Privatleasa din Renault

Enkelt, bekymmersfritt och till en fast månadskostnad

Nu är det ännu enklare att privatleasa Renault

Renault Relax är privatleasing av bil när den är som bäst – enkel, billig, smidig och bekymmersfri. Att leasa en bil innebär egentligen att du hyr bilen och betalar en fast månadsavgift för att köra ett visst antal mil med den. Du betalar ingen kontantinsats, serviceavtal ingår och du får rabatt på försäkringen.

Läs mer om Renault privatleasing


Renault Relax Privatleasing

Relax Privatleasing är finansieringsformen för dig som vill ha ett enkelt och bekymmersfritt bilägande med maximal kontroll över dina bilkostnader. Du leasar din Renault i tre år till en fast månadskostnad där allt utom drivmedel och skatter ingår.

Fördelar med Renault Privatleasing

  • Ingen kontantinsats
  • Fast månadskostnad
  • Serviceavtal med fri lånebil vid service
  • Fri vägassistans
  • Renault Försäkring: 15% rabatt på premien
  • Självriskkonto 300 kronor per år
  • Drivmedelsrabatt
  • Privatleasingskydd fritt i 3 månader
  • Garanterat restvärde

Privatleasa en ny Renault

Renault ZOE

ZOE E-Tech electric Zen R110

Från2 690 kr / mån

Renault Zoe E-Tech electric är en liten elbil med räckvidd på upp till 393 km enligt WLTP. Den är kompakt och smidig, lätt att parkera och perfekt för stadskörning. Prisbelönta och testvinnande Zoe är 100% eldriven, billig att äga och låter dig njuta av ett bilägande fritt från avgasutsläpp.

Prisförslaget gäller privatleasing av en ny Renault Zoe. Avtalet avser 36 månader och 1000 mil/år. Inkl. 3 års service, 0 kronor kontant. Klimatbonusen på 70 000 kr är inräknad i privatleasingskalkylen. Se övriga villkor nedan.

Renault CLIO

CLIO Zen TCe 90

Från1 990 kr / mån

Renault Clio är en av Sveriges mest populära småbilar och passar dig som prioriterar säkerhet, framkomlighet och körglädje. Clio kombinerar det bästa av små- och storbilsklassen. Den är en liten, kompakt, smidig och tyst. Samtidigt är den säker, rymlig och komfortabel nog att köra långt i.

Prisförslaget gäller privatleasing av en ny Renault Clio. Avtalet avser 36 månader och 1000 mil/år. Inkl. 3 års service, 0 kronor kontant. Se övriga villkor nedan.

Renault CAPTUR

CAPTUR Zen TCe 95

Från2 390 kr / mån

Renault Captur är en liten SUV med hög markfrigång. Den passar dig som vill ha en smidig bil som är lätt att kliva i och ur och som går bra både i stan och på landsbygden. Dess flexibla egenskaper gör den både smidig, framkomlig och lättkörd. Med modern och innovativ teknik förhöjs körupplevelsen och säkerheten.

Prisförslaget gäller privatleasing av en ny Renault Captur. Avtalet avser 36 månader och 1000 mil/år. Inkl. 3 års service, 0 kronor kontant. Se övriga villkor nedan.

Renault MEGANE

MEGANE R.S. Line TCe 140 GPF

Från 3 590 kr / mån

Renault Megane är en kompakt halvkombi med modern design och teknik som förhöjer körglädjen. Det är den perfekta bilen för dig som behöver en smidig stadsbil men också en bekväm och trygg bil på de längre resorna. Det är en bekväm kombisedan som andas sportighet och äventyrslust samt har gott om plats och förvaringsutrymme.

Prisförslaget gäller privatleasing av en ny Renault Megane. Avtalet avser 36 månader och 1500 mil/år. Inkl. 3 års service, 0 kronor kontant. Se övriga villkor nedan.

Renault Megane Sport Tourer

Renault MEGANE ST

MEGANE Sport Tourer Zen TCe 140 GPF

Från3 260 kr / mån

Renault Megane Sport Tourer är en elegant, mellanstor kombi. Med stilren design, slank silhuett, högteknologisk förarplats och sofistikerade detaljer är nya Megane Sport Tourer en fullfjädrad kombi som förenar säkerhet, elegans och mångsidighet. Det är bilen för dig som vill ha en prisvärd kombi med stor anpassningsmöjlighet och god lastbarhet

Prisförslaget gäller privatleasing av en ny Renault Megane ST. Avtalet avser 36 månader och 1500 mil/år. Inkl. 3 års service, 0 kronor kontant. Se övriga villkor nedan.

Renault Arkana

Renault ARKANA

ARKANA Zen TCe 140

Från3 190 kr / mån

Renault Arkana är den rymliga SUV:en som bevisar att man kan få en bränslesnål bil även fast man väljer en SUV. Med automatlåda som standard, smarta säkerhetssystem och intelligent förarassistans, slank design, hög markfrigång och förstklassig interiör är Arkana en mycket mångsidig SUV som passar de flesta behov.

Prisförslaget gäller privatleasing av en ny Renault Arkana. Avtalet avser 36 månader och 1000 mil/år. Inkl. 3 års service, 0 kronor kontant. Se övriga villkor nedan.

Renault KADJAR

KADJAR Zen TCe 140 GPF

Från3 350 kr / mån

Renault Kadjar är en lättkörd och rymlig SUV med kraftfull design och god framkomlighet. Det är bilen för dig som vill ha en prisvärd SUV med plats för hela familjen. Den är utrustad med en mängd säkerhetsinnovationer och smarta funktioner som gör den till en pålitlig bil som är enkel och säker att köra. Finns med två- eller fyrhjulsdrift.

Prisförslaget gäller privatleasing av en ny Renault Kadjar. Avtalet avser 36 månader och 1500 mil/år. Inkl. 3 års service, 0 kronor kontant. Se övriga villkor nedan.

Renault KOLEOS

KOLEOS Intens Blue dCi 190 4WD X-Tronic

Från5 440 kr / mån

Renault Koleos är en prisvärd och rymlig, mellanstor SUV med fyrhjulsdrift som visar prov på hög framkomlighet, goda köregenskaper, komfort och säkerhet. Koleos är mycket välutrustad i sitt standardutförande och kommer med flertalet säkerhetsfunktioner och stödsystem som håller dig och familjen trygg på vägarna.

Prisförslaget gäller privatleasing av en ny Renault Koleos. Avtalet avser 36 månader och 1500 mil/år. Inkl. 3 års service, 0 kronor kontant. Se övriga villkor nedan.

Villkor för privatleasing: Priserna visar ett ordinarie exempelpris för respektive modell. Kostnaden varierar beroende på version och val av utrustning. Priserna gäller Renault Relax Privatleasing inkl. 3 års service: 0 kr kontant, 36 mån, rörlig ränta  per jul-21 (Stibor 90 dgr), garanterat restvärde. Inga uppläggnings- eller aviavgifter. Kostnad för rabatterad Renault Försäkring tillkommer. Körsträcka specificeras i avtalet. 3 månader fritt privatleasingskydd ingår för privatpersoner 18-63 år. Samtliga priser gäller vid kundorder senast 30/9-2021 men kan ersättas av kampanjer under perioden. Kontakta din lokala Bilbolaget-säljare för aktuella priser på den modell du är intresserad av. Vi reserverar oss för felskrivning och slutförsäljning.


Aktuella leasingkampanjer på Renault Se alla

Helt nya Renault ARKANA

Lanseringserbjudande!

JUST NU: har vi ett lanseringserbjudande på Renault Arkana med sänkt pris för både privatleasing och köp. Renault Arkana är en helt ny, innovativ SUV med hybridteknik från Formel 1™. Arkana är sportig och rymlig med en slank profil, hög markfrigång och en förstklassig interiör

Renault E-tech

Privatleasing från 2 690 kr/mån

Upptäck CLIO hybrid, CAPTUR plug-in hybrid och ZOE 100% elektrisk, och upplev elektrisk körglädje. Vilken väljer du?

Renault Clio E-Tech Hybrid eller bensin

Privatleasing från 1 990 kr/mån*

Just nu har vi sänkt priset på Renault Clio för både privatleasing och köp. Rabatten gäller dessutom på såväl Clio med bensinmotor som den bränslesnåla hybridversionen Clio E-tech. Oavsett om du väljer Clio hybrid eller bensin får du en bil med senaste tekniken, designen och körglädjen.

Se alla

Hur fungerar Renault Privatleasing?

Du börjar med att se ut vilken Renault du vill ha. Antingen väljer du en ny Renault som finns i lager hos oss på Bilbolaget eller så ”bygger” du en helt ny bil med den färg, motor, växellåda och alla de funktioner du vill ha.

Känner du dig osäker på vad du behöver eller har några frågor är du varmt välkommen att höra av dig. Vi hjälper dig gärna bygga din nya Renault så att du får den precis som du vill ha den.

Fast månadskostnad med mycket inkluderat

När du har bestämt dig för bil räknas månadskostnaden för leasingen ut och vi gör en kreditprövning. Priset baseras på vad din nya bil skulle ha kostat om du köpte den och hur många mil per år du vill köra.

I månadskostnaden för Renault Relax privatleasing ingår leasing, d.v.s hyra av din nya Renault, antal mil du får köra, serviceavtal, fri vägassistans och försäkring (kostnaden för försäkringen är individuell och inte medtagen i våra exempel). Skatter, bränsle och individuella avgifter såsom eventuella böter och dylikt tillkommer.

Ingen kontantinsats

När du tecknar leasingavtal behöver du inte betala en kontantinsats för den nya bilen. Du behöver alltså inte låna eller använda sparade pengar.

När du tecknar Renault privatleasing hos oss på Bilbolaget får du dessutom ett Renaultkort och appen CarPay. Renaultkortet är ett förmånligt betalkort speciellt anpassat för dig som kör Renault. Du får rabatt och bonus på bland annat hjulskifte och däckhotell hos oss samt drivmedel på Tanka och biltvätt på Tvätta. Kortet och appen är givetvis kostnadsfria.

Läs mer om Renaultkortet

Serviceavtal och försäkring för din trygghet

När du väljer Renault Relax Privatleasing ingår serviceavtal med fri lånebil samt fri vägassistans under hela leasingperioden.

Väljer du Renaults försäkring får du 15 procent rabatt på premien under hela leasingperioden. Du får även ett självriskkonto där vi avsätter 300 kr per år (högst 900 kr) via Renault Försäkring. Dessa pengar kan du nyttja om du får en skada som ersätts av försäkringen.

När avtalet tar slut

Efter 36 månader (tre år), när leasingavtalet är slut, lämnar du tillbaka bilen i gott skick till oss på Bilbolaget och kan då välja att leasa en ny bil. Eftersom vi garanterar restvärdet på bilen (om den lämnas tillbaks i avtalat skick med normalt slitage) behöver du inte betala något när du lämnar tillbaks din Renault.

Där har du det, så fungerar det att privatleasa en Renault. Smidigt va?!


Här säljer vi Renault

Välkommen att besöka någon av våra Renault-anläggningar. Här kan våra kunniga Renaultsäljare hjälpa dig med allt som rör Renault privatleasing. Har du frågor eller vill komma och titta på en bil hjälper de dig gärna. Du hittar besöksadress och fler kontaktuppgifter om du klickar på respektive ort.

Bollnäs

Telefon bilförsäljning 0278-63 95 01

Måndag-fredag 09:00 – 18:00
Lördag 10:00 – 14:00
Söndag Stängt

Gävle

Telefon bilförsäljning 026-65 57 83

Måndag-fredag 09:00 – 18:00
Lördag 10:00 – 15:00
Söndag Stängt

Hudiksvall

Telefon bilförsäljning 0650-54 83 01

Måndag-fredag 09:00 – 18:00
Lördag 10:00 – 14:00
Söndag Stängt

Ljusdal

Telefon bilförsäljning 0651-76 64 01

Måndag-fredag 09:00 – 18:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Norrtälje

Telefon bilförsäljning 0176-756 00

Måndag-fredag 09:00 – 18:00
Lördag 10:00 – 15:00
Söndag Stängt

Sandviken

Telefon bilförsäljning 026-27 78 30

Måndag-fredag 09:00 – 18:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Timrå

Telefon bilförsäljning 060-53 56 05

Måndag-fredag 09:00 – 18:00
Lördag 10:00 – 15:00
Söndag 11:00 – 15:00

Jag vill leasa en Renault

Vill du leasa en Renault kan du kontakta din lokala säljare eller höra av dig till kundtjänst via chatten eller på telefon 020-50 02 50. Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare kontakta dig.

I meddelandefältet kan du fylla i om du är intresserad av en specifik Renaultmodell eller om du har några önskemål så kan vi återkomma med ett skräddarsytt leasingförslag.


Vanliga frågor om Renault privatleasing

Vad är det jag betalar per månad?

Månadskostnaden beräknas på bilens pris, aktuell rörlig ränta, kostnader för försäkring, underhållsservice samt bilens restvärde i förhållande till körsträckan. När du har valt extrautrustning och angett din planerade körsträcka kan din bilhandlare beräkna din leasingkostnad per månad.

Vad ingår i avtalet för Renault privatleasing?

I den fasta månadsavgiften ingår betalningen (hyran) av bilen samt det antal mil du får köra. Renault serviceavtal och Renault Assistans ingår också. Väljer du till Renault Försäkring räknas det också in i månadsavgiften.

Vad ingår inte i avtalet för Renault privatleasing?

Exempel på saker som inte ingår i månadskostnaden är drivmedel och fordonsskatt. Eventuella avgifter kopplade till din användning av bilen, exempelvis trängsel- och broavgifter, parkeringsavgifter och böter ingår inte heller. Väljer du Renault försäkring (som du får 15% rabatt på när du leasar hos oss) ingår försäkringspremien i avtalet. Väljer du ett annat försäkringsbolag betalar du det separat.

Hur långt är leasingavtalet?

Du privatleasar en Renault i 36 månader, det vill säga i tre år. När avtalet går ut lämnar du tillbaks din bil till oss och kan då välja att leasa en ny bil om du skulle vilja det.

Betalar jag något när jag hämtar ut min nya Renault?

Nej, med Renault Privatleasing betalar du inget när du hämtar ut bilen. Allt är inräknat i din fasta månadskostnad.

Hur många mil för jag köra?

När du tecknar leasingavtal väljer du hur många mil om året du vill köra. Du kan välja 1000, 1500 eller 2000 mil om året. Kör du fler mil än så är det förmånligare att ta ett billån på din nya Renault. Känner du dig osäker på vad du behöver hjälper en av våra säljare dig gärna.

Vad ingår i serviceavtalet?

Naturligtvis ingår ett serviceavtal när du väljer Renault Relax Privatleasing. Även nya bilar mår bra av regelbunden omvårdnad och därför ingår ett 3-årigt servicepaket i leasingavtalet. Dessutom får du fri lånebil när du utför intervallservice enligt Renaults planerade underhållsprogram. Tre års fri vägassistans ingår också.

Renault Relax serviceavtal innehåller:

– Byte av motorolja/oljefilter/packning
– Säkerhetskontroller
– Slitagekontroller
– Intervalltillägg, till exempel kupéfilter, tändstift, luftfilter, kamaxelrem
– Funktionalitetskontroller

Vad behöver jag för försäkring?

När du privatleasar en Renault ingår personvagnsgaranti. Det är Renault Försäkring som tar hand om en eventuell händelse som personvagnsgarantin gäller för. Det kan till exempel vara kollision, skadegörelse eller viltolycka. Det innebär att du som kund endast behöver teckna halvförsäkring. Det kan du göra via vilket försäkringsbolag du vill, men väljer du Renaults egna försäkring får du rabatt på premien och allt på samma faktura.

Vid privatleasing tillkommer försäkring under hela leasingperioden. Renaultförsäkringen innehåller halvförsäkring och självriskeliminering vid djurkollision. Du kan självklart även komplettera försäkringen med någon tilläggsförsäkring, till exempel Tilläggspaketet där bland annat hyrbil och nyckelförsäkring ingår.

Läs mer om Renaults försäkring på renaultforsakring.se/

Vad händer när jag lämnar tillbaka min leasade bil?

Grattis! Du behöver inte sälja bilen själv eller bekymra dig för bilens värdeminskning. Istället kan du provköra nya bilmodeller och leasa en ny bil.

Kanske upptäcker du att dina behov har ändrats. Sportmodellen byts mot en familjebil. Eller tvärtom. Om du har kört mer än den planerade körsträckan kan det tillkomma en avräkningskostnad för de extra milen. Även kostnader för eventuella skador kan tillkomma. Vårt tips är att vårda din leasade bil som din egen.

Vad händer om jag kör fler mil än avtalet säger?

Om du lämnar tillbaks bilen och kört fler mil än avtalet inkluderar betalar du en avgift per mil. Om du märker att du behöver fler mil än du avtalat för kan du under leasingperioden välja att utöka milantalet och betala en högre månadsavgift.

Betalar jag något när jag lämnar tillbaks min privatleasade Renault?

Nej. Om du lämnar tillbaks bilen utan skador, med normalt slitage och du inte kört mer än dina avtalade mil betalar du inget när du lämnar tillbaka bilen.

Vad innebär garanterat restvärde?

Att du inte behöver betala något när du lämnar tillbaks bilen förutsatt att den lämnas tillbaks i avtalat skick och att du inte kört fler mil än det som ingår i ditt avtal.

Vill du veta mer?

Renaultkortet

Rabatt och bonus för Renaultägare

Renaultkortet är ett betalkort speciellt riktat till dig som Renaultägare. Du får bonus på alla köp, rabatt på Tanka och Tvätta, räntefri delbetalning och allt på en faktura. Kortet är kopplat till CarPay, har ingen årsavgift och går snabbt att skaffa.

Finansiering

Förmånliga avtal på billån & leasing

Ska du köpa ny eller begagnad bil erbjuder vi förmånlig finansiering tillsammans med Volvofinans. Du får ett tydligt finansieringsförslag anpassat efter ditt behov och vi ordnar allt snabbt och enkelt. Vill du istället leasa bilen går det lika bra.

Bonus Malus

Skatt eller bonus på nya bilar

Bonus Malus-systemet innebär att bilar med låga koldioxidutsläpp får bonus medan bilar med höga koldioxidutsläpp bestraffas med en förhöjd fordonsskatt, det vill säga ”malus”, under de tre första åren. Här förklarar vi hur det fungerar och vad det innebär för dig.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

11 myter om elbilar

De har kort räckvidd, är bara för stadsbor och tar lång tid att ladda. Myterna om elbilar är många, men vilka är sanna och vilka är falska? Häng med när vi reder ut några av de vanligaste elbilsmyterna.

Vad är skillnaden mellan Crossover och SUV?

Det finns bilar som ser ut som SUV:ar men som kallas Crossovers eller CUV. Vad är egentligen skillnaden? Knappt tillverkarna vet, verkar det som.

Vad är skillnaden på elbil, laddhybrid och hybrid?

Elbilar, laddhybrider och hybrider har batterier som kan driva bilen. Skillnaden är om de också har en bensin- eller dieselmotor och om de går att ladda.

Köpa diesel- eller bensinbil, vad är bäst?

Ska du köpa ny eller begagnad bil men känner dig osäker på om du ska välja diesel eller bensin? Vi hjälper dig väga de olika motortypernas för- och nackdelar.

Se alla