Service för Ford transportbilar

Expertkunskap, prioriterad hjälp och snabb service

Vi tar hand om dig och din Ford transportbil

Vi är auktoriserade av Ford och har utbildade tekniker som är specialister på transportbilar. För dig som företagare och ägare av en transportbil från Ford innebär detta att du kan känna dig extra trygg med att du alltid får expertkunskap, prioriterad hjälp och snabb service när du behöver det. I våra verkstäder får du dessutom en första primär diagnos och estimerad reparationstid inom 4 timmar vid driftstopp.


Verkstad och service för Ford transportbilar

När din Ford inte rullar gör inte verksamheten det heller. Med Ford Service är du snabbt tillbaka på vägarna.

På Bilbolaget gör vi det lilla extra för dig som har en transportbil i verksamheten. Alla Ford mekaniker är specialutbildade av Ford för att klara de specifika krav på teknisk standard och kvalitetsstandard för kommersiella fordon och bilflottor.

Givetvis använder vi bara Ford originaldelar – endast det bästa är gott nog för din transportbil.

Prioritering i verkstaden

Vi vet hur viktigt det är att din transportbil fungerar. Men eftersom vi inte kan garantera att inget någonsin händer med den kan vi åtminstone lova att vi kommer att hjälpa dig så fort vi bara kan om den behöver service eller reparation.

Vårt mål är att du inom 4 timmar ska få en första diagnos, möjlighet till service inom 24 timmar och att bilen ska vara reparerad inom 48 timmar.

Våra servicelöften för Ford transportbilar

  • Primär diagnos & estimerad reparationstid inom 4 timmar*
  • Möjlighet till service inom 24 timmar**
  • Vi eftersträvar reparation inom 48 timmar*
  • Hjälp att hämta och/eller lämna bilen, vid behov
  • Kostnadsfri hälsokontroll av bilen med återkoppling via film, vid behov****

* Gäller från att fordonet anlänt till verkstaden (inom ordinarie arbetstid). Gäller endast vid driftstopp.
** Extra avgifter kan tillkomma.
*** Transportbilar med driftstopp ska prioriteras, gäller från att fordonet anlänt till verkstaden.
**** Tjänsten är kostnadsfri i samband med bokat verkstadsbesök för service eller reparation.

Skaffa Ford serviceavtal för transportbil

Få koll på företagets bilkostnader med Ford serviceavtal för era transportbilar. Det är både förmånligt och tryggt samt underlättar jobb och vardag.

Ni betalar en fast låg kostnad och slipper eventuella prisökningar. Med flexibla upplägg anpassar vi serviceavtalen efter just ditt företags behov.

Läs mer och skaffa serviceavtal

Ford assistans ingår

Vid köp av ny bil ingår Ford vägassistans i minst ett år. När du servar din transportbil hos oss förlängs avtalet kostnadsfritt fram tills nästa servicetillfälle.

Det innebär att du kommer ha fri vägassistans så länge du fortsätter serva din transportbil hos oss på Bilbolaget enligt bilens serviceintervall. Bra va?!

Ford Assistans har öppet dygnet runt, årets alla dagar och gäller i de flesta länder i Europa. Om din bil går sönder ringer du Ford Assistans. Kan inte problemet lösas på plats tillhandahåller de ersättningsbil, alternativa transportmedel eller hotellnätter för dig och dina passagerare.


Här servar och reparerar vi Ford transportbilar

Välkommen att besöka någon av våra transportbilsverkstäder. Här kan våra kunniga transportbilstekniker hjälpa dig med service och reparation av Ford transportbilar. Du hittar öppettider samt fler kontaktuppgifter om du klickar på respektive ort.

Gävle

Telefon verkstad 026-65 57 00

Norrtälje

Telefon verkstad 0176-756 00

Sundsvall

Telefon verkstad 060-18 08 00

Timrå

Telefon verkstad 060-53 56 00


Vill du veta mer?

Ford Transportbilar

Yrkesbilar för proffs

Ford har ett väldigt brett utbud av transportbilar, från små skåpbilar och pick-ups till stora bilar med stort lastutrymme. Våra kunniga transportbilssäljare hjälper dig gärna hitta en transportbil från Ford som passar företagets behov, vad det än är.

CarPay Business företagskort

För företagare och anställda

CarPay Business är betaltjänsten med kort och app som gör det enklare att hantera resor och inköp i tjänsten. Välj ett av våra tre trygga företagskort och skapa rätt ekonomiskt handlingsutrymme för just dina medarbetare.

För företag

Bilar och tjänster för enkla arbetsdagar

Företagets bilpartner nummer ett! Vi har ett stort utbud av personbilar och transportbilar samt tillhandahåller allt från verkstadstjänster till rabatterade priser på drivmedel, abonnemang på biltvätt och hyrbilar.