Begagnade bilar

Här hittar du alla begagnade bilar vi har i lager på alla våra anläggningar. Alla bilar är noggrant kontrollerade av utbildade mekaniker och vi lämnar några av marknadens mest omfattande garantier. Dessutom kan du gratis ladda hem CARFAX-rapporter på de bilar du är intresserad av. Vi kan även hjälpa till med hemleverans inom hela Sverige och skulle du inte vara nöjd har du till och med 30 dagars returrätt. Bättre än så blir det knappast att köpa begagnad bil.


791 begagnade bilar till salu


Många anledningar att välja oss

  • Noggrant testade bilar
  • Gratis CARFAX-rapport
  • Trygg och enkel finansiering
  • Hemleverans inom hela Sverige
  • Omfattande garantier
  • 30 dagars returrätt med älska bilen-garantin
  • Kostnadsfri värdering av nuvarande bil

Stort utbud av begagnade bilar

Vi har ett brett utbud av begagnade bilar till salu. Här hittar du bilar från en mängd olika märken i olika prisklasser, från billiga till dyra – men alltid prisvärda.

Oavsett om du kan mycket eller lite om bilar finns våra kunniga säljare här för att hjälpa dig välja den begagnade bil som passar dina behov bäst. Det spelar ingen roll om du vill träffa oss online, över telefon eller på någon av våra anläggningar, vi finns här för att svara på alla dina frågor.


Nyheter, artiklar och tester Se alla

Kontrollera fordonets skulder innan köp

Om det finns fordonsrelaterade skulder på en bil du köper kan det stå dig dyrt. Så kollar du om det finns skulder på bilen, helt gratis.

Tips vid köp av begagnad bil – viktiga saker att kontrollera

Eftersom vi vet att många drar sig för att köpa begagnad bil privat har vi samlat ett antal tips på vad du ska kolla upp innan du slår till.

Nu ännu tryggare att köpa begagnad bil av bilhandlare

Nya konsumentköplagen gör det lättare att köpa begagnad bil och hindrar handlare från att använda friskrivningar som ”säljes i befintligt skick”.

12 fördelar med att köpa begagnad bil på Bilbolaget

Är du på jakt efter en begagnad bil? Här är 12 (väldigt övertygande) anledningar till varför du bör köpa den av oss på Bilbolaget.

Se alla