Ford på Bilbolaget

Ford som är ett traditionellt bilmärke har utvecklats enormt under de senaste åren med ett stort fokus på moderna tekniker, säkerhet och hållbarhet. I och med det har Ford blivit mycket innovativt och erbjuder i stor utsträckning elektrifierade bilar av de flesta modellerna.

Verkstad och service

Genom att välja en Fordverkstad är du säker på att du får den bästa kompetensen för just din bil.

Glasreparation

Att laga stenskott eller byta vindruta hos oss på Bilbolaget är enkelt, tryggt och går snabbt.

Däckverkstad

Hos oss kan du köpa däck och fälg samt få hjälp med bland annat däckskifte, montering, balansering, vibrationskontroll och hjulinställningar. Vi har även däckhotell för förvaring av dina däck.

Erbjudanden

Ford Privatleasing

från 2 145 kr/mån

Privatleasing är enkelt och bekvämt. Du leasar bilen av oss och när leasingperioden löpt ut lämnar du tillbaka bilen. Du betalar ingen kontantinsats utan bara en löpande månadskostnad som baseras på den bilmodell, utrustningsnivå och avtalad körsträcka du valt. Just nu har vi kampanjer på fyra av våra mest populära modeller: Ford Kuga Plug-In Hybrid, Puma EcoBoost Hybrid, Focus EcoBoost Hybrid och Fiesta EcoBoost.

Provkör Ford Kuga i 6 månader

från 3 895 kr/mån

Funderar du på om din nästa bil ska vara en elbil men känner dig osäker på om det passar dig? Nu kan du provköra en Kuga Plug-in Hybrid ST-Line X i 6 månader. Efter 6 månader väljer du vad som passar dig bäst om det är ett nytt leasingavtal, köpa den eller om du vill lämna tillbaka den till oss. Bilarna finns i begränsat antal och finns hemma för snabb leverans.

Nya Ford Kuga Plug-In Hybrid

från 3 895 kr/mån inkl. fri försäkring

Ford Kuga kombinerar elegant stil och tuff kapacitet med förfinad modern design på utsidan och ett anpassningsbart mångsidigt utrymme på insidan. Finns med Fords senaste laddhybridteknik för en renare, tystare och mer sofistikerad SUV-körning med en mängd smarta hjälptekniker och designfunktioner som kompletterar en aktiv livsstil.

Våra senast inkomna Ford Alla

Upptäck Ford

Personbilar

Fiesta

Från 179 900 kr

Focus

Från 221 900 kr

S-MAX

Från 339 900 kr

Galaxy

Från 354 900 kr

Mondeo

Från 380 300 kr

Mustang Mach-E

Från 574 900 kr

Puma

Från 224 900 kr

Explorer

Från 820 900 kr

Kuga

Från 414 900 kr

Transportbilar

Transit

Från 192 760 kr

Ranger

Från 374 030 kr

Tourneo

Från 473 288 kr

Besök någon av våra Fordanläggningar

Norrtälje

Sundsvall

Förarens behov värderas högt när det kommer till utveckling och design av Fords bilar. Vilket det alltid har varit och kommer fortsätta vara. Med ett fördelaktigt pris får du en bil som är utrustad med hög driftsäkerhet och komfort. Med allt ifrån större familjebilar till mindre sportiga stadsbilar och transportbilar erbjuder Ford en fantastisk prestanda. 

Upptäck mer från Ford

Skadeverkstad

På våra anläggningar i Norrtälje och Sundsvall servar vi Ford med Ford Originaldelar. Välkommen att kontakta oss för mer information eller boka din service direkt.

Transportbilar

Vi erbjuder transportbilar som ska hjälpa din verksamhet – varje dag. Upptäck vilken modell som passar just dig.