Renault personbilar

Renault har ett brett utbud av personbilar i olika prisklasser och storlekar. De erbjuder såväl fossildrivna bilar med snåla bensinmotorer samt hybrider, laddhybrider och elbilar. Våra kunniga säljare hjälper dig gärna hitta rätt Renault för dig, och vi hjälper givetvis till med allt från skräddarsydd finansiering och försäkring till förmånligt serviceavtal.


Småbilar

Klicka på respektive modell för att läsa mer, se bilder och mycket annat.

Zoe E-Tech Electric

Från 473 990 kr

Clio

Från 237 900 kr

Kombi / Halvkombi

Megane E-Tech 100% electric

Från 433 900 kr

Megane Sport Tourer

Från 320 900 kr

SUV

Captur

Från 270 900 kr

Arkana

Från 342 900 kr

Austral

Från 353 900 kr

Persontransport

Kangoo Family

Från 337 000 kr

Trafic Passenger

Från 3 800 900 kr


Erbjudanden på Renault personbilar

Nya Renault Clio

Prtivatleasing från 2 890 kr/mån

Säljstart för nya Renault Clio som fått ny energi efter 30 års framgång. Komfort ombord och biobaserade material samt digital utrustning och anslutning. Med nya detaljer som front, LED-strålkastare, nytt emblem, svarta bokstäver och full LED-bakbelysning ger den ett nytt sportigare intryck.

Renault Zoe

de sista exemplaren

Renault slutar tillverka modellen Zoe, så missa inte chansen att bli en av de sista stolta ägarna av den populära elbilen. Beställ din idag.

Renault Megane Sport Tourer

de sista exemplaren

Renault slutar tillverka modellen, så missa inte chansen att bli en av de sista stolta ägarna av en Megane Sport Tourer. Beställ din idag.

Renault Clio

Privatleasing från 2 940 kr/mån

Ikonen Clio har allt, innovativ teknik, smarta säkerhetsfunktioner och komfort. För att inte tala om hur kul den är att köra!

Privatleasingkampanj Renault Captur

Privatleasing från 2 990 kr/mån

Med sin moderna och användarvänliga teknik, sin anpassningsbara upplevelse i bilen och oöverträffad modulerbarhet kan Captur anpassas för dina behov och önskemål för att ge dig en unik upplevelse.

Renault Megane E-Tech 100% electric

Privatleasing från 6 590 kr/mån

Med nya tekniska innovationer som till exempel innerbackspegelns inbyggda kamera får du en god uppsikt runt din bil, och du kan känna dig trygg med 26 olika förarassistanssystem.

Se alla

Personbilar från Renault i lager


Här säljer och servar vi Renault personbilar

Välkommen att besöka någon av våra Renaultanläggningar. Du hittar aktuella öppettider samt kontaktuppgifter till säljare, verkstad och butik om du klickar på respektive ort.

Gävle

Södra Kungsgatan 61-63, 802 55 Gävle

Hudiksvall

Kullbäcksvägen 1, 824 30 Hudiksvall

Ljusdal

Kyrkogatan 9, 827 30 Ljusdal

Norrtälje

Estunavägen 13, 761 51 Norrtälje

Sandviken

Gävlevägen 88, 811 40 Sandviken

Timrå

Terminalvägen 2, 861 36 Timrå

Bli kontaktad av en bilssäljare

Är du intresserade av att skaffa en personbil från Renault eller har du en fråga? Fyll i formuläret och berätta mer så hör en av våra kunniga säljare av sig till dig.


Vill du veta mer?

Renault privatleasing

Månadskostnad med mycket inkluderat

Renault Relax är privatleasing när den är som bäst – enkel, billig och bekymmersfri. Leasing innebär att du hyr bilen och betalar en månadsavgift för att köra ett visst antal mil. Du betalar ingen kontantinsats, serviceavtal ingår och du får rabatt på försäkringen.

Bonus Malus

Skatt eller bonus på nya bilar

Bonus Malus innebär att bilar med låga koldioxidutsläpp (köpta före 8 november) får bonus medan bilar med höga koldioxidutsläpp får förhöjd fordonsskatt under de tre första åren. Här förklarar vi hur det fungerar.

Allt om laddning

Det du behöver veta om att ladda elbil

Här har vi samlat allt du behöver veta om laddning av el- och laddhybridbilar. Hur laddar man en elbil och hur lång tid tar det? Vad kostar det och hur fungerar det med laddbox hemma? Allt detta, och mycket mer, berättar vi här.


Nyheter, artiklar och tester Se alla

Renault lanserar ny bil: sjusitsiga Espace

Renault lanserar en ny modell, familjebilen Espace med plats för upp till sju personer. En stor SUV med ultraeffektiv hybriddrivlina. Kommer 2024.

Nyhet: Renault lanserar ny modell, SUV-coupén Rafale

Möt nya Renault Rafale. En sportig SUV-coupé med Formel1-inspirerad hybriddrivlina och fler hästar än vi vanligtvis ser hos en Renault. KUL!

Picea Bygg kör transportbilen Renault Kangoo utan B-stolpe

Yrkesarbetarna tycker det är en väldigt smart lösning och bra bilar, säger Fredrik Malmström, VD på Picea Bygg, om Renault Kangoo utan B-stolpe.

Stort test: vi provkör Renault Megane E-Tech 100% electric

Den kompakta crossovern är rymligare än man först tror och imponerar med såväl modern design och välfungerande teknik som fantastiska köregenskaper.

Se alla