Elbilar

Har du tänkt köpa elbil? Bra val! Här hittar du alla elbilar till salu på våra anläggningar. Vi har ett stort utbud av elbilar från flera olika märken och lagret fylls hela tiden på. Har du frågor eller vill ha hjälp att hitta en elbil som passar dig och dina behov är du varmt välkommen att kontakta oss. Våra kunniga säljare är dessutom fenor på allt vad laddning, räckvidd och laddboxinstallationer heter, så tveka inte att ställa dina elbilsfrågor till dem.


Alla elbilar i lager


Stort utbud av elbilar till salu

Liten, stor, röd eller blå. Fyrhjulsdriven, billig eller en med takbox på. Vi har ett stort utbud av elbilar till salu och lagret fylls hela tiden på.

Vi säljer elbilar på alla våra anläggningar. Hela vårt utbud av elbilar finns givetvis också online, så du kan i lugn och ro sitta hemma och leta efter just den elbil du vill ha.

När du hittat den bil som passar dig och din budget kan du köpa elbilen direkt online eller boka provkörning på anläggningen där bilen står. Välkommen!

Vilken elbil ska man köpa?

Vilken elbil man ska köpa är inte helt enkelt. Det viktiga är att du utgår från just dina behov.

Hur stor ska elbilen vara och hur mycket behöver du få plats med? Är ni bara två eller rent av en stor familj som behöver en elbil med fler än fem säten? Kör du mycket i skog och mark eller bor i norra Sverige kan en fyrhjulsdriven elbil vara bra.

Gör du ofta långa resor och har behov av så mycket räckvidd som möjligt? Eller kör du kanske bara några mil i veckan och klarar dig på en billigare elbil med mindre batteri och kortare räckvidd?

Ta gärna hjälp av våra säljare, de har lång erfarenhet av att hjälpa kunder hitta den bästa elbilen för just dem.

Vanliga frågor inför köpet av elbil

Är det första gången du ska köpa elbil vet vi att frågorna är många. Hur laddar man, hur tar man hand om bilens batteri på bästa sätt och hur påverkas egentligen elbilens räckvidd på vintern? Behöver man göra något speciellt för att snabbladda och hur var det nu med alla kablar som följer med?

Våra säljare svarar gärna på alla dina frågor. Vill du hellre läsa på själv har vi en sida just om elbilar och vi har dessutom en mängd artiklar om elbilar. Glad läsning!


Aktuella erbjudanden på elbilar Se alla

Renault Trafic E-Tech

Pris från 514 900 kr exkl. moms

Renaults storsäljare har blivit elektrisk! Helt nya Trafic E-Tech 100% electric kompromissar inte med sitt stora lastutrymme. Nu kan du beställa den hos oss.

Abonnera på Volvo EX30

för 5 990 kr/mån

Helt elektriska EX30. Volvos minsta SUV någonsin. Med Care By Volvo får du en fast månadsavgift, inga oväntade kostnader och endast 3 månaders uppsägningstid.

Volvo C40 Recharge Special Edition

Just nu 577 900 kr

Denna editionmodell är en bakhjulsdriven version av vår moderna crossover och har en elektrisk räckvidd på upp till 578 kilometer. Förutom innehållet i utrustningsnivån Core ingår också vårt klimatpaket och förarstödspaket. Förmånsvärde: 2 498 kr/mån.

Se alla

Artiklar för dig som funderar på att köpa elbil Se alla

Så lång tid tar det att ladda elbil eller laddhybrid

Lär dig vad som påverkar laddhastigheten och hur du räknar du ut laddtiden för din elbil eller laddhybrid. Inkl. tips för snabbare laddning.

Så mycket kostar det att ladda en elbil 2023

Vad kostar det att ladda en elbil? Genom att multiplicera bilens batterikapacitet med kostnaden för elen får du fram svaret. Vi visar hur med enkla exempel.

Elbilar är renare än fossildrivna bilar

Är elbilar verkligen bättre miljömässigt än fossildrivna bilar om vi även räknar med produktionen av bilen och elen den förbrukar? Ja!

Fakta om elbilar 2023: många fördelar och få nackdelar

Det finns fler fördelar med elbilar än bara miljöaspekten. De är bland annat tystare, accelererar snabbare, är billigare att köra och kräver mindre underhåll.

Se alla