDE: 3 års fri service och 6 månaders fri försäkring.

Se alla

Våra senast inkomna Ford Se alla


Upptäck Fords modeller

Ford har tagit stora kliv sista årtiondet och har blivit ett populärt bilmärke. Detta mycket tack vare bilarnas höga kvalitet och säkerhet i kombination med ett bra pris. Förarens behov värderas högt när det kommer till utveckling och design. Med allt från större familjebilar till mindre sportiga stadsbilar och transportbilar erbjuder Ford fantastisk prestanda för alla.

Personbilar

Puma

Kuga

Focus

Mustang Mach-E

Mustang

Explorer

Bronco

Tourneo Courier

Tourneo Connect

Tourneo Custom


Transportbilar

Transit Courier

Transit

Transit Custom

Transit Connect

Transit Minibuss

Transit Chassi

Ranger

Ranger Raptor


Besök någon av våra Ford-anläggningar

På följande anläggningar säljer vi nya och begagnade Ford samt har butik med tillbehör. Vi har även auktoriserad verkstad för Ford och utför service samt reparationer. Klicka på bilden till respektive anläggning för kontaktuppgifter och öppettider. Du kan även kontakta kundtjänst via chatt eller telefon 020-50 02 50.

Gävle

Södra Kungsgatan 61-63, 802 55 Gävle

Norrtälje

Estunavägen 13, 761 51 Norrtälje

Sundsvall

Bultgatan 1, 853 50 Sundsvall

Vill du veta mer?

Ford privatleasing

För ett enkelt bilägande

Ford privatleasing är enkelt, tryggt och bekvämt. Du betalar en löpande månadskostnad som baseras på den bil och körsträcka du valt. Service ingår och du slipper betala kontantinsats. När avtalet är slut lämnar du bara tillbaks bilen. Smidigt va?!

Carpay

Kreditkort & app för billigare bilägande

Med CarPay kreditkort och app blir ditt liv med bilen lite billigare och smidigare. Du får bonus på alla köp och fina rabatter på bland annat drivmedel, laddning och biltvätt. Du betalar tryggt och får allt samlat digitalt. Korten har ingen årsavgift.

Fordonsskatt

Så mycket ska du betala i bilskatt

Fordonsskatt är en årlig skatt som ska betalas för alla skattepliktiga fordon som inte är avställda. Ägaren ansvarar för att skatten betalas. Här går vi igenom vilka fordon du måste betala skatt för, hur stor skatten är och hur den räknas ut.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Ford introducerar ny elbil – elektriska Explorer

Ford har presenterat en ny elbil: Explorer. Bilen är byggd på en ren elbilsplattform och kombinerar tysk ingenjörskonst med självsäker amerikansk attityd.

Test av Ford Puma – vi provkör den kompakta mildhybriden

Vi testar Ford Puma – en smidig och mångsidig bil som är kul att köra och rymmer mer än man kan tro. Läs hela utlåtandet här.

Vi testar Ford Mustang Mach-E

Häng med när vi provkör och testar Ford Mustang Mach-E: den flexibla elbilen som är sportig, vansinnigt rolig att köra och perfekt för familjen.

Möt nya Ford Kuga laddhybrid

Vi testar populära Ford Kuga laddhybrid. När man jämför den med liknande modeller är skillnaden i körupplevelse markant. ”Det är mycket bil för pengarna”.

Se alla