Hyundai Bayon

Rymlig crossover med modern design

En säker och komfortabel stadsbil

Hyundai Bayon är en modern crossover som kombinerar suverän prestanda med låga ägandekostnader. Perfekt för dig som spenderar mycket tid både i stan och på motorvägen. Den passar dig som vill ha en pålitlig och kraftfull vardagsbil med gott om säkerhetsfunktioner. Bayons rymliga interiör ser även till att både du och dina passagerare får gott om utrymme för era dagliga äventyr.

Läs mer om Bayon


Bayon i lager Se alla


Boka provkörning eller be om offert

Boka provkörning
Be om offert
Hyundai Bayon parkerad.

Hyundai Bayon – en prisvärd crossover

Hyundai Bayon är den perfekta bilen för dig som inte vill tumma på säkerhet eller teknik. Med moderna uppkopplingsmöjligheter, de senaste säkerhetsfunktionerna och möjlighet att välja mildhybridteknik är denna crossover ett utmärkt val för en säker och trygg resa.

Bayon har fått sitt kraftfulla uttryck från Hyundais tidlösa SUV-modeller. Med modern design och suverän prestanda ser den till att du och dina passagerare alltid reser med stil. Den avancerade tekniken bidrar dessutom till en oförglömlig körupplevelse.

Detta är den perfekta bilen för dig som ofta kör i stadstrafik och vill ha en smidig och komfortabel bil för livets alla äventyr.

Utrymme för alla

Bayon är en stadsbil som trots sitt kompakta yttre erbjuder en överraskande rymlig interiör. Med ett bagageutrymme på cirka 410 liter tillsammans med gott om benutrymme för både främre och bakre sätesraden finns det generöst med plats för både passagerare och bagage.

Med bilens höga körposition får du som förare även en komfortabel upplevelse som ger en frihetskänsla och överblick över vägen. Den höga karossen förenklar dessutom både in- och urstigningen vilket gör Bayon till en praktisk bil för alla generationer.

Hyundai Bayon bak.

Två olika motoralternativ

Hyundai Bayon går att välja i två olika utföranden – som mildhybrid eller med enbart bensinmotor. Mildhybriden är designad för att förbättra bränsleekonomin medan bensinmotorn erbjuder optimal kraft och kontroll.

Mildhybriden går dessutom att välja med manuell eller automatisk växellåda medan den vanliga bensinmotorn alltid kommer med manuell växellåda.

Läs mer om mildhybrid-tekniken

Klassledande säkerhet

Säkerheten är, som i resterande Hyundai-modeller, högt prioriterad. Med klassledande säkerhetsfunktioner och avancerad teknik erbjuder Bayon en bekymmerfri resa för både dig och dina passagerare.

Med funktioner som bland annat filhållningssystem och automatisk nödbroms ser bilen till att du alltid håller dig i mitten av körfältet. Dessutom kan bilen i nödsituationer bromsa själv om det skulle krävas. Tack vare dessa system kommer du alltid känna dig säker bakom ratten.

Läs mer om Bayon på Hyundais hemsida

Kadir Guzel
Säljare Hyundai

Saker vi gillar med Hyundai Bayon

  • Modern crossover
  • Klassledande säkerhet 
  • Toppmoderna tekniska funktioner
  • Hög och bekväm körposition
  • Två olika motoralternativ 

Vill du veta mer?

Nybilsgaranti

Imponerande garantier för tryggt bilägande

När du köper en ny Hyundai ingår en mängd trygga garantier. Du får bland annat Hyundais fantastiska nybilsgaranti i 5 år, helt utan kilometerbegränsning. Den skyddar dig mot oförutsedda utgifter och inkluderar fri vägassistans.

Hyundaikortet

Rabatt och bonus för Hyundaiägare

Hyundaikortet är ett kreditkort för dig som äger och kör Hyundai. Dessvärre har Hyundaikortet upphört, men den goda nyheten är att det finns ett annat kort som erbjuder fina förmåner och bra rabatter för dig som bilägare – CarPay.

Hyundais modeller

Vilken blir din favorit?

Hyundai har ett stort utbud av prisvärda modeller. Du hittar bland annat SUV:ar, elbilar, hybrider, familjebilar och kompakta citybilar. Gemensamt för samtliga är att de erbjuder hög komfort, klassledande säkerhet och smart teknik.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Billån och kontantinsats – köpa bil med och utan handpenning

Ska du köpa bil med billån behöver du betala minst 20% i kontantinsats. Vi berättar hur det fungerar och hur du köper bil utan kontantinsats.

Nu ännu tryggare att köpa begagnad bil av bilhandlare

Nya konsumentköplagen gör det lättare att köpa begagnad bil och hindrar handlare från att använda friskrivningar som ”säljes i befintligt skick”.

Leasa eller köpa bil 2024 – vi jämför lån och privatleasing

Vad är skillnaden mellan billån och privatleasing? Vad ska man egentligen välja? Vi reder ut alla frågetecken och vägleder dig i beslutet.

12 fördelar med att köpa begagnad bil på Bilbolaget

Är du på jakt efter en begagnad bil? Här är 12 (väldigt övertygande) anledningar till varför du bör köpa den av oss på Bilbolaget.

Se alla