Privatleasa din Volvo

Med Volvo privatleasing blir billivet enkelt

Att privatleasa är ett enkelt och populärt sätt att ha bil på. Volvo privatleasing innebär att du hyr bilen i 3 år och betalar en fast summa varje månad. I avgiften ingår service, vägassistans och minst 1000 mil per år. Du väljer själv vilken Volvo du vill ha och månadskostnaden baseras på de val du gör. Hos oss kan du privatleasa nya och begagnade Volvobilar. Vi hjälper dig hitta din nästa bil idag.


Upptäck fördelarna med Volvo privatleasing

Med Volvo privatleasing får du tre års bekymmersfritt bilägande till en fast kostnad. Du betalar ingen handpenning och behöver inte tänka på restvärdet. Efter tre år lämnar du snabbt och enkelt tillbaks din bil till oss på Bilbolaget.

 • Serviceavtal i 3 år
 • Vägassistans
 • Rabatt på försäkring från Volvia
 • Drivmedelsrabatt
 • Garanterat restvärde

Aktuella kampanjer på Volvo privatleasing

Privatleasingkampanj Volvo XC40 Recharge

Unikt erbjudande för ett begränsat antal bilar 3 995 kr/mån

Dessutom ingår Care offer som gör ditt bilägande ännu lite enklare och tryggare. Volvo XC40 Recharge Core Edition är en helelektrisk Volvo med cirka 40 mils räckvidd. Bilen har 1 500 kg dragvikt och du kan snabbladda till 80 procent på drygt 30 minuter. Nya XC40 Recharge har alla förutsättningar att ge dig en enkel övergång till eldrift.

Privatleasingkampanj Volvo C40 Recharge Plus Edition

Begränsat antal bilar till kampanjpriset 4 495 kr/månad

Volvo C40 Recharge är första Volvo någonsin att endast lanseras i en helt elektrisk version. En dynamisk crossover med stilren design, upp till 44 mils räckvidd, uppkopplad förarmiljö med Google helt integrerat och härlig körglädje. En bil utöver det vanliga och en fantastisk upplevelse att köra.

Se alla

Så fungerar Volvo privatleasing hos oss på Bilbolaget

Att leasa din Volvo hos oss på Bilbolaget är enkelt, smidigt och prisvärt. Hos oss kan du leasa både nya och gamla Volvobilar.

Med Volvo privatleasing hyr du din bil av oss i 36 månader, d.v.s. i tre år. Du väljer bilmodell, utrustning och antalet mil du vill köra per år. Utifrån det räknas din fasta månadskostnad fram. I priset ingår fri service och vägassistans.

Du får även 10% rabatt på bilförsäkring från Volvia samt Volvo-kort och CarPay med rabatt på bland annat drivmedel, biltvätt och hjulskifte samt anpassade erbjudanden och räntefri delbetalning på tillbehör m.m.

Låt oss berätta hur Volvo privatleasing fungerar

Privatleasa en Volvo

 1. Välj bil. Du kan välja att bygga en helt ny Volvo i Volvos konfigurator eller se ut en av alla våra Volvobilar i lager.
 2. Välj utrustning. Behöver du dragkrok, takbox, vinterdäck eller något annat? Du väljer själv tillbehör till din nya eller begagnade Volvo. Allt räknas in i priset.
 3. Välj hur många mil du vill köra: 1000, 1500 eller 2000 mil per år.
 4. Välj till halvförsäkring hos Volvia med 10% rabatt för maximerad trygghet eller försäkra din bil på annat sätt.
 5. Du har nu din Volvo i tre år och kan njuta av bekymmersfritt billiv till en fast månadskostnad. Skulle något hända har du tre års fri service och vägassistans.
 6. Efter tre år lämnar du tillbaks din Volvo till oss på Bilbolaget. Du behöver inte anstränga dig för att sälja bilen eller oroa dig för restvärdet, det har vi garanterat i leasingavtalet. Vill du kan du nu välja en ny Volvo att leasa, och då börjar allt om igen. Så smidigt!

Här säljer vi Volvo

Är du nyfiken på privatleasing eller vill provköra en Volvo är du varmt välkommen till oss. Du hittar besöksadress och fler kontaktuppgifter genom att klicka på orten du vill till. Du kan även fylla i formuläret längre ner på sidan eller höra av dig till kundtjänst på chatten eller 020-50 02 50.

Bollnäs

Telefon bilförsäljning 0278-63 95 01

Måndag-fredag 09:00 – 18:00
Lördag 10:00 – 14:00
Söndag Stängt

Gävle

Telefon bilförsäljning 026-65 57 83

Måndag-fredag 09:00 – 18:00
Lördag 10:00 – 15:00
Söndag Stängt

Hudiksvall

Telefon bilförsäljning 0650-54 83 01

Måndag-fredag 09:00 – 18:00
Lördag 10:00 – 14:00
Söndag Stängt

Ljusdal

Telefon bilförsäljning 0651-76 64 01

Måndag-fredag 09:00 – 18:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Norrtälje

Telefon bilförsäljning 0176-756 00

Måndag-fredag 09:00 – 18:00
Lördag 10:00 – 15:00
Söndag Stängt

Sandviken

Telefon bilförsäljning 026-27 78 30

Måndag-fredag 09:00 – 18:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Sundsvall

Telefon bilförsäljning 060-18 08 80

Måndag-fredag 09:00 – 18:00
Lördag 10:00 – 15:00
Söndag Stängt

Söderhamn

Telefon bilförsäljning 0270-737 04

Måndag-fredag 09:00 – 18:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Östhammar

Telefon bilförsäljning 0173-109 40

Måndag-fredag 09:00 – 18:00
Lördag 10:00 – 15:00
Söndag Stängt

Jag är intresserad av Volvo privatleasing

Är du nyfiken på Volvo privatleasing och vill veta mer? Fyll i formuläret nedan och berätta om det är någon speciell Volvo du är intresserad av att privatleasa eller om det är något du funderar över så hör en av våra kunniga säljare av sig till dig.


Vanliga frågor om Volvo privatleasing

Hur fungerar Volvo privatleasing?

Att leasa din Volvo hos oss på Bilbolaget är enkelt, smidigt och prisvärt. Hos oss kan du leasa både nya och gamla Volvobilar. Med Volvo privatleasing hyr du din bil av oss i 36 månader, d.v.s. i tre år. Du väljer bilmodell, utrustning och antal mil du vill köra per år. Utifrån det räknas din fasta månadskostnad ut. I priset ingår fri service och vägassistans. Du får även 10% rabatt på bilförsäkring från Volvia samt Tanka-kort och Carpay med fina erbjudanden och räntefri delbetalning på tillbehör m.m.

Vad är skillnaden mellan att köpa och leasa en bil?

Det som främst skiljer privatleasing mot ett bilköp är att du som kund egentligen inte äger bilen och inte behöver ta risken för bilens värdeminskning eller ansvaret för att sälja den begagnade bilen. Du betalar en fast månadskostnad (leasingavgift) för bilen och ansvarar för att bilen lämnas tillbaka i normalskick.

Vad ingår i Volvo privatleasing?

I den fasta månadskostnaden ingår bilen och den utrustning du valt. Du får köra så många mil per år som ditt avtal säger. Utöver detta ingår Volvo Originalservice under hela avtalstiden, vägassistans och nybilsgaranti. Via oss på Bilbolaget får du dessutom Volvokort och appen CarPay som ger din som Volvoägare rabatter och förmåner på drivmedel, biltvätt, tillbehör m.m.

Vad ingår inte i månadskostnaden för leasing?

Det som inte ingår i den fasta månadskostnaden är försäkring, bilskatt och eventuell registreringsavgift. Eventuella parkeringsavgifter och böter samt trängselskatt, vägtrafikskatt och andra skatter och avgifter ingår inte heller.

Hur många mil får jag köra med min leasade Volvo?

När du tecknar leasingavtal väljer du hur många mil om året du vill köra. Du kan välja 1000 eller 1500 mil om året. Kör du fler mil än så är det förmånligare att ta ett billån.

Betalar jag något när jag hämtar ut min Volvo?

Nej, med Volvo Privatleasing betalar du inget när du hämtar ut bilen. Allt är inräknat i din fasta månadskostnad.

Vad händer om jag kör mer än avtalet tillåter?

Har du kört fler mil än avtalat tillkommer en kostnad på 12 kr/mil. Om du märker att du behöver fler mil än du avtalat för kan du under leasingperioden välja att utöka milantalet och betala en högre månadsavgift.

Vad händer när jag lämnar tillbaka min leasade Volvo?

När leasingtiden löpt ut lämnar du tillbaks bilen (med alla tillbehör) till oss på Bilbolaget. Serviceboken ska vara korrekt ifylld och ligga med i bilen vid återlämning tillsammans med samtliga nycklar. Vi gör en grundbesiktning och kontrollerar att bilen är i ett skick som motsvarar dess ålder med normalt slitage. Skador utöver normalt slitage får du betala för. Därför är det viktigt att du sköter om din bil och är aktsam om den såsom om det vore din egen.

Betalar jag något när jag lämnar tillbaks bilen?

Nej. Förutsatt att du inte kört längre än avtalet tillåter och att bilen är i gott skick enligt avtal betalar du inget när du lämnar tillbaks din privatleasade Volvo till oss.

Vad innebär garanterat restvärde?

Att du inte behöver betala något när du lämnar tillbaks bilen förutsatt att den lämnas tillbaks i avtalat skick och att du inte kört fler mil än det som ingår i ditt avtal.

Vill du veta mer?

Volvokortet

Rabatter och erbjudanden för Volvoägare

Volvokortet är ett kreditkort speciellt anpassat för dig som Volvoägare. Du får rabatt på drivmedel hos Tanka och biltvätt hos Tvätta, bonus på alla köp, räntefri delbetalning och allt samlat på en faktura. Kortet har ingen årsavgift och går fort att skaffa.

Finansiering

Förmånliga avtal på billån & leasing

Ska du köpa ny eller begagnad bil erbjuder vi förmånlig finansiering tillsammans med Volvofinans. Du får ett tydligt finansieringsförslag anpassat efter ditt behov och vi ordnar allt snabbt och enkelt. Vill du istället leasa bilen går det lika bra.

Tanka

Välkommen att tanka smart

Tanka erbjuder snabb och bekväm tankning till lägre pris än på bemannade stationer. Betalar du din tankning med Volvokort, Renaultkort, CarPaykort eller appen CarPay får du alltid 10 öre rabatt per liter.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

11 myter om elbilar

De har kort räckvidd, är bara för stadsbor och tar lång tid att ladda. Myterna om elbilar är många, men vilka är sanna och vilka är falska? Häng med när vi reder ut några av de vanligaste elbilsmyterna.

Vad är skillnaden mellan Crossover och SUV?

Det finns bilar som ser ut som SUV:ar men som kallas Crossovers eller CUV. Vad är egentligen skillnaden? Knappt tillverkarna vet, verkar det som.

Vad är skillnaden på elbil, laddhybrid och hybrid?

Elbilar, laddhybrider och hybrider har batterier som kan driva bilen. Skillnaden är om de också har en bensin- eller dieselmotor och om de går att ladda.

Köpa diesel- eller bensinbil, vad är bäst?

Ska du köpa ny eller begagnad bil men känner dig osäker på om du ska välja diesel eller bensin? Vi hjälper dig väga de olika motortypernas för- och nackdelar.

Se alla