Renault erbjudanden

Här hittar du alla våra aktuella erbjudanden för Renault. Det kan handla om privatleasingkampanjer, bilar till kampanjpris eller sänkta priser på nya och begagnade bilar från Renault. Det kan också vara erbjudanden för dig som äger en Renault, till exempel rabatt på verkstadstjänster eller dylikt.

Renault Clio

Privatleasing från 2 790 kr/mån

Privatleasingerbjudande på populära Renault Clio, 2 690 kr/mån inkl. 3 års service. Lägg till vinterhjul från 199 kr/mån. Vill du hellre köpa din Renault Clio har vi sänkt priset även för dig med en nybilsbonus på 10 000 kr.

Renault Megane Sport Tourer

Privatleasing 3 590 kr/mån

Med sin slanka silhuett, rejäla skuldror, högteknologiska förarplats och sofistikerade detaljer är Megane Sport Tourer en fullfjädrad kombi som förenar elegans och mångsidighet. Just nu har vi kampanj på både köp och privatleasing. Boka provkörning idag!

Privatleasingkampanj Renault Captur

Privatleasing från 2 990 kr/mån

Få 15 000 kr i nybilsbonus när du köper en ny Renault Captur till kampanjpris som startar från 251 900 kr. Eller om du föredrar privatleasing från 2 990 kr/månad inklusive 3 års service och 3 månaders privatleasingskydd. Lägg till vinterhjul från 199 kr/månad.

Renault Kangoo Family

Privatleasing från 4 990 kr/mån

Den rymliga och eleganta fritidsbilen som kombinerar komfort, nöje och bekvämlighet. Flexibla lösningar för lastning såväl på insidan som på utsidan.

Renault Clio E-Tech Hybrid

Privatleasing från 4 090 kr/mån*

Just nu har vi sänkt priset på Renault Clio för både privatleasing och köp. Rabatten gäller den bränslesnåla hybridversionen Clio E-tech. Med Clio E-tech full hybrid får du en bil med senaste tekniken, designen och körglädjen.

Renault Megane E-Tech Plug-In Hybrid

Privatleasing 6 490 kr/mån

Renault Megane finns nu som Plug-in Hybrid. Megane erbjuder det bästa av två världar, så att du får en oslagbar körupplevelse. Kör på el från måndag till fredag. På helgerna växlar du till hybridläget och ger dig ut på vägarna utan räckviddsbekymmer.

Renault Captur E-Tech

Privatleasing från 4 690 kr/mån

Nu kan du köra Captur E-Tech plug-in hybrid i eldriftläge under hela arbetsveckan med en daglig laddning. Sedan kan du växla till hybridläge för längre helgturer. Vi har sänkt priset på Renault Captur för både privatleasing och köp, både på plug-in hybrid och full hybrid.

Renault Zoe Privatleasing

Privatleasing från 7 090 kr/mån

Elektrifiera din vardag med välutrustade Zoe Zen. Privatleasing inklusive service & 3 mån leasingskydd. Välkommen på en provkörning och upptäck 100% elektrisk körglädje.

Renault Arkana

Privatleasing 4 890 kr/mån

JUST NU: har Renault Arkana sänkt pris för både privatleasing och köp. Renault Arkana är en innovativ SUV med hybridteknik från Formel 1™. Arkana är sportig och rymlig med en slank profil, hög markfrigång och en förstklassig interiör.

Renault Kangoo E-Tech

Pris från 403 900 kr

Upptäck 100% eldrivna Kangoo E-Tech med upp till 300 km räckvidd, som räcker för de flesta arbetsveckorna. Och med en sidoöppning på nästan 1,45 m (utan B-stolpe), kan du lasta långa och otympliga föremål från sidan.

Kampanjerbjudande Renault Kangoo

Kampanjpris 252 400 kr exkl. moms

Renault Kangoo blev utsedd till årets transportbil 2022. Upptäck vår välutrustade Nordic Line-version till kampanjpris. Lägg till Ready2Use-paketet för bara 14 990 kr. Spara hela 11 410 kr!

Kampanjerbjudande Renault Master

Kampanjpris 366 900 kr exkl. moms

Renault Master är transportbilen som kan anpassas för alla dina behov. Med kaxig stil, LED-varselljus och vertikalt framparti framhäver Master sin robusta och moderna design. Upptäck vår välutrustade Nordic Line-version till kampanjpris.

Kampanjerbjudande Renault Master E-Tech

Erbjudande 623 900 kr

Res elektriskt med Master E-Tech electric. Effektiv för leveranser i stan och förorten. Upptäck 100% elektriska Master E-Tech electric till kampanjpris. Perfekta transportbilen för sista-milen transporter. Lägg till vinterhjul och värmare för 7 990 kr!

Kampanjerbjudande Renault Trafic

Kampanjpris 362 900 kr exkl. moms

Nya Trafic kombinera komfort och praktiska lösningar. Framtill finns det förvaringsutrymmen med 88 l lastkapacitet, ett borttagbart mobilt kontor och all komfort du behöver för att kunna jobba var och när du vill. Upptäck vår välutrustade Nordic Line-version till kampanjpris.

Renault EXPRESS

Pris från 184 900 kr exkl. moms

Renault Express gör arbetsdagen både bekvämare, enklare och säkrare. Med sina asymmetriska bakdörrar som öppnas 180 grader, en lastkapacitet på 3,3 m³ och en lastlängd på 1,91 m är den din oumbärliga partner, helt enkelt.


Sänkt pris på Renaultbilar i lager