Renault transportbilar

Vad du än behöver för transportbil har Renault det. Renault erbjuder transportbilar för företag och privatpersoner i olika modeller, storlekar och prisklasser. Renaults yrkesbilar kan anpassas efter din verksamhet och era behov. Våra transportbilssäljare hjälper dig gärna bygga en Renault transportbil som passar just din firma.

Kontakta transportbilssäljare


Upptäck Renaults stora utbud av transportbilar

Klicka på respektive modell för att läsa mer, se bilder och mycket annat.

Express

Från 186 400 kr

Kangoo

Från 217 900 kr

Kangoo E-Tech electric

Från 390 900 kr

Master

Från 355 900 kr

Master E-Tech electric

Från 638 900 kr

Trafic

Från 346 900 kr

Trafic Passenger

Från 3 800 900 kr


Aktuella erbjudanden

Renault Trafic

Vinterhjul på köpet!

Höstkampanj på Renault Trafic, just nu får du vinterhjul, värmare med tidur, skyddsinklädnad (golv + väggar), backkamera och dragkrok på köpet. Gäller ett begränsat antal bilar så beställ din idag!

Renault Master

Vinterhjul på köpet!

Just nu ingår vinterhjul för dig som köper en Renault Master L2H2 Nordic Line 150 hk (manuell + quickshift) eller Master L3H2 Nordic Line 150 hk (manuell). Erbjudandet gäller ett begränsat antal och utvalda bilar utrustade med Ready2Use och R-Link för Android.

Renault Kangoo E-Tech

Pris från 415 900 kr exkl moms

Upptäck 100% eldrivna Kangoo E-Tech med upp till 300 km räckvidd, som räcker för de flesta arbetsveckorna. Och med en sidoöppning på nästan 1,45 m (utan B-stolpe), kan du lasta långa och otympliga föremål från sidan.

Renault EXPRESS

Från 2 299 kr/mån

Med sina asymmetriska bakdörrar som öppnas 180 grader, en lastkapacitet på 3,3 m³ och en lastlängd på 1,91 m är den din oumbärliga partner.

Kampanjerbjudande Renault Kangoo

Kampanjpris 238 900 kr exkl. moms

Renault Kangoo blev utsedd till årets transportbil 2022. Upptäck vår välutrustade Nordic Line-version till kampanjpris. Lägg till Ready2Use-paketet för bara 14 990 kr. Spara hela 11 410 kr!

Se alla

Därför ska du välja oss för din transportbilsaffär

Vi på Bilbolaget är certifierade enligt de höga kraven i Renault Pro+. Det innebär bland annat att vi har extra kunniga och erfarna transportbilssäljare som kan hjälpa dig anpassa en transportbil helt efter din verksamhets behov, att du får snabb hjälp och service om något skulle hända och att vi alltid kommer att prioritera dig som företagskund.

Läs mer om vad vi kan göra för dig

Teckna förmånligt serviceavtal för firmans bilar

Renault Care Pro är ett serviceavtal  som betalas månadsvis för företag med transport- eller tjänstebilar från Renault. Det ger dig full kontroll över kostnaderna för service, underhåll och reparationer av företagets bilar. Dessutom får du förlängd nybilsgaranti och vägassistans under hela avtalsperioden. 

Läs mer och se pris för Renault Care Pro

Vilken transportbil från Renault ska man välja?

Letar du efter en liten, kompakt transportbil med bra lagringsutrymme? Då är Renault Kangoo eller Express något för dig.

Vill du ha en mellanstor bil med stor lastkapacitet och maxvikt passar Renault Trafic. En robust bil med funktionell design och stora anpassningsmöjligheter.

Behöver du en stor transportbil till företaget är Renault Master bilen för dig. Renault Master går att anpassa helt efter företagets behov och finns med bland annat skåp, flak eller chassiplatta.

Eldrivna transportbilar från Renault

Ta steget in i framtiden och välj en eldriven bil till företaget. Hos oss finns kompakta och smidiga Renault Kangoo E-Tech med 300 km räckvidd (WLTP) eller den stora transportbilen Master E-Tech med 120 km räckvidd (WLTP).

Läs mer om elektrifiering på Renaults hemsida


Transportbilar från Renault i lager


Här säljer vi Renault yrkesbilar

Välkommen att besöka någon av våra transportbilsanläggningar. Här kan våra kunniga transportbilssäljare hjälpa dig med allt från att välja bil till att teckna serviceavtal eller boka service för företagets bilar. Du hittar aktuella öppettider samt kontaktuppgifter till säljare, verkstad och butik om du klickar på respektive ort.

Gävle

Södra Kungsgatan 61-63, 802 55 Gävle

Hudiksvall

Kullbäcksvägen 1, 824 30 Hudiksvall

Ljusdal

Kyrkogatan 9, 827 30 Ljusdal

Norrtälje

Estunavägen 13, 761 51 Norrtälje

Sandviken

Gävlevägen 88, 811 40 Sandviken

Timrå

Terminalvägen 2, 861 36 Timrå

Bli kontaktad av en transportbilssäljare

Är ni intresserade av att skaffa en eller flera transportbilar från Renault till företaget eller har du en fråga? Fyll i formuläret och berätta mer så hör en av våra kunniga transportbilssäljare av sig till dig.


Vill du veta mer?

Tjänstebil

Person- & transportbilar för företagskunder

En tjänstebil ägs av företaget och ska bara användas i tjänsten. Vi på Bilbolaget har lång erfarenhet av att hjälpa företag med tjänstebilar. Vi har ett stort sortiment av bilar och tjänster som gör er arbetsdag enklare.

Förmånsbil

Vi hjälper företag och anställda välja förmånsbil

En förmånsbil ägs av företaget men du som anställd får använda den även för privat bruk. Oavsett om du är företagare, inköpare eller förare som ska välja förmånsbil kan du få hjälp hos oss – vi gör det enkelt att ha firmabil.

Allt om laddning

Det du behöver veta om att ladda elbil

Här har vi samlat allt du behöver veta om laddning av el- och laddhybridbilar. Hur laddar man en elbil och hur lång tid tar det? Vad kostar det och hur fungerar det med laddbox hemma? Allt detta, och mycket mer, berättar vi här.


Nyheter, artiklar och tester Se alla

Förmånsbil, tjänstebil eller personalbil – vi reder ut skillnaderna

Det är stora skillnader mellan tjänstebilar, förmånsbilar och personalbilar, framför allt i hur de får användas och vad de kostar för föraren och företaget.

Volvo populäraste tjänstebilen – igen

När 2022 års fordonsdata summeras kan vi enkelt konstatera att Volvo är ohotade i toppen av listan över Sveriges populäraste tjänstebilar.

Picea Bygg kör transportbilen Renault Kangoo utan B-stolpe

Yrkesarbetarna tycker det är en väldigt smart lösning och bra bilar, säger Fredrik Malmström, VD på Picea Bygg, om Renault Kangoo utan B-stolpe.

Beräkna förmånsvärde – regler 2023

Regler 2023: Så räknar du ut förmånsvärdet på en bil (det enkla sättet tar 60 sekunder) och tar reda på vad du som förare ska betala.

Se alla