Nya och begagnade Volvo XC40 i Norrtälje

Här hittar du både nya och begagnade Volvo XC40 i lager på vår anläggning i Norrtälje.

Aktuella erbjudanden Se alla

Höstkampanj Volvo

Vinterhjul till kampanjpris vid köp av bil

Om du funderar på att köpa en Volvo EX30, C40 eller XC40 så har vi här ett fint erbjudande till dig med bland annat kalaspris på vinterhjul, värdecheck 1000 kr och 6 månaders fri försäkring.

Renault Arkana E-Tech fullhybrid

Privatleasing 5 590 kr/mån

upptäck en sportig, rymlig, sofistikerad SUV som kör upp till 80% på eldrift i stadskörning och sparar upp till 40% i bränslekostnader.

Vinterhjältar

Ski Team Edition

Utmana vintern med Ski Team Edition. Oavsett hur ditt vinteräventyr ser ut, har vi en Ford som tar dig dit. Just nu finns våra mest populära modeller som Ski Team Edition. Välkommen in på provkörning!

Se alla

Nyheter, artiklar och tester Se alla

6 anledningar till att ratten vibrerar eller bilen skakar

Upplever du vibrationer i ratten eller skakar bilen när du kör? Vi berättar vad det kan bero på och vad du ska göra när du hittat felet.

Billån och kontantinsats – så köper du bil med och utan handpenning

Ska du köpa bil med billån behöver du betala minst 20% i kontantinsats. Vi berättar hur det fungerar och hur du köper bil utan kontantinsats.

Bilolycka – så gör du om du krockat eller kört av vägen

Efter bilolycka: vi berättar vad du ska göra vid krock eller kollision med annat fordon samt vid singelolycka, tex om du kört av vägen.

Bogsera bilen – regler och tips för bogsering

Är du osäker på vilka regler som gäller vid bogsering? Vi berättar vilka lagar du måste följa och ger tips för en smidigare bogsering.

Se alla