Renault transportbilar

Vad du än behöver för transportbil har Renault det. Renault erbjuder transportbilar för företag och privatpersoner i olika modeller, storlekar och prisklasser. Renaults yrkesbilar kan anpassas efter din verksamhet och era behov. Våra transportbilssäljare hjälper dig gärna bygga en Renault transportbil som passar just din firma.

Kontakta transportbilssäljare


Upptäck Renaults stora utbud av transportbilar

Klicka på respektive modell för att läsa mer, se bilder och mycket annat.

Express

Kangoo

Kangoo E-Tech electric

Master

Master E-Tech electric

Trafic

Trafic Passenger


Aktuella erbjudanden

Renault Master

Företagsleasing från 3 969 kr/mån

Renault Master är transportbilen som kan anpassas för alla dina behov. Med kaxig stil, LED-varselljus och vertikalt framparti framhäver Master sin robusta och moderna design. Just nu ingår vinterhjul.

Renault Trafic

Företagsleasing 3 873 kr/mån

Trafic har ett oemotståndligt utseende. Den har ett nytt framparti med en uppdaterad stötfångare, horisontell huv och vertikal grill. Nu har vi sänkt priset rejält på ett antal bilar med snabb leverans. Vinterhjul och automat på köpet!

Renault Trafic E-Tech

Pris från 514 900 kr exkl. moms

Renaults storsäljare har blivit elektrisk! Helt nya Trafic E-Tech 100% electric kompromissar inte med sitt stora lastutrymme. Nu kan du beställa den hos oss.

Renault Kangoo E-Tech

Företagsleasing inkl Care Pro 4 612 kr/mån

Upptäck 100% eldrivna Kangoo E-Tech med upp till 300 km räckvidd, som räcker för de flesta arbetsveckorna. Och med en sidoöppning på nästan 1,45 m (utan B-stolpe), kan du lasta långa och otympliga föremål från sidan.

Kampanjerbjudande Renault Kangoo

Företagsleasing inkl Care Pro 2 716 kr/mån

Renault Kangoo blev utsedd till årets transportbil 2022. Upptäck vår välutrustade Nordic Line-version till kampanjpris. Lägg till Ready2Use-paketet för bara 14 990 kr. Spara hela 11 410 kr!

Kampanjerbjudande Renault Master E-Tech

Företagsleasing inkl Care Pro 7 002 kr/mån

Res elektriskt med Master E-Tech electric. Effektiv för leveranser i stan och förorten. Upptäck 100% elektriska Master E-Tech electric till kampanjpris. Perfekta transportbilen för sista-milen transporter.

Se alla

Därför ska du välja oss för din transportbilsaffär

Vi på Bilbolaget är certifierade enligt de höga kraven i Renault Pro+. Det innebär bland annat att vi har extra kunniga och erfarna transportbilssäljare som kan hjälpa dig anpassa en transportbil helt efter din verksamhets behov, att du får snabb hjälp och service om något skulle hända och att vi alltid kommer att prioritera dig som företagskund.

Läs mer om vad vi kan göra för dig

Teckna förmånligt serviceavtal för firmans bilar

Renault Care Pro är ett serviceavtal  som betalas månadsvis för företag med transport- eller tjänstebilar från Renault. Det ger dig full kontroll över kostnaderna för service, underhåll och reparationer av företagets bilar. Dessutom får du förlängd nybilsgaranti och vägassistans under hela avtalsperioden. 

Läs mer och se pris för Renault Care Pro

Vilken transportbil från Renault ska man välja?

Letar du efter en liten, kompakt transportbil med bra lagringsutrymme? Då är Renault Kangoo eller Express något för dig.

Vill du ha en mellanstor bil med stor lastkapacitet och maxvikt passar Renault Trafic. En robust bil med funktionell design och stora anpassningsmöjligheter.

Behöver du en stor transportbil till företaget är Renault Master bilen för dig. Renault Master går att anpassa helt efter företagets behov och finns med bland annat skåp, flak eller chassiplatta.

Eldrivna transportbilar från Renault

Ta steget in i framtiden och välj en eldriven bil till företaget. Hos oss finns kompakta och smidiga Renault Kangoo E-Tech med 300 km räckvidd (WLTP) eller den stora transportbilen Master E-Tech med 120 km räckvidd (WLTP).

Läs mer om elektrifiering på Renaults hemsida


Transportbilar från Renault i lager


Här säljer vi Renault yrkesbilar

Välkommen att besöka någon av våra transportbilsanläggningar. Här kan våra kunniga transportbilssäljare hjälpa dig med allt från att välja bil till att teckna serviceavtal eller boka service för företagets bilar. Du hittar aktuella öppettider samt kontaktuppgifter till säljare, verkstad och butik om du klickar på respektive ort.

Gävle

Södra Kungsgatan 61-63, 802 55 Gävle

Hudiksvall

Kullbäcksvägen 1, 824 30 Hudiksvall

Ljusdal

Kyrkogatan 9, 827 30 Ljusdal

Norrtälje

Estunavägen 13, 761 51 Norrtälje

Sandviken

Gävlevägen 88, 811 40 Sandviken

Timrå

Terminalvägen 2, 861 36 Timrå

Bli kontaktad av en transportbilssäljare

Är ni intresserade av att skaffa en eller flera transportbilar från Renault till företaget eller har du en fråga? Fyll i formuläret och berätta mer så hör en av våra kunniga transportbilssäljare av sig till dig.


Vill du veta mer?

Förmåns- och tjänstebilar

Vi hjälper företag och förare välja rätt

Företagare, bilansvarig eller förare – vi hjälper dig välja rätt förmånsbil eller tjänstebil till företaget. Se vårt stora utbud av person- och transportbilar och få hjälp av kunniga rådgivare idag. Med oss som tjänstebilspartner blir er arbetsdag enkel.

Allt om laddning

Det du behöver veta om att ladda elbil

Här har vi samlat allt du behöver veta om laddning av el- och laddhybridbilar. Hur laddar man en elbil och hur lång tid tar det? Vad kostar det och hur fungerar det med laddbox hemma? Allt detta, och mycket mer, berättar vi här.


Nyheter, artiklar och tester Se alla

Nytt stöd för företag som köper eldrivna transportbilar

Nu införs ett stöd för företag som köper eldrivna lätta lastbilar, på upp till 50 000 kr i bonus. Vi lär dig allt om stödet & hur du ansöker.

Förmånsbil – så fungerar det för dig som förare

En förmånsbil får du köra både i tjänsten och privat. Vi berättar hur det fungerar, vilka regler som finns och vad du som förare betalar.

Förmånsbil ur arbetsgivarperspektiv

En förmånsbil är en bra förmån du som företagare kan erbjuda dina anställda. Vi berättar hur det fungerar och vad det kostar för företaget.

Tjänstebil 2024 – smarta tips & regler

Tjänstebil är en person- eller transportbil som ägs, betalas och används av företag. Vi berättar hur den får användas och vem som betalar.

Se alla