Ford Mustang

Sjunde generationen av den ikoniska modellen

Amerikansk sportbil för alla V8-älskare

Sjunde generationen Ford Mustang finns nu att beställa i Sverige. Den populära bilen har fått tuffare design, banbrytande digital kupé och en ny avancerad V8-motor. Med ett nytt modernt utseende och mer avancerad teknik skapas en omisskännlig närvaro på vägen, perfekt för sportbilsentusiaster.

Läs mer om Mustang


Nya & begagnade Ford Mustang i lager Se alla


Boka provkörning eller be om offert

Boka provkörning
Be om offert
Ford Mustang parkerad framför ett hus i sten

Ford Mustang – nu ännu mer kraftfull 

Nya Ford Mustang är den perfekta muskelbilen för Mustangentusiaster, skapad för såväl vardagsresor som bankörning. Med över 450 hk och avancerad teknik får du uppleva maximal respons och prestanda. Välj den modell som passar din livsstil bäst – Cabriolet, Coupé eller Dark Horse – och upplev maximal körglädje.

Den tidigare mycket populära Mustangen som gjort sig känd i både filmer, serier och videospel har nu kommit i den sjunde generationen. Med snygg design, avancerad teknik och en ny V8 motor får du uppleva utmärkt körglädje i vardagen.

Ford Mustang är den ultimata bilen för bilentusiasten som både vill uppleva avancerad teknik, snabb acceleration och känslan av att köra en äkta Mustang.

Ford Mustang Cabriolet

Cabriolet

Ford Mustang Coupe

Coupé

Ford Mustang Dark Horse

Dark Horse

Interiör för teknikentusiasten

Nya generationens Ford Mustang har en interiör som är skapad för den teknikintresserade. Med ny design och avancerad teknik får du all digital information framför dig samtidigt som inredningen bidrar till en renare och mer engagerad förarmiljö.

För den extra upplevelsen är bilen även utrustad med ett Bang & Olufsen-ljudsystem som standard. De flertalet högtalarna tillsammans med en subwoofer ger skarpt ljud och en utmärkt ljudupplevelse på dina resor.

Exteriör med ikoniskt arv

För första gången har varje modell i den helt nya Mustang-serien sin egen unika front. Mustang GT är längre och bredare än föregångaren och konstruerade för att öka luftflödet, vilket återspeglar modellens kraft och prestanda.

Mustang Cabriolet fortsätter att erbjuda dig som förare frihet utomhus. En enkel aktivering med en knapptryckning öppnar och stänger det helfodrade och isolerade tygtaket.

Moderna säkerhetsfunktioner

Nya Ford Mustang är precis som den elektriska Mustang Mach-E utrustad med nästa generations förarassistansfunktioner för att du och dina passagerare ska känna er säkra, oavsett vart resan tar er.

Med Fordpass-appen kan du dessutom hålla kontakten med din Mustang och använda funktioner som fjärrstart och stopp, låsning och upplåsning av dörrar samt schemaläggning av starttider.

Du kan också se viktig fordonsinformation, inklusive bränsle- och oljenivåer. Tack vare dessa avancerade funktioner får du en bil som verkligen ser till dina digitala behov.

Simon Wessel

Fordsäljare i Norrtälje

Fördelar med Ford Mustang

  • Ny effektiv V8-motor
  • Avancerad teknik
  • Ren körglädje i vardagen
  • Manuell- eller automatväxlad
  • Maximal respons

Mustang Dark Horse

Upplev det mäktiga ljudet och kraften från en helt ny Gen IV V8-motor. Den ger högre kraft och levererar 453 hk och 540 Nm i vridmoment, perfekt för dig som uppskattar det lilla extra.

Dark Horse kommer som standard med en unik sexväxlad manuell växellåda eller Fords 10-växlade automatiska växellåda med paddelväxlar. Den manuella växelfunktionen gör det även möjligt att växla utan att släppa gaspedalen.

Med Dark Horse får du uppleva ren körglädje, oavsett om du kör på banan eller hem från jobbet.


Vill du veta mer?

Ford privatleasing

För ett enkelt bilägande

Ford privatleasing är enkelt, tryggt och bekvämt. Du betalar en löpande månadskostnad som baseras på den bil och körsträcka du valt. Service ingår och du slipper betala kontantinsats. När avtalet är slut lämnar du bara tillbaks bilen. Smidigt va?!

Fordonsskatt

Så mycket ska du betala i bilskatt

Fordonsskatt är en årlig skatt som ska betalas för alla skattepliktiga fordon som inte är avställda. Ägaren ansvarar för att skatten betalas. Här går vi igenom vilka fordon du måste betala skatt för, hur stor skatten är och hur den räknas ut.

Carpay

Kreditkort & app för billigare bilägande

Med CarPay kreditkort och app blir ditt liv med bilen lite billigare och smidigare. Du får bonus på alla köp och fina rabatter på bland annat drivmedel, laddning och biltvätt. Du betalar tryggt och får allt samlat digitalt. Korten har ingen årsavgift.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Billån och kontantinsats – köpa bil med och utan handpenning

Ska du köpa bil med billån behöver du betala minst 20% i kontantinsats. Vi berättar hur det fungerar och hur du köper bil utan kontantinsats.

Nu ännu tryggare att köpa begagnad bil av bilhandlare

Nya konsumentköplagen gör det lättare att köpa begagnad bil och hindrar handlare från att använda friskrivningar som ”säljes i befintligt skick”.

Leasa eller köpa bil 2024 – vi jämför lån och privatleasing

Vad är skillnaden mellan billån och privatleasing? Vad ska man egentligen välja? Vi reder ut alla frågetecken och vägleder dig i beslutet.

12 fördelar med att köpa begagnad bil på Bilbolaget

Är du på jakt efter en begagnad bil? Här är 12 (väldigt övertygande) anledningar till varför du bör köpa den av oss på Bilbolaget.

Se alla