Företagserbjudanden

Här hittar du alla aktuella erbjudanden för företag, föreingar och organisationer. Det kan bland annat handla om leasingkampanjer, sänkt pris på transportbilar och rabatt på exempelvis Tanka & Tvätta för företag.

Tjänstebil: Ford Mustang Mach-E

Förmånsvärde från 2 670 kr/mån

Elbilen Ford Mustang Mach-E är prissänkt med upp till 155 000 kr. En företagsbil som är lite roligare än andra. Kort leveranstid. Boka din provkörning hos oss idag så berättar vi mer om att ha den som företagsbil.

Volvo C40 Recharge & Volvo EC40

Pris från 577 900 kr

Volvo C40 kommer från och med modellår -25 kallas EC40. Just nu innefattas båda av kampanj på vinterhjul för 9 900 kr vid köp av bil. Förmånsvärde från 2 498 kr.

Volvo XC40 Recharge & Volvo EX40

Pris från 559 900 kr

Volvo XC40 byter namn från och med modellår -25 till EX40. Just nu får du köpa till vinterhjul för 9 900 kr när du köper en ny Volvo EX40 eller XC40 Recharge.

Volvo V60 Cross Country

NU: 539 000 kr

Volvo slutar producera Volvo V60 Cross Country så missa inte chansen att bli en av de sista stolta ägarna av denna ikoniska och populära modell. Bilar finns hemma för snabb leverans.

Volvo V90 Cross Country

NU: 599 000 kr

Volvo slutar producera Volvo V90 Cross Country så missa inte chansen att bli en av de sista stolta ägarna av någon av denna ikoniska och populära modell. Köp din idag!

CarPay Business Visa Limited

Fri årsavgift första året

Nya smarta CarPay Business Visa Limited. Betala laddning, tankning, parkering och övrigt bilrelaterat – vi bjuder på första årsavgiften. Läs mer om våra företagskort.

CarPay Business företagskort

Förenkla tjänsteresandet

Alla företagets bilkostnader samlas på en faktura och med möjlighet att se inköpen i CarPay-appen får du enkelt överblick i realtid. Smart, smidigt och säkert för både företagare och anställda.

Renault Master

Företagsleasing från 3 969 kr/mån

Renault Master är transportbilen som kan anpassas för alla dina behov. Med kaxig stil, LED-varselljus och vertikalt framparti framhäver Master sin robusta och moderna design. Just nu ingår vinterhjul.

Renault Trafic

Företagsleasing 3 873 kr/mån

Trafic har ett oemotståndligt utseende. Den har ett nytt framparti med en uppdaterad stötfångare, horisontell huv och vertikal grill. Nu har vi sänkt priset rejält på ett antal bilar med snabb leverans. Vinterhjul och automat på köpet!

Dacia Duster

Smarta Billån från 1 990 kr/mån

Dacia Duster är redo för alla dina äventyr, och bekräftar sin plats som Dacias ikoniska familje-SUV. Just nu: Köp till vinterhjul och dragkrok för endast 3 900 kr.

Dacia Jogger

Privatleasing 3 190 kr/mån

Dacia Jogger är utrustad med den senaste tekniken från Dacia. Nya generationens förarassistanssystem ger säkerhet du kan lita på och smidig manövrering.

Ford Focus Active – Ski Team Edition

från 2 595 kr/mån

Focus-upplevelsen är bättre än någonsin med en slående ny design och utrustad med nästa generations uppkopplingsmöjligheter. En ny och intuitiv 13,2-tums pekskärm i färg som högupplöst visar upp och låter dig interagera med alla funktioner i SYNC 4 systemet.

Ford Puma – Ski Team Edition

Från 2 095 kr/mån

Ford Puma Ski Team Edition är en välutrustad crossover med mildhybrid och spänstig design. Nu har vi kampanjpriser på både billån och privatleasing. Provkör en idag!

Ford Transit Custom

Pris från 411 000 kr exkl moms

Ford Transit Custom – vinnare av “International Van of the Year” och Europas mest sålda transportbil. Nu i nytt utförande, designad från grunden för att leverera enastående prestanda och lastbärande förmåga.

Ford Kuga – Ski Team Edition

Billån från 3 195 kr/mån

Ford Kuga Plug-In Hybrid kombinerar elegant stil och tuff kapacitet med förfinad modern design på utsidan och ett anpassningsbart mångsidigt utrymme på insidan. Kuga Plug-In Hybrid har en räckvidd på upp till 65 km på el.

Ford Transit Connect

från 256 280 kr exkl moms

En av Sveriges mest populära skåpbilar och ditt mobila kontor med innovativ förarassistansteknik, smarta förvaringslösningar och upp till 3,6m3 flexibelt och lättåtkomligt lastutrymme med genomlastningslucka.

Kampanjerbjudande Renault Kangoo

Företagsleasing inkl Care Pro 2 716 kr/mån

Renault Kangoo blev utsedd till årets transportbil 2022. Upptäck vår välutrustade Nordic Line-version till kampanjpris. Lägg till Ready2Use-paketet för bara 14 990 kr. Spara hela 11 410 kr!

Kampanjerbjudande Renault Master E-Tech

Företagsleasing inkl Care Pro 7 002 kr/mån

Res elektriskt med Master E-Tech electric. Effektiv för leveranser i stan och förorten. Upptäck 100% elektriska Master E-Tech electric till kampanjpris. Perfekta transportbilen för sista-milen transporter.