Ford på Bilbolaget

Bilförsäljning, verkstad och mycket mer

Upptäck Ford hos oss på Bilbolaget

Ford som är ett traditionellt bilmärke har utvecklats enormt under de senaste åren med ett stort fokus på moderna tekniker, säkerhet och hållbarhet. I och med det har Ford blivit mycket innovativt och erbjuder i stor utsträckning elektrifierade bilar av de flesta modellerna.

Verkstad och service

Genom att välja en Fordverkstad är du säker på att du får den bästa kompetensen för just din bil.

Glasreparation

Att laga stenskott eller byta vindruta hos oss på Bilbolaget är enkelt, tryggt och går snabbt.

Däckverkstad

Hos oss kan du köpa däck och fälg samt få hjälp med bland annat däckskifte, montering, balansering, vibrationskontroll och hjulinställningar. Vi har även däckhotell för förvaring av dina däck.

Erbjudanden på Ford

Höstkampanj Ford Kuga

Privatleasing från 3 295 kr/mån

Just nu rivstartar vi hösten med kampanjpris på privatleasing Ford Kuga Ecoboost. Gäller endast ett begränsat antal bilar.

Ford Mustang Mach-E Dahlén edition

Sänkt privatleasingpris, från 6995 kr/mån

Nu har du möjlighet att lägga beslag på en unik bil, nämligen Jonathan Dahléns signerade editionutgåva av populära Ford Mustang Mach-E AWD. Detta ingår: Signerad TIK-matchtröja √ Vinterhjul √ Teknikpaket √

Ford Puma ST-Line Style Edition

Privatleasing 3 595 kr/mån

Nu har vi 10 stycken Ford Puma ST-Line Style Edition i lager för snabb leverans! Puma är en liten och läcker SUV och med sin låga skatt 427 kr blir den billig att äga. Privatleasa den för 3 595 kr/månad, lägg till metallic för 163 kr/månad, vinterhjul 199 kr/mån. Eller köp den för 279 900 kr.


Våra senast inkomna Ford Se alla


Upptäck Fords modeller

Personbilar

Focus

Från 224 900 kr

Mondeo

Från 299 900 kr

Mustang Mach-E

Från 682 900 kr

Mustang Mach-E GT

Puma

Från 293 400 kr

Explorer

Från 963 900 kr

Kuga

Från 362 400 kr

Transportbilar

Transit

E-Transit

Transit Custom

Transit Connect

Transit Minibuss

Transit Chassi

Ranger

Ranger Raptor

Tourneo Custom

Tourneo Connect


Besök någon av våra Ford-anläggningar

På följande anläggningar säljer vi nya och begagnade Ford samt har butik med tillbehör. Vi har även auktoriserad verkstad för Ford och utför service samt reparationer. Klicka på bilden till respektive anläggning för fler kontaktuppgifter. Du kan även kontakta kundtjänst via chatt eller telefon 020-50 02 50.

Norrtälje

Telefon verkstad 0176-756 00

Telefon bilförsäljning 0176-756 00

Estunavägen 13, 761 51 Norrtälje

Sundsvall

Telefon verkstad 060-18 08 00

Telefon bilförsäljning 060-18 08 00

Bultgatan 1, 853 50 Sundsvall

Timrå

Telefon verkstad 060-53 56 00

Telefon bilförsäljning 060-53 56 00

Terminalvägen 2, 861 36 Timrå

Förarens behov värderas högt när det kommer till utveckling och design av Fords bilar. Vilket det alltid har varit och kommer fortsätta vara. Med ett fördelaktigt pris får du en bil som är utrustad med hög driftsäkerhet och komfort. Med allt ifrån större familjebilar till mindre sportiga stadsbilar och transportbilar erbjuder Ford en fantastisk prestanda. 


Upptäck mer från Ford

Skadeverkstad

På våra anläggningar i Norrtälje och Sundsvall servar vi Ford med Ford Originaldelar. Välkommen att kontakta oss för mer information eller boka din service direkt.

Transportbilar

Vi erbjuder transportbilar som ska hjälpa din verksamhet – varje dag. Upptäck vilken modell som passar just dig.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Höjd malusskatt och sänkt bonus – nya regler 2022

Nya regler för Bonus Malus gör att gränsen för hur mycket CO2 en bil får släppa ut sänks. Nya bensin- och dieselbilar blir dyrare att äga.

Fördelar med elbilar

Det finns många fler fördelar med elbilar än bara miljöaspekten. Elbilar är bland annat tystare, accelererar snabbare, är billigare att köra, kräver mindre underhåll och är bonusberättigade.

Vad är skillnaden på elbil, laddhybrid och hybrid?

Elbilar, laddhybrider och hybrider har alla batterier som kan driva bilen. Skillnaden är om de också har en bensin- eller dieselmotor och om de går att ladda.

11 myter om elbilar

De har kort räckvidd, är bara för stadsbor och tar lång tid att ladda. Myterna om elbilar är många, men vilka är sanna och vilka är falska? Häng med när vi reder ut några av de vanligaste elbilsmyterna.

Se alla