RENAULT AUSTRAL

flexibel suv med atletisk design

Säker och bekväm SUV med låg bränsleförbrukning

Helt nya Renault Austral är en medelstor SUV som bjuder på en tyst och komfortabel körupplevelse. Modellen kommer med modern hybridteknik och erbjuder ovanligt låg bränsleförbrukning för en så stor bil. Invändigt bjuds du på en uppkopplad upplevelse och den rymliga kupén med skjutbart baksäte gör bilen oerhört flexibel. Med en mängd smarta säkerhetssystem och fem stjärnor i Euro NCAP är Austral en bil att känna sig trygg i.

Läs mer om Austral


Erbjudanden på Austral

Renault Austral

Privatleasing 5 690 kr/mån

Helt nya Renault Austral har väl avvägda proportioner, ett kaxigt framparti och en distinkt ljussignatur. De eleganta linjerna framhävs av ett blanksvart tak, medan kontrasterande sidoskyddselement förstärker den rejäla profilen.


Boka provkörning eller be om offert

Boka provkörning
Be om offert
silverfärgad Renault Austral parkerad i ökenlandskap

Renault Austral är en rymlig SUV med imponerande teknik

Renault Austral är bilen för dig som behöver en större bil och som inte har möjlighet att ladda men ändå vill göra det du kan för miljön. Med moderna hybriddrivlinor är modellen både effektiv och bränslesnål, samtidigt som den rymliga kupén och det stora lastutrymmet passar den stora familjen. Det här är en bil för dig som vill ha en smidig SUV som är enkel att köra och parkera, lika bekväm och tyst i stan som på landsvägen.

Nya Renault Austral är en snygg och praktisk bil för både stadskörning och äventyr. Modellen imponerar med generös interiör, hög komfort och avancerade förarassistanssystem som gör varje resa säker.

Bekväm, smidig och tyst

Nya Austral erbjuder bekväm och enkel körning med lätt styrning, något som gör modellen väldigt smidig. Med fyrhjulsstyrning, det vill säga att även bakhjulen styr, går parkeringen som en dans och svängradien är väldigt liten för en så stor bil.

Rymligt baksäte som går att skjuta framåt och bakåt i nya Austral

Inuti den välisolerade kupén är inredningen modern och de mörka tonerna skapar en lugn och behaglig upplevelse. Austral erbjuder generösa utrymmen och med ett baksäte som är skjutbart i längdled kan du välja mellan mycket benplats och extra stort bagageutrymme.

Smart teknik och Google inbyggt

Teknikmässigt erbjuder Austral ett snabbt och utmärkt fungerande infotainmentsystem med Googles operativsystem inbyggt. Att hitta en parkeringsplats, se navigering med trafik i realtid eller knappa fram favoritmusiken är enkelt via den stora pekskärmen.

Högsta betyg i säkerhetstester

Renault Austral är, med en mängd avancerade förarassistanssystem, en trygg bil som du kan känna dig säker i. Inkluderat är en mängd tekniska lösningar som både assisterar dig, gör körningen bekvämare och hjälper dig hantera oväntade situationer såsom en bil som plötsligt kör ut eller stannar framför dig. Tack vare dessa system och en säker kaross har Austral fått högsta betyg, 5 stjärnor, i Euro NCAP.

Våra säljare berättar:

”Nya Renault Austral har imponerat på många bilskribenter med sin bränslesnåla hybridlina och moderna teknik. Den rymliga kupén i kombination med hur lättkörd den är gör att den passar många – det är en bra bil oavsett om du bor i city eller på landet.

Tidigare har Renault inte varit speciellt starka när det kommer till större bilar men med Austral har man lyckats skapa något som absolut kan vara intressant för den svenska marknaden. För den som inte kan eller vill köpa en laddbar bil kan Austral verkligen vara ett intressant alternativ ”

Se specifikationer och utrustning på renault.se

Jennifer Larsson

Säljare

Fördelar med Renault Austral

  • Rymlig kupé med lugnt intryck
  • Infotainmentsystem som fungerar klockrent
  • Skjutbart baksäte
  • Bekvämt handstöd framför pekskärmen
  • 5 stjärnor i Euro NCAP

E-Tech full hybrid

Austral kommer under hösten 2023 som hybrid med exklusiv teknik inspirerad av Renault Formula 1™. Batteriet laddas upp vid fartminskning och bromsning. Bilen behöver därför inte anslutas till ett eluttag. I stadstrafik kan större delen av din körning gå på el och även på landsväg och motorväg hjälper hybridtekniken till – du kan köra på el i upp till 130 km/h.

Mildhybrid

Du kan även välja Austral som mildhybrid. Mildhybridteknologin består av en turboladdad bensinmotor, assisterad av ett 12 V litiumjonbatteri. Batterikraften ger ytterligare vridmoment vid acceleration, vilket ger en mer dynamisk körupplevelse samtidigt som bränsleförbrukningen och CO₂-utsläppen minskar.


Vill du veta mer?

Renault privatleasing

Månadskostnad med mycket inkluderat

Renault Relax är privatleasing när den är som bäst – enkel, billig och bekymmersfri. Leasing innebär att du hyr bilen och betalar en månadsavgift för att köra ett visst antal mil. Du betalar ingen kontantinsats, serviceavtal ingår och du får rabatt på försäkringen.

Carpay

Kreditkort & app för billigare bilägande

Med bilägarkort och den digitala tjänsten CarPay blir ditt liv med bilen lite förmånligare. Du får bonus på alla köp, fina rabatter och erbjudanden, smarta betallösningar och allt samlat digitalt. Korten har ingen årsavgift och appen är kostnadsfri.

Bonus Malus

Skatt eller bonus på nya bilar

Bonus Malus innebär att bilar med låga koldioxidutsläpp (köpta före 8 november) får bonus medan bilar med höga koldioxidutsläpp får förhöjd fordonsskatt under de tre första åren. Här förklarar vi hur det fungerar.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Tips vid köp av begagnad bil – viktiga saker att kontrollera

Eftersom vi vet att många drar sig för att köpa begagnad bil privat har vi samlat ett antal tips på vad du ska kolla upp innan du slår till.

Billån och kontantinsats – så köper du bil med och utan handpenning

Ska du köpa bil med billån behöver du betala minst 20% i kontantinsats. Vi berättar hur det fungerar och hur du köper bil utan kontantinsats.

Kontrollera fordonets skulder innan köp

Om det finns fordonsrelaterade skulder på en bil du köper kan det stå dig dyrt. Så kollar du om det finns skulder på bilen, helt gratis.

Nu blir det ännu tryggare att köpa begagnad bil av bilhandlare

Nya konsumentköplagen gör det lättare att köpa begagnad bil och hindrar handlare från att använda friskrivningar som ”säljes i befintligt skick”.

Se alla