Ford på Bilbolaget

Ford som är ett traditionellt bilmärke har utvecklats enormt under de senaste åren med ett stort fokus på moderna tekniker, säkerhet och hållbarhet. I och med det har Ford blivit mycket innovativt och erbjuder i stor utsträckning elektrifierade bilar av de flesta modellerna.

Verkstad och service

Genom att välja en Fordverkstad är du säker på att du får den bästa kompetensen för just din bil.

Glasreparation

Att laga stenskott eller byta vindruta hos oss på Bilbolaget är enkelt, tryggt och går snabbt.

Däckverkstad

Hos oss kan du köpa däck och fälg samt få hjälp med bland annat däckskifte, montering, balansering, vibrationskontroll och hjulinställningar. Vi har även däckhotell för förvaring av dina däck.

Erbjudanden

Ford Transit Custom Plug-In Hybrid

Det bästa av två världar

Transit Custom Plug-In Hybrid (PHEV) använder två separata kraftkällor. En batteridriven elmotor driver fordonet medan dess Ford EcoBoost 1,0 liters bensinmotor laddar hybridbatteriet och utökar fordonets räckvidd. Föraren kan välja mellan tre tillgängliga EV-lägen, inklusive EV Now som gör att du kan köra med nollutsläpp på enbart el, med en räckvidd på 56 km. PHEV-batteriet kan också laddas i de flesta eluttag.

Ford Ranger Raptor

Pris från 513 984 kr

Det här är ingen vanlig pickup. Det är en pickup utöver det vanliga. Helt nya Ranger Raptor har starkare prestanda än någonsin. Varje element i Ranger Raptor är designat och byggt för att dominera på varje underlag. Så fort du sätter dig i Raptorns skräddarsydda säten är det tydligt att detta inte är en vanlig pickup. Ett antal avancerade tekniker och smarta system ger en körupplevelse som ingen annan.

Ford Explorer

Förmånsvärde från 3 542 kr/mån

Helt nya Ford Explorer, med elegant men ändå dominerande exteriör, skulpterad för att skapa en känsla av raffinerad förmåga. Den vackert fulländade och mångsidiga interiören tillåter upp till sju personer att åka bekvämt, samtidigt som den har generöst med bagageutrymme.

Våra senast inkomna Ford Alla

Upptäck Ford

Personbilar

Fiesta

Från 179 900 kr

Focus

Från 221 900 kr

S-MAX

Från 339 900 kr

Galaxy

Från 354 900 kr

Mondeo

Från 380 300 kr

Mustang Mach-E

Från 574 900 kr

Puma

Från 224 900 kr

Explorer

Från 820 900 kr

Kuga

Från 414 900 kr

Transportbilar

Transit

Från 192 760 kr

Ranger

Från 374 030 kr

Tourneo

Från 473 288 kr


Besök någon av våra Ford-anläggningar

På följande anläggningar säljer vi nya och begagnade Ford samt har butik med tillbehör. Vi har även auktoriserad verkstad för Ford och utför service samt reparationer. Klicka på bilden till respektive anläggning för fler kontaktuppgifter. Du kan även kontakta kundtjänst via chatt eller telefon 020-50 02 50.

Norrtälje

Telefon verkstad 0176-756 00

Telefon bilförsäljning 0176-756 00

Estunavägen 13, 761 51 Norrtälje

Sundsvall

Telefon verkstad 060-18 08 00

Telefon bilförsäljning 060-18 08 80

Bultgatan 1, 853 50 Sundsvall

Förarens behov värderas högt när det kommer till utveckling och design av Fords bilar. Vilket det alltid har varit och kommer fortsätta vara. Med ett fördelaktigt pris får du en bil som är utrustad med hög driftsäkerhet och komfort. Med allt ifrån större familjebilar till mindre sportiga stadsbilar och transportbilar erbjuder Ford en fantastisk prestanda. 

Upptäck mer från Ford

Skadeverkstad

På våra anläggningar i Norrtälje och Sundsvall servar vi Ford med Ford Originaldelar. Välkommen att kontakta oss för mer information eller boka din service direkt.

Transportbilar

Vi erbjuder transportbilar som ska hjälpa din verksamhet – varje dag. Upptäck vilken modell som passar just dig.