Transportbilserbjudanden

Här hittar du alla våra aktuella erbjudanden för transportbilar från Ford och Renault.

Ford Transit Connect

Just nu – Vinterhjul på köpet!

En av Sveriges mest populära skåpbilar och ditt mobila kontor med innovativ förarassistansteknik, smarta förvaringslösningar och upp till 3,6m3 flexibelt och lättåtkomligt lastutrymme med genomlastningslucka. Allt för att förenkla ditt
dagliga arbete. Välkommen in och provkör.

Nya Ford Tourneo Connect

Privatleasing från 3 895 kr/mån

Helt nya Tourneo Connect är designad för att vara lika mångsidig som du är. Flexibel nog för hela familjen och bekväm nog att hålla alla passagerare nöjda. Nya Tourneo Connect har en dynamisk stil, ny interiör och en mer digital körupplevelse. Det finns ett urval av smarta EcoBlue-dieselmotorer med låga utsläpp, plus ett äventyrsredo fyrhjulsdriftsalternativ.

Ford Ranger Raptor Bilbolaget Edition

Företagsleasing 7 695 kr/mån

Ford Ranger raptor – den ultimata 4×4 från Ford Performance. Ford Ranger är känd för att vara tuff, men den nya generationens Raptor är tuffast hittills. Under namnet Bilbolaget Edition har vi utrustat bilarna såsom vi skulle vilja ha dem själva och naturligtvis till ett unikt kampanjpris. Boka provkörning idag!

Ford Transit Connect Bilbolaget Edition

Leasing 2 991 kr/månad exkl moms

Transit Connect har utvecklats: med sitt sofistikerade nya utseende, modern och uppdaterad interiör och mer avancerad teknik än någonsin. Bilbolaget Edition ger dig en bil specificerad på vårt utvalda sätt, välutrustad och till ett riktigt bra kampanjpris. Kontakta oss så berättar vi mer!

Ford E-Transit Bilbolaget Edition

Leasing från 8 530 kr/mån

Detta helelektriska kraftpaket gör att du alltid kan köra i lågutsläppszoner. Med Pro Power Onboard kan du ansluta den till ett 2,3 kW/230-volts uttag för att ladda dina verktyg var du än befinner dig. Bilbolaget Edition ger dig en bil specificerad på vårt utvalda sätt, välutrustad och till ett riktigt bra kampanjpris. Kontakta oss så berättar vi mer!

Ford Transit Jumboskåp

Pris från 498 700 kr exkl. moms

Ford Transit Jumbo är ett svensktillverkat volymskåp, komplett och fullutrustat med högsta komfort och säkerhet. Skåpet har en praktisk bakgavellyft, klarar 3500 kg i totalvikt och har en stark 160hk Heavy Duty motor med 6-växlad automatlåda som är kompatibel med HVO100. Dessutom ingår garanti i 5 år eller 150 000 km.

Renault Kangoo E-Tech

Pris från 403 900 kr

Upptäck 100% eldrivna Kangoo E-Tech med upp till 300 km räckvidd, som räcker för de flesta arbetsveckorna. Och med en sidoöppning på nästan 1,45 m (utan B-stolpe), kan du lasta långa och otympliga föremål från sidan.

Kampanjerbjudande Renault Kangoo

Kampanjpris 252 400 kr exkl. moms

Renault Kangoo blev utsedd till årets transportbil 2022. Upptäck vår välutrustade Nordic Line-version till kampanjpris. Lägg till Ready2Use-paketet för bara 14 990 kr. Spara hela 11 410 kr!

Kampanjerbjudande Renault Master

Kampanjpris 366 900 kr exkl. moms

Renault Master är transportbilen som kan anpassas för alla dina behov. Med kaxig stil, LED-varselljus och vertikalt framparti framhäver Master sin robusta och moderna design. Upptäck vår välutrustade Nordic Line-version till kampanjpris.

Kampanjerbjudande Renault Master E-Tech

Erbjudande 623 900 kr

Res elektriskt med Master E-Tech electric. Effektiv för leveranser i stan och förorten. Upptäck 100% elektriska Master E-Tech electric till kampanjpris. Perfekta transportbilen för sista-milen transporter. Lägg till vinterhjul och värmare för 7 990 kr!

Kampanjerbjudande Renault Trafic

Kampanjpris 362 900 kr exkl. moms

Nya Trafic kombinera komfort och praktiska lösningar. Framtill finns det förvaringsutrymmen med 88 l lastkapacitet, ett borttagbart mobilt kontor och all komfort du behöver för att kunna jobba var och när du vill. Upptäck vår välutrustade Nordic Line-version till kampanjpris.

Renault EXPRESS

Pris från 184 900 kr exkl. moms

Renault Express gör arbetsdagen både bekvämare, enklare och säkrare. Med sina asymmetriska bakdörrar som öppnas 180 grader, en lastkapacitet på 3,3 m³ och en lastlängd på 1,91 m är den din oumbärliga partner, helt enkelt.