Renault transportbilar

Vad du än behöver för transportbil har Renault det. Renault erbjuder transportbilar för företag och privatpersoner i olika modeller, storlekar och prisklasser. Renaults yrkesbilar kan anpassas efter din verksamhet och era behov. Våra transportbilssäljare hjälper dig gärna bygga en Renault transportbil som passar just din firma.

Kontakta transportbilssäljare


Upptäck Renaults stora utbud av transportbilar

Express

Från 174 500 kr

Kangoo

Från 251 400 kr

Kangoo E-Tech electric

Från 375 900 kr

Master

Från 378 300 kr

Master E-Tech electric

Från 595 900 kr

Trafic

Från 371 901 kr


Därför ska du välja oss för din transportbilsaffär

Vi på Bilbolaget är certifierade enligt de höga kraven i Renault Pro+. Det innebär bland annat att vi har extra kunniga och erfarna transportbilssäljare som kan hjälpa dig anpassa en transportbil helt efter din verksamhets behov, att du får snabb hjälp och service om något skulle hända och att vi alltid kommer att prioritera dig som företagskund.

Läs mer om vad vi kan göra för dig

Teckna förmånligt serviceavtal för firmans bilar

Renault Care Pro är ett serviceavtal  som betalas månadsvis för företag med transport- eller tjänstebilar från Renault. Det ger dig full kontroll över kostnaderna för service, underhåll och reparationer av företagets bilar. Dessutom får du förlängd nybilsgaranti och vägassistans under hela avtalsperioden. 

Läs mer och se pris för Renault Care Pro

Vilken transportbil från Renault ska man välja?

Letar du efter en liten, kompakt transportbil med bra lagringsutrymme? Då är Renault Kangoo eller Express något för dig.

Vill du ha en mellanstor bil med stor lastkapacitet och maxvikt passar Renault Trafic. En robust bil med funktionell design och stora anpassningsmöjligheter.

Behöver du en stor transportbil till företaget är Renault Master bilen för dig. Renault Master går att anpassa helt efter företagets behov och finns med bland annat skåp, flak eller chassiplatta.

Eldrivna transportbilar från Renault

Ta steget in i framtiden och välj en eldriven bil till företaget. Hos oss finns kompakta och smidiga Renault Kangoo E-Tech med 230 km räckvidd (WLTP) eller den stora transportbilen Master E-Tech med 120 km räckvidd (WLTP).

Läs mer om elektrifiering på Renaults hemsida


Transportbilar från Renault i lager Se alla


Här säljer och servar vi Renault yrkesbilar

Välkommen att besöka någon av våra transportbilsanläggningar. Här kan våra kunniga transportbilssäljare hjälpa dig med allt från att välja bil till att teckna serviceavtal eller boka service för företagets bilar. Du hittar aktuella öppettider samt kontaktuppgifter till säljare, verkstad och butik om du klickar på respektive ort.

Gävle

Södra Kungsgatan 61-63, 802 55 Gävle

Hudiksvall

Kullbäcksvägen 1, 824 30 Hudiksvall

Ljusdal

Kyrkogatan 9, 827 30 Ljusdal

Norrtälje

Estunavägen 13, 761 51 Norrtälje

Sandviken

Gävlevägen 88, 811 40 Sandviken

Timrå

Terminalvägen 2, 861 36 Timrå